Oud en nieuw en dubsmash + Sneak preview! | Vloggend het jaar uit #12

Dia1

De allerlaatste vlog van ‘Vloggend het jaar uit 2014’ staat vandaag online voor jullie. 12 dagen lang deelde ik iedere dag een video uit ons leven. Een heleboel werk maar ik vond het erg leuk om dit te doen. In deze laatste vlog zie je onze oud en nieuw viering. Beginnend met oudjaarsdag en daarna de avond waarin we gezellig gingen gourmetten, spelletjes speelden en een hele leuke avond als gezinnetje hadden. Ook deel ik wat Dubsmash video’s van ons samen waar we erg veel lol om hadden. De vlog eindigt met een hele speciale sneak peak van een video die 7 januari online komt voor jullie, wedding wednesday dus! Kijken jullie mee naar de laatste vlog van deze editie?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden en hoe jullie ‘Vloggend het jaar uit’ ervaren hebben. Ik wil jullie bedanken voor het kijken en voor jullie lieve reacties. Ook ben ik benieuwd wat jullie van de speciale sneak preview vonden! Laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “Oud en nieuw en dubsmash + Sneak preview! | Vloggend het jaar uit #12”

 1. Wat een gezellige avond als gezinnetje. De gourmet ziet er lekker uit! Haha, die Dubsmash stukjes zijn hilarisch 🙂 Ik vond je vlogs superleuk en ik ga ze echt wel missen. Bedankt dat we elke dag een kijkje in je leven mochten nemen. De sneak peek ziet er veelbelovend uit, spannend!
  Vanessa onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 2. Superleuke laatste vlog! Bij die dubsmash van romana op de scooter ging ik helemaal kapot van het lachen, hahaha! Ik heb genoten van vloggend het jaar uit en ik wens jullie een ontzettend fijn en gelukkig 2015.

 3. Leuk om te zien! Lief hoe je danst met Lana 🙂 En dat vuurwerk is superleuk, haha! En jullie dubsmash video’s, hilarisch! 😀 En oooh wat heb je me benieuwd gemaakt naar je volgende video! 7 januari is nog zo lang, haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2015My Profile

 4. Wat leuk dat ‘wij’ als lezers/kijkers een kijkje mogen nemen in jullie leven. Ik ken je site pas sinds 2 weekjes ( ik heb waarschijnlijk onder een steen gelegen), super leuk om elke dag eventjes te kijken naar een nieuwe blog etc!

 5. Zo jammer dat de vlogs nu weer afgelopen zijn! Was toch elke dag weer leuk om te kijken! Ik wilde trouwens ook nog even zeggen dat je tegenwoordig een stuk minder akward overkomt op video! Echt super dat je er wat mee gedaan hebt! Topper!
  Laura onlangs geplaatst…Week 10 & 11My Profile

 6. De vlogweek ging echt super snel! Ik heb er heel erg van genoten!
  Jullie zijn zo’n leuk gezinnetje 😀

 7. Hahaha geweldig die Dubsmash filmpjes, vooral die van Romana op de scooter 😀 Het was ontzettend leuk om de vlogs te bekijken, ik hoop dat je gauw weer zoiets gaat doen! En heel leuk om al een sneak preview van je volgende video te zien!
  Xaviera onlangs geplaatst…New BeginningsMy Profile

 8. Super leuk om te volgen, heb heel vloggend het jaar uit gekeken! 😉
  De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! :-*

 9. Wat een superleuke vlog en idd jammer dat het af is. Ik vind die dubsmash van romana op de scooter ook hilarisch hahahahha. Zo te zien hebben jullie het leuk gehad samen ☺
  Ben benieuwd naar woensdag!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…DriekoningenMy Profile

 10. Wat jammer dat vloggend het jaar uit afgelopen is! Ik wil jullie veel geluk en liefde toewensen in het nieuwe jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.