yannick diary

Het is weer tijd voor de photodiary van mijn vriend Yannick, de vorige keer introduceerde ik deze maandelijkse rubriek aan jullie en daar kwamen zo ontzettend veel leuke reacties op dat we besloten dat dit een blijvertje is. Yannick wordt steeds actiever op Instagram en jullie zien hem al veel voorbij komen in vlogs. Hij geeft zelf aan dat hij het leuk vind om onderdeel te zijn van Kellycaresse.nl en bedenkt zelf ook allemaal leuke ideetjes. Ik vind het erg leuk dat hij daar zo actief in is en er plezier uit haalt. Afgelopen maand was natuurlijk de feestmaand december en hebben we daarvan veel gedeeld in onze vlogs. Yannick heeft ook een heleboel foto’s gemaakt dus ik laat hem aan het woord om een overzicht daarvan te delen in deze photodiary. Kijk je met hem mee?

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen in mijn photodiary! Hierboven zie je een frikandelbroodje. Ik was gezellig in de stad met Kelly en Lana en plotseling kwamen we lang Bakker Bart en even later liep ik met dit broodje rond, lekker!

Kelly ontving deze kilo Nutella voor de site en daar had ik ook geen moeite mee, lekker!

Terwijl Kelly in Amsterdam was voor afspraken at ik bij mijn schoonouders heerlijk Hollandse pot.

Pakjesavond op 5 december was zeer geslaagd! We vierden dit bij de ouders van Kelly en sinterklaas had ons heel veel cadeautjes gebracht, we zijn zo verrast!

De kerstboom optuigen, al begon ik bij mezelf. Vinden jullie december ook de leukste maand van het jaar?

Kelly en ik zijn dol op spelletjesavonden! We speelden eerst Stratego wat ik gewonnen had, en daarna Mikado (die Kelly won!)

We gingen in Rotterdam lunchen bij Sumo en voor we aan de sushi begonnen nam ik een warme chocomel met slagroom. Kelly vind dit een rare combinatie, ik vind het een heerlijk voorafje.

Kelly had op een avond een heleboel vriendinnen uitgenodigd voor een Tupperware avond, dat betekend voor mij: Vluchten naar boven, is dit herkenbaar voor jullie vriendjes/mannen?

Helaas zag het weekend dat daarop volgde er veel minder gezellig uit. Mijn lieverd in het ziekenhuis, dat zijn de minder leuke dingen in het leven. Ik ging veel met Lana op bezoek bij haar maar we misten haar heel erg.

Na zo’n bezoekje aan het ziekenhuis was Lana heel erg moe en viel ze in de auto al in slaap, daarna droeg ik haar de auto uit en legde ik haar gelijk in bed. Deze foto vind ik wel heel erg lief.

Op een vrijdag lieten Kelly en ik een zuurkool met worst pizza bezorgen, ik vond hem erg lekker! Kelly was er wat minder fan van (maar daardoor had ik meer!)

In het weekend gingen Kelly en ik op bezoek bij mijn opa en oma in Purmerend en deze gekke selfie maakten we op de heenreis.

Ik had een leuk kerstpakket ontvangen van mijn werk vol lekkere dingen.

Voor kerst kreeg Lana een heel erg leuke Lego set van Hello Kitty waar ze inmiddels dagelijks mee speelt. Als papa vind ik Lego erg leuk en help ik Lana graag mee met bouwen, jeugdsentiment!

Eerste kerstdag gingen we met de ouders van Kelly gezellig een dagje naar de Efteling wat jullie ook in een vlog hebben gezien, dat was een hele gezellige dag!

Tweede kerstdag vierden we bij mijn ouders, hier zie je de kalkoen al in de oven staan.

Sneeuw!

Vorig weekend had het gesneeuwd en gingen we met Lana voor het eerst naar buiten door de sneeuw, ze vond het reuze interessant!

Doordeweeks kookt Kelly bijna altijd en dit keer had ze heerlijk hachee gekookt met gebakken aardappeltjes en rode kool, dat is heel fijn thuiskomen na een lange werkdag.

Bij deze wil ik jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2015 wensen! 2015 is het jaar dat ik zal trouwen met Kelly en we hele mooie plannen hebben, hopelijk hebben jullie ook mooie plannen voor 2015 en een heel mooi jaar in het vooruitzicht. Dankjewel voor het bekijken van mijn diary. Wil je mij volgen op Instagram? Dat kan via deze link. Misschien spreek ik je daar!

Groetjes Yannick.

Wat vonden jullie van deze editie van de photodiary van Yannick? Laat je reactie achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Papa’s photo diary #2”

 1. Vooral mee doorgaan Yannick! geweldig hoe je kelly helpt, ook met haar vlogs. Je bent echt een super papa. Enne zeg eens eerlijk wie vind het leuker de lego, papa of lana? =P
  angelique onlangs geplaatst…Vintage-kidsMy Profile

 2. Wauw wat een mooie photo diary superleuk om met je mee te kijken Yannick! En wat moest ik lachen om de foto van de kerstboom versieren, maar dan niet helemaal de kerstboom 😉 Gelukkig zijn jullie nu weer samen en laten we het ziekenhuis achter in 2014. 2015 gaat magisch mooi voor jullie worden en ik wens jullie het aller allerbeste toe met veel hoogtepunten en fijne momenten <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Behind the scenes #71 – 2015, het eerste event en PolenMy Profile

 3. Heel erg leuk deze photodiary. Leuk om een keer mee te kijken met Yannick. Zeker voor herhaling vatbaar !<3

 4. He! Dat kerstpakket lijkt op het kerstpakket wat ik ook heb gekregen… zitten heel veel dingetjes in die ik ook had. Randstad toevallig? 😛
  Jullie hebben er samen een leuke diary van gemaakt! Vind ‘t super om jullie te volgen 🙂

 5. Ik vind het heel bijzonder dat je zo betrokken bent met de blog van Kelly. Logisch dat je haar natuurlijk steunt, maar dat je zo een leuke bijdrage levert aan haar blog is super tof! Ik lees en bekijk het artikel met plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.