Personal: Doelen voor 2015

doelen2015 is aangebroken dus we zijn aangekomen in een nieuw jaar en dat zie ik ook wel als een soort ‘nieuwe kans’. Symbolisch gezien vind ik dat een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op het nieuwe jaar. Ik vind het fijn om doelen voor mezelf op te stellen, ze zijn een fijn richtpunt om iets na te streven wat je graag wil bereiken. Ook vormen doelen een goede motivatiebron om ergens aan te werken. Vorig jaar had ik een hele waslijst aan goede voornemens, ik las ze net even door en gek genoeg heb ik ze bijna allemaal volbracht. Het was zo’n lange waslijst dat ik besloten heb ze niet allemaal te gaan analyseren in een artikel. Benieuwd wat mijn voornemens voor 2014 waren? Lees dan hier. Vandaag ga ik de doelen voor 2015 met jullie delen, een beknopte lijst van persoonlijke en zakelijke doelen die ik hoop te behalen in 2015.

Persoonlijke doelen:
– Heel cliché dit maar toch gaat dit voornemen op mijn lijstje, ik wil gezonder gaan leven. Mijn basis leef- en eetpatroon is heel gezond maar december was natuurlijk zo’n heerlijke maand waarin de riemen wat losser gingen. Dat merk ik dan gelijk aan mijn bloedsuikers en energielevel. Ik ga geen gekke eetpatronen uitoefenen en dit keer ook niet suikervrij leven maar gewoon lekker de balans 75/25% oppakken en ook wat op meer gestructureerde tijden eten. Soms schiet eten op tijd er bij in of sloeg ik per ongelijk een maaltijd over, dat is voor mijn bloedsuikers echt niet goed. Daar wil ik aan werken.
– Trouwen! Dat is natuurlijk geen gek doel, dat wisten we allang en 2015 is de grote dag dat ik dat doel mag verwezenlijken.
– De lat voor mezelf wat minder hoog leggen op zakelijk gebied en wat meer rust nemen, voor een control-freak als mij best wel moeilijk maar ik moet leren wat meer balans tussen werken en vrije tijd te vinden om zo wat meer tot rust te kunnen komen. Als ik efficiënter mijn tijd kan indelen dan hoeft dat geen probleem te zijn.
– Misschien heel persoonlijk om dit online te delen maar ik vind dat ik dat wel met jullie kan delen, ergens in 2015 hoop ik dat Yannick en ik gezinsuitbreiding gaan krijgen. Ik hoop dat mijn gezondheid dit mag toelaten en dat het ons gegund mag zijn (maar eerst trouwen hoor 😉 .)
– Blijven dromen, blijven geloven en genieten van wat ik doe en vertrouwen houden in mijzelf.

Zakelijke doelen:
– Vol passie blijven bloggen en creatief blijven in wat ik doe. Uniek blijven in onderwerpen en rubrieken waarover ik blog en ook blijven vernieuwen.
– Ik wil mezelf verbeteren op het gebied van fotografie en videografie. Ik wil daarmee mijn fotokwaliteit verbeteren maar ook mijn video’s professioneler maken om ook op het gebied van Youtube te groeien. Op technisch gebied ben ik niet zo sterk en daarom wil ik mijzelf hierin ontwikkelen.
– Blijven werken aan mijn zwakke plekken zoals spelling en taal en administratief nog meer zelf kunnen doen in de boekhouding van mijn bedrijf.
– Mijn tijd efficiënter leren plannen door het beter indelen van mijn werkplanning om zo in kortere tijd productiever te kunnen werken en zo meer tijd over te houden voor mijn gezin.
– Mijn studie tot Gewichtsconsulente in 2015 afronden, want ik blijf maar steeds de motivatie en tijd niet vinden om hiermee aan de slag te gaan. In 2015 zal ik dit diploma behalen!

Dat waren mijn doelen voor 2015. Ik wil vooral blijven doorgaan met wat ik doe, blijven genieten van het leven en dankbaar zijn voor alles wat op mijn pad gekomen is en op mijn pad komt, ik denk dat dit een doel is wat voor iedereen iets kan betekenen. Wat zijn jouw doelen voor 2015?

