Personal update: Even bijkletsen

kelly

Ik vond het weer eens leuk om een personal update te geven. Zo zijn er wat dingetjes veranderd, komen er veel leuke dingen aan, ga ik wat kleine dingetjes op de blog aanpassen, heeft Yannick een nieuwe functie etc.  Dit soort dingetjes vind ik dan handiger om zo te typen dan in een diary te proppen. Aan het einde stel ik nog wat vragen aan jou.

Yannick zijn nieuwe werk
Zoals jullie al begrepen hadden, is Yannick geslaagd voor zijn examen. Hij is nu officieel brandweerman bij de luchtmacht dus werkzaam voor defensie. Hierdoor is zijn werkrooster compleet verandert. Waar hij de afgelopen maanden echt van 7-5 op werkdagen werkte (wat neerkwam op: 05.30 vertrekken en om 17.30 thuiskomen) is het nu zo dat hij allerlei diensten heeft. Vroege diensten, late diensten, oproepdiensten en 24-uursdiensten. Dit gooit hier in huis natuurlijk veel in de planning om. Dit is ook heel fijn, hij is meer vrij omdat zijn diensten anders verdeeld zijn. Maar werkt ook in weekenden en feestdagen etc. Doordat hij doordeweeks meer vrij is, heb ik meer tijd om doordeweeks te werken en bijvoorbeeld events en afspraken te bezoeken en dan kan hij er meer voor de kinderen zijn. Ook hebben we meer tijd om leuke uitjes doordeweeks te plannen en daardoor meer tijd voor elkaar. Zijn nieuwe werkschema vergt wat meer planning omdat het iedere week weer anders is en ik dingen verder vooruit moet plannen. Tot nu toe bevalt dit schema heel fijn en het belangrijkste is dat Yannick het er erg naar zijn zin heeft. Een leuke nieuwe ontwikkeling dus!

Hoe is het met mij?
Met mij gaat het goed. Ik ben nog aan het ontzwangeren maar dit valt me een stuk minder ‘zwaar’ als de nasleep die ik had na de zwangerschap van Lana en het Hellp-syndroom wat ik toen had. Soms is het nog een zoektocht om mijn bloedsuikers onder controle te krijgen maar dat komt omdat ik wat heb gekwakkeld met mijn gezondheid (ziek geweest, blaasontstekingen, nu flink verkouden). Dit zorgt nogal voor bloedsuikerschommelingen die soms vrij heftig zijn (hypo’s op vervelende momenten en ook enorme uitschieters omhoog) maar ook dat komt ook wel weer in balans.

Het is een drukke maar vooral hele leuke periode. Er zijn leuke samenwerkingen gaande en ik vind het heel tof dat ik bij leuke events kan en mag zijn. Komend weekend mogen we bijvoorbeeld op uitnodiging met ons gezin naar Disneyland. Omdat het weekendje in november door de aanslagen in Frankrijk vervroegd beëindigd was, is er nu een nieuw weekend voor ons gepland. Wij als grote Disney (en pretpark) fans vinden dat helemaal leuk en boffen erg met dit aanbod. We hebben er heel veel zin in en tellen de dagen af. De kinderen gaan ook mee en voor hen (vooral voor Lana) zal dit ook geweldig zijn.

Blog/Youtube
Daarnaast wil ik wat meer de focus gaan leggen op Youtube. Voor mijn gevoel heb ik dat de afgelopen tijd wat verwaarloosd, ik vond het moeilijk om video’s vooruit te werken dus ben ik bezig dat te herpakken. Dat gaat de laatste weken al een stuk beter, maar ik wil daar mezelf nog meer in verbeteren. Ik geloof ook dat je je altijd nog meer kunt leren en jezelf kunt uitdagen. Ik heb zowel op mijn blog als op youtube een hele grote doelgroep. Sommige blogbezoekers kijken geen video’s en sommige youtube kijkers volgen mijn blog niet. En er is een grote overlap van volgers die beiden bezoeken. Ik snap helemaal dat iedereen zo haar eigen voorkeur heeft. Ik vind het enorm leuk om me (naast bloggen) ook met youtube bezig te houden en daarom ga ik daar wat meer mezelf in uitdagen. Ik wil werken naar een vast uploadschema, series, sketch video’s en rubrieken op Youtube en nog leukere (week)vlogs gaan delen. Als je leuke suggesties voor video’s of mini series weet, let me know bij de reacties!

