Bewegingen baby in buik video : 32 weken zwanger

Dia1

Bewegingen baby in buik video. Dit vond ik toch wel zo iets speciaals dat ik het jullie wilde laten zien! Het meisje in mijn buik is erg beweeglijk, daar geniet ik heel erg van. Toch iedere beweging van de baby is een stukje meer bevestiging dat ze het, volgens mij, wel naar haar zin heeft. Afgelopen week was ze in de avond zo actief in mijn buik dat ik besloot dit te filmen. Mijn buik hebben jullie al meerdere keren gezien bloot dus dat maakt dan nu ook niet meer uit haha. Het is een korte (extra) video waarin je de bewegingen van de baby ziet als je goed kijkt. Op de video ben ik bijna 31 weken zwanger, kijk je mee?

Bewegingen baby in buik video 

Klik hier als je de video niet kunt zien

In sepia zijn de bewegingen van de baby net wat duidelijker te zien op video, vandaar het filtertje. Bijzonder is dat toch! Dat is precies wat ik miste toen ik niet meer zwanger was van Lana, ik denk dat veel mama’s dit wel herkennen van hun zwangerschap. Ik geloof dat de baby bij een bepaald termijn minder bewegingen gaat maken doordat er ruimtegebrek in de buik ontstaat, dus nu ze nog de hele dag van zich laat voelen ben ik heel blij. Tevens een vraagje aan andere mama’s of zwangeren, hoe actief waren jullie kindjes in de buik en merkten jullie ook dat dit in het laatste trimester na een aantal weken minder actief werd? En merkten jullie nog verschil per zwangerschap? Ik heb zelf de indruk dat dit kindje meer beweegt in mijn buik, dan Lana deed maar dat is ook alweer 2 jaar geleden, dus ook moeilijk terug te herinneren. Ik ben benieuwd naar de ervaringen van jullie en wat jullie van de video vonden. Laat het me weten bij de comments.
Nog een hele fijne nieuwjaarsdag gewenst allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

 • Manon
  3 januari 2016

  Zo bijzonder en eigenlijk ook heel bizar he… Er zit gewoon een mensje IN je buik! Ik vond het ook zo bijzonder, dat getrappel <3 Kan het me vaag herinneren hoe het voelt maar het precieze gevoel vaagt zo snel weg… Geniet er nog van!!
  Manon onlangs geplaatst…AANKONDIGING: Videoweek: LWW on tapeMy Profile

 • Marisca| Mama blogger
  3 januari 2016

  Wat mooi! Doet me heel erg denken aan mijn zwangerschap, weet nu weer even hoe het voelde 😉
  Marisca| Mama blogger onlangs geplaatst…Worden dit dan dé babynamen van 2016?My Profile

 • Amy
  3 januari 2016

  Zo lief en mooi! Ik ben nog lang geen moeder maar volg met veel plezier je verhalen, vlogs en berichtjes op de voet 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Topshop Londen shoplogMy Profile

 • DanielleMamaOnderneemt
  3 januari 2016

  Ik zou niet meer weten hoe actief mijn kinderen waren toen ik ze nog in mijn buik droeg. Raar dat je dat soort dingen heel snel weer vergeet. Wat ik niet vergeten ben, is dat toen ik zwanger was van mijn dochter het een keer een aardverschuiving leek in mijn buik. Ze keerde zich toen om. En ik zal ook niet vergeten dat ik haar voelde indalen.
  DanielleMamaOnderneemt onlangs geplaatst…Afscheid van een hartsvriendinMy Profile

 • Marit
  3 januari 2016

  Wat bijzonder om te zien. Ik wist helemaal niet dat dat zo duidelijk te zien was.
  Marit onlangs geplaatst…11 redenen waarom wintersport in Oostenrijk geweldig isMy Profile

 • Kelly
  3 januari 2016

  Zo mooi en bijzonder om te zien!
  Kelly onlangs geplaatst…Tag Sunday| New Year tagMy Profile

 • Frederique
  3 januari 2016

  Ik weet nog goed dat Fleur heel erg beweeglijk was. Mijn buik ging soms echt tekeer, dan zag je duidelijk een hand of voetje tevoorschijn komen. Fleur is nu ook een druk meisje, dus wie weet heeft dat er iets mee te maken dat ze in mijn buik ook zo aanwezig was en regelmatig van zich liet horen 😉
  Frederique onlangs geplaatst…Van twee naar drieMy Profile

 • Michelle
  3 januari 2016

  Wauw, wat mooi!
  Mijn dochtertje is nu 5 maanden en de zwangerschap was wat gecompliceerd. Ze was veel te klein en er was bijna geen vruchtwater (op het laatst niets meer, dus toen moest ze er met spoed uit). Daardoor kon ze nauwelijks bewegen en voelde ik alleen kleine schopjes. Telkens op dezelfde plek. Vaak bewoog ze ook lange tijd niet en dat waren angstige uren, waarop ik weer aan de monitor moest. Maar toen ze er eenmaal uit was keek ze me meteen superalert aan; ze blijkt en pittig klein ding te zijn, een vechtertje.
  Geniet maar fijn van die mooie bewegingen! Prachtig om te kunnen delen, en zeker een teken dat je meisje het naar haar zin heeft.

 • jessica
  3 januari 2016

  Heel mooi en bijzonder dit! Ik hoop het ook ooit eens mee te mogen maken.