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

64 reacties

 • Marion
  3 januari 2015

  Dat zijn mooie doelen, zowel zakelijk als privé. Gezinsuitbreiding. Spannend hoor! Ik hoop het voor jullie. Zou prachtig zijn. Veel succes met deze doelen. Is denk ik goed te doen als je prioriteiten stelt en je balans zult vinden.
  Marion onlangs geplaatst…De ik-laat-wat-vallen-en-stoot-ook-nog-eens-mijn-hoofd-dag.My Profile

 • Aanhetlijntje
  3 januari 2015

  Wat een leuke doelen, dat wordt een jaar vol ambitie en passie. Veel succes dit jaar! En oh zo leuk misschien een baby’tje erbij, wij duimen!
  Hier hoop ik dat manlief dit jaar over stag gaat voor een derde kindje 🙂
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Review Smartmat feestmenuMy Profile

 • Aanhetlijntje
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelen vol passie en ambitie!

  Veel succes met misschien een nieuw baby’tje op komst, we duimen mee.

  Hier hoop ik dat manlief dit jaar over slag gaat voor een derde kindje 🙂
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Review Smartmat feestmenuMy Profile

 • Eline
  3 januari 2015

  Hoi Kelly, ik volg je nu een paar maanden en ik zie echt een vooruitgang in je blog. Je komt op mij over als iemand die dit jaar steeds meer zichzelf is geworden in de artikelen die je schrijft en filmpjes die je maakt. Bovendien lijk je mij een ontzettend lieve vrouw, ik kan je dus alleen maar toewensen dat je al je doelen mag bereiken ! Ik lees iedere ochtend met plezier je blog, so keep the good work going !

 • Diana Carlton
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelen heb je je gesteld voor 2015! 2015 gaat hoe dan ook prachtig worden met jullie bruiloft!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…OmeletmakerMy Profile

 • Kaboutertuin
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelenlijst! En ik hoop van harte dat de gezinsplanning dit jaar gaat lukken!

  Wat leuk dat je de opleiding tot gewichtsconsulente doet. Ik heb hem ook gedaan maar doe er eigenlijk nooit wat mee, zonde he. Te druk met andere dingen..
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…DriekoningenMy Profile

 • Marina
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelen! Veel succes komend jaar!

  Liefs, Marina

 • Ilse
  3 januari 2015

  Wauw, wat leuk zou dat zijn, trouwen én een kindje erbij! Veel succes, meid! 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…De 5 meest gelezen artikelen in 2014My Profile

 • Saskia
  3 januari 2015

  Fijn lijstje, en wat leuk gezinsuitbreiding 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Shoplog! (Ici Parisxl, Lush, Rituals, Prenatal, The Body Shop)My Profile

 • stien
  3 januari 2015

  Wauw wat een mooie doelen! Ik had je een mailtje gestuurd over het feit dat ik graag een studie gewichtsconculent wou volgen en heb hier veel tips van jou kant gekregegn, dus ik ga in 2015 aan de slag 🙂 Het wordt dan een doel voor 2016 dat af te ronden 🙂 Ik snap wel niet goed dat je de lat wat minder hoog wilt leggen op zakelijk gebied, maar tegelijkertijd alles nog beter wilt doen op zakelijk gebied, maar dat van die rust vind ik wel heel goed 🙂 Zou ik ook eens moeten gaan doen!

 • Anita
  3 januari 2015

  Mooie doelen! Blijven ontwikkelen is altijd goed. En wat leuk dat jullie voor een broertje of zusje voor Lana willen gaan!
  Anita onlangs geplaatst…Uittip: ANWB toeristische autoroutesMy Profile

 • Geertje
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelen!
  Maar ik denk, als een cotrol-freak als jij (zoals je zelf zegt) je deze doelen wel gaat halen!
  Geertje onlangs geplaatst…Even voorstellen: Laura!My Profile

 • angelique
  3 januari 2015

  Prachtige doelen! hoop dat het voor jullie een prachtig jaar gaat worden! En meis niet te streng voor jezelf, je site ziet er al geweldig uit
  angelique onlangs geplaatst…Tag | De peutertagMy Profile

 • Annemijn
  3 januari 2015

  Mooie doelen Kelly! Ik ben er benieuwd wat 2015 gaat brengen. En stiekem had ik de gezinsuitbreiding wel een beetje verwacht 😉
  Annemijn onlangs geplaatst…Life by Annemijn is verhuisd!My Profile

 • beautifulday4makeup
  3 januari 2015

  Veel succes met het behalen van je diploma!!!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Corine de Farme Zuiverend miscellair water (voor de droge of gevoelige huid)My Profile

 • Simone
  3 januari 2015

  Wat een onwijs mooie doelen Kelly! Ik hoop dat het jullie van harte gegund is om nog zo’n lief kindje erbij te krijgen dit jaar 🙂
  Simone onlangs geplaatst…MAC mineralize skinfinish: Soft & GentleMy Profile