Dus dat is zo’n beetje in het kort wat er momenteel allemaal gaande is in huize Caresse ;). Mijn vraag aan jullie is, wat voor artikelen, rubrieken zou je meer op de blog willen zien (mag echt van alles zijn!) en wat voor type video’s kijk je graag. Jullie kunnen me daar heel erg mee helpen. Laat je ideetjes achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  28 juni 2016

  Fijn dat ondanks het andere werkschema jullie het toch goed kunnen plannen. Ik heb geen tips voor je blog, ik lees ze allemaal graag.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 25 met een snufje liefdeMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  28 juni 2016

  Wat fijn dat Yannick’s nieuwe werkschema jullie zo goed bevalt. Het is toch even wennen in het begin. En dat je de laatste tijd minder video’s hebt gemaakt snap ik volkomen. Je bent net voor de tweede keer moeder geworden, dus drukte alom met twee kindjes. Het vergt gewoon even wat tijd om in een nieuw ritme te komen. Ik mis eigenlijk niets op je blog. Je doet het al hartstikke goed en de meest uiteenlopende onderwerpen komen al aan bod in je artikelen en video’s. Ik zou zeggen ga zo door Kelly!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Voor het eerst weer sporten na bijna 10 jaar – update na 1,5 weekMy Profile

 • Elisabeth
  28 juni 2016

  Fijn dat t zo goed met jullie gaat! Ik ben heel benieuwd wat voor leuke blogdingetjes ons te wachten staan!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Wat zullen de buren wel niet denken?!My Profile

 • Channa
  28 juni 2016

  Wat heerlijk dat het goed gaat. Hier uw bij manlief zijn werkrooster laatst ook omgegooid, is even wennen maar gaat uiteindelijk prima. Heel veel plezier in Disneyland, super tof!
  Channa onlangs geplaatst…Helpen jullie mee? Project Sjaki-Tari-UsMy Profile

 • Femke
  28 juni 2016

  Je hoort vaak dat de wisselende schema’s van één van de partners heel lastig kan zijn.. Fijn dat jullie het zo goed kunnen regelen en dat het juist wel prettig is! Leuk dat er fijne samenwerkingen aan zitten te komen. Have fun in Disneyland, ik snap heel goed dat jullie hier lekker naar uit kijken :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: De Zomer TagMy Profile

 • Josan
  28 juni 2016

  Veel veranderingen gaande. Maar plannen lukt je wel, jou zo kennende. Ik vond/vind het life with 2 girls rubriek erg leuk.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie Arty AnimalsMy Profile

 • Ellen
  28 juni 2016

  Dat is een hele omschakeling met die diensten van Yannick. Maar zo te lezen ook wel weer fijn. Super leuk Disney
  Ben benieuwd hoe Lana het vind!
  Ellen onlangs geplaatst…Vrouwen achter het aanrecht!My Profile

 • Stefanie
  28 juni 2016

  Wat fijn dat het zo goed gaat! Leuk dat jullie naar Disneyland mogen, veel plezier!!
  Stefanie onlangs geplaatst…My Little Pony fanMy Profile

 • Geertje - Stay At Home Mama
  28 juni 2016

  Wat een leuk weekend gaan jullie tegemoet! Fijn dat het allemaal kan en ook binnen het schema van Yannick past!
  Veel.plezier!
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…Feest Weekend – Dagje EftelingMy Profile

 • Meike
  28 juni 2016

  Fijn om te lezen dat het zo goed met jullie gaat! Ik bekijk eigenlijk elk artikel of filmpje dat je post graag, dus wat dat betreft heb ik niet echt tips. Ga vooral zo door 🙂 !
  Meike onlangs geplaatst…Aangeboden: Rammelende eierstokkenMy Profile

 • Marije
  28 juni 2016

  Fijn dat het nieuwe werkschema zo goed bevalt! Toen ik wist dat ik moeder wilde worden ben ik juist gestopt met mijn baan bij een 24/7 alarmcentrale, maar denk ook dat dat als moeder anders is dan als vader. Succes met alles wat je met YouTube wil gaan doen!
  Marije onlangs geplaatst…Zes jaar getrouwdMy Profile

