niveatales1

Het naar bed gaan ritueel is hier in huis heilig. We vinden het belangrijk om beide meisjes uitgebreid te verzorgen en aandacht te geven bij het naar bed brengen. Voor Lana lezen we voor het slapen gaan altijd een verhaaltje voor. Het voorleesmoment is een heel fijn ritueel. Jullie kennen vast wel die bekende blauwe blikjes van NIVEA? Zij hebben nu 4 limited edition blikjes uitgebracht waar hele mooie (voorlees)verhaaltjes aan gekoppeld zijn. Met de 4 limited editions en het daarbij behorende interactie platform met voorleesverhaaltjes ‘NIVEA Tales’ wil NIVEA laten zien dat aandacht en liefde voor elkaar in de kleine momenten zit. Een leuke tip voor ouders en hun kinderen.

Gesponsord door NIVEA

niveatales2

De bekende NIVEA Creme biedt al meer dan 100 jaar verzorging voor de hele familie. De crème is geschikt voor het hele lichaam, erg hydraterend en te gebruiken door iedereen. Je kindje insmeren voor het slapengaan is een fijn contactmomentje voor elkaar. De crème heeft de vertrouwde en fijne NIVEA geur die iedereen wel kent, denk ik.

NIVEA heeft een interactief platform opgericht om middels leuke voorleesverhalen met aandacht te genieten van de kleine momenten met je kindje. Dit platform is ontzettend leuk vormgegeven om samen met je kindje verhaaltjes te lezen, spelletjes te spelen en meer. Er worden hele vrolijke geluidjes aan toegevoegd. Echt een aanrader om eens een kijkje te nemen.

niveatales3

niveatales4

De foto hierboven is een voorbeeld van het online NIVEA Tales platform waar je samen met je kindje leuke verhaaltjes kunt bekijken (en downloaden als je even geen wifi hebt, ook heel handig). Je kunt de verhaaltjes samen lezen of voorlezen, kleurplaten downloaden en spelletjes spelen. Erg leuk om samen met je kindje te ontdekken. Via deze link kom je op het NIVEA Tales platform.

Deze verhalen zijn geïllustreerd door kunstenares Joelle Tourionias en geschreven door kinderboekenauteur Udo Weigelt. Het zijn mooie, lieflijke verhalen waarin je wordt meegenomen in de avonturen van Leo, Mia, Konijn en Elfje. Ik vind het zelf erg leuk geïllustreerd en toen ik een van de verhaaltjes met Lana aan het lezen was, reageerde zij hier ook erg vrolijk op. Ik denk dat deze verhaaltjes en illustraties veel kindjes zal aanspreken. De verhaaltjes zijn heel makkelijk te volgen en bevatten herkenbare ervaringen:

  • Leo en Konijn doen een wedstrijd
  • Leo en Konijn bouwen een huis
  • Mia en Elfje ruimen de kamer op
  • Mia en Elfje gaan naar het strand.

niveatales5

Wat zien de blikjes er leuk uit met deze tekeningen he! Ik vind ze erg lieflijk en mooi vormgegeven. Limited edition NIVEA creme blikken zijn vanaf 6 juni verkrijgbaar in beperkte oplage in supermarkten en drogisterijen. Ze zijn verkrijgbaar met een adviesprijs van €1,79 voor 75 ml, €2,99 voor 150 ml en €4,49 voor 250 ml.

Ken jij het NIVEA Tales platform met de voorleesverhaaltjes, kleurplaten en spelletjes al? Wat vind jij van deze speciale uitgave van de NIVEA Creme blikjes? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Tip voor ouders: Voorleesverhalen voor het slapen gaan”

  1. Ik kende het platform nog niet. Ik heb even geklikt op de link om er een glimp van op te kunnen vatten. Het ziet er leuk uit. Maar misschien ben ik heel ouderwets als ik zeg dat ik het toch liever bij de papieren voorleesboekjes houd. Ik ben overigens wel fan van Nivea. We hebben nu naast het standaard blik, ook de Men versie in huis. Heerlijke producten.
    Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Voor het eerst weer sporten na bijna 10 jaar – update na 1,5 weekMy Profile

  2. Bij ons in huis wordt er ook veel voorgelezen! Onze kleine meid is er dol op, net als zelf ‘lezen’. Ik vind het toch het prettigst om echt uit een boekje voor te lezen in plaats van een online versie.
    MetMirjam onlangs geplaatst…Ben ik een keukenprinses?My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.