Oud en nieuw en dubsmash + Sneak preview! | Vloggend het jaar uit #12

Dia1

De allerlaatste vlog van ‘Vloggend het jaar uit 2014’ staat vandaag online voor jullie. 12 dagen lang deelde ik iedere dag een video uit ons leven. Een heleboel werk maar ik vond het erg leuk om dit te doen. In deze laatste vlog zie je onze oud en nieuw viering. Beginnend met oudjaarsdag en daarna de avond waarin we gezellig gingen gourmetten, spelletjes speelden en een hele leuke avond als gezinnetje hadden. Ook deel ik wat Dubsmash video’s van ons samen waar we erg veel lol om hadden. De vlog eindigt met een hele speciale sneak peak van een video die 7 januari online komt voor jullie, wedding wednesday dus! Kijken jullie mee naar de laatste vlog van deze editie?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden en hoe jullie ‘Vloggend het jaar uit’ ervaren hebben. Ik wil jullie bedanken voor het kijken en voor jullie lieve reacties. Ook ben ik benieuwd wat jullie van de speciale sneak preview vonden! Laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

37 reacties

  • Vanessa
    2 januari 2015

    Wat een gezellige avond als gezinnetje. De gourmet ziet er lekker uit! Haha, die Dubsmash stukjes zijn hilarisch 🙂 Ik vond je vlogs superleuk en ik ga ze echt wel missen. Bedankt dat we elke dag een kijkje in je leven mochten nemen. De sneak peek ziet er veelbelovend uit, spannend!
    Vanessa onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

  • angelique
    2 januari 2015

    Wat zijn jullie toch een heerlijk stel!
    angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | 2015 bucketlistMy Profile

  • Lauriëtte
    2 januari 2015

    Wat een heerlijke avond! Ik vind gourmetten altijd zo leuk, maar doe het zelden! 🙁 Gelukkig nieuwjaar nog Kelly!
    Lauriëtte onlangs geplaatst…Zelf kleine appeltaartjes makenMy Profile

  • Nicole
    2 januari 2015

    Leuk ik zie dat je de tapas schaaltjes hebt van Tupperware 🙂 Leuk! Haha die dubsmash van romana op de scooter vond ik echt hilarisch 🙂
    Nicole onlangs geplaatst…Huishouden: invriezenMy Profile

  • femketje
    2 januari 2015

    super leuke vlog 😀 die kurk knalde wel op een grappig moment XD
    femketje onlangs geplaatst…2X Ciate – Loop The Loop + Party Shoes.My Profile

  • Miriam
    2 januari 2015

    Superleuke laatste vlog! Bij die dubsmash van romana op de scooter ging ik helemaal kapot van het lachen, hahaha! Ik heb genoten van vloggend het jaar uit en ik wens jullie een ontzettend fijn en gelukkig 2015.

  • EasyDailyFood
    2 januari 2015

    Leuke vlog! Gourmetten is altijd lekker!

  • Eline
    2 januari 2015

    Wat jammer dat het alweer voorbij is:(
    Heb elke dag met veel plezier gekeken naar je vlogs!
    Een heel gelukkig nieuwjaar, ik wens je een prachtig jaar toe
    Eline onlangs geplaatst…Get to know me better Tag!My Profile

  • Angelique
    2 januari 2015

    Ik vind al je vlogs leuk! Dus vloggend het jaar uit was top!

  • Kim | Kimsbloglife
    2 januari 2015

    Leuk om te zien! Lief hoe je danst met Lana 🙂 En dat vuurwerk is superleuk, haha! En jullie dubsmash video’s, hilarisch! 😀 En oooh wat heb je me benieuwd gemaakt naar je volgende video! 7 januari is nog zo lang, haha!
    Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2015My Profile

  • Anneleen
    2 januari 2015

    Wat een gezellige vlog! Heel leuk om te zien hoe jullie aftellen! Voor jullie ook een heel gelukkig nieuwjaar, de allerbeste wensen!
    Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

  • Dionne
    2 januari 2015

    Super leuke vlog! leuk om ook met oud en nieuw mee te kijken!
    Dionne onlangs geplaatst…Challenge –> No Buy | Spullen maken je niet gelukkigMy Profile

  • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
    2 januari 2015

    Leuke vlog en super dat je dit hebt opgenomen op oudjaarsdag.
    Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Chit Chat CoffeetalkMy Profile

  • Lifesabout
    2 januari 2015

    Nou heb ik dat liedje in mijn hoofd haha! Lief stel zijn jullie toch..
    Lifesabout onlangs geplaatst…Lifestyle. Wat vind ik nou echt heel stom?My Profile

  • Chrisje
    2 januari 2015

    Hahahaha die dubsmashs

  • Manon
    2 januari 2015

    Haha, die boemboem dingaahh doen was ook favoriet hier, hahaha. Ik heb niet alle vlogs gezien maar diegene die ik gekeken heb vond ik heel erg leuk en gezellig!
    Manon onlangs geplaatst…Mijn kraamcadeautjes (ideeën en tips)My Profile

