Outfit: Meeting in style

Ik had onlangs een hele leuke meeting bij Pampers in Amsterdam en als ik afspraken voor mijn blog heb, buiten de deur, dan wil ik er netjes en representatief uitzien. Wel wil ik gewoon mezelf kunnen zijn en kleding dragen waarin ik me prettig voel. Ik ben zoals jullie wel weten dol op blazers en jasjes. Ik voel me er prettig in, ze geven een nette uitstraling en je kunt er eindeloos mee combineren. Vandaag laat ik een outfit zien met mijn nieuwe blazer van H&M in cognac-kleur. Ik combineer deze boven een casual t-shirt wat de look leuk afkleedt. Benieuwd naar de outfit foto’s? Neem dan een kijkje na de ‘lees verder’ knop.

Ik draag een cognac-kleurige blazer van H&M op een jeans die ik ook bij H&M kocht. De witte top die ik draag is een t-shirt van het merk Tailor en Elbaz. Dit is een merk dat binnenkort verkocht zal worden bij onder andere Wear for love, ik ontving dit shirtje in een goodiebag en ik ben er erg blij mee. Een stuk leuker dan een basic witte top vind ik zelf. Verder draag ik mijn lederen boots van Cellini. Qua sieraden heb ik het simpel gehouden met mijn Michael Kors horloge, mijn Smartvivo activity tracker van Garmin, verlovingsring en simpele zilveren oorbelletjes. Ik vind de blazer erg mooi matchen bij mijn laarsjes.

Wat vinden jullie van de outfit die ik draag? Wat voor outfit draag jij het liefst naar afspraken voor je werk?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.