Jaaroverzicht 2015 Kellycaresse

jaaroverzicht2015

Vandaag, op de laatste dag van het jaar, deel ik het grote jaaroverzicht van Kellycaresse.nl van 2015. Hoe dit jaar er maand voor maand uit zag op zowel zakelijk als privé gebied. Wat was 2015 een prachtig jaar! Was 2014 een jaar met veel medische en lichamelijke beslommeringen, bleek 2015 lichamelijk heel goed te gaan, natuurlijk met ups en downs maar zoveel mooier als 2014. Dan was dit hét jaar dat ik getrouwd ben met de liefste man op aarde en het jaar waarin ik zwanger mocht raken van ons tweede kindje. Op zakelijk gebied is Kellycaresse.nl ook enorm gegroeid, iets waar ik heel erg trots op ben. Samen met jullie, voor wie ik dit allemaal doe, ga ik het jaar 2015 doornemen, alle mooie momenten en gebeurtenissen en we duiken ook even de statistiek in, kijken jullie mee hoe 2015 eruit zag?.

Januari:
Januari vind ik altijd zo’n aparte maand, na een heerlijke feestmaand komt er zo’n maand waarin niet enorm veel gebeurt. Wel bestond Kellycaresse.nl op 15 januari 2015 alweer 2 jaar (dus nu bijna 3 jaar), wat is die tijd hard gegaan. Dit vierde ik met een knaller van een winactie met jullie. Ook deed in januari Yannick mijn make-up (hele aparte vertoning haha), leerde Lana lopen op nieuwe schoenen en deed ik een poging tot gezonder eten hihi (wat ik deze januari weer wil doen, oops!) Ook hebben we die maand onze zolder omgebouwd tot een ‘filmstudio’ en waren we druk bezig met onze trouwplannen. Een leuke en gevarieerde maand dus!

Februari
In februari was ik op zoek naar wat structuur in het huishouden, en hadden Yannick en ik een heerlijke datenight samen in Eindhoven. Ik kletste jullie in deze personal update bij met het goede nieuws dat mijn gezondheid weer lekker op de rit was en dat we onze vakantie Curacao geboekt hadden. Ook mocht ik deze maand een video opnemen voor Femme waarin ik deed alsof ik zwanger was, inclusief neppe zwangerschapstest en alle herkenbare problemen en relatieperikelen haha. Ook liet ik jullie zien wat er in mijn koelkast staat en verder heb ik die maand veel plogs gedeeld.

Maart
We gingen begin maart naar de boekpresentatie van het nieuwe kookboek van Uitpaulineskeuken. De dag daarna zijn wij twee weken op vakantie geweest naar Curaçao, onze pre-honeymoon reis. Deze huwelijksreis deden we vervroegd omdat Yannick later geen vakantie kon krijgen van zijn werk en stiekem ook een beetje omdat we na de bruiloft voor een tweede zwangerschap wilde gaan en ik zwanger naar Curaçao gaan niet zag zitten ;). Ik postte tijdens onze vakantie wel gewoon vooraf geplande artikelen, zo deelde ik wat een bruiloft gemiddeld kost en bespaartips daarvoor, mochten jullie een dag mee kijken achter de schermen van een thuiswerkdag. en deelde ik o.a 10 feitjes die jullie nog niet van me wisten. . De vakantie op Curaçao was wel echt het hoogtepunt van die maand, wat hebben we daar genoten!

April
April stond natuurlijk helemaal in het teken van de laatste voorbereidingen op onze bruiloft, liet ik jullie zien wat er in onze voorraadkast staat, ook volgde ik in totaal 6 weken lang de bikini body guide van Kayla Itsines en deelde ik mijn ervaringen daarmee. Ik was bij het lanceringsfeestje van Mascha en Josh V waarbij ze de nieuwe jurkjes lieten zien die ze samen ontworpen hebben. Begon Yannick bij zijn nieuwe baan bij defensie en deelde ik alles daarover inclusief de spanningen die ik voelde voor onze bruiloft die bijna ging plaatsvinden. En telde ik natuurlijk af tot de grote dag zou aandienen! Wat had ik er enorm veel zin in, ik krijg nu ik dit typ weer helemaal die kriebels terug. Ik vond het erg leuk om er over te schrijven en dat jullie zo met ons meeleven.

