Personal: Doelen voor 2015

doelen2015 is aangebroken dus we zijn aangekomen in een nieuw jaar en dat zie ik ook wel als een soort ‘nieuwe kans’. Symbolisch gezien vind ik dat een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op het nieuwe jaar. Ik vind het fijn om doelen voor mezelf op te stellen, ze zijn een fijn richtpunt om iets na te streven wat je graag wil bereiken. Ook vormen doelen een goede motivatiebron om ergens aan te werken. Vorig jaar had ik een hele waslijst aan goede voornemens, ik las ze net even door en gek genoeg heb ik ze bijna allemaal volbracht. Het was zo’n lange waslijst dat ik besloten heb ze niet allemaal te gaan analyseren in een artikel. Benieuwd wat mijn voornemens voor 2014 waren? Lees dan hier. Vandaag ga ik de doelen voor 2015 met jullie delen, een beknopte lijst van persoonlijke en zakelijke doelen die ik hoop te behalen in 2015.

Persoonlijke doelen:
– Heel cliché dit maar toch gaat dit voornemen op mijn lijstje, ik wil gezonder gaan leven. Mijn basis leef- en eetpatroon is heel gezond maar december was natuurlijk zo’n heerlijke maand waarin de riemen wat losser gingen. Dat merk ik dan gelijk aan mijn bloedsuikers en energielevel. Ik ga geen gekke eetpatronen uitoefenen en dit keer ook niet suikervrij leven maar gewoon lekker de balans 75/25% oppakken en ook wat op meer gestructureerde tijden eten. Soms schiet eten op tijd er bij in of sloeg ik per ongelijk een maaltijd over, dat is voor mijn bloedsuikers echt niet goed. Daar wil ik aan werken.
– Trouwen! Dat is natuurlijk geen gek doel, dat wisten we allang en 2015 is de grote dag dat ik dat doel mag verwezenlijken.
– De lat voor mezelf wat minder hoog leggen op zakelijk gebied en wat meer rust nemen, voor een control-freak als mij best wel moeilijk maar ik moet leren wat meer balans tussen werken en vrije tijd te vinden om zo wat meer tot rust te kunnen komen. Als ik efficiënter mijn tijd kan indelen dan hoeft dat geen probleem te zijn.
– Misschien heel persoonlijk om dit online te delen maar ik vind dat ik dat wel met jullie kan delen, ergens in 2015 hoop ik dat Yannick en ik gezinsuitbreiding gaan krijgen. Ik hoop dat mijn gezondheid dit mag toelaten en dat het ons gegund mag zijn (maar eerst trouwen hoor 😉 .)
– Blijven dromen, blijven geloven en genieten van wat ik doe en vertrouwen houden in mijzelf.

Zakelijke doelen:
– Vol passie blijven bloggen en creatief blijven in wat ik doe. Uniek blijven in onderwerpen en rubrieken waarover ik blog en ook blijven vernieuwen.
– Ik wil mezelf verbeteren op het gebied van fotografie en videografie. Ik wil daarmee mijn fotokwaliteit verbeteren maar ook mijn video’s professioneler maken om ook op het gebied van Youtube te groeien. Op technisch gebied ben ik niet zo sterk en daarom wil ik mijzelf hierin ontwikkelen.
– Blijven werken aan mijn zwakke plekken zoals spelling en taal en administratief nog meer zelf kunnen doen in de boekhouding van mijn bedrijf.
– Mijn tijd efficiënter leren plannen door het beter indelen van mijn werkplanning om zo in kortere tijd productiever te kunnen werken en zo meer tijd over te houden voor mijn gezin.
– Mijn studie tot Gewichtsconsulente in 2015 afronden, want ik blijf maar steeds de motivatie en tijd niet vinden om hiermee aan de slag te gaan. In 2015 zal ik dit diploma behalen!

Dat waren mijn doelen voor 2015. Ik wil vooral blijven doorgaan met wat ik doe, blijven genieten van het leven en dankbaar zijn voor alles wat op mijn pad gekomen is en op mijn pad komt, ik denk dat dit een doel is wat voor iedereen iets kan betekenen. Wat zijn jouw doelen voor 2015?

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

64 gedachten over “Personal: Doelen voor 2015”

 1. Wat een leuke doelen, dat wordt een jaar vol ambitie en passie. Veel succes dit jaar! En oh zo leuk misschien een baby’tje erbij, wij duimen!
  Hier hoop ik dat manlief dit jaar over stag gaat voor een derde kindje 🙂
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Review Smartmat feestmenuMy Profile

 2. Hoi Kelly, ik volg je nu een paar maanden en ik zie echt een vooruitgang in je blog. Je komt op mij over als iemand die dit jaar steeds meer zichzelf is geworden in de artikelen die je schrijft en filmpjes die je maakt. Bovendien lijk je mij een ontzettend lieve vrouw, ik kan je dus alleen maar toewensen dat je al je doelen mag bereiken ! Ik lees iedere ochtend met plezier je blog, so keep the good work going !