 • Fenna
  28 juni 2016

  Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met jullie. Ik ben benieuwd naar de filmpjes, vind die altijd leuk om te kijken 🙂 . Tof dat je weer naar Disney mag, heel veel plezier!
  Fenna onlangs geplaatst…Kiko: Smart Lipstick ReviewMy Profile

 • Charlotte
  28 juni 2016

  Wat gaaf dat jullie weer naar Disney mogen, super zeg! En fijn dat het goed gaat met jullie 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Winweek #2: win een naamslinger naar keuzeMy Profile

 • Annemijn
  28 juni 2016

  Fijn dat Yannick doordeweeks wat meer thuis kan zijn! Wel even wennen, denk ik. Alvast heel veel plezier in Disneyland!
  Annemijn onlangs geplaatst…Hoera! Ik ben afgestudeerd!My Profile

 • Carlijn
  28 juni 2016

  Dat nieuwe werkschema van Yannick klinkt super voor jullie als gezin. Je zou denken dat een hogere functie jullie leven als gezin juist nadelig beïnvloedt maar dit klinkt absoluut niet zo. Lekker voor jou dat het ook wat lucht geeft om doordeweeks te werken en naar events te gaan. Positieve update 😉 Have fun dit weekend in Disneyland!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: een jaar met een tweeling; mijn 10 tipsMy Profile

 • Nicole
  28 juni 2016

  Leuk zo even bij te kletsen! Je krijgt wel veel gave kansen zeg door je blog. Disneyland, Frankfurt! Tof!
  Nicole onlangs geplaatst…De dag dat ik een overval meemaakte – en het amper door hadMy Profile

 • Simone
  28 juni 2016

  Wat fijn zo’n positieve update? ik vind vooral de vlog heel leuk! Misschien is een dag/dagdeel uit de ogen van lana/aimy leuk? Lijkt me wel moeilijk filmen…..
  Ook fijn dat er een upload schema komt!
  Op je blog vind ik de afwisseling van artikelen leuk, van informatieve blogs naar dairy’s? hoop dat je hier wat aan hebt! En heel veel plezier in Disneyland?
  Simone onlangs geplaatst…Personal update: Even bijkletsenMy Profile

 • Nina
  28 juni 2016

  Goed om te horen dat het ontzwangeren je nu minder zwaar valt. En positief dat je ook voordelen ziet in het wisselende rooster van Yannick. Ik lees graag je verhalen over het boodschappen doen en het werken met een weekbudget. Wat dacht je van af en toe een budget recept, als je dat al niet deed. Je bent wederom bevallen met een keizersnede. Ik zou graag willen lezen met welke vorm van bewegen en sporten je het beste kunt beginnen. Ik ben benieuwd naar hoe jij je trainingsschema hebt opgebouwd en of je misschien wat moest laten.
  Nina onlangs geplaatst…Koekje van eigen deegMy Profile

 • Leonie van Mil
  28 juni 2016

  Die onregelmatige diensten lijken mij wel heftig, maar gelukkig is hij dan meer doordeweeks vrij. Dat heeft inderdaad weer zo zijn voordelen. En super dat het zo goed gaat met jou en wat een leuke aanbiedingen krijg je. Veel plezier in Disneyland
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Hoe je als moeder de knop om kunt zettenMy Profile

 • Nienke
  28 juni 2016

  Wat fijn dat het zo goed gaat met het nieuwe werk van Yannick. Ik vind je blog en YouTube al helemaal leuk zoals ze nu zijn hoor! Maar ik vind filmpjes over handige babyspullen en shoplog achtige dingen altijd erg leuk.
  Nienke onlangs geplaatst…Ik wil geen roze!My Profile

 • Marieke
  28 juni 2016

  Wat fijn voor Yannick (en voor jullie natuurlijk) dat het goed gaat op Yannick zijn werk en hij doordeweeks wat meer thuis zal zijn!