Mei
Op 15 mei 2015 zijn Yannick en ik getrouwd en de maand mei stond dan ook erg in het teken van ons huwelijk. Ons huwelijk was de mooiste dag van het jaar, al dan niet een van de mooiste dagen van ons leven (naast de geboorte van Lana natuurlijk). Wat hebben we ervan genoten! Van onze bruiloft deelde ik de trouwfilm, en ook de video van de openingsdans en de video van Yannick die voor mij zingt samen met Ieke Booij, hele magische momenten voor ons. Ook gingen Yannick en ik een nachtje naar een hotel op honeymoon, ook dat was enorm genieten. Een hele bijzondere maand dus.

Juni
Een maand na ons huwelijk kwam ik erachter dat ik zwanger ben, een heel bijzonder moment. Dit kon ik echter nog niet met jullie delen. Het vertellen aan mijn man dat ik zwanger ben was heel speciaal. Wat ook heel speciaal was, dat we die dag ons katje Patrick hebben opgehaald. Een super stap want we zijn nog iedere dag dolblij met Patrick als gezinslid in ons huis. Die maand ging ik spullen verkopen op de rommelmarkt met een vriendin, iets wat we vaker willen gaan doen want dat was enorm gezellig maar ook erg handig om zo de boel op te ruimen. Ook deelde ik die maand het artikel waarin ik vertel wat voor werk ik was gaan doen als ik geen blogger was geworden, een veel gelezen artikel. Verder deelde ik in juni ook zomaar een vlogweek, want dat vind ik ook erg leuk om te doen. Een hele speciale maand dus zo na onze bruiloft en met een prille zwangerschap.

Juli
In juli gingen wij een weekendje met de trein naar Antwerpen, wat hebben we daar genoten! Ik voelde me wel erg beroerd door de zwangerschap maar dit weekendje deed me wel heel goed. Ik keek terug in een artikel op onze bruiloft en deelde 9 redenen waarom trouwen zo leuk is! Ook mocht ik in juli een dagje naar London voor het poppenmerk Bratz, wat vond ik dat een bijzondere trip! Mijn eerste vliegtrip die ik mocht maken voor mijn blog, zo speciaal! Yannick was (buiten de bruiloft om)  4 maanden in totaal alleen in de weekenden thuis en dat vond ik vrij zwaar in combinatie met Lana en de zwangerschap. Daar deelde ik dan ook een personal update over om hier wat over kwijt te kunnen. Verder liet ik jullie nog de decoratie voor de bruiloft zien en ging ik naar de Efteling voor de opening van de Baron, waar ik zogenaamd niet in durfde (maar eigenlijk niet in mocht door mijn zwangerschap die nog erg pril was).

Augustus
Begin augustus gingen we gezellig een weekendje naar Brussel, naar de vakantiebestemming waar we vorig jaar ook waren. Dat was echt heerlijk en daar vierden wij ook mijn 25e verjaardag. Half augustus mocht het hoge woord eruit en deelde ik mijn zwangerschapsaankondiging in deze video! Wat was ik blij dat ik het eindelijk met de rest van de wereld kon delen, dat het pittige eerste trimester erop zat en dat ik gewoon lekker kon gaan schrijven over het zwanger zijn. Jullie reacties op deze aankondiging waren ook zo leuk, echt een hoogtepunt van augustus! 20 augustus vertrokken wij voor 8 dagen naar het zonnige Kaapverdië, echt een vakantie waar we erg van genoten hebben.

September
Begin september konden jullie de vlogs van onze Kaapverdië vakantie zien. Verderop in september kwamen wij erachter dat we zwanger zijn van een meisje en dit vierden wij middels een gender reveal party met een onthullende taart! Dat was een heel bijzonder moment, erg leuk om zo de zwangerschap nog ‘bewuster’ te beleven omdat je vanaf dan weet of je een zoon of dochter verwacht. Ook heb ik toen met jullie nagedacht over de meisjesnaam en was er zelfs een bezoeker (of misschien wel meerderen) die de meisjesnaam voor onze tweede bedacht! Heel grappig, toen ik de week erop vertelde dat de meisjesnaam gekozen was en dat een van jullie ‘m bedacht had, werd het eerste artikel daarover weer massaal bezocht, blijkbaar waren jullie heel nieuwsgierig of jullie de naam zouden spotten haha zo leuk! Ook deelde ik jullie de verschillen tussen de eerste en tweede zwangerschap, iets wat ik erg leuk vond om te beschrijven. Wat ik ook heel speciaal vond is dat ik in september was uitgenodigd voor een fotoshoot voor een L’oreal Campagne, met mijn babybump schitterde ik in een jurk van Addy van den Krommenacker, echt heel bijzonder. Een leuke maand dus!

