My boyfriend does my makeup challenge!

Dia1

De ‘My boyfriend does my makeup challenge’ wilde ik al een hele tijd geleden met Yannick gaan doen maar, het kwam er steeds niet van. Gelukkig is het er inmiddels wel van gekomen en mocht Yannick los gaan op mijn gezicht met mijn make-up. Hij heeft mij al vaak mezelf zien opmaken en ook al regelmatig mij zien kijken naar make-up tutorials, dus ik moet eerlijk zeggen dat hij me zeker verrast heeft met zijn talent haha! We filmden dit in mijn nieuwe filmstudio kamertje, het holle geluid is al wat minder maar nog niet afwezig. Benieuwd wat Yannick ervan gemaakt heeft? Bekijk dan zeker de video!


Klik hier als je de video niet kunt zien

We zijn benieuwd wat jullie van de video vinden en wat jullie van het eindresultaat vinden! Laat het ons weten via een reactie bij de comments. Hoe zou jou vriend/man deze missie volbrengen?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

42 reacties

 • Nicole
  25 januari 2015

  Hahaha echt super! Denk dat ik er net zo’n potje van maak als Yannick haha, slecht he!
  Nicole onlangs geplaatst…Droom begint vorm te krijgenMy Profile

 • Jessica
  25 januari 2015

  HAHAHAHAHA! Dit vind ik zooooo grappig! Maar he wat een talent joh!
  Jessica onlangs geplaatst…Ik voel me schuldig…My Profile

 • Lau
  25 januari 2015

  Het ziet eruit alsof je er niet echt plezier in hebt, Kelly. Een beetje zelfspot kan geen kwaad dacht ik zo. En kan Yannick niet eens wat anders verzinnen, in plaats van dat gedoe met zijn ogen steeds?

 • angelique
  25 januari 2015

  Beetje dragqueen oog make-up, haha. Als jullie maar plezier hadden!

 • angelique
  25 januari 2015

  De camera staat nog steeds niet echt scherp afgesteld btw. Beetje wazig beeld. Misschien iets dichterbij neerzetten?

 • Milou
  25 januari 2015

  HAHA wát zegt Yanick nou op het einde na dat stuk dat je ook zonder make-up de straat op kan? Justin en ik hebben het nu al 5 keer herhaald maar we verstaan het niet! :p
  Milou onlangs geplaatst…Sunday morningMy Profile

 • Kelly Caresse
  25 januari 2015

  Hahah! Hij zegt ‘slijmbal’ over zichzelf haha

 • Kelly Caresse
  25 januari 2015

  Dankjewel voor je tip! Het is inderdaad niet zo scherp 🙂 fijn dat je dit zegt

 • Kelly Caresse
  25 januari 2015

  Ik was inderdaad best moe en daardoor een beetje eentonig en slordig

 • Lifesabout
  25 januari 2015

  Ehhh…. je hebt mijn man op een idee gebracht hahaha…
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Zoutarme kroketten.My Profile

 • sharon
  25 januari 2015

  Ik vind het allemaal een beetje na aperij van mascha

 • Milou
  25 januari 2015

  Haha het is een erg grappig filmpje hoor!
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #4My Profile

 • Manouk
  25 januari 2015

  Erg leuk filmpje en Yannick heeft het goed gedaan. Je kan er zeker mee over straat en eyeliner is ook gewoon erg moeilijk. Dus petje af hoor!

 • Milou
  25 januari 2015

  Ik had je trouwens wat tips gegeven bij de roomtour van de zolder, over stoffen toevoegen voor een wat minder hol geluid, maar ben er 1 vergeten! Je kunt ook, heel budget, bij de ikea katoenen gordijnen kopen van 10 euro (die witte passen heel mooi op jouw zolder), dan een spankoord erbij kopen bij Ikea van 5 euro, die je langs een wand spant op zolder. Dan de gordijnen daar aan rijgen en voila! Je eigen geluidsdempende studiodoek. 😉
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #4My Profile

 • Milou
  25 januari 2015

  Ik had je tips gegeven bij de roomtour van zolder over het verminderen van dat holle geluid, maar ik ben er 1 vergeten! Je kunt ook, heel budgetproof, witte katoenen gordijnen kopen bij ikea voor 10 euro, en een spankoord van 5 euro, en de gordijnen dan langs een wand laten hangen. Zo heb je je eigen geluidsdempende doek gecreëerd!
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #4My Profile

 • Celine
  25 januari 2015

  Wat een leuk filmpje! Ik heb ontzettend gelachen! En Yannick heeft best wel make up talent!
  Liefs Celine
  Celine onlangs geplaatst…Douglas Unboxing plogMy Profile

 • Kiki
  25 januari 2015

  Ik vind die cartoon-achtige geluidjes leuk bedacht. Moest daar heel erg om lachen 🙂

 • Anneleen
  25 januari 2015

  Hey Kelly, ik vind de comments hier boven niet echt terecht. Ik vind dat jullie deze challenge heel leuk gedaan hebben! Je was misschien een beetje stiller maar ik vond dat Yannick leuk mee deed. Ik vond het beeld ook best al goed en scherp, zeker als je weet dat je op dat plekje nog maar pas filmt en het nog vrij nieuw voor je is…
  Anneleen onlangs geplaatst…Studiereis naar MallorcaMy Profile

 • Ivet
  25 januari 2015

  Hahaha wat is Yanick toch ook een leuke vent! Erg leuke video kelly!

