iphone 5c roze

Al sinds ik me kan herinneren ben ik dol op de producten van Apple. Zo had ik mijn eerste ipod toen ik 14 jaar oud was (een dikke ipod in de kleur roze) en ik voegde steeds meer familieleden aan de apple family toe. Na de ipod kocht ik mijn eerste ipad (de 2) en later ging ik ook over op de Iphone. Later voegde ik mijn Macbook computer toe en mijn collectie was compleet. Mijn Iphone 4 raakte wat verouderd en ik mocht mijn telefoonabonnement verlengen. Ik koos voor de Iphone 5c! Een knalroze Iphone die helemaal past bij mij, lekker roze en makkelijk te bedienen. Ik kan niet overweg met andere telefoons dan de Iphone. Ik laat je vandaag vol trots mijn nieuwe Iphone zien!

iphone 5c roze

Het grootste verschil tussen de Iphone 4 en de Iphone 5c is denk ik het formaat en de vernieuwde uitgave. Ik heb geen verstand van technologie dus ik kan daar ook niet veel over vertellen. Ik ga jullie dus niet lastigvallen met gekke snufjes en mogelijkheden. Ik gebruik mijn vertrouwde apps erop en ik maak er veel foto’s mee. De camera is voor mijn gevoel stukken beter dan van mijn Iphone 4.  Ook gebruik ik mijn Iphone om mijn blog bij te houden, blogs van andere bloggers te lezen en natuurlijk voor Instagram, Twitter en Facebook. What’s app is ook al een onmisbare app!

Is dit roze kleurtje niet geweldig! De Iphone 5c is ook verkrijgbaar in andere flitsende kleurtjes.

Het nieuwe aan de Iphone 5c is dat de buitenkant gemaakt is van kunststof. Dit maakt ‘m wat minder breekbaar dan de Iphone 4 die gemaakt is met een glazen buitenkant. Toch ben ik nog op zoek naar een goede telefoonhoes om mijn juweeltje veilig in te vervoeren. Mijn Ipad mini die gelukkig ook geen glazen buitenkant heeft heb ik ook in een hoesje zitten. Ik moet er niet aan denken dat hij per ongelijk valt en dat het scherm dan breekt. Waar hebben jullie je telefoonhoesje of tablethoes gekocht? Gelukkig worden er inmiddels voor allerlei merken telefoons en tablets fijne hoesjes verkocht. Mijn zoektocht naar een mooi hoesje is begonnen!

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Iphone, hij is niet te groot maar wel groot genoeg om internetsites op te bekijken. Wat voor telefoon heb jij? Laat het me weten in de comments

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “New in : Iphone 5c roze”

 1. Oeh wauw, die ziet er mooi uit! Natuurlijk zou ik ook wel een spiksplinternieuwe Iphone willen maar dat laat mijn budget niet helemaal toe. Ik heb een Samsung, werkt prima! En eigenlijk gaat het daar toch ook om? Als ‘ie het maar doet.
  Maar ik zou zeker ook voor de roze achterkant zijn gegaan, super gaaf!

 2. Leuk kleurtje! Ik heb nog een ouderwetse gsm, waar ik mee kan bellen en sms’en en dat is meer dan genoeg voor mij want ik gebruik hem enkel in noodgevallen of als trein vertraging heeft. Ik denk niet dat ik een dure smartphone koop als deze stuk gaat, ik gebruik het bijna niet en hij blijft vaak thuis liggen.
  Ellen onlangs geplaatst…UFO’s Finished #5My Profile

 3. Leuk kleurtje!
  Zelf heb ik juist niks met apple.
  De enige reden dat ik een macbook zou willen in om de imovie haha maar anders ook niet 😛
  Heb zelf een samsung galaxy S4 mini… Ben er erg blij mee
  Nicole onlangs geplaatst…Tag: Nom Nom NomMy Profile

 4. Leuk kleurtje! Ik ben helemaal niet thuis in iphones, ipods, ipads en dat soort zaken. Ik heb een smartphone, maar als je me zou vragen welk merk dan moet ik ‘m serieus eerst uit het hoesje halen 😛
  Marion onlangs geplaatst…Pasar Malam: Volop Genieten!My Profile

 5. Ik heb een half jaar een Android telefoon gebruikt maar ben toch weer geswitcht naar mn vertrouwde iPhone! Hier ook Apple fan hoor haha. iPod, iPad, iPhone, en een MacBook. Kan echt niet meer omgaan met andere apparatuur :-P. Gelukkig is mijn vriend ook een echte Apple en hier in huis hebben we ook een Apple TV echt een ideaal ding!
  Manon onlangs geplaatst…Bibians Random FavorietenMy Profile

 6. Mooi! Ik heb precies dezelfde. Vorig jaar september gekocht en vind hem nog steeds top! Ook de kleur, raak er niet op uitgekeken! 🙂

 7. Mooi! Veel plezier met je nieuwe telefoon! 🙂
  Ik heb een poosje terug eindelijk eens een smartphone gekocht, de Samsung Galaxy Star S5280 in zwart, lekker simpel en strak. Ik ben er heel blij mee en kan whatsapp en de wifi overal nu al niet meer missen haha!
  Linda onlangs geplaatst…Dankbaarheidslijstje | week 25.My Profile

 8. Ja iPhone is echt geweldig he, ik heb mijn 5 (die meteen mijn eerst iPhone was) nu bijna een jaar en zou hem voor niets meer willen ruilen! 🙂 op http://www.miniinthebox.com hebben ze hele leuke hoesjes vind ik en heel goedkoop! Maar het duurt wel een tijdje voor je bestelling aankomt want komt vaak uit Hong Kong enzo denk ik 🙂 ook op smartphonehoesjes.nl ofzoiets 😉
  Kimsbloglife onlangs geplaatst…TMI-tag: deel 2My Profile

 9. Ik heb echt helemaal niks met iphones, maar dat roze kleurtje is wel erg leuk! Ik heb zelf een Samsung Note 2. Groot, maar echt ideaal dat grote scherm als ik geen zin heb mn laptop aan te zetten. Hij heeft een pennetje dus ik gebruik hem gelijk als agenda.
  Odile onlangs geplaatst…Wist je dat… #1My Profile

 10. Hey Kelly,

  mooie telefoon hoor! Leuk kleurtje ook ;). Zelf heb ik ook een roze telefoon namelijk de HUawei Ascend P6 roze variant. Ik wilde geen standaard kleurtje hebben..

  Liefs Tamara

 11. Leuk!! Ik heb de gele versie! Superblij mee. Ik ging ook van een 4 naar de 5c en het is echt een verademing, het werkt zo snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.