 • Marion
  3 januari 2016

  Wauw, dit heb ik nog nooit gezien! Wat mooi en leuk dat je dit deelt, Kelly. Lijkt me heel apart om te voelen. Ik heb geen kinderen en zal ze ook niet krijgen, dus dit is wel heel mooi en bijzonder om te zien. ♥
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #73My Profile

 • Vanessa
  3 januari 2016

  Wauw, dit is zo mooi en bijzonder om te zien!
  Vanessa onlangs geplaatst…Feestdagen en chronisch ziek: mijn ervaringMy Profile

 • Lifesabout
  3 januari 2016

  Blijft mooi en voor mij het meest bijzondere aan de zwangerschap. Soms als ik een plopje voel in mijn buik denk ik er nog met heimwee aan terug, terwijl het dan gewoon mijn darmen zijn.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerecht zonder pakje of zakje #1. Kip Madras.My Profile

 • Lisanne
  3 januari 2016

  Wat mooi om te zien kan me voorstellen dat je dit straks gaat missen. Net je vlog van oud en nieuw bekeken wij hadden 35 euro. Fijn weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 • Steffie
  3 januari 2016

  Supermooi om te zien!
  Toen mijn zusje zwanger was van mijn neefje heb ik dit bij haar ook zo gezien en dat is echt prachtig om te zien en te voelen als buitenstaander.
  Liefs, Steffie

 • Liess
  3 januari 2016

  Onze zoon is ook erg druk en sinds een aantal weken beweegt mn buik ook heen en weer…
  Als ik op de bank hang of op bed lig doe ik dan ook meteen mijn buik bloot want daar reageert ie op.

  Kan me eigenlijk niet meer herinneren of mijn dochter net zo druk was als deze zit al 13 jaar tussen
  Liess onlangs geplaatst…Just to remember…My Profile

 • Liess
  3 januari 2016

  Elke keer als ik mijn videocamera aanzet is hij stik trouwens, zou je net zien haha
  Liess onlangs geplaatst…Just to remember…My Profile

 • Maud
  3 januari 2016

  Oh wauw, zo bijzonder! Ik mis het soms ook ja (behalve s nachts, hihi). Ik zag regelmatig een voetafdruk in mijn buik staan, zo mooi! En onze madame draaide enorm met haar kont! Mijn collega’s zagen haar zelfs bewegen terwijl ik gewoon achter mijn computer zat, haha!

  Na de 35e week voelde ik ons meisje ook veel minder. Gelukkig kwam ze helemaal gezond op de wereld en was er niks aan de hand (dat dacht ik nog wel eens).

  Ik bedacht ooit ook eens dat ik zo gewend was aan het geschop en beweeg, dat ik het daarom niet meer voelde. Haha.
  Maud onlangs geplaatst…2015: absoluut genieten!My Profile

 • Sheela
  3 januari 2016

  Wat blijft dat toch mooi, zo’n bewegende buik! ?
  Ik weet niet dat Olivia ook heel druk was in de buik, naar mijn idee werd dat niet minder toen ik verder kwam in de zwangerschap. Ze bleef bewegelijk en werd steeds sterker. Ze deed me zelfs af en toe pijn met een flinke elleboog hier en daar haha!
  Sheela onlangs geplaatst…Weekly Review: Laatste/eerste van het jaar?My Profile

 • Mendy
  3 januari 2016

  Heerlijk om te zien. Ik heb ook een aantal keer de bewegingen opgenomen. Zo leuk om nu nog terug te zien
  Mendy onlangs geplaatst…Milestone twincards + free printablesMy Profile

 • Diana
  3 januari 2016

  leuk om te zien hé, sepp kon ook zo tekeer gaan. Bij ons hadden we nog zo’n ouderwetse camera en als we eindelijk die camera gereed hadden was het schoppen voorbij hihi rick heeft me een gekneusde rib geschopt, ach dan weet je genoeg 😉

 • Anneleen
  3 januari 2016

  Lijkt me heel bijzonder en is mooi om te zien! Geniet er met volle teugen van!!
  Anneleen onlangs geplaatst…Het nieuwe jaar in met een nieuwe site!My Profile

 • Nicky
  3 januari 2016

  Wat bijzonder, lijkt me heerlijk! Hopelijk is ons dat ook ooit gegund (niet nu hoor, ooit haha). Geniet van alle kleine momenten!
  Nicky onlangs geplaatst…Dromen voor 2016My Profile

 • Lonneke
  3 januari 2016

  Wat een heerlijk gevoel wat je eigenlijk gewoon niet kunt omschrijven! Geniet er nog maar lekker van want de tijd gaat zo snel en vooral als je al een kindje hebt!
  Lonneke onlangs geplaatst…James zijn eerst kerstmis! – LonnekefilmtMy Profile

 • Arina
  4 januari 2016

  Ik ben nu 25 weken en mijn buik beweegt ook al zo, heel gezellig! Ben benieuwd of het een jongen of meisje wordt..

 • Elke
  4 januari 2016

  Wat bijzonder en mooi om te zien zeg!

 • Susanne
  4 januari 2016

  Wat is het toch bijzonder die bewegingen in je buik. Onze kleine was ook heel bewegelijk, zo bijzonder vond ik dat! Ik heb er nog leens heimwee naar…
  Susanne onlangs geplaatst…Ziekenhuistermen #3My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.