 • Anouk
  3 januari 2015

  Echt een prachtige lijst, heel goed en concreet wat je wilt bereiken! Wat zou het fijn zijn als je ook dit jaar weer (bijna) je hele lijst volbrengt.
  Anouk onlangs geplaatst…Pinterest interieur inspiratieMy Profile

 • Anneleen
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelen! Ik wens jullie een prachtig jaar toe met een geweldige trouw en een zusje of broertje voor Lana zou echt wel heel leuk zijn en mooi om te zien… Ik wens het jullie van harte toe!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • Sanne Marlijn
  3 januari 2015

  Ik vind het super dat je jezelf zulke doelen stelt. Ik denk dat je een jaar een stuk fijner ingaat waarin je weet wat je dat jaar van jezelf verwacht. En het is ook een goede motivatie voor veel dingen. Ook ik wil gezonder gaan leven, maar dat vind ik echt heel moeilijk met een kleintje. We zullen zien wat 2015 ons brengt! En het is natuurlijk te gek dat je in 2015 gaat trouwen:D
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Tips: er wakker uitzien na een slechte nachtMy Profile

 • Alyssa
  3 januari 2015

  Lieve kelly,
  Ik volg je nu precies sinds de dag dat Lana geboren is, gewoon toevallig;). maar wat ontzettend leuk dat er misschien nog een kindje komt, jullie zijn hele leuke ouders.
  Veel succes komend jaar
  xx

 • Sophie
  3 januari 2015

  Dat zijn prachtige doelen Kelly! Hopelijk mag je ze allemaal verwezenlijken en dat 2015 dus een topjaar wordt! <3

 • Malou
  3 januari 2015

  Wat leuk dat je deelt dat je graag een broertje of zusje voor Lana zou willen, en spannend! En trouwen is natuurlijk ook een heel mooi doel 🙂
  Malou onlangs geplaatst…NOMI’S OUTFITS #2My Profile

 • Dionne
  3 januari 2015

  Heel cliche, maar ook heel leuk om te lezen! 😀
  Dionne onlangs geplaatst…STEM OP MIJ | EntreDeux Fashion Blog BattleMy Profile

 • Eline
  3 januari 2015

  Een event organiseren, 5 k kunnen rennen, nog eens 20 kilo afvallen, mijn blog net zo hard door laten groeien als nu het geval is, 10 keer op kunnen trekken, zulke dingen!
  Eline onlangs geplaatst…Groenten en fruit kalender – januariMy Profile

 • Whitney
  3 januari 2015

  Mooie doelen! Toevallig heb ik die vandaag ook gedeeld. Ben zo benieuwd naar jullie bruiloft!
  Whitney onlangs geplaatst…My goals for 2015!My Profile

 • Manon
  3 januari 2015

  Mooie doelen heb je opgesteld! Ik hoop dat ze allemaal uit mogen komen 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Gezonde appel crumbleMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  3 januari 2015

  Heel veel succes in 2015, het gaat je lukken! Mijn doelen zijn: mijn premaster halen en mijn blog te laten groeien.
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[OUTFIT] – Winter Chic with a Funky TwistMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  3 januari 2015

  Mooie doelen!!! Ik hoop voor je dat de gezinsuitbreiding zeker uit mag komen!!!! Nog een klein wondertje erbij, wat leuk zeg als het mag lukken! En natuurlijk niet vergeten te genieten op je trouwdag!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Gastblog | En dan ineens… kleine jongens worden grootMy Profile

 • Inge
  3 januari 2015

  Hey Kelly, wat een mooie doelen! Laat ons hopen fat ze dit jaar allemaal uitkomen. Dag van de gezinsuitbreiding, daar kan ik me in vinden. Wij zouden als het ons gegeven is ook graag er dit jaar mee starten en ik vind het nu al spannend om dat niet tegen iedereen rond te bazuinen haha.
  Voor de rest wil ik meer genieten van de kleine dingen, dankbaar zijn voor wat we nu al hebben, graag ook een nieuwe job voor mezelf en ik ga beginnen met een blog. De blog is al aangemaakt, nu enkel de stap zetten van de eerste artikels schrijven!

 • Eline
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelen! Gezinsuitbreiding sprong er natuurlijk uit, ik hoop het voor jullie!!
  Verder denk ik dat het je zeker gaat lukken om jezelf te verbeteren dit jaar, de motivatie heb je al dus dat is een mooi begin!
  Eline onlangs geplaatst…Relatie: Dit krijg je er gratis bijMy Profile

 • Sanne
  3 januari 2015

  Ik vind je de laatste maanden enorm groeien. Nu ook met je lampen en visitekaartjes, papier en stickers. Heel leuk! 😀

  Ik hoop dat al jouw wensen uit mogen komen. 🙂 Leuk dat julle een tweede kindje willen, hopelijk is dit einde van de zwanerschap beter als bij Lana.

