Waar ik gelukkig van word!

gel8iigg
Hoe cliché dit mag klinken, het is goed om stil te staan bij de positieve dingen in het leven. De kleine grote dingen waar je blij van kan worden, die je gelukkig maken. Natuurlijk is het leuk om een vakantie te boeken, heerlijk te shoppen of bepaalde successen te behalen, dat is niet de essentie van geluk. Vandaag deel ik mijn mooie momenten waar ik dolgelukkig van word en ik ben heel benieuwd welke momentjes voor jou zo waardevol zijn! Lekker zoetsappig maar soms is het juist goed om stil te staan bij al het moois om ons heen, wat niet met een portemonnee te koop is. Benieuwd wat ik bedoel? Lees dan verder.

1. Iedere ochtend als ik Lana weer uit haar bedje mag halen en ze me opwacht met een grote glimlach. Ik til haar op, ze houdt me stevig vast en onze dag is begonnen met een mooie glimlach. Dat maakt me intens gelukkig!
2. Als Yannick thuiskomt van zijn werk, ik hem al fluitend hoor binnenkomen en ik blij ben om hem weer te zien, maar ook het blije gezichtje van Lana en Yannick wanneer zij elkaar weer zien. Yannick die Lana optilt van blijdschap. Dat ik dat iedere dag weer mag meemaken, daar word ik gelukkig van.
3. Koken, ik vind het zo fijn om in mijn keuken te staan en allerlei lekkere gerechten te bereiden. Als dan lukt wat ik in gedachten had dan kan ik daar zo gelukkig van worden!
4. De ondeugende trekjes van Lana, ze kan soms heel driftig en pittig zijn, toch vind ik het prachtig om te zien hoe ze haar eigen willetje heeft en een karakter heeft. Voor zichzelf opkomt en doet waar ze zelf zin in heeft. Als ik haar dan corrigeer en ik zie dat ze met een tong naar buiten en een bijdehand gezichtje me stout aankijkt, dan wordt ik intens gelukkig. Tot ik mezelf weer bij de les moet brengen en haar moet corrigeren, was ik er zomaar ingetrapt!
5. Activiteiten ondernemen die geen geld kosten maar wel heel veel plezier geven. Urenlange spelletjes avonden met Yannick, een eindje fietsen met Lana door de bossen, verstoppertje in huis spelen met Lana, een filmavond van mij en Yannick thuis, noem het maar op.

6. Zelf dingen kunnen maken. Zelf cake bakken, zelf iets in elkaar haken (wat ik nog aan het leren ben haha), een pastasaus die niet uit een potje komt maar je zelf maakt, noem het maar op, ik vind het tof als het me lukt om iets zelf te maken.
7. Naar de sportschool gaan, wat voor de een als een nachtmerrie zal klinken, is voor mij echte vreugde. Heerlijk om een momentje me-time te pakken, naar de sportschool te rijden, muziekje op in de auto en daar helemaal los te gaan tijdens een groepsles. Na de les nog een kopje thee met wat sportvriendinnen en daarna weer thuiskomen bij mijn gezin. Ik kan daar echt van genieten.
8. Fantaseren over onze bruiloft en fantaseren over onze huwelijksreisplannen! Hoe zal het zijn om getrouwd te zijn? Hoe zal onze bruiloft er uit gaan zien, hoe zal ik me die dag voelen? Hoe gaat Lana eruit zien in haar jurkje of denkend aan Yannick die aan het dansen is met Lana op onze bruiloft.
9. Kaarsen en gezellige ‘tierelantijntjes‘ in huis. Leuke versiersels voor in huis, mijn huis een beetje veranderen qua inrichting door meubeltjes te verplaatsen of door wat decoratie op te hangen, dat vind ik erg leuk om te doen.
10. Thee en koffie. Thee om mee bij te kletsen met een vriendin of met Yannick, koffie om wakker te worden en een oppep moment te hebben.

