Newsflash : Natuurlijk lekker snoep voor jong en oud!

goodiestuff1

Zoals jullie allemaal weten probeer ik heel bewust bezig te zijn met mijn voeding. Ik probeer zo gezond als voor mij mogelijk en haalbaar is te eten en wil mijn kinderen ook zo opvoeden. Omdat snoepen af en toe moet kunnen is het wel zo fijn als de snoepjes of snacks wat verantwoorder zijn. Ik ontdekte een merk met snoepjes vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Dat dit snoepjes zijn die vrij zijn van gluten, lactose en gelatine is bijna niet te geloven.  Ze zien er zo lekker en kleurrijk uit! Ik ben benieuwd wat jullie van dit nieuwtje zullen vinden.

goodiestuf2

GoodyGood Stuff is opgericht door Melissa Burton die als vegetarische haar zo geliefde “gummy sweets” miste. Haar moeder was lerares in NY en had dagelijks te maken met de uitdaging van traktaties in de klas in combinatie met de verschillende (geloofs, overtuigings, medische) diëten van kinderen. Daarom maakte Melissa het haar missie om een snoepje te ontwikkelen dat echt lekker was, vegetarisch en daarnaast geschikt voor zoveel mogelijk kinderen. Goody Good Stuff is in 2010 geïntroduceerd in UK en US en sinds april 2014 verkrijgbaar in Nederland. GoodyGood Stuff is écht lekker snoep gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zonder gelatine. Daarnaast zijn deze snoepjes vrij van veelvoorkomende allergenen zoals gluten en lactose én is GoodyGood Stuff vegetarisch, halal en koosjer gecertificeerd.

goodiestuff3
‘Mmm ik ben dol op de ‘perziken’ snoepjes dus deze variant is helemaal wat voor mij!’

Deze snoepjes lijken mij de ideale traktatie voor op school, om toch snoep te kunnen trakteren maar voor alle kindjes een snoepje te hebben dat toegankelijk is, ook voor de kindjes met gluten- en lactose intolerantie of een ander dieet volgen. Zo hoeven die kindjes ook niet hun eigen bakje met vervangende traktaties erbij te pakken. Bovendien zijn deze snoepjes zelfs voor veganisten geschikt omdat deze geen gelatine bevatten. Ook voor kindjes die koosjer of halal eten kunnen genieten van goodiegood stuff snoepjes! Deze snoepjes zijn zeker niet alleen voor kinderen want wij volwassenen houden ook van wat om te snoepen!

Goodiegood stuff is verkrijgbaar in 5 verschillende soorten (€ 1,59 , 150g) en een Uitdeelmix (€ 1,99) in het snoepschap van de supermarkt (vrijwel alle landelijke supermarkten; oa. Albert Heijn, Jumbo, C1000, Plus, Dirk vd Broek ) De volgende smaken zijn er verkrijgbaar: Sour mix match Summer peaches, Koala gummy bears, cola breeze en cheery cherries. Voor meer informatie verwijs ik je door naar de website van Goodygood stuff.

Wat vinden jullie van dit food nieuwtje? Zijn jullie ook benieuwd naar de smaak van deze snoepjes? Wat lijkt jou de lekkerste smaak? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Angelique
  27 oktober 2014

  Hier liggen deze snoepjes al een tijdje in de winkel en zijn bij keano super goed ontvangen
  Angelique onlangs geplaatst…Spam your blogMy Profile

 • Wendy Esther
  27 oktober 2014

  Dit lijkt me goed om eens te proberen! Ik houd zo af en toe wel van een dropje maar snoepjes die nog een soort goed voor je zijn klinken toch wel een stuk beter! ;D
  Wendy Esther onlangs geplaatst…Inspiratie: Angelique van Holland’s Got TalentMy Profile

 • Simone
  27 oktober 2014

  Vind het zo’n supergoed initiatief, met zijn allen kunnen genieten van hetzelfde is toch wel iets wat kinderen heel erg fijn vinden volgens mij.
  Simone onlangs geplaatst…Love: 2 jaar ♡My Profile

 • Milou
  27 oktober 2014

  Fijn dat deze producten bestaan en gemaakt zijn. Iedereen kan meegenieten dat is inderdaad het belangrijkste als kind zijnde!