Oktober
Begin oktober waren Yannick, ik en Lana uitgenodigd om een minicruise naar Newcastle uit te proberen, van dit weekend hebben we heel erg genoten. Het blijft iets onwerkelijks en speciaals dat ik dit soort dingen mag doen voor mijn site, dit had ik nooit durven dromen. Op 14 oktober was Lana jarig en mocht zij 2 kaarsjes uitblazen, de verjaardag van je kind vind ik denk ik toch wel de leukste dag van het jaar (naast de bruiloft), het is heerlijk om je kindje daar zo van te zien genieten en nu maakte ze het al veel bewuster mee dan haar eerste verjaardag. In oktober gingen Yannick en ik een dagje naar de sauna, ging Lana voor het eerst naar de gastouder en deelde ik onze ervaringen daarmee. Ook kreeg Kellycaresse.nl een nieuw jasje met een nieuwe lay-out en huisstijl en hadden we de goede 20 weken echo. Wederom een hele mooie maand dus!

November
In november startte ik de rubriek ‘bij ons aan tafel’ die door jullie erg goed ontvangen wordt. Die zal ik dus in het nieuwe jaar ook zeker weer voortzetten. Ook uitte ik me over de spanningen over de overgang van 1 naar 2 kinderen die eraan zit te komen. Jullie lieve comments hielpen me enorm! In november begon ik de uitdaging voor het meer lezen van boeken, iets waar ik nog steeds mee bezig ben, ik lees momenteel regelmatig en geniet daar weer erg van. Het is echt een kwestie van mezelf die tijd gunnen en die tijd dan ook pakken, heerlijk om mezelf in een boek te ‘verliezen’. Ook gingen Yannick en ik een weekendje naar Disneyland Parijs, dit liep echter anders af als gepland door het verschrikkelijke wat in Parijs heeft plaatsgevonden waardoor we eerder naar huis gingen en veilig weer bij Lana waren. Ook zijn we in november begonnen aan het ‘verbouwen’ van de kinderkamers in huis, kreeg Lana een grote meidenkamer en ging zij over van een ledikant naar een peuterbed, allemaal mooie mijlpalen.

December
Ik vind december een prachtige maand. Ik ben dol op de feestdagen, lekker eten en gezelligheid met familie. December begon gelijk goed met een heerlijke verwendag met manicure en pedicure van Opi in een salon met een goede vriendin. Ook ben ik in mijn derde trimester beland van de zwangerschap en deelde ik daar van alles over in een zwangerschapsupdate. We vierden sinterklaas bij mijn ouders en hebben de kerstboom helemaal opgetuigd, ook iets waar ik ieder jaar altijd naar uit kijk. Wat ik ook erg leuk vond is dat ik zoveel leuke mails kreeg van bezoekers die hun kerstboom wilden laten zien n.a.v het oproepje wat ik daarover plaatste. Ik mocht aanwezig zijn bij het Allerhande Kerstfestival en als laatste event voor mijn ‘verlof’ ging ik naar het Lidl delicieux diner om een heleboel alleenstaande moeders die klant zijn bij de voedselbank een onvergetelijke avond te bezorgen, dat was echt heel erg gaaf. Ik startte 2 weken terug met de KC Christmas countdown, wat enorm goed ontvangen is door jullie en ik sluit dit jaar af met ‘Dagelijkse vlogs het jaar uit’ om zo het jaar feestelijk af te ronden en jullie een kijkje in ons leven te geven tijdens en rondom de feestdagen. We sluiten vandaag het jaar af met Oudejaarsavond en daar zien jullie over een paar dagen ook de vlog nog van.
2015, je was geweldig!