Heel zoetsappig dit, je moet er maar van houden haha. Wat zijn de kleine grote dingen die jou zo gelukkig maken? Dingen die geld niet kunnen betalen maar jou wel intens laten stralen? Ik ben benieuwd! Laat ze me weten in de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • Dina
  24 januari 2015

  Zo’n lief stukje, echt fijn dat je zo kan genieten van de kleine dingen. Zelf word ik altijd ongelooflijk blij als ik vogeltjes hoor fluiten (helemaal als het straks lente is) en als M. en ik lepeltje-lepeltje in slaap vallen.
  Dina onlangs geplaatst…Douglas-chicks en wenkbrauwen: mijn traumaMy Profile

 • Anouk
  24 januari 2015

  Wat een lief artikel! Ik voel jouw liefde voor Yannick en Lana, leuk om te lezen!
  (Is het trouwens niet ‘word’ i.p.v. ‘wordt’ in de titel?)

 • Patricia Schmitz-Heres
  24 januari 2015

  Leuke dingen om gelukkig van te worden inderdaad!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…365 dagen bloggen | hoe gaat het tot nu toe?My Profile

 • Sara
  24 januari 2015

  Awh zo lief geschreven. Ik krijg zo’n zin in die tijd dat ik moeder mag worden (hopelijk), als ik dit zo lees. Je omschrijft het heel mooi! En ik geniet ook van de kleine dingen en leuke dingen kosten niet altijd geld. Gisteren zaten mijn vriend en ik de hele avond op de bank te kletsen, af en toe te dansen als er een leuk nummer kwam. Heerlijke avond! (Ps typfoutje in de titel)

 • Kelly Caresse
  24 januari 2015

  Ah dankjewel voor je lieve comment! En voor je fijne tip, oops, ik was er niet helemaal bij toen ik het typte maar ik heb het aangepast. 🙂

 • marlieke
  24 januari 2015

  Heerlijk om daar even bij stil te staan.

 • Dita
  24 januari 2015

  Wat een heerlijk lijstje. Goed om er bij stil te staan, daar word ik dan ook weer erg gelukkig van 🙂
  Dita onlangs geplaatst…I Love IndiaMy Profile

 • angelique
  24 januari 2015

  Ik word blij van iemand zoals jij, die de kleine dingen in het leven noemt om gelukkig van te worden. Ik vergeet ze vaak. Dank voor de reminder 🙂

 • Sylvia
  24 januari 2015

  Mooi lijstje. Ik ben geen moeder, maar kan bijvoorbeeld ook erg blij worden van kat Chuck die me luid spinnend staat op te wachten in de woonkamer in de ochtend. Verder fijne gesprekken met vriendinnen, even een spontaan bezoekje in de stad, een studiedag die vlot loopt, blogjes tikken en ook die koffie en thee 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Test: hoe vies ben jij?My Profile

 • Saskia
  24 januari 2015

  Genietenvan zulke lieve kleine momentjes is ook een van de mooiste en fijnste dingen <3
  Saskia onlangs geplaatst…Babyverzorging.. 🙂My Profile

 • Laura
  24 januari 2015

  Ik vind dit juist helemaal geen zoetsappig artikel! Ik denk dat het heel belangrijk is om stil te staan bij deze dingen. Dingen die ik al snel ‘voor lief’ neem… Ik ben altijd drukdrukdruk en ga voorbij aan de dingen die er echt toe doen. Ik zit al een tijdje minder goed in mijn vel (gaat gelukkig de goede kant op!). Ik kreeg de tip om een dankbaarheidsschriftje bij te gaan houden. Ik begin elke dag met een positieve spreuk en daaronder schrijf ik dan de dingen op waarvoor ik dankbaar ben die dag. Heel leuk om straks terug te lezen denk ik. Maar vooral het stilstaan bij de mooie dingen in het leven!
  Ik vind dat je een heel mooi artikel hebt geschreven!

