Outfit of the night: Sparkly + chic

Yannick en ik hadden een feestje en dan vind ik het leuk om me daar speciaal en feestelijk voor aan te kleden. Een leuke rokje of een leuke jurk, een blouse, wat meer make-up, dat soort dingen. Ik voel me dan extra vrouwelijk en speciaal. Is dit voor jullie herkenbaar? Ik laat jullie vandaag een outfit of the night zien met een outfit die ik droeg naar een feestje. Benieuwd naar de foto’s? Klik dan op lees meer.

Ik draag de ‘Sequin clock’ skort met sparkly pailletten en een wijnrode blouse van Loavies. Daaronder een simpele panty van H&M, zwarte enkellaarzen met een hakje van Van Haren en qua sieraden de coinketting van Tommy Hilfiger, een horloge van Michael Kors, zilveren oorbellen en mijn verlovingsring.

Ik ben echt dol op deze bordeaux rode blouse en ik betrap mezelf erop hem regelmatig aan te trekken, hij zit ook erg prettig. Wat vinden jullie van deze outfit voor een feestje? Zou je dit zelf ook dragen? Wat draag jij graag wanneer je een feestje hebt? Ik ben benieuwd! Laat het me weten bij de comments.

Ps. Deze outfit post is voor mijn vakantie gemaakt, ik was dus nog wat bleker als nu ;).

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.