Kijkje in de statistiek
Naast alle mooie dingen die ik heb mogen meemaken dit jaar, heb ik op Kellycaresse.nl in 3 jaar tijd inmiddels 14.780 artikelen gepost en ruim 45.250 reacties mogen ontvangen. En het zijn maar cijfertjes, maar wat ben ik trots dat er maandelijks tussen de 55.000 en 65.000 unieke bezoekers op mijn online plekje komen en dat jullie de site iedere maand gemiddeld 850.000 keer bekijken. Dat wil zeggen dat jullie per persoon maandelijks gemiddeld 15 keer een kijkje komen nemen en dus echt een trouw publiek zijn, wauw dat is toch niet te geloven veel! Ik ben daar heel erg dankbaar voor en ik had nooit durven dromen dat dit werkelijkheid zou worden. Iets wat als hobby begon en eigenlijk ook gewoon nog als de leukste hobby die er is, voelt. Ook op Youtube ben ik erg gegroeid, zo heb ik de 18.500 abbonees mogen behalen en worden mijn video’s er goed bekeken, daar ben ik ook erg trots op, ik vind het leuk om me bezig te houden met video.
Ik ben zo blij met jullie reacties op artikelen, in mails, op social media en youtube, die zijn voor mij echt de kers op de taart als bekroning op mijn werk. Ik heb een community gevoel met jullie, als ik ergens vragen over heb of tips wil, als er belangrijke mijlpalen in mijn leven zijn, ik kan het altijd met jullie kwijt en jullie ‘zijn’ er ook voor mij, zo voelt dat echt. En dat via een online plekje, daar wil ik jullie heel erg voor bedanken!

Op naar 2016, het jaar waarin wij ons tweede kindje mogen verwelkomen en nog meer mooie herinneringen mogen maken. Binnenkort deel ik met jullie de ‘goede voornemens en doelen’ die ik voor ogen heb voor 2016!
Een hele grote dank gaat uit naar jullie want zonder jullie was 2015 echt niet zo mooi als dat het nu was! Ik wil jullie een hele fijne oudejaarsavond wensen namens mij, Yannick, Lana en de kleine beeb.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

56 reacties

 • Nicole
  31 december 2015

  Wat een prachtig jaar zeg! Ik keek ook terug dmv foto’s vooral en kwam tot de conclusie dat ondanks dat 2015 het slechtste jaar was medisch gezien voor me, ook een van de mooiste jaren was qua hoogtepunten en lichtpuntjes.
  Wat gaat je blog goed trouwens! Wie had dat gedacht toen je begon. Trots op je meis!
  Hele fijne jaarwisseling gewenst en op naar weer zo’n prachtig jaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Oudejaarsdag: terugkijken met foto’sMy Profile

 • Frederique
  31 december 2015

  Wat een geweldig jaar heb je gehad. Met als hoogtepunten je bruiloft en je zwangerschap. Ik ben heel benieuwd wat 2016 voor je in petto heeft en welke verhalen je met ons gaat delen 🙂
  Frederique onlangs geplaatst…Terugblik 2015My Profile

 • karlien
  31 december 2015

  Wat een mooi jaar! Welk strand op Curacao is dat, waar je in de hangmat ligt?
  En een heel mooi 2016 gewenst!
  karlien onlangs geplaatst…Terugblik 2015My Profile

 • Kelly
  31 december 2015

  Wauw wat een prachtige hoogtepunten, wat een prachtig jaar! Ik wens je heel veel geluk toe voor 2016! Dat gaat vast helemaal goed komen met een prachtig kindje op komst. Hele fijne jaarwisseling, liefs!
  Kelly onlangs geplaatst…Ik wil jullie bedanken voor..My Profile

 • Marion
  31 december 2015

  Lieve Kelly, wat was het een bijzonder jaar voor je zeg en wat ontzettend mooi dat je ons via je blog zo laat meegenieten van alles. Je blog doet het trouwens ook echt fantastisch. Daar mag je echt trots op zijn. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en voor 2016 wens ik je heel erg veel geluk, liefde en gezondheid toe. ♥
  Marion onlangs geplaatst…Wat cool! Mijn 1000e artikel!My Profile

 • Sophie
  31 december 2015

  Wauw Kelly, wat een mooi jaar! Nu hopen dat er zo rond februari nog een dag bijkomt bij de mooiste dagen van jullie leven! Ik wens je het allerbeste!
  Sophie onlangs geplaatst…Lieve ikMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  31 december 2015

  Oouh, heel mooi om nog eens een overzicht te zien Kelly! Ik vind het heel fijn dat je alles zo met ons deelt en zo ontstaat ook echt dat community gevoel, want wij als lezeresssen hebben het gevoel jou en je gezinnetje echt een beetje te kennen en zien je bijna als een (virtuele) ‘vriendin’, heel leuk! 🙂 En wauw zeg, wat heb je mooi cijfertjes! Daar mag je echt wel heel trots op zijn!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn favoriete artikelen van 2015!My Profile

 • Jesica
  31 december 2015

  Wat een mooi is het voor jou geweest. Op naar 2016 waar al een paar mooie gebeurtenissen gepland staan Kellycaresse.nl bestaat 3 jaar, jullie meisje wordt geboren, Lana wordt grote zus en jullie zijn 1 jaar getrouwd.