 • Eva
  24 januari 2015

  Wat leuk om dit te lezen in de ochtend! Ik moet gelijk denken aan mijn. Geluksmomentjes!
  Leuk dat Lana ook zo ondeugend is en jij dat eigenlijk schattig vind ik heb hetzelfde met m’n jongste draak! Je bent een mooi mens Kelly!! Liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…Huisje Boompje Sneeuw!My Profile

 • Anneleen
  24 januari 2015

  Wat mooi en lief geschreven, Kelly! Ik kan ook erg genieten van die tierlantijntjes in huis, de xenos en action zijn daar perfecte winkels voor je en huis ziet er direct zo fris en gezellig uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 2My Profile

 • Manouk
  24 januari 2015

  Leuk artikel en van vrijwel alle dingen kan ik ook echt genieten die jij hierboven hebt getypt. Alleen niet zo van de sportschool, dat moet nog komen haha. Maar als ik mijn zoontje uit bed haal en hij begint gelijk te lachen en te brabbelen, dan smelt ik! En ook als mijn vriend thuis komt en mijn zoontje helemaal blij wordt. Ook trouwens als ik hem voor de spiegel houdt, dan begint hij ook te lachen. Ik kan zo nog wel uren doorgaan haha.

 • simone
  24 januari 2015

  Heerlijk artikel Kelly. Inderdaad super goed om eens bij stil te staan.
  simone onlangs geplaatst…10 – random facts about meMy Profile

 • Eline
  24 januari 2015

  Ik word op dit moment heel gelukkig van een lijf dat steeds fitter en sterker wordt, van de spieren in mijn benen die steeds zichtbaarder worden, van mijn site die onwijs hard groeit en van de gezonde bonbons die ik straks ga maken word ik op voorhand al gelukkig!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde perencakeMy Profile

 • Veronique
  24 januari 2015

  Leuke lijst! De liefde voor je gezinnetje spat ervan af, zo lief! 🙂

  Ik heb toevallig enkele dagen geleden een soortgelijk artikel op m’n blog gemaakt. 🙂
  Veronique onlangs geplaatst…Pizza met Griekse yoghurtMy Profile

 • Malou
  24 januari 2015

  Wat een fijne dingen!
  Malou onlangs geplaatst…NEW IN: BLENDERMy Profile

 • Mirjam
  24 januari 2015

  Mooi geschreven, en goed om te zien dat je zoveel heerlijke dingen hebt om van te kunnen genieten. Genieten van de kleine dingen maakt het het allemaal waard!
  Mirjam onlangs geplaatst…Show/spam jouw blog!My Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  24 januari 2015

  Wat een prachtig artikel! Zelf probeer ik ook altijd erg bewust van deze kleine geluksmomentjes te zijn.
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…I am a CheeseheadMy Profile

 • Lisa
  24 januari 2015

  Wat leuk en goed om een keer bij stil te staan!

 • Daniella
  24 januari 2015

  het is ik WORD!

  Wat slordig..

 • Dionne
  24 januari 2015

  Wat een geweldig lijstje! Heel leuk om te lezen!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Colorful BlouseMy Profile

 • Kelly Caresse
  24 januari 2015

  Dankje voor je tip, waar zie je dat nog staan? Ik heb het vanmorgen aangepast namelijk 🙂

 • Vanessa
  24 januari 2015

  Wat een mooie dingen allemaal! Ik geniet er ook elke dag van als mijn vriend thuiskomt van zijn werk.
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn geweldige droom over boysband FiveMy Profile

 • Chantal
  24 januari 2015

  Leuk stukje! Vaak zijn het toch de kleine dingen die het doen 🙂
  Chantal onlangs geplaatst…De eerste films van 2015My Profile

 • Marion
  24 januari 2015

  Heerlijk toch? Genieten van alles wat je maar kan bedenken. Dat maakt het leven mooi! 🙂
  Marion onlangs geplaatst…SpeechlessMy Profile

 • Lifesabout
  24 januari 2015

  De kleine, niet materialistische dingen zijn de mooiste en de belangrijkste. Het kost soms moeite om ze te zien, maar als je er bewust naar kijkt en zoekt, dan zie je ze. Elke dag, ook al heb je je dag niet, heeft zijn mooie kanten. Mooi beschreven!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane. 18 – 24 JanuariMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  24 januari 2015

  En dat is precies waar het om gaat in het leven.