  • Yvonne
    2 januari 2015

    Vloggend het jaar uit was super leuk! Jullie ook een goed 2015 gewenst 🙂

  • Eilish
    2 januari 2015

    Nog een gelukkig nieuwjaar <3
    Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Outfit of the day | LaagjesMy Profile

  • Anouk
    2 januari 2015

    Echt een goed idee om zo het jaar af te sluiten! Ik heb genoten van je vlogs.
    Anouk onlangs geplaatst…Wensen en doelen voor 2015My Profile

  • Berdien Renes
    2 januari 2015

    Wat leuk dat ‘wij’ als lezers/kijkers een kijkje mogen nemen in jullie leven. Ik ken je site pas sinds 2 weekjes ( ik heb waarschijnlijk onder een steen gelegen), super leuk om elke dag eventjes te kijken naar een nieuwe blog etc!

  • Marion
    2 januari 2015

    Die dubsmash … met Romana op de scooter….. ik kwam niet meer bij!!!! Oh wat erg!!! Hahahaha. Het was weer een hele toffe vlogweek, meid! Ik heb ervan genoten! 🙂
    Marion onlangs geplaatst…De ik-laat-wat-vallen-en-stoot-ook-nog-eens-mijn-hoofd-dag.My Profile

  • kiki
    2 januari 2015

    wat een leuke vlog! Leuk stel! En die dubsmash is helemaal top! Een goed 2015!
    kiki onlangs geplaatst…AfvallenMy Profile

  • marieke
    2 januari 2015

    Wat een geweldige vlog! ik heb echt gelachen om jullie! Beste wensen voor 2015

  • Patricia Schmitz-Heres
    2 januari 2015

    Leuke vlog! En gourmetten is natuurlijk altijd lekker. Ik ben zelf niet zo van de dubsmash, maar het zag er wel grappig uit.
    Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Droom en werkelijkheidMy Profile

  • Eline
    2 januari 2015

    Leuke laatste vlog!
    Eline onlangs geplaatst…Gezonde voornemens voor 2015My Profile

  • Simone
    2 januari 2015

    Wat een leuke laatste vlog! Heb erg gelachen om jullie dubsmash haha!
    Simone onlangs geplaatst…Daar is ie weer: De goede voornemens voor 2015!My Profile

  • Laura
    2 januari 2015

    Zo jammer dat de vlogs nu weer afgelopen zijn! Was toch elke dag weer leuk om te kijken! Ik wilde trouwens ook nog even zeggen dat je tegenwoordig een stuk minder akward overkomt op video! Echt super dat je er wat mee gedaan hebt! Topper!
    Laura onlangs geplaatst…Week 10 & 11My Profile

  • Rosanne
    2 januari 2015

    De vlogweek ging echt super snel! Ik heb er heel erg van genoten!
    Jullie zijn zo’n leuk gezinnetje 😀

  • Milou
    2 januari 2015

    Nee!!! Wat jammer dat dit alweer de laatste is! Ik vond het echt superleuk om iedere dag weer een filmpje te kunnen kijken.
    Milou onlangs geplaatst…De (on)zin van schoonmaken voor bezoekMy Profile

  • Xaviera
    2 januari 2015

    Hahaha geweldig die Dubsmash filmpjes, vooral die van Romana op de scooter 😀 Het was ontzettend leuk om de vlogs te bekijken, ik hoop dat je gauw weer zoiets gaat doen! En heel leuk om al een sneak preview van je volgende video te zien!
    Xaviera onlangs geplaatst…New BeginningsMy Profile

  • Hanneke
    2 januari 2015

    Super leuk om te volgen, heb heel vloggend het jaar uit gekeken! 😉
    De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! :-*

  • Kaboutertuin
    3 januari 2015

    Wat een superleuke vlog en idd jammer dat het af is. Ik vind die dubsmash van romana op de scooter ook hilarisch hahahahha. Zo te zien hebben jullie het leuk gehad samen ☺
    Ben benieuwd naar woensdag!
    Kaboutertuin onlangs geplaatst…DriekoningenMy Profile

  • Ashley
    3 januari 2015

    Wat jammer dat vloggend het jaar uit afgelopen is! Ik wil jullie veel geluk en liefde toewensen in het nieuwe jaar.

  • José @ ENJOY! The Good Life
    3 januari 2015

    Leuke vlog weer. Jammer dat het vloggen voorbij is. Was een leuke manier om jullie beter te leren kennen 🙂
    José @ ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…Amsterdam Light FestivalMy Profile

  • Annemijn
    3 januari 2015

    Bedankt voor de super leuke vlogs! Ik heb genoten! En ik zou graag ook zo willen leren vloggen
    Annemijn onlangs geplaatst…Life by Annemijn is verhuisd!My Profile

  • ellen
    3 januari 2015

    Wat een ontzettend leuke vlog Kelly! Ziet er super sfeervol uit met je gezinnetje samen, heel leuk!

  • Roxanne
    11 januari 2015

    Dat Dubsmash stuk, geweldig!
    Roxanne onlangs geplaatst…Koken en bakken met Rox: bladerdeegpakketjesMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.