  Een hele fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2016!

 • Sarah
  31 december 2015

  Wat een mooi jaar met veel hoogtepunten! Leuk verslag ook! Ik vind je zo mooi in die jurk van Addy van den Krommenacker!

  Goed 2016 gewenst!

 • Kim | Kimsbloglife
  31 december 2015

  Heel mooi om nog eens een overzicht te zien Kelly! Ik ben stiekem ook weer eens gaan kijken naar het artikel met de namen, haha! Ik hoop stiekem dat jullie voor Mil(l)a gaan, hihi 🙂 Verder vind ik het heel fijn dat je ons lekker laat meekijken in je leven, zo ontstaat een hechte community omdat wij als lezeressen het gevoel hebben dat we jou en je gezinnetje echt kennen en zien we jou een beetje als een (virtuele) ‘vriendin’. En dat is net wat ik zo leuk en speciaal vind aan jouw blog! Ga zo door! Heeeele mooie cijfers heb je trouwens ook, wauw, daar mag je heel trots op zijn!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn favoriete artikelen van 2015!My Profile

 • Dionne
  31 december 2015

  Wat zijn dit toch heerlijke artikelen! Wat een mooi overzicht!
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn jaaroverzicht van 2015My Profile

 • Steffie
  31 december 2015

  Kelly,
  Wat gaat zo’n jaar toch snel voorbij! En wat een hoop hoogtepunten maak je dan toch allemaal weer mee! Echt super leuk om zo in vogelvlucht dat eens mee te mogen lezen.
  Ben benieuwd wat er komend jaar allemaal op je pad komt.
  Liefs, Steffie

 • Rosanne
  31 december 2015

  Wat een prachtig jaar heb je gehad!
  Heel wat herkenbare artikelen van het afgelopen jaar en steeds dacht ik, jeetje is dat alweer zo lang geleden?
  Een hele fijne jaarwisseling voor jou en je gezinnetje!
  Rosanne onlangs geplaatst…Je anders voordoen op social mediaMy Profile

 • Lifesabout
  31 december 2015

  Wat een werk moet je aan dit artikel hebben gehad! Wel ontzettend leuk om te lezen. Dat je maar nog harder mag groeien (de blog en de baby ;)) en jij heel erg bedankt voor het delen van je enthousiaste artikelen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…De 5 beste artikelen van 2015 (+ een paar leuke cijfers over Lifesabout).My Profile

 • Amber
  31 december 2015

  Lieve Kelly, wat een geweldig mooi overzicht, hele mooie momenten heb je beleefd! Ik wens je een jaar vol mooie verwachtingen, momenten, en veel geluk en liefde!

 • Amber
  31 december 2015

  Lieve Kelly, wat een geweldig mooi overzicht, wat heb je mooie momenten beleefd dit jaar! Ik wens je een jaar vol mooie momenten en gebeurtenissen en veel geluk en liefde!

 • Nicky
  31 december 2015

  Leuk overzicht, wat een geweldig jaar! Ik volg je nu ongeveer een jaar en dat blijf ik zeker doen :). Heel veel geluk voor 2016 alvast en een leuke jaarwisseling vanavond! Liefs
  Nicky onlangs geplaatst…Jaaroverzicht 2015My Profile

 • Elize| girlobthewhitebike
  31 december 2015

  Wat een prachtig jaar, Kelly! Mooi dat we van alles hebben mogen meegenieten:)
  Elize| girlobthewhitebike onlangs geplaatst…Persoonlijke hoogtepunten 2015My Profile

 • Maris Maria Renne
  31 december 2015

  Ik ben as we speak, mijn jaaroverzicht aan het afmaken om vanmiddag te posten, wat een werk hè? Maar zo leuk om terug te blikken, wat kan er een hoop gebeuren in een jaar! Jouw jaar is prachtig om terug te zien, mooie hoogtepunten en ik lees de dankbaarheid voor al dit moois terug in iedere zin.
  Ik wens je een fijne jaarwisseling en hoop dat 2016 net zo mooi voor je zal zijn!
  Maris Maria Renne onlangs geplaatst…10 jaar moederschap! De highlights…My Profile

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dat is Blue bay beach 😀 Dankjewel, jij ook een heel mooi 2016 <3

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel voor je lieve comments Geertje <3 Een heel mooi en gezond 2016 gewenst voor jullie! Hebben jullie echt verdiend!

