goodiestuff1

Zoals jullie allemaal weten probeer ik heel bewust bezig te zijn met mijn voeding. Ik probeer zo gezond als voor mij mogelijk en haalbaar is te eten en wil mijn kinderen ook zo opvoeden. Omdat snoepen af en toe moet kunnen is het wel zo fijn als de snoepjes of snacks wat verantwoorder zijn. Ik ontdekte een merk met snoepjes vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Dat dit snoepjes zijn die vrij zijn van gluten, lactose en gelatine is bijna niet te geloven.  Ze zien er zo lekker en kleurrijk uit! Ik ben benieuwd wat jullie van dit nieuwtje zullen vinden.

goodiestuf2

GoodyGood Stuff is opgericht door Melissa Burton die als vegetarische haar zo geliefde “gummy sweets” miste. Haar moeder was lerares in NY en had dagelijks te maken met de uitdaging van traktaties in de klas in combinatie met de verschillende (geloofs, overtuigings, medische) diëten van kinderen. Daarom maakte Melissa het haar missie om een snoepje te ontwikkelen dat echt lekker was, vegetarisch en daarnaast geschikt voor zoveel mogelijk kinderen. Goody Good Stuff is in 2010 geïntroduceerd in UK en US en sinds april 2014 verkrijgbaar in Nederland. GoodyGood Stuff is écht lekker snoep gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zonder gelatine. Daarnaast zijn deze snoepjes vrij van veelvoorkomende allergenen zoals gluten en lactose én is GoodyGood Stuff vegetarisch, halal en koosjer gecertificeerd.

goodiestuff3
‘Mmm ik ben dol op de ‘perziken’ snoepjes dus deze variant is helemaal wat voor mij!’

Deze snoepjes lijken mij de ideale traktatie voor op school, om toch snoep te kunnen trakteren maar voor alle kindjes een snoepje te hebben dat toegankelijk is, ook voor de kindjes met gluten- en lactose intolerantie of een ander dieet volgen. Zo hoeven die kindjes ook niet hun eigen bakje met vervangende traktaties erbij te pakken. Bovendien zijn deze snoepjes zelfs voor veganisten geschikt omdat deze geen gelatine bevatten. Ook voor kindjes die koosjer of halal eten kunnen genieten van goodiegood stuff snoepjes! Deze snoepjes zijn zeker niet alleen voor kinderen want wij volwassenen houden ook van wat om te snoepen!

Goodiegood stuff is verkrijgbaar in 5 verschillende soorten (€ 1,59 , 150g) en een Uitdeelmix (€ 1,99) in het snoepschap van de supermarkt (vrijwel alle landelijke supermarkten; oa. Albert Heijn, Jumbo, C1000, Plus, Dirk vd Broek ) De volgende smaken zijn er verkrijgbaar: Sour mix match Summer peaches, Koala gummy bears, cola breeze en cheery cherries. Voor meer informatie verwijs ik je door naar de website van Goodygood stuff.

Wat vinden jullie van dit food nieuwtje? Zijn jullie ook benieuwd naar de smaak van deze snoepjes? Wat lijkt jou de lekkerste smaak? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Newsflash : Natuurlijk lekker snoep voor jong en oud!”

  1. Fijn dat deze producten bestaan en gemaakt zijn. Iedereen kan meegenieten dat is inderdaad het belangrijkste als kind zijnde!

  2. Toen ik een dagje vegan at heb ik deze snoepjes ook geprobeerd. Ze waren lekker en inderdaad vegetarisch. Verder vind ik er weinig bijzonders aan: het blijven doodgewone suikerbommetjes. Heel veel snoep is tegenwoordig vrij van kunstmatige kleurstoffen e.d. Het enige wat nog wel handig is, is als je het wil uitdelen. Maar verder: gewone suikerbommetjes mèt een schattige koala, dat dan weer wel!
    Michelle onlangs geplaatst…Het vega(n) labeltjeMy Profile

  3. Ik heb ze al een paar keer gespot in de supermarkt. Lijken me, als je geen allergie hebt, niet heel bijzonder. Suiker zit er tenminste nog steeds in. Neemt niet weg dat ik het een geweldige uitvinding vind!

  4. Erg lekker! Vooral die perzik, ik heb ze gehaald omdat er geen gelantine in zit (ben vegetarier). Jammer genoeg zijn ze niet suikervrij, dan zouden ze echt de perfecte snoepjes zijn geweest 🙂

  5. Pas wel op met deze glutenvrije claim. Het is wel onder de glutenvrije norm van 20 ppm, maar bevat wel kleine beetjes tarwe omdat de mallen waarin de snoepjes gemaakt zijn tarwezetmeel bevatten. Dus erg gevoelige mensen of mensen die ermee bekend zijn dat ze niet tegen glutenvrij tarwezetmeel kunnen, kunnen er maar weinig (of als je heel gevoelig bent zelfs niks) van eten.
    Elize onlangs geplaatst…Zomaar wat dingen over mij (mede mogelijk gemaakt door DIY’s for you and me)My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.