  Geniet van het jaar 2015!

 • Jenn
  3 januari 2015

  Mooie doelen!
  Jenn onlangs geplaatst…De Blog Top Drie TagMy Profile

 • Vanessa
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelen! Een broertje of zusje voor Lana zou natuurlijk superleuk zijn, en uiteraard jullie trouwdag. Ik wens het jou allemaal toe. Veel succes!
  Vanessa onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn levenMy Profile

 • She
  3 januari 2015

  Wat een leuke doelen allemaal 🙂 Het gaat je vast allemaal lukken!

 • Nadia
  3 januari 2015

  Mooie doelen!

 • Milou
  3 januari 2015

  Mooie doelen! En wat ontzettend leuk dat jullie gezinsuitbreiding zouden willen! Misschien lopen we dan in 2015 gelijk! 😉
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek… de vakantie vliegt voorbij!My Profile

 • Esther
  3 januari 2015

  Mooie doelen! En oohhh wat leuk, gezinsuitbreiding! 🙂
  Esther onlangs geplaatst…Nieuw jaar, nieuw haarMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  3 januari 2015

  Super knap en sterke doelen. Ik hoop dat alles meezit en dat je in 2015 niet alleen als bruid mag stralen maar het hele jaar door.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Fashionable home, DIY & I still can’t do it myselfMy Profile

 • Lifesabout
  3 januari 2015

  Die doelen die je stelt moeten zeker haalbaar zijn! 2015 gaat een mooi jaar voor je worden, geniet er van! Je bent al zo veel gegroeid en beter geworden dat de rest je zeker moet gaan lukken. Liefs!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Kijk je mee? Diary 28 december -3 januari.My Profile

 • Dita
  3 januari 2015

  Wat een mooie doelen. En gezinsuitbreiding wellicht, wat leuk!
  Dita onlangs geplaatst…Een speciale dag – 5 jaar samen met mijn lief en mijn aankomstdag ♥My Profile

 • Sonja
  3 januari 2015

  Mooie doelen. En wat gaaf gezinsuitbreiding en willen trouwen. Mooi om in een jaar te willen. Het wordt vast een mooi jaar voor jullie!
  Sonja onlangs geplaatst…Happy 2015! 5 blogdoelen om het jaar mee in te gaanMy Profile

 • Tamara H.
  3 januari 2015

  Wat een prachtige lijst lieve Kelly! You can do it!!
  Tamara H. onlangs geplaatst…Verslag #4 – NK Allround & met veel foto’s!My Profile

 • Nicole
  3 januari 2015

  Mooie doelen hoor en vooral die van de gezondheid en tijd nemen voor jezelf vind ik erg belangrijk, dat zijn doelen die ik ook heb. Ook qua fotografie wil ik me meer ontwikkelen maar daar ben ik mee bezig 🙂

  Hoop dat je al je doelen kunt halen komend jaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Eerste sneeuwMy Profile

 • Sophia
  3 januari 2015

  Hele leuke doelen! Ik ga dit jaar ook trouwen en wij hopen aan ons eerste kindje te beginnen (dat klinkt een beetje raar, maar je begrijpt wat ik bedoel). Hoe dat ook wordt het een mooi jaar!

 • Manon
  3 januari 2015

  Ahw <3 een broertje of zusje voor Lana! Ik hoop dat het jullie heel snel gegund is, gezond en wel :)! Succes met oefenen nog eventjes 😉
  Manon onlangs geplaatst…OOTDB – Sterke mannen!My Profile

 • Eva
  3 januari 2015

  Mooie doelen Kelly!! Wat een bijzonder jaar gaat dit worden voor jullie! Ik hoop ook dat je gezondheid het toelaat! Is wel bikkelen hoor twee! Maar ik begrijp je wens! Ik hoop op n mooie samenwerking 😉 ik ga je binnenkort bellen 🙂

  Liefs!

  Eva
  Eva onlangs geplaatst…(online) budget shoppen for kidsMy Profile

 • femketje
  3 januari 2015

  mooie doelen 😀 ik wil alleen mijn rijbewijs halen dit jaar 🙂
  femketje onlangs geplaatst…❤ Wishlist – Pusheen.comMy Profile

 • Ninja moeder
  3 januari 2015

  Ik wil de opleiding tot gewichtsconsulente ook afronden dit jaar! En alles wat ik leer over gezond leven direct in de praktijk brengen hahaha! Succes! Hoe ver ben jij eigenlijk?