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel, dat zeg je heel mooi! Jij ook een hele fijne jaarwisseling en een knallend 2016 gewenst!

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel lieve Marion, voor al je lieve comments, je positiviteit, ik word er iedere keer zo blij van! Ik wil jou ook een prachtige jaarwisseling wensen met veel geluk, gezondheid en liefde! <3

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankje lieve Kim voor al je lieve comments, ik word er iedere keer weer zo blij van! Ik wil jou ook een hele mooie jaarwisseling wensen

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel Sophie voor al je lieve comments en het leuke interview wat je bij ons thuis hield, vond ik zo gezellig! Ik wens jou ook het allerbeste en veel geluk en gezondheid voor 2016

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel Nicole, je bent een topper! Bedankt ook voor al je lieve comments, we hebben allebei in 2014 op medisch vlak flink wat meegemaakt maar zo fijn dat 2015 al zoveel beter was, ik gun je ook een heel gelukkig en gezond 2016! 🙂

 • Dorien
  31 december 2015

  Wauw wat een mooi jaar! Ik wens jou en je gezin een mooie afsluiting vanavond en dat 2016 met de komst van de kleine been alleen maar nóg mooier mag worden! X
  Dorien onlangs geplaatst…TERUGBLIK 2015: IK BEN JE DANKBAAR!My Profile

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel Frederique voor je lieve comments, ik wil jou ook een hele fijne jaarwisseling en een prachtig 2016 wensen! <3

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel naamgenoot, ik wens jou ook al het mooist voor 2016! 🙂

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Ahh dankjewel voor het volgen en je lieve comment Nicky! Ik wil jou ook een prachtig 2016 wensen! Heel veel liefs 🙂

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel voor al je lieve comments Elize! <3 ik wil jou ook een prachtig 2016 wensen met die droombruiloft! 🙂 Heel veel geluk, xx

 • Kelly Caresse
  31 december 2015

  Dankjewel Maris, succes met je jaaroverzicht, ik kom ‘m zeker lezen als die af is! Ik wil jou ook een hele fijne jaarwisseling en een prachtig 2016 wensen, hopen op wat leuke events om samen naar toe te gaan! <3 liefs Kelly

 • Ilse
  31 december 2015

  Wat een prachtig en goed gevuld jaar! Ik wens je voor het nieuwe jaar nog meer van dat!
  Ilse onlangs geplaatst…De 5 meest gelezen blogposts van 2015My Profile

 • Andrea
  31 december 2015

  Wat leuk om terug te lezen meid! Wat een mooi jaar was het voor jullie. En het nieuwe jaar wordt alleen maar nog mooier denk ik zo. Geniet ervan, een fijne dag vandaag en een waanzinnig mooi 2016 gewenst! x
  Andrea onlangs geplaatst…Pauze!My Profile

 • Drie
  31 december 2015

  Wat een mooi overzicht en wat heb je toch een fijn jaar gehad. Ondanks misschien een paar dipjes ben je gewoon getrouwd én zwanger geworden van een tweede! Ik ben benieuwd of 2016 daar nog overheen kan komen! Bij deze wens ik je een fijne jaarwisseling en een heel liefdevol nieuwjaar!!
  Drie onlangs geplaatst…2015 in vogelvlucht TAGMy Profile

 • Susanne
  31 december 2015

  Wauw wat een prachtig jaar om op terug te kijken! Je hebt hele mooie momenten gehad! Een jaar om lekker van na te genieten!
  Susanne onlangs geplaatst…Mijn jaar in vogelvluchtMy Profile

 • Doortje
  31 december 2015

  Wat een prachtig jaar hebben jullie gehad, ik kwam er nu achter dat ik je ongeveer volg vanaf April, zo leuk haha! Ik geniet van je verhalen, video’s en positiviteit. Ga zo door en dan wordt 2016 vast ook een geweldig jaar voor jullie!
  Doortje onlangs geplaatst…2015/2016!My Profile

