Outfit of the day – sunny day in Paris

Het is jullie hier online dan misschien niet zo opgevallen, maar gisteren ben ik teruggekomen van een heerlijk lang weekend in Frankrijk met vriendlief. We zaten in een heerlijk hotel nabij Parijs en hebben echt genoten van elkaar, het vakantie gevoel, het ‘Franse leven’ en het lekkere eten. We hebben heerlijk weer gehad, en het was ook wel weer tijd om een jurkje uit de kast te halen. Ondanks dat ik nog erg wit ben, was dit een mooie dag om bij te kleuren. Deze jurk van de Primark is heel fijn en rekbaar dus deze kan nog wel een aantal maanden met mijn zwangere buik mee. Het spijkergiletje (ook van Primark) draag ik nog steeds met veel plezier en deze valt perfect boven de buik dus deze kan ik blijven dragen. De sandalen zijn van Zara (vorig jaar zomer). 

Vanaf ons Hotel. (Residence Paris-Guyancourt)

Mijn haar droeg ik heerlijk vast in een staartje, met dit warme weer vind ik dat gewoon het fijnste.

Ik zal in de visual diary die donderdag online komt meer foto’s laten zien van ons fijne tripje in Frankrijk. Wat vinden jullie van deze outfit? Helemaal Kelly, of vinden jullie het te truttig? Zelf vind ik het een heerlijke outfit, ik houd van jurkjes en ruches en franjes hihi. Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Beautydagboek
  11 juni 2013

  Lekker zomerse outfit!

 • Lisa
  11 juni 2013

  Zelf zou ik dan het spijkergiletje weg laten, maar smaken verschillen 🙂 En daar heb ik respect voor! Lekker dragen wat je zelf leuk en fijn vind.

 • martinaa89
  11 juni 2013

  wat heerlijk dat je lekker op vakantie bent geweest! 🙂

 • edithmeijer
  11 juni 2013

  Leuke outfit!

 • beamingbeauty
  11 juni 2013

  Hele leuke outfit!

 • Dionne
  11 juni 2013

  Leuke outfit!

 • natanja
  11 juni 2013

  leuk oufit ,lekker zomers

 • Amanda
  11 juni 2013

  Wat een zomerse outfit, leuk!

 • Suzanne
  11 juni 2013

  Staat je super leuk! Ik vind het een leuke combi!

 • Maxime
  11 juni 2013

  Frankrijk is zo fijn… 🙂

  XO

 • Bianca
  11 juni 2013

  Leuke outfit!

 • Simone
  11 juni 2013

  Kei leuk! Lekker fleurig en zomers. Enjoy Paris!

 • Femke
  11 juni 2013

  Wat een leuke outfit! Dat gilletje is helemaal super!

 • Mama lifestyle blog | Outfit : Het zomerse jurkje - Mama lifestyle blog
  13 juli 2014

  […] voel. Ik kocht dit jurkje ruim een jaar geleden en ik droeg dit in Parijs toen ik 16 weken zwanger (klik hier voor de foto’s) was. Ik heb daarom hele goede herinneringen aan dit jurkje. Het jurkje is van een stretch […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.