  Wat een bofkonten zijn jullie, op uitnodiging naar Disneyland! heel veel plezier alvast!
  Marieke onlangs geplaatst…Recept: Raffaello taart hmm ❤My Profile

 • Leonie
  28 juni 2016

  Wat fijn dat t werkschema van Yannick goed bevalt. Ikzelf werk ook onregelmatig en daf zorgt idd voor dat ik vaker door de weeks thuis ben. Nu dat ik zwanger ben en dus over een aantal weken een dochtertje krijg, zijn we druk bezig om een beetje een beeld te schetsen hoe t plannen/werken straks zal gaan. Maar ik zie zeker voordelen!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Het geboortepakjeMy Profile

 • Tineke
  28 juni 2016

  Poeh lastig hoor om te bedenken wat je nog meer kunt doen. Je doet al zoveel! Misschien iets over de minderen kanten van het moederschap? Niet dat je daar de focus op moet leggen, maar ik vind het zelf altijd wel goed om ook te benoemen dat het niet altijd rozegeur en maneschijn is. Maar misschien denk jij daar wel heel anders over hoor! Succes
  Tineke onlangs geplaatst…Terug naar Terschelling: Al word ik 100 jaarMy Profile

 • Nicole
  28 juni 2016

  Oh lekker naar Disney toe! En die wisselende diensten lijken me lastig, ik vind t al lastig met 2 verschillende diensten bij m’n man haha. Maar fijn dat hij zo doordeweeks veel vrij is..
  Nicole onlangs geplaatst…Premiere: Finding Dory!My Profile

 • Dita
  28 juni 2016

  Wat fijn dat het allemaal zo lekker gaat. Ik kijk je filmpjes altijd en volg je blog. Persoonlijke artikelen en vlogs vind ik het leukst!

 • Lilian
  28 juni 2016

  Wat fijn om te horen dat het goed met jullie gaat en dat jullie redelijk het ritme hebben gevonden. Een half jaar geleden is mijn vriend ook in verschillende diensten gaan werken. Ik moet zeggen dat ik dit af en toe best lastig vond ik het begin, nu hebben wij ons ritme daar wel in gevonden! Ik wens jullie alvast heel veel plezier in Disneyland, helemaal te gek!
  Lilian onlangs geplaatst…Mijn blog bestaat 1 jaar!My Profile

 • Doortje
  28 juni 2016

  Wat fijn dat het goed met jullie gaat! Het leven is een stuk drukker met 2, maar dat hebben jullie goed geregeld zo te lezen. Ik lees je blog en kijk eigenlijk ook altijd je YouTube video’s, dus ik vind het sowieso leuk 😉
  Doortje onlangs geplaatst…Onze week; een nieuwe autoruit, naar de Ikea en trouwen met omaMy Profile

 • Tamara
  28 juni 2016

  Wat fijn dat jullie weer wat meer tijd voor elkaar hebben! Dat is ook belangrijk! Vind je disney wat te doen met kleine kinderen? Ik zit voor een midweek te kijken in de zomervakantie.
  Tamara onlangs geplaatst…In 1 week dag en nacht zindelijk, zo doe je dat!My Profile

 • Kaylee Joosten
  28 juni 2016

  Wat ontzettend fijn dat jullie ondanks het wisselende werkschema toch goed kunnen plannen! Leuk dat je jezelf weer meer gaat focussen op Youtube. Als laatste heel veel plezier gewenst in Disneyland. Ga er van genieten.
  Kaylee Joosten onlangs geplaatst…Favoriete InstagrammersMy Profile

 • stien
  28 juni 2016

  Wat fijn dat het zo goed gaat! Wat ikzelf graag lees, zijn tags, lijstjes met persoonlijke dingen, favorieten,…Qua youtube vind ik die sketches echt enorm leuk, of een eetdagboek. Wat ik ook graag zou terugzien zijn outfits of the day’s. Veel plezier in Parijs volgende week, en succes met het bloggen! 🙂

 • rachel
  28 juni 2016

  fijn om te lezen dat het gewoon lekker soepel gaat daarzo :d en pittig het werk van yannick, ik ken ook iemand die brandweerman is en die 24 uurs diensten is toch wel even wennen in het begin en zeker met een gezinnetje maar dat gaat bij jullie helemaal goed komen 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 26 juni ’16My Profile

 • Jodi - liefthuis
  28 juni 2016

  Ik lees en kijk alles als het onderwerp me aanstaat, wat op jou blog 90 % van de tijd zo is haha dus lekker doorgaan
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Over tien jaar… – TAGMy Profile