 3. Wat een mooie doelenlijst! En ik hoop van harte dat de gezinsplanning dit jaar gaat lukken!

  Wat leuk dat je de opleiding tot gewichtsconsulente doet. Ik heb hem ook gedaan maar doe er eigenlijk nooit wat mee, zonde he. Te druk met andere dingen..
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…DriekoningenMy Profile

 4. Wauw wat een mooie doelen! Ik had je een mailtje gestuurd over het feit dat ik graag een studie gewichtsconculent wou volgen en heb hier veel tips van jou kant gekregegn, dus ik ga in 2015 aan de slag 🙂 Het wordt dan een doel voor 2016 dat af te ronden 🙂 Ik snap wel niet goed dat je de lat wat minder hoog wilt leggen op zakelijk gebied, maar tegelijkertijd alles nog beter wilt doen op zakelijk gebied, maar dat van die rust vind ik wel heel goed 🙂 Zou ik ook eens moeten gaan doen!

 5. Ik vind het super dat je jezelf zulke doelen stelt. Ik denk dat je een jaar een stuk fijner ingaat waarin je weet wat je dat jaar van jezelf verwacht. En het is ook een goede motivatie voor veel dingen. Ook ik wil gezonder gaan leven, maar dat vind ik echt heel moeilijk met een kleintje. We zullen zien wat 2015 ons brengt! En het is natuurlijk te gek dat je in 2015 gaat trouwen:D
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Tips: er wakker uitzien na een slechte nachtMy Profile

 6. Lieve kelly,
  Ik volg je nu precies sinds de dag dat Lana geboren is, gewoon toevallig;). maar wat ontzettend leuk dat er misschien nog een kindje komt, jullie zijn hele leuke ouders.
  Veel succes komend jaar
  xx

 7. Dat zijn prachtige doelen Kelly! Hopelijk mag je ze allemaal verwezenlijken en dat 2015 dus een topjaar wordt! <3

 8. Hey Kelly, wat een mooie doelen! Laat ons hopen fat ze dit jaar allemaal uitkomen. Dag van de gezinsuitbreiding, daar kan ik me in vinden. Wij zouden als het ons gegeven is ook graag er dit jaar mee starten en ik vind het nu al spannend om dat niet tegen iedereen rond te bazuinen haha.
  Voor de rest wil ik meer genieten van de kleine dingen, dankbaar zijn voor wat we nu al hebben, graag ook een nieuwe job voor mezelf en ik ga beginnen met een blog. De blog is al aangemaakt, nu enkel de stap zetten van de eerste artikels schrijven!

 9. Ik vind je de laatste maanden enorm groeien. Nu ook met je lampen en visitekaartjes, papier en stickers. Heel leuk! 😀

  Ik hoop dat al jouw wensen uit mogen komen. 🙂 Leuk dat julle een tweede kindje willen, hopelijk is dit einde van de zwanerschap beter als bij Lana.

  Geniet van het jaar 2015!

 10. Mooie doelen hoor en vooral die van de gezondheid en tijd nemen voor jezelf vind ik erg belangrijk, dat zijn doelen die ik ook heb. Ook qua fotografie wil ik me meer ontwikkelen maar daar ben ik mee bezig 🙂

  Hoop dat je al je doelen kunt halen komend jaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Eerste sneeuwMy Profile

 11. Hele leuke doelen! Ik ga dit jaar ook trouwen en wij hopen aan ons eerste kindje te beginnen (dat klinkt een beetje raar, maar je begrijpt wat ik bedoel). Hoe dat ook wordt het een mooi jaar!

 12. Mooie doelen Kelly!! Wat een bijzonder jaar gaat dit worden voor jullie! Ik hoop ook dat je gezondheid het toelaat! Is wel bikkelen hoor twee! Maar ik begrijp je wens! Ik hoop op n mooie samenwerking 😉 ik ga je binnenkort bellen 🙂

  Liefs!

  Eva
  Eva onlangs geplaatst…(online) budget shoppen for kidsMy Profile

 13. Ik wil de opleiding tot gewichtsconsulente ook afronden dit jaar! En alles wat ik leer over gezond leven direct in de praktijk brengen hahaha! Succes! Hoe ver ben jij eigenlijk?

 14. Mijn doelen voor 2015 zijn van m’n angst aanvallen af komen (m’n therapie is bijna afgerond)
  Mijn rijbewijs halen! Einde van deze maand mijn. Auto theorie !
  Het landmacht in gaan!
  Nog 15 kilo afvallen!
  Op tijd eten ik sla soms ontbeit en m’n lunch over heel slecht!
  En geen frinsdranken meer drinken alleen met feestjes ofzo

 15. Dat al je doelen en wensen mogen uitkomen. Het is jou/jullie zo gegund!
  Zet hem op!
  Leuk om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.