Ik liet jullie deze mooie vlindertop van Zara al eens zien in een vorige outfit of the day. De top is lekker los en wijd, dat zit comfortabel en ziet er ook nonchalant uit. Ik bedacht me dat het misschien wel leuk zou staan op een strakke rok. De vlindertop accentueert namelijk mijn taille helemaal niet meer en maakt me zelfs wat breed, maar door er een strakke rok onder te dragen leg ik toch het accent op mijn figuur. Ik vind de combinatie eigenlijk wel leuk gelukt, totaal niet wetend of dit mode proof is? haha. Benieuwd naar de andere foto’s? lees dan verder.

De rok die ik draag is mijn high waist rok van de H&M. In deze outfit combinatie valt het niet meer op dat het om een hoge taille rok gaat. De vlindertop is dus van de Zara. Ik maakte de outfit af met een basic zwarte panty van Primark en mijn gebruikelijk sieraden.

Wat vind jij van deze combinatie? Een yay of een nay? Hoe zou jij de vlindertop combineren? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “Outfit: De vlindertop op een rokje”

 1. De top vind ik mooi en je heel goed staan. Ik vind je de rok ook echt leuk staan, maar de kleurencombinatie maakt het zo rommelig. De zwarte panty lijkt mij op deze manier wat te donker in de outfit.

 2. Mmm ik vind de top sowieso niet zo, vind je de strakkere truitjes veel mooier staan.
  Kleurencombinatie vind ik wel mooi!

 3. Ik vind het leuk staan maar ben toch meer van een mooie strakke jeans eronder denk ik! Al kan je dit goed hebben hoor Kel, je hebt zo’n petite figuurtje!
  Manon onlangs geplaatst…Dé NaamMy Profile

 4. Ik zou persoonlijk de top op een strakke skinny jeans dragen. Het rokje kan je met jouw figuur heel goed hebben, de stukken op zich vind ik mooi. Maar de combinatie bij elkaar iets minder!
  D. onlangs geplaatst…BEAUTY: EET JEZELF MOOIMy Profile

 5. Wat ik zo fijn vind aan zo’n vlindertop is dat hij zo lekker zit. Een dag even geen straks shirt of wat dan ook aan. Je VOELT je ook lekker zwieverig en fladderig als een vlinder. Iedereen heeft het hier over het uiterlijk, maar jouw gevoel van de dag telt ook mee.

  Ik heb dezelfde top, maar dan in het zwart. Ik heb ook hetzelfde rokje, maar dan in het grijs. Ik draag de combi vaak met een zwarte legging. Als ik spijkerbroeken kon dragen had ik dat gedaan, want ik vind ‘m op de jeans net iets leuker.
  Marion onlangs geplaatst…100 Happy Days: 59 – 70My Profile

 6. Ik vind de top echt super leuk! En zoals ook al gezegd is: zulke tops zitten zo lekker! Ik zou misschien ook niet gekozen hebben voor de zwarte panty, maar goed, ik houd me niet zo bezig met mode verder haha!
  Elize onlangs geplaatst…Mijn Vakantie Bucket ListMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.