Outfit: Rainy in Amsterdam

Deze outfit foto’s zijn al van eventjes geleden (nog voor de feestdagen) maar daardoor niet minder leuk. Ik had een event in Amsterdam, mijn vader en Lana waren mee en het was het ideale moment om even een outfit shoot te doen, midden op de Dam, in de regen. Want het regende lichtjes en dat is nu niet bevorderlijk voor je hairdo en voor de slagroom in je Latte, maar dat doet er even niet toe. De outfit vind ik leuk, ik voel me er comfortabel in, vrouwelijk en het is een Kelly outfit. Benieuwd naar de rest van deze (rainy) foto’s? Lees dan verder.

De outfit is vrij basic, op het rokje na. Het rokje van Loavies is de eyecatcher van de outfit. Ik geloof dat ze dit rokje nu in de sale verkopen voor maar €15,00! Verder draag ik lederen enkellaarzen van Invito, een zwarte panty van H&M, een basic longsleeve shirt van Vero Moda en een wollen vestje van Zara.

Verder drink ik een latte met slagroom (mijn favoriet!), draag ik mijn Michael kors horloge, gouden verlovingsring en zilveren oorbelletjes.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit foto’s vinden! Ik vind het leuk om een eyecatching item te matchen met wat basic items om de look draagbaar te maken en niet te opvallend. Doe jij dat ook graag? Laat je reactie achter bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “Outfit: Rainy in Amsterdam”

 1. Wat een leuke stralende foto’s! Toevallig heb ik die rok ook gescoord bij Loavies in de sale, ik vind hem zo tof!

 2. Wow wat wordt je haar lang Kelly! Leuk om te zien. Ik vind het een geslaagde combinatie. Al had ik er wel andere schoenen onder gekozen persoonlijk.

 3. Kelly Caresse

  Daar had ik precies dezelfde twijfels over, andere schoenen hadden het beter afgekleed inderdaad! 🙂 thanks

 4. Leuk hoor! Inderdaad, ik ga zelf ook meestal behoorlijk basic gekleed, waarbij ik dan een wat opvallender item aan doe. droeg de laatste tijd vooral basic jurkjes met een gebreide sjaal van invito waar een soort zilverdraad doorheen zat.
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #4My Profile

 5. Oh Kelly, wat ben je toch een prachtige vrouw!
  Het staat je heel mooi en de foto’s zijn leuk.
  En een Latte met slagroom, mhh!
  Liefs Lonneke

 6. Weer een hele leuke Kelly-outfit! En superleuk dat de foto’s midden in de stad genomen zijn, ook heel leuk zo met je latte! Het zijn heel erg leuke foto’s geworden!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog ZEBMy Profile

 7. wat zie je er mooi uit! en je rokje is echt heel mooi. krijg het alleen wel koud van het zien van outfit foto’s midden in de winter zonder jas haha. maja altijd met jas is ook zo saai he
  X diana.
  diana onlangs geplaatst…monday quoteday #3My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.