 • Ik
  31 december 2015

  Wauw wat een jaar om trots op te zijn! Met natuurlijk als hoogtepunt jullie bruiloft eb de zwangerschap van jullie tweede meisje. Ik hoop dat 2016 net zo’n mooi en bijzonder jaar voor je gaat worden.
  Bij mij was 2015 een erg turbulent jaar. Mei was de mooiste maand van het jaar. Na tijden proberen om zwanger te worden en allerlei behandelingen eindelijk een positieve zwangerschapstest. Helaas werden juni en juli de twee zwaarste maanden. Helaas was de echo niet meer goed en is er bij een kleine 12 wkn een miskraam opgewekt. De ene maand intens gelukkig en een maand erna groot verdriet

 • Femke
  31 december 2015

  Wat een heerlijk jaar heb je gehad. Ik ben je iets na je bruiloft pas gaan volgen, maar sindsdien volg ik je graag. Ik ga zo eens even naar wat eerdere artikelen doorklikken. Heel mooi overzicht, van een bijzonder jaar! Hele fijne jaarwisseling en op naar een mooi 2016 :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn blogjaar in 2015My Profile

 • Wendy
  31 december 2015

  Lieve lieve lieve Yannick, Kelly en Lana.
  Wat een fantastisch mooi jaar hebben jullie met elkaar gehad! Ik wil jullie heel erg bedanken voor het delen van jullie leven en het inspireren van zoveel mensen (waaronder mezelf).
  Kelly, je inspireert mij met het najagen van je droom. Jouw blog is zo’n groot succes, dat is iets waar ik alleen maar van kan dromen!

  Je zwangerschap, bruiloft, de ontwikkeling van Lana, allemaal ontzettend mooie dingen om mee te maken in je leven.

  En dan komt 2016 er voor jullie aan. Ik hoop met heel mijn hart dat dit een super mooi jaar mag worden voor jullie prachtige gezinnetje.
  Natuurlijk is een van de hoogtepunten de bevalling! Ik zal voor je bidden, ik hoop dat het allemaal voorspoedig mag gaan en dat de baby net zo’n mooi vrolijk, positief en lief mensje mag worden als jouw, Yannick en Lana. Maar dat gaat vast helemaal goed komen!

  Wat het jaar verder zal gaan brengen weten we nog niet maar het wordt vast fantastisch!
  Heel veel succes en plezier bij alles wat je gaat doen en meemaken en het allerbeste gewenst voor 2016. Maak er wat moois van met z’n allen!

  Alle lezers van Kelly wens ik natuurlijk ook het allerbeste toe!
  Hopelijk komen er dit jaar hele mooie dromen uit.

  Veel liefs,
  Wendy

 • Dani
  31 december 2015

  Lieve Kelly
  Vind je op YouTube al helemaal leuk en kijk Graag naar je filmpjes .
  Vind ook super leuk om alles te lezen over moeder worden en zijn.
  Vind zo tof dat je lana zo beschermt voor het internet .
  Mijn meisje heet trouwen ilana haha en is van okt 2013 dus best grappig rond de zelfde leeftijd zijn onze kindjes.
  Heb dan al een oudere jongen van bijna 6 haha.
  Je website lees ik ook regelmatig vind altijd wel handig en leer er ook dingen van.
  Ik vind je een topper wens jou je gezin een gelukkig nieuw jaar en alvast s6 met de bevalling wat wel grappig is ik was tijdens me zwangerschap van mijn zoon 25 feb uitgerekend dus bijna gelijk haha . Ga zo door met youtube je bent een topper
  Xxx Dani

 • Charlotte
  31 december 2015

  Wat een mooi jaar heb je achter de rug! Hopelijk wordt 2016 net zo’n mooi jaar, zowel zakelijk als privé. Heel veel plezier vanavond!
  Charlotte onlangs geplaatst…Oud en nieuw: Zo vierde ik het 10 en 5 jaar geleden en nuMy Profile

 • Jennifer
  31 december 2015

  Wat een prachtige hoogtepunten hebben jullie dit jaar beleefd! En dan staat jullie in het begin van 2016 nog een ontzettend hoogtepunt te wachten! Fijne jaarwisseling Kelly!
  Jennifer onlangs geplaatst…Dit was 2015!My Profile

 • Suzanne
  31 december 2015

  Wat een mooi jaar en op een fantastisch 2016!
  Suzanne onlangs geplaatst…Bye bye 2015.My Profile