 • Andrea
  25 januari 2015

  hahaha, ik ben die van ons net aan het editten voor morgen 😀 huilen van het lachen!
  Andrea onlangs geplaatst…Hoe natuurlijk is kinderopvang?My Profile

 • Wytske
  25 januari 2015

  Haha, geweldig!! Dat ie dit doet! Ik vind trouwens helemaal niet dat het lijkt alsof je er geen plezier in hebt. Als iemand zo met je bezig is wordt je sowieso wat stiller, zou heel irritant zijn voor Yannick als je de clown ging uithangen!

 • Odile
  25 januari 2015

  Wauw je vriend moet een carrière switch gaan maken. Met een cursus is hij zo mari van der ven hahaha!
  Odile onlangs geplaatst…Het moederschap is geen competitieMy Profile

 • Annemijn
  25 januari 2015

  Wauw ik vind dat hij het echt knap gedaan heeft! Ik ben benieuwd hoe mijn vriend dit zou doen.
  Annemijn onlangs geplaatst…10 dingen die jij nog niet over mij wist…My Profile

 • Marleen
  26 januari 2015

  Goed bezig Yannick!
  Kan ik je inhuren voor onze bruiloft??

 • Kim | Kimsbloglife
  26 januari 2015

  Haha, leuk om te zien! Yannick heeft het best goed gedaan! Ik vind de video leuk bewerkt met die geluidjes ertussen!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog ZEBMy Profile

 • Charlotte
  26 januari 2015

  Haha wat een leuk filmpje! Ik zou alleen die geluidjes niet meer tussendoor doen, ik vind het zelf daardoor een beetje amateuristisch overkomen en alsof je graag wilt dat iedereen dan lacht ofzo. Ik probeer dit niet te doen als hater ofzo, meer als aanwijzing ofzo. Ik vind je blog namelijk wel heel goed en ook al ben ik geen moeder vind ik het toch leuk om te lezen!

 • Melissa
  26 januari 2015

  Knap, voor de eerste keer! Zie ik die van mij niet zo netjes doen, haha
  Melissa onlangs geplaatst…Kruip in de huid van een dier | Zeeman onesieMy Profile

 • Kimberly
  26 januari 2015

  Wat leeeeuk, haha, ik denk niet dat ik mijn vriend zo ver krijg om dit te gaan doen :p. Super leuk dat Yannick dit wel wilde. Enne, het is niet eens zo slecht:P

 • femketje
  26 januari 2015

  hahah geweldige video XD
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 26/1; Foxy Green.My Profile

 • Eline
  26 januari 2015

  Ik vind het resultaat nog best ok!
  Eline onlangs geplaatst…Korstloze quicheMy Profile

 • Roos
  26 januari 2015

  Ik heb hier hard om moeten lachen. Nu ben ik zelf ook niet zo’n make up wonder, maar al die poeders zo over elkaar over heel je gezicht, haha heerlijk!
  Roos onlangs geplaatst…De ANTI bucket listMy Profile

 • Anouk
  26 januari 2015

  Wat zijn jullie leuk samen!!

 • Kelly Caresse
  26 januari 2015

  Dankjewel Charlotte! met deze feedback kan ik zeker wat, bedankt voor je tip! En het compliment ook natuurlijk! 🙂

 • Vanessa
  26 januari 2015

  Leuk filmpje! En haha, Yannick zijn gezichten blijven hilarisch 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Rimmel Nail Polish | 844 Out Of The Blue & 621 Mary Mary Quite ContraryMy Profile

 • Eline
  26 januari 2015

  Hahahaa leuk! Hij heeft het echt super knap gedaan 😀 Die verloofde van jouw heeft talent!
  Eline onlangs geplaatst…Persoonlijke ABCMy Profile

 • Winnie
  26 januari 2015

  Super leuke video, vooral hoe je hem bewerkt hebt met die geluidjes! En dat slijmbal, hilarisch!

 • Lysan
  26 januari 2015

  Hoi!
  Misschien kan je een vloerkleedje neerleggen tegen het holle geluid? Ik merk bij ons in de badkamer altijd direct het verschil als de matjes er niet liggen en de handdoeken weg zijn haha!

 • Kaboutertuin
  26 januari 2015

  Hahaha ik vind het erg leuk! Ook netjes gedaan zeg! Ik zou mijn man niet vertrouwen met eyeliner en mascara hoor hahaha
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Keltisch ZeezoutMy Profile

 • Ltbm
  28 januari 2015

  Jeetje, ik vind dat mensen best onaardig reageren zeg.

  Ik vind het een heel leuk filmpje, ik moest lachen om je vriend en hij is zoals hij is. Grappig. Als hij dingen herhaalt betekent dat, dat hij zichzelf is. Zo hoort het ook. Ik vond het grappig. De geluidjes tussendoor vond ik juist hardstikke leuk. Het is een lichtig grappig filmpje dus de geluidjes horen daarbij. Maakte het juist extra grappig.
  Jullie maken leuke filmpjes samen. Word er elje keer wee vrolijk van. Jullie hebben lol samen. Dat is zo belangrijk in een relatie. Ga zo door kelly en yannick.

  Niks van het gezeik aantrekken hoor!

 • Kelly Caresse
  28 januari 2015

  ahh dankjewel voor je super lieve berichtje! <3 doet me goed dat te lezen, heel lief! Dankjewel 🙂

 • Frederika
  7 februari 2015

  Hahahaha net het filmpje bekeken met koptelefoon op. Mijn man was namelijk een programma aan het kijken/volgen. Ik moest steeds hardop lachen en uitleggen waarom ik aan het lachen was hahahahaha leuk gedaan hoor, blijf jezelf en doe wat goed voelt. Volg je gevoel!

 • lin mommysworld
  5 april 2015

  hahaha geweldig filmpje! Zo ging mijn man bij me in de nagelstudio helpen met nailart maken 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.