 • Petra
  27 oktober 2014

  Klinkt erg goed. En een snoepje moet kunnen vind ik. Maar ik zou me hier beter bij voelen. Ik ga ze samen met dochterlief proberen.
  Petra onlangs geplaatst…Tag: You ask… I tellMy Profile

 • Chantal
  27 oktober 2014

  Ik heb ze zelf laatst ook meegenomen (ben zelf lactose intolerant) en vond ze heerlijk. Ik had toen een zakje met zure snoepjes 🙂
  Chantal onlangs geplaatst…Italiaans eten en afvallen met Gino d’AcampoMy Profile

 • Marloes | Budgetproof.nl
  27 oktober 2014

  Snoepjes die niet heel slecht voor je zijn … dat moet echt als een razende uit de schappen vliegen, of niet? Haha. Ik ben in ieder geval heel nieuwsgierig!
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Slapen in booming RotterdamMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  27 oktober 2014

  Koosjer en halal wat goed! Gelatine is sowieso niet mijn ding.
  Ik ben heel benieuwd.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Daily Cup of weekly picturesMy Profile

 • Marion
  27 oktober 2014

  Klinkt goed! Ik ben wel benieuwd naar de cola breeze 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Schriftjes, notitieboekjes, dagboeken, agenda’s en memoblaadjes!My Profile

 • Janey
  27 oktober 2014

  Ik heb de perziken en gummybeertjes al op en ze zijn heel erg lekker! 🙂

 • Manon
  27 oktober 2014

  Die perzikjes lijken mij ook heerlijk jummie!
  Manon onlangs geplaatst…Instagram diary 5: Nieuwe productenMy Profile

 • Lotte
  27 oktober 2014

  Wat zijn de ingrediënten van de snoepjes?

 • Manon
  27 oktober 2014

  Oeh fijn zeg, hier ben ik wel benieuwd naar!
  Manon onlangs geplaatst…Weekend plog #2My Profile

 • Michelle
  27 oktober 2014

  Toen ik een dagje vegan at heb ik deze snoepjes ook geprobeerd. Ze waren lekker en inderdaad vegetarisch. Verder vind ik er weinig bijzonders aan: het blijven doodgewone suikerbommetjes. Heel veel snoep is tegenwoordig vrij van kunstmatige kleurstoffen e.d. Het enige wat nog wel handig is, is als je het wil uitdelen. Maar verder: gewone suikerbommetjes mèt een schattige koala, dat dan weer wel!
  Michelle onlangs geplaatst…Het vega(n) labeltjeMy Profile

 • Diana
  27 oktober 2014

  Ik heb deze snoepjes weleens geprobeerd en ze smaken prima. Een gezond alternatief!
  Diana onlangs geplaatst…Look inside DC’s life: week 43My Profile

 • Thefoodiary
  27 oktober 2014

  Ik heb ze al een paar keer gespot in de supermarkt. Lijken me, als je geen allergie hebt, niet heel bijzonder. Suiker zit er tenminste nog steeds in. Neemt niet weg dat ik het een geweldige uitvinding vind!

 • Janske
  27 oktober 2014

  Ik heb ze wel eens gegeten…werd er niet helemaal wild van maar ze smaken best ok. Fijn dat er ook “gezondere” snoepjes te koop zijn.
  Janske onlangs geplaatst…Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 5 maandenMy Profile

 • Jhemyla
  27 oktober 2014

  Oeeh ik ben gek op deze snoepjes haha!
  Jhemyla onlangs geplaatst…beautybox oktober 2014My Profile

 • Jessica
  27 oktober 2014

  ooooh deze vind ik zoooo lekker! Als ik niet uitkijk eet ik zo een zak leeg 🙂
  Jessica onlangs geplaatst…Manic Monday: Win een dvd-box van K3 of Bumba!My Profile

 • milou
  28 oktober 2014

  Erg lekker! Vooral die perzik, ik heb ze gehaald omdat er geen gelantine in zit (ben vegetarier). Jammer genoeg zijn ze niet suikervrij, dan zouden ze echt de perfecte snoepjes zijn geweest 🙂

 • Elize
  28 oktober 2014

  Pas wel op met deze glutenvrije claim. Het is wel onder de glutenvrije norm van 20 ppm, maar bevat wel kleine beetjes tarwe omdat de mallen waarin de snoepjes gemaakt zijn tarwezetmeel bevatten. Dus erg gevoelige mensen of mensen die ermee bekend zijn dat ze niet tegen glutenvrij tarwezetmeel kunnen, kunnen er maar weinig (of als je heel gevoelig bent zelfs niks) van eten.
  Elize onlangs geplaatst…Zomaar wat dingen over mij (mede mogelijk gemaakt door DIY’s for you and me)My Profile

 • Roxanne
  29 oktober 2014

  Ik heb die perziken laatst geprobeerd, ze zijn erg lekker! Smaken hetzelfde als de ‘gewone’ perziken
  Roxanne onlangs geplaatst…Opgeruimd staat netjes #6 juli, augustus, september (+vakantie) 2014My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.