  Sommige momenten zijn onbetaalbaar en voor de rest is er gelukkig de MasterCard. Haha. Kidding.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Ayo Technology HoloLens MicrosoftMy Profile

 • alexa
  24 januari 2015

  wat een prachtige lijst met mooie dingen!
  alexa onlangs geplaatst…Zalm wrapsMy Profile

 • Eline
  24 januari 2015

  Heerlijke huiselijke dingetjes! Top 🙂 Van veel kan ik ook gelukig worden!
  Eline onlangs geplaatst…Lange afstandsrelatie: Mijn ervaringMy Profile

 • Gabriela
  24 januari 2015

  Heel erg leuk aritkel! Wordt er zelf ook blij van als ik dit lees. Xx
  Gabriela onlangs geplaatst…Waar ik gelukkig van word!My Profile

 • Marieke
  24 januari 2015

  heerlijke dingen heb je er in gezet! Herken mijzelf ook in veel dingen, ik word bijvoorbeeld ook super gelukkig als mijn man er weer is! Heerlijk om hem weer bij mij te hebben en te weten dat hij weer veilig bij mij is 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…favoriete sieradenMy Profile

 • Corinne
  24 januari 2015

  Leuk om te lezen. Mijn mannen maken me ook altijd blij. Heerlijk!

 • Jessica
  24 januari 2015

  Wat een fijne dingen om even bij stil te staan!
  Jessica onlangs geplaatst…Studeren #2My Profile

 • diana
  24 januari 2015

  hoe zoetsappig dan ook, het is heerlijk om te lezen.

  waar ik echt gelukkig van word.. als ik zie dat me hond blij is. als die leuk aan het spelen of rond rennen is, dan voel ik me echt intens gelukkig. en als het zonnetje schijnt. van gewoon de zon alleen al wordt ik gelukkig, maar ook van al de vriendelijke blikken die dan ineens tevoorschijn komen. mensen worden veel vrolijker als het weer beter wordt, en daar wordt ik ook gelukkig van.

  X diana
  diana onlangs geplaatst…Vakantie CuracaoMy Profile

 • Xaviera
  24 januari 2015

  Wat een mooie lijst, erg leuk om te lezen! Fijn dat je zo geniet van het sporten. 🙂 Ik word heel gelukkig van de natuur, lezen en fotograferen!
  Xaviera onlangs geplaatst…De Orchideeën Hoeve IIMy Profile

 • My Creative Life - Marìs
  24 januari 2015

  Heerlijk! Ik vind het altijd heerlijk dat ik gewoon lekker lopend naar de stad kan waar ik alles bij de hand heb, alleen dat stukje erheen lopen is al lekker (dan hoef ik nog niet eens iets te kopen). Maar ook leuke dingen doen met mn moeder en kletsen en lachen met vrienden zijn me dierbaar! En natuurlijk dat ik doe wat ik leuk vind, want ook daar word een mens gelukkig van 🙂
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Het boek van Bobbi EdenMy Profile

 • Milou
  24 januari 2015

  Heel mooi! Ik denk zeler dat het goed is om stil te staan bij dit soort momentjes. Daarvoor ben ik o.a. gaan bloggen. Zo sta ik meer stil bij mooie momenten zonder maar door te denderen. Je hebt mooie momenten genoemd! Zeker dat moment dat je je kindje uit bed haalt en het moment dat vriendlief thuis komt en zijn kind weer ziet, lijken mij erg mooie momenten later.
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek… I’m a busy busy girl!My Profile

 • Nicole
  25 januari 2015

  Heerlijk al die fijne dingetjes!
  Ik kom net terug uit de bossen, zijn gaan wandelen met de honden.. Geweldig!
  Nicole onlangs geplaatst…Droom begint vorm te krijgenMy Profile

 • Marjoleinee
  25 januari 2015

  Wat een super lief artikelen 🙂 ik kan niet wachten tot ik over een paar jaar zelf ook een kleine heb en daar geluksmomenten mee mag delen.
  Marjoleinee onlangs geplaatst…Lassie Sushi Party !My Profile

 • Kim
  27 januari 2015

  Mooi! Koesteren die geluksmomentjes 🙂
  Kim onlangs geplaatst…The ‘after birthdaycake’! 😉 #suikervrijMy Profile

 • beautifulday4makeup
  30 januari 2015

  Je moet idd van de kleine momentjes van het leven genieten hoor!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Une nuit à Bali droge olieMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.