Dia1Wat staat er in mijn koelkast video: Na de keukentour video en de vele boodschappen shoplogs vond ik dat een ‘Koelkast tour’ ook niet kon ontbreken in het huishoudelijke lijstje van kneuterige artikelen en video’s op mijn blog haha. Ik besloot daarom voor de koelkast te gaan zitten om jullie de inhoud te laten zien. We hebben best een kleine koelkast wat me daardoor best stipt maakt om niet te veel erin te laten staan. Het is namelijk veel te snel te vol. Nadat we vorige week de keuken hebben opgeruimd, hebben we ook de koelkast onder handen genomen. Het resultaat daarvan is wel te zien in de video, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd of jullie het leuk vonden om lekker nieuwsgierig mee te neuzen in onze koelkast! Komt de inhoud overeen met de inhoud van jouw koelkast, of totaal niet? Ik ben heel benieuwd, ik vind het super interessant om over dit soort onderwerpen te horen en lezen. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Wat staat er in mijn koelkast video”

 1. Zo, dat zijn lekker veel sausjes inderdaad! Ik had vroeger ook altijd de hele koelkast vol staan, maar ik gooide veel te veel weg. Dat ben ik dus drastisch gaan minderen. Wij hebben wel een vrij grote koelkast (met zo’n vriezer eronder), maar op zich staat er dus niet zoveel in.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 29My Profile

 2. Haha een keer wat anders, zo’n what’s in my koelkast tour! Wel leuk bedacht. Ik snap niet hoe jullie het kunnen redden met zo’n kleine koelkast, maar je wordt wel creatief denk ik.
  Dineke onlangs geplaatst…Mijn H&M bestellingMy Profile

 3. Oh onze koelkasten kunnen niet verschillender zijn :p Bij mij vind je natuurlijk geen bewerkte producten dus jouw bovenste drie planken heb ik al niet. Mijn koelkast staat vol met groente en fruit, restjes van maaltijden, zelfgemaakt sap en zulke dingen!
  Eline onlangs geplaatst…Push Up – thuis sporten #3My Profile

 4. Hartstikke leuk. Vind deze filmpjes super leuk. Dus filmpje voorraad kast…jaaaaa
  Trouwens als je echt nog een lekker sausje voor tussen je broodje hamburgers wilt… 3 eetlepels ketchup, 3 augurken en 1 lepel zilveruitjes (met de staafmixer pureren). Durf te wedden dat je zult smullen!!!

 5. Leuk een kijkje in je koelkast, de mijne lijkt altijd te klein voor wat ik er in wil stoppen. Ook al heb ik een grotere met twee vries lades er onder. Ook die zitten prop vol, het mest met hondenvoer.
  Fijne zondag

 6. Wat leuk om te zien! Ik heb een grotere koelkast met vriezer erin maar die staat niet heel erg vol. Wat drinken, groenten, kaas en qua sauzen gebruikt ik meestal alleen mayo en curry. Mooi die rode lippenstift bij je, staat erg goed!
  Xaviera onlangs geplaatst…Soulful Sunday #5My Profile

 7. Leuk om te zien! Vind het vooral erg knap dat jullie met een heel gezinnetje genoeg hebben aan zo’n koelkast! Wij hebben met zn tweetjes een veel grotere en zelfs die zit helemaal vol haha. Vraag me af of je wekelijkse boodschappen doet of dat je meerdere keren per week boodschappen doet! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Share; Leuke & Inspirerende artikelen #3My Profile

 8. Knap hoor dat jullie alles in zo’n kleine koelkast krijgen, zeker met z’n drieën.

  Ik heb een vraagje, misschien dat je het al eens had uitgelegd maar dat is me dan ontgaan : waarom eet je griekse yoghurt ipv gewone yoghurt ? Omdat het lekker is of is het gezonder ?

  Leuk filmpje, een voorraadkast tour lijkt me ook wel leuk !

 9. Leuk om te zien! Ik keek dit filmpje samen met mijn vriend en ineens zei hij: hé, dat is van de Lidl, dat hebben wij ook. Haha! 🙂 Onze koelkast ziet er ongeveer hetzelfde uit. Wij hebben ook veel sausjes voor bij de frietjes op vrijdag!
  Vanessa onlangs geplaatst…3 x roze: Fa, Andrélon en EssenceMy Profile

 10. Altijd leuk om je video’s te zien! Grappig dat het meestal dingen zijn waar mensen heel nieuwsgierig naar zijn bij anderen.
  Nog even een tip aangezien je koelkast niet zo groot is. Eieren hoeven niet in de koelkast, ze blijven zelfs langer goed buiten de koelkast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.