Disry

Natuurlijk heb ik ook deze week weer een diary donderdag voor jullie. Een weekoverzicht in foto’s van wat ik zoal heb uitgespookt. Ik had zowel mijn compact camera bij de hand, maar ook heb ik wat foto’s op instagram gedeeld. Nu ik de foto’s aan het verzamelen ben besef ik dat ik niet zoveel foto’s gemaakt heb. Ik heb een paar leuke dingen gedaan deze week maar vooral ook veel rust gehouden, het ging allemaal niet zo lekker. Gelukkig kon ik zondagmiddag even met vriendlief en Lana naar Scheveningen (hier komt nog een vlog van). Laten we een kijkje nemen in de foto’s van afgelopen week.

Vrijdagmiddag sprak ik af met vriendinnetje Bo. Het was gelijk een soort reünie want we hadden elkaar al lang niet gezien en ze had Lana ook nog nooit ontmoet. We gingen op een terrasje zitten en besloten een taartje te bestellen want we hadden wat te vieren. Iets wat we ons al veel langer hadden voorgenomen maar nu deden we het echt.

Zaterdag was vriendlief vrij, en ondanks dat ik heel erg moe was zijn we toch even naar de stad geweest omdat Yannick wat spulletjes nodig had. Hier zit ik op zo’n massage stoel in de kijkshop. Die zat eigenlijk wel heel erg lekker haha

Zaterdagavond ging mijn vriend met mijn vader op weg naar de Kuip voor de voetbalwedstrijd Nederland-Ghana. Daarvoor hadden we zelf pizza gebakken. Mmm dat smaakte erg lekker. Het deeg had ik zelf gemaakt en dit ga ik zeker vaker doen. Lekker belegd met allerlei kaassoorten van de kaasboer, olijven, tomaat, ananas, ham en salami.

Zondagmiddag gingen vriendlief ik en Lana even lekker naar Scheveningen want ik kon het wel gebruiken om lekker uit  te waaien. Lana lekker mee in de kinderwagen en ze genoot er zichtbaar van. Het was zo lekker weer dat dit echt een vakantie gevoel gaf.

We lunchten bij een leuke brasserie aan de boulevard. Ik nam een pompoensoepje met wat stokbrood, Yannick had een broodje warme geitenkaas met honing en walnoten, genieten!

Lana voeden aan het strand, lekker zittend in het zand. Het was natuurlijk geen bikini weer maar zo aan het strand zitten is heel fijn. Lana vond het volgens mij heel bijzonder om op het strand te zijn.

Deze foto spreekt boekdelen, de liefdes van mijn leven op een foto <3

Zondagavond kwamen mijn ouders nog even gezellig langs en hebben ze ons geholpen met de laatste finishing touch van Lana’s babykamer. In deze collage zie je een leuke sneakpeak. Ik ben zo dol op de muur stickers!

Maandag was een rustig dagje. Vriendin Linda kwam langs en we hebben vooral weinig gedaan. We hebben wel heerlijk gekookt, namelijk deze penne pasta met avocado mousse en gerookte zalm, heerlijk!

Dinsdag ging ik even op bezoek bij een vriendin van mij met een zoontje van 3 maanden. Lana en Xavi lagen samen naast elkaar te spelen. Lana probeerde op een leuke manier aandacht van Xavi te trekken, zo schattig! Zij worden vriendje en vriendinnetje samen haha!

In de middag deed ik wat boodschapjes met Lana in de kar. Als ik Lana met een doek vast zet dan kan ze al prima zitten in het winkelkarretje. Dat is zoveel makkelijker als met maxi cosi en al boodschappen doen. Bovendien kijkt Lana haar ogen uit in de supermarkt nu ze vanaf deze hoogte kan rondkijken.

Ik had een bestelling voor Mason Jars besteld en deze kwam goed verpakt binnen. De grote potjes wil ik gebruiken voor lekkere drankjes en smoothies en de kleine potjes om lekkere hapjes voor Lana in te maken om mee te nemen. Ik vind deze potjes zo schattig (hoe overpriced ze ook zijn haha).

Gisteren kwam er een leuk pakketje binnen van Ah to go! Hier lezen jullie snel meer over. Onder andere kwamen er heerlijke drankjes binnen van water met vers fruit. Hier drink ik een watertje met dille en komkommer erin. Zo is water drinken onder het werken door wel heel erg leuk!

Dit was de diary donderdag voor deze week. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “Diary donderdag – Genieten van ons gezinnetje”

 1. Ondanks dat je niet veel gedaan hebt, toch n leuke week.., toch?!? En wat is Lana haar kamertje mooi geworden! Ik ben ook echt op zoek nu naar leuke decoratie voor de kamers van de meiden straks!!
  Geertje onlangs geplaatst…Onze Bruiloft Dag 1My Profile

 2. Heerlijk he, je kind in de wagen in de winkel, vind het zo gezellig! En supermooie bv foto op het strand, fijn ook dat je dat nu gewoon zo durft, ik weet nog de eerste keer in de VD een tijdje terug hihi 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Plog #3: Weekendje wegMy Profile

 3. beautyinsideandoutNL

  Heerlijk, even uitwaaien op het strand:) die jars zijn inderdaad overpriced, maar te leuk om niet te kopen, ik heb er ook een aantal.

 4. Ahh lekker weekje hoor, niet veel gedaan.. know why.. maar toch erg leuke dingen! En Scheveningen, balen dat t zo ver weg is voor ons.. Is echt leuk daar vooral op zo’n zonnige dag!
  Nicole onlangs geplaatst…Mag ik u voorstellen…My Profile

 5. Wooooow die pizza ziet er megalekker uit!!! Ik krijg honger van al je foto’s haha! 🙂 Wat zalig zo’n dagje uit met je gezinnetje, lekker genieten 🙂 En Lana’s kamertje is echt super mooi gedaan zeg!
  Kim onlangs geplaatst…De TMI-tag: deel 1My Profile

 6. Wat een leuke foto’s! Ik vind dat je trouwens een heel erg mooie site hebt, met die blauwe pastelkleurtjes 🙂 Mooie babykamer trouwens van Lana!

 7. Het ziet er uit alsof je heerlijk hebt genoten deze week. Wat een mega schattige foto, van de twee maxicosi’s naast elkaar! De babykamer ziet er ook zo schattig uit, met die muur stickers. Echt heel leuk om te lezen dit!

 8. Superleuke foto’s! Wat ziet het kamertje van Lana er mooi uit! Oh en nog een bekentenis: ”Vroeger” dacht ik altijd als ik een vrouw zag die borstvoeding gaf in het openbaar: Jemig, moet dat nou? Kan je dat niet gewoon thuis doen??!!! Dankzij jou en Jess is mijn mening daarover 180 graden gedraaid! 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Ask Me Anything, Thomas PannenkoekMy Profile

 9. Ik krijg helemaal een zomergevoel bij de foto’s van Scheveningen! Wat een super leuke kamer, het doek van de action maakt het helemaal af!

 10. Leuke foto’s! Heb je misschien ook het recept van de pasta met avocado mousse? Ziet er heerlijk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.