Outfit of the day: Shooten met Shirley

Ik zeg heel eerlijk, als ik zelf outfit of the day foto’s laat maken dan doet meestal mijn vader of Yannick dat. Dan laat ik bijvoorbeeld 4-5 foto’s maken en dan vind ik het wel best. Ik had afgesproken met Shirley om op kraamvisite te gaan bij Betty en om daarna te lunchen bij Bagels en beans en vervolgens naar twee persevents te gaan in Amsterdam. Deze dag heb ik ook gevlogt en die vlog kun je ergens deze week online verwachten. Natuurlijk moesten we ook even outfit foto’s schieten en als iemand daar heel ervaren in is dan is het Shirley wel. Ze stuurden me de foto’s en uit een selectie van zo’n 50 foto’s ging ik een keuze maken. Ik vond de foto’s echt heel erg mooi geworden. De kleuren van mijn outfit komen heel mooi naar voren en passen perfect bij de achtergrond. Ik ben gewoon erg blij met deze foto’s en een van de foto’s heb ik als profielfoto ingesteld. Een aantal foto’s laat ik jullie vandaag in deze outfit of the day zien. Ik draag een echte hersftlook. Fijne warme kleuren, een heerlijk wollen vest in een outfit die heerlijk zit. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Wat ik draag? Een grijze jeans  een een comfy vest van Primark, een bordeaux rode top van Vero Moda gecombineerd met een statementketting van Comegetfashion. De laarsjes zijn van Invito en de oorbellen die ik draag komen van Six (cadeautje). Het horloge is van Michael Kors, en de verlovingsring kreeg ik (zoals jullie allemaal wel weten) van Yannick.

Heerlijk zo’n aaibaar vest!

Wat vinden jullie van de foto’s en de outfit die ik draag? Houden jullie ook zo van dit soort comfy warme vesten? Het liefst leef ik hele dagen in zulke vesten haha, zo lekker warm en comfortabel! Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.