Al een hele tijd roep ik dat ik ook op zoek wil gaan naar Birkenstocks. Deze ‘gezondheid sandalen’ zijn al een paar jaar erg populair in de zomer maar ik bleef een beetje afzijdig. Ik wist niet of ze wat voor me zouden zijn en daardoor had ik ze nog niet gekocht. Tot ik dit jaar een aantal leuke outfits met Birkenstocks zag bij fashionbloggers, waaronder lieve Shirley waardoor ik helemaal enthousiast werd! Ik wil ook aan de Birkenstocks haha. Net toen ik die keuze voor mezelf gemaakt had werd ik benaderd door de webshop Ziengs voor een leuke samenwerking. Of ik een paar wilde verloten in een winactie en een paar zelf wil voor een leuk outfit artikel. Natuurlijk wil ik dat! Ik koos een paar in mijn favoriete turquoise blauwe kleurtje en een paar dagen later kwamen ze binnen, inclusief een leuke beachbag! De beach bag is een leuke strandtas met daarin een Grazia en een zomers nagellakje. Wat een leuke actie! Benieuwd naar mijn outfit foto’s met de Birkenstocks? Neem dan een kijkje via ‘lees meer’.

Ik koos voor de groene Madrid Birkenstock met een bandje met een goud kleurige gesp.

Ik droeg de slippers op mijn favoriete jeans van H&M. Daarboven draag ik een witte tanktop van de We en een roze truitje van de Primark die je ook in mijn Primark shoplog voorbij hebt zien komen. Ik draag een goudkleurige statement ketting van Iam en een horloge van Michael Kors. De goudkleurige gespen van de Birkenstocks matchen daarom helemaal. Ik ben helemaal klaar voor de zomer met mijn nieuwe Birkies!

Houdt Kellycaresse.nl goed in de gaten deze week want er komt een hele toffe winactie online waarmee we iemand blij mogen maken met een paar Birkenstocks! 

Wat vind jij van de outfit combinatie? Ben jij ook dol op Birkenstocks of heb je er helemaal niets mee? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Outfit : Liefde voor mijn nieuwe Birkenstocks”

 1. Hi,
  Ik houd echt van Birkenstocks, ze lopen heerlijk en sommige modellen en kleurtjes zien er ook nog eens goed uit! 1 + 1 = yay! toch?
  Leuke ketting heb je om je hals trouwens! 🙂

 2. Wat een leuke outfit! Ik ben nog niet helemaal fan, maar wie weet volgende zomer wel! 🙂

 3. Leuke kleur! Ik dank alleen dat je benaderd werd door Ziengs, ipv benadrukt. 😉

 4. IK heb ze niet maar wil ze zo graag hebben. Mijn huidige slippers zijn echt aan vervanging toe. En dat comfort en fashionable goed samen gaan laat Birkenstocks wel zien.
  Petra onlangs geplaatst…Mannelijke trekjesMy Profile

 5. Leuke kleur! Ik heb ze in het paars en vind ze zo lekker lopen maar mijn vriend (en nog meer mensen in mijn omgeving) vinden ze totaal niet mooi…. als ik er maar blij mee ben 🙂 x

 6. Birckenstocks zijn heerlijk! Ik heb ze helemaal opgedragen vorig jaar zomer en heb nu even niet de centen voor een nieuw paar helaas.
  Wat een leuke kleur ook! Ik had ze altijd saai in het wit of het zwart 😉
  Joyce onlangs geplaatst…TBT – ThailandMy Profile

 7. Hier loopt het hele gezin er al jaren op, de jongen hebben de teenslipper in stoer bruin en pappa heeft die met twee banden. Als je ze eenmaal goed hebt ingelopen wil je niet anders meer. Heb ooit een tweede paar gekocht maar die zitten lang nog niet zo lekker als de eerste die ik heb.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.