 • Kelly
  31 december 2015

  Wat een super jaar hebben jullie gehad ! En ik vind het heel leuk dat ik achter mijn schermpje er zo van mee heb mogen en kunnen genieten, dankjewel! Ik wens jullie een heel mooi 2016 net zo mooi als dit jaar, of misschien zelfs nog mooier 🙂 !
  Kelly onlangs geplaatst…Tasty Wednesday| Oma’s wafelreceptMy Profile

 • Nicole
  1 januari 2016

  Wow wat een mooi uitgebreid jaaroverzicht! Heel fijn 2016, ik blijf je volgen!!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie! – VTech Was & Zing BadboekjeMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  1 januari 2016

  Wat een ongelofelijk mooi jaar heb je achter de rug. En een mooi jaar ga je vast ook tegemoet. Even een vraagje trouwens als je dat wilt vertellen, schrijf jij iedere maand al aan je jaaroverzicht? Of hoe doe je dat? Ik wens je in elk geval een heel goed, mooi, en bijzonder 2016!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…2016 | Wat zijn mijn doelen voor dit jaar?My Profile

 • Saskia
  1 januari 2016

  Wat heb je een prachtig geweldig jaar gehad Kelly, een jaar om trots op te zijn. Dat 2016 weer net zo’n mooi jaar mag worden, dit keer met de geboorte van jullie tweede kindje!
  Saskia onlangs geplaatst…Gelukkig Nieuwjaar!My Profile

 • Karlien
  1 januari 2016

  Tof!! Volgende keer op Curaçao ga ik daar ook even hangen. Bij Playa lagun haalde ik zo’n ijskoffie, zo lekker!!
  Karlien onlangs geplaatst…Review: PllekMy Profile

 • Malou
  1 januari 2016

  Wat een mooi jaar zeg!

  Gelukkig 2016 voor jullie 🙂
  Malou onlangs geplaatst…In 2016 wil ik…My Profile

 • Vanessa
  1 januari 2016

  Wauw, wat een prachtig jaar Kelly. Ik hoop van harte dat 2016 even mooi mag zijn! Ik vind het ontzettend leuk dat je ons laat meekijken in je leven door allerlei plogs en vlogs. Zo lijkt het alsof we jullie écht kennen. Dat maakt jouw blog toch wel uniek vind ik. De filmpjes van je huwelijk vond ik geweldig om te zien!
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten december 2015My Profile

 • Cindy
  1 januari 2016

  Wat een prachtig jaar is dit voor jullie geweest. Een enorme bezoekerslijst voor je blog, persoonlijke hoogtepunten met de bruiloft en de zwangerschap. Zo geweldig! Ook hier gaan wij in 2016 de kleine beeb verwachten, als het goed is 4 weken nadat jullie dochter geboren is. Voor mij was 2015 ook een prachtig jaar: Huis gekocht, 30 jaar geworden in Parijs, vakantie Rhodos, zwanger, geregistreerd partnerschap. Leuk dat ik jullie dit jaar allebei (Yannick en jij) heb gezien in de Vooruitgang. Veel geluk!
  Cindy onlangs geplaatst…Happy New Year!My Profile

 • Maike
  2 januari 2016

  Wat een bijzonder jaar voor jullie!
  Maike onlangs geplaatst…De tien mooiste trouwfoto´s van 2015My Profile

 • Elke
  2 januari 2016

  Heel mooi om jouw jaar terug te lezen, wat een mijlpalen allemaal! Ik wens jullie veel mooie momenten voor dit jaar en alvast veel geluk met jullie nieuwe meisje 🙂

 • Anneleen
  2 januari 2016

  Wat een mooi overzicht! En wat heb je een bijzonder jaar achter de rug, een prachtige bruiloft, een mooi dochtertje Lana die goed groeit en een kleine ukkie in je buik! 🙂 ik wens jullie heel veel geluk toe in het nieuwe jaar!
  Anneleen onlangs geplaatst…Wanneer het even niet zo lekker gaat…My Profile

 • Elise | From My Suitcase
  2 januari 2016

  Heel veel geluk gewenst in dit nieuwe jaar! Heerlijk om je overzicht zo te lezen, wat is het jaar toch snel gegaan!
  Elise | From My Suitcase onlangs geplaatst…CITY MEETS COUNTRY | OUTFITMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.