Outfit of the day: One size fits all

Ik ben blij met mijn nieuwe vest en ik laat dit vest vandaag in een outfit of the day aan jullie zien. Dit suède(look) vest komt van Loavies en is een ‘one size fits all’ variant. Iets wat voor mij vaak heel lastig is. Überhaupt is shoppen bij een webshop voor mij lastig omdat de maten vaak bij S beginnen en dan is bovenkleding bijna altijd te groot, een luxeprobleem kun je het noemen maar toch is het lastig met shoppen. Toen ik dit vest in mijn winkelmandje stopte was het ook maar een gokje of het mooi zou staan. Ik heb