 • Jessica
  28 juni 2016

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat. Ik lees heel veel plannen in je update, wat misschien ook wel heel fijn is voor een nieuwe structuur! Ik volg je op beide sites, vind je video’s heel leuk om te bekijken! Alvast heel veel plezier in Disney
  Jessica onlangs geplaatst…Inspiratie – Outfit voor een FestivalMy Profile

 • Joyce
  28 juni 2016

  Wat fijn dat het zo goed met jullie gaat. Ik vind de persoonlijke blogs en mamagerelateerde artikelen altijd het leukste om te lezen 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Moeders voor MoedersMy Profile

 • Lieke
  28 juni 2016

  Superfijn dat het goed gaat!
  Ik vind persoonlijke artikelen, vlogs, verhalen van mensen, vlogs, je diary’s, eh ja eigenlijk vind ik wel alles leuk om te lezen/te bekijken…Misschien een serie met bijv. Haartutorials? Ik vind dat persoonlijk altijd leuk en handig. Of DIY’s?

 • Jamaila
  28 juni 2016

  Wat fijn dat yannick het zo naar zijn zin heeft op zijn werk. En wat ontzettend gaaf dat jullie met ze vieren naar disney gaan! Heel veel plezier gewenst dit weekend. Ik vind vooral persoonlijke artikelen leuk, en voor youtube kan ik altijd heel erg genieten van je vlogs!
  Jamaila onlangs geplaatst…Make-up shoplogMy Profile

 • Vanessa
  28 juni 2016

  Fijn om een persoonlijke update te lezen! Superleuk dat jullie op uitnodiging naar Disneyland mogen gaan, ik wens jullie alvast veel plezier! Verder kan ik me voorstellen dat het nieuwe werkschema van Yannick wat meer planning vergt, maar dat komt vast wel goed. Het belangrijkste is inderdaad dat hij een job doet die hij leuk vindt, net als dat jij van bloggen / vloggen je werk kan maken.
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten juni 2016My Profile

 • Kelly
  28 juni 2016

  Wat een leuke wendingen in huize Caresse ! Genieten! Ik vind persoonlijke artikelen heerlijk om te lezen en qua youtube vind ik vlogs erg leuk!
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #7My Profile

 • Marielle
  28 juni 2016

  Wat fijn al die positieve dingen! (Ik schat zo in dat ‘dingetjes’ echt 1 van de meest gebruikte woorden in huize Caresse is of niet? 🙂 ) Vind de meeste artikelen leuk, misschien inderdaad wat iemand anders hier zegt soms de lastigere dingen rond het opvoeden van twee kleine meisjes, mama zijn, hoe je de opvoeding aanpakt etc? Zo vond ik het ‘fijn’ om in je brief aan Aimy die onzekerheid en ‘piekerdingetjes’ rond moeder van twéé zijn te lezen. Dat hoort er af en toe ook bij, was erg herkenbaar en daarom ook leuk om te lezen.

 • Hanna
  28 juni 2016

  Ik ben vooral van de blogs lezen, maar snap heel goed dat je ook meer filmpjes wil gaan maken. Heb geen suggesties maar veel plezier en succes.
  Hanna onlangs geplaatst…Dat is pech, fiets weg!My Profile

 • Amy
  28 juni 2016

  Hee Kelly,

  Super dat het goed gaat met jullie. Als video-ideetje vind ik het altijd superleuk om naar kletsmakeupvideo’s te kijken. En dat het liefst met make-up producten die niet al te duur zijn?. Maar dat ligt er natuurlijk ook aan of je dat zelf leuk vindt om op te nemen?.

  Liefs, Amy

 • Audrey
  28 juni 2016

  Ik moet zeggen dat ik ook meer een bloglezer ben, omdat een filmpje kijken meer tijd kost. Dat is wel nog een voordeel van Yannicks rooster: doordeweeks ook meer tijd voor jou om te werken 🙂 Fijn dat het zo goed met jullie gaat!
  Audrey onlangs geplaatst…5 x eten op TexelMy Profile

 • Mama van Dijk
  29 juni 2016

  De normale huis tuin en keuken dingen waarin een mede mama zich lekker in kan vinden. De op stapjes, uitjes, fotos, heerlijk om te zien. Lekker jezelf zijn, dan is elke video of blog een succes!
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…Van verzorging naar opvoeding..My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.