Dia1

Een dagje het eetpatroon van iemand anders? Dat ging ik ervaren! Samen met fitgirl Laura Brijde (Bekend als Runninglau) ruilde ik een dagje van eetpatroon. En dat was een wereld van verschil. Waar ik eet volgens mijn Weight Watchers eetmenu en zo’n 3 keer per week sport, eet zij heel erg clean en sport zij 4-6 x per week. Hierdoor at ik enorm veel die dag en moest Laura het met wat minder doen. Ik kon geen proteïne meer zien 😉 (grapje natuurlijk, want die eiwitrepen waren zo lekker!). We hebben er veel lol mee gehad en namen er samen deze video over op. Super inspirerend om andermans healthy gewoontes te leren kennen. Kijk je mee naar het eetdagboek?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

fitgirl

En zo zag mijn eetdagboek als #fitmommy 😉 er uitgeschreven uit:

 Ontbijt:  50 gram havermout met 200 ml amandelmelk koken tot dikke structuur, een banaan in stukjes, kaneel. Een handsinaasappel/appel/mango ernaast. Koffie met een scheutje melk.
Snack :Eiwitreep Body & Fit shop (
Lunch :Zilvervliesrijst met tonijn & komkommer. Een halve komkommer in stukjes, één blikje tonijn van 85 gram en 75 gr (droog gewogen) rijst + peper en zout
Snack :Appel
Diner: 250 gram zoete aardappel uit de oven, 150 gram gekruide gebakken kipfilet, 300 gram Haricôtverts (met, peper, zout & nootmuskaat en soms een klontje roomboter)
Toetje: 200 gram Skyr yoghurt met fruit (dit nam ik echter al als middagsnack bij mijn appel.
Snack: 1 rijstwafel met 100 gr cottage cheese, 1 rijstwafel met een gekookt ei, 1 rijstwafel met pindakaas + een handsinaasappel

diner

En via deze link kun je de video van Laura zien waarin zij een dag volgens mijn eetdagboek at. Ik vond het zelf ook erg leuk om te zien hoe zij mijn eetdagboek ervaren heeft. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden, welk eetpatroon lijkt het meest op dat van jou? Hoeveel sport jij bijvoorbeeld en waar let jij op bij je voedingsinname? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Foodswap met #fitgirl Runninglau : Eetdagboek”

 1. Zo, dat was inderdaad behoorlijk wat eten. Ik let vanwege mijn maagverkleining ook op mijn eiwitten, maar kan natuurlijk niet zoveel eten dus het is niet te vergelijken met mijn eetpatroon verder.
  Marije onlangs geplaatst…Mamafiets of bakfietsMy Profile

 2. ik vind het niet veel het is goed zo !! en ik heb een aangepast eetschema of nouja meer drink schema maar dat verhaal ken je wel 😉
  ik vind wel dat het veel koolhydraten in je voeding zitten!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 26 juni ’16My Profile

 3. Wat ontzettend leuk zo’n swap! Altijd grappig om te zien hoe anderen het doen. Ik vind de hoeveelheid ook best veel hoor, maar misschien omdat ik met een baby en peuter ook niet altijd de tijd neem om zo vaak te eten.
  marie-louise onlangs geplaatst…Ontwerp geboortekaartjeMy Profile

 4. Kelly Caresse

  De ‘Smart bars’ zijn 153 calorieën en de andere eiwitrepen van body&fit zijn 200 kcal. Die andere zijn zo’n 5 punten per reep en dan neem ik een halve reep (3 punten) als snack. De smartbar reken ik als 4 punten (die is qua gewicht wat lichter dan die andere repen dus dan pas ik het aantal gram aan om op 4 punten te komen). Dat zijn voor een snack best veel punten maar doordat ik die repen als snack neem, crave ik niet meer naar andere zoete snacks die me meer punten zouden kosten. Ze vullen namelijk enorm goed (en zijn mega lekker).

 5. interessant om te zien ik eet ook veel eigenlijk de hele dag door wel
  ik let niet zo op wat ik eet en houd mij ook niet aan een vast eet patroon

  meestal ontbeit ik een tosti met kaas en een paar schepjes johurt ernaast lekker fris
  en geef dat mijn kinderen ook
  en verder smiddags johurt met blauwe bessen die doe ik er zelf in met 3 suiker schepjes
  verder eet ik tussendoor bijna elke dag schocolade schepijs
  en savonds eten wij altijd vlees met groenten mijn man kookt heel vers
  ik kom ook nooit echt aan en let dus eigenlijk automaties niet op wat ik eet
  maar het avond eten is hier altijd vers en gezond wel jus anders vind ik het te droog
  en trek heb ik altijd de hele dag door wel
  wat wel grappig is mensen denken vaak dat ik spoort of zo omdat ze zeggen niet te kunnen zien dat ik drie kinderen heb gekregen aan mijn figuur
  maar ik spoort nooit heb ik nooit gedaan .
  wel hele leuke vedio vond het erg leuk om te zien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.