 • Simone
  3 januari 2015

  Wat een hoop mooie doelen voor dit jaar. Succes!
  Simone onlangs geplaatst…What happened in December (2014)?My Profile

 • Michelle
  3 januari 2015

  Ik volg je niet elke dag, maar ik ben oprecht heel benieuwd naar jouw 2015. Als ik het zo lees gaat het prachtig worden! Happy new year (:
  Michelle onlangs geplaatst…Mijn voornemen voor 2015: bewuster levenMy Profile

 • Deisy
  3 januari 2015

  Wat een ontzettende mooie doelen zeg. Ik weet zeker dat jij een prachtige bruid gaat worden: stralend en al! Ik hoop natuurlijk dat je al je doelen gaat behalen, maar met jou doorzettingsvermogen moet dat volgens mij geen probleem zijn 😉 X
  Deisy onlangs geplaatst…4 dingen die je van een pessimist kan lerenMy Profile

 • Els
  3 januari 2015

  Mooie doelen hopelijk kun je ze allemaal uit laten komen. Ik heb niet echt doelen gesteld wel veel leuke veranderingen in mijn hoofd
  Els onlangs geplaatst…2015 nieuw jaar grote veranderingen??My Profile

 • Sofie
  3 januari 2015

  Nou, dat wordt een superjaar voor je! Hoop ik. Ik moet mijn doelenlijstje nog maken. Dankzij al die doelenlijsten die ik her en der voorbij zie komen, wordt het vast ook een hele lijst…
  Sofie onlangs geplaatst…Organiseer je leven via PinterestMy Profile

 • Xaviera
  3 januari 2015

  Hele mooie doelen allemaal. Ik hoop dat jullie gezinsuitbreiding mogen krijgen dit jaar! Heel veel succes met het behalen van deze doelen 🙂
  Xaviera onlangs geplaatst…Happy birthday to meMy Profile

 • J
  4 januari 2015

  Mijn doelen voor 2015 zijn van m’n angst aanvallen af komen (m’n therapie is bijna afgerond)
  Mijn rijbewijs halen! Einde van deze maand mijn. Auto theorie !
  Het landmacht in gaan!
  Nog 15 kilo afvallen!
  Op tijd eten ik sla soms ontbeit en m’n lunch over heel slecht!
  En geen frinsdranken meer drinken alleen met feestjes ofzo

 • Elseniek
  4 januari 2015

  Leuke en mooie dingen staan je te wachten in 2015! Ik wens je al het geluk! En hopelijk blijft je gezondheid iets stabieler.
  Elseniek onlangs geplaatst…The 10 benefits of sportsMy Profile

 • Frederika
  4 januari 2015

  Dat al je doelen en wensen mogen uitkomen. Het is jou/jullie zo gegund!
  Zet hem op!
  Leuk om te lezen.

 • Josan
  4 januari 2015

  Mooie doelen, we zijn benieuwd of het je lukt en hopen met je mee 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Kallio NYCMy Profile

 • Eilish
  4 januari 2015

  Prachtige doelen, ik weet zeker dat je dit kunt!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Q&A a Day | Dag 1 t/m 3My Profile

 • Cindy
  4 januari 2015

  Mooie doelen! Ik hoop voor je dat ze uit mogen komen.
  Cindy onlangs geplaatst…Opgemaakte producten van decemberMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  4 januari 2015

  Hele mooie doelen! Leuk dat jullie aan gezinsuitbreiding denken, hihi!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog Action & KruidvatMy Profile

 • Esmeralda
  5 januari 2015

  Wat een mooie doelen, Kelly! Vanaf dag 1 bezoek ik jouw blog en elke dag zie ik je meer verbeteren! Hoop dat ik zelf ooit ook zo’n succes mag hebben als jij en net zoveel plezier! Ik ben er van overtuigd dat het je gaat lukken, succes! <3
  Esmeralda onlangs geplaatst…Week in foto’s #6 – Werk, spelletjes & OudjaarMy Profile

 • Glamourista
  10 januari 2015

  Hele goede voornemens heb je!
  Glamourista onlangs geplaatst…Op zoek naar een mooie laptoptas voor vrouwenMy Profile

 • Roxanne
  11 januari 2015

  Mooie doelen, balans tussen vrije tijd en werk is zeer belangrijk, vooral als je thuis werkt.
  Uiteraard hoort trouwen er ook bij, en ik wat mooi, gezinsuitbreiding! Hopelijk laat je gezondheid het toe, zodat deze mooie wens mag uitkomen 🙂
  Roxanne onlangs geplaatst…Koken en bakken met Rox: bladerdeegpakketjesMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.