Outfit of the day: Is het al zomer?

Ik kan echt niet wachten tot het zomer wordt, ik ben de winter eigenlijk wel beu en nu de zon zich af en toe al laat zien, krijg ik helemaal de zomerkriebels. Ook zie ik allemaal al persberichten en nieuwtjes binnenkomen van de aankomende zomercollecties in allerlei winkels. Dan gaat het helemaal kriebelen natuurlijk! Het is gewoon pas februari dus ik moet niet te optimistisch doen. Vandaag deel ik een outfit of the day met een hele fijne outfit die zonder jasje, prima op een wat warmere dag te dragen is.

Van de leuke webshop Moderood.nl mocht ik wat items bestellen en dat maakte me heel enthousiast! Ik koos er in ieder geval om voor een goede jeans te gaan en daarbij een heerlijk shirt dat zowel in de zomer als de winter te dragen is. De broek die ik draag is de ‘Gsus Jeans the rosa’ , een hele comfortabele spijkerbroek die bij vrijwel iedere outfit matcht. Daarboven op draag ik een B.loved top. In deze outfit draag ik twee merken die nieuw voor mij zijn maar ik ben verrast door de items. Ik combineerde deze outfit met een blazer van H&M, schoenen van Loavies en wat sieraden.

Ik sta misschien een beetje onhandig maar deze foto laat wel mooi de details van het gouden hart van pailletten op mijn top zien en wat details van de jeans.

Zoals jullie weten, ben ik dol op pastelkleuren en daarom vind ik de top helemaal mijn ding. Ik kan niet wachten tot het weer het toelaat om gewoon fijn in een shirtje buiten te kunnen lopen.

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het me weten bij de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “Outfit of the day: Is het al zomer?”

  1. Heerlijk zeg dit weertje. Niet te koud, lekker zonnetje erbij! ik heb zeker ook al de lente/zomer in mijn hoofd. Leuke outfit, ik zou er zelf alleen een wit jasje op dragen, maar dat is mijn smaak 🙂
    Dineke onlangs geplaatst…Mijn H&M bestellingMy Profile

  2. leuke outfit! wat heerlijk als het zonnetje een beetje doorbreekt he… ik vind vooral je tshirt erg leuk! laat die zomer (of eerst lente) maar komen!

  3. Leuke outfit!
    Vind alleen de broek niet zo mooi zitten. Met jouw figuur zou een nauwsluitende broek super staan! (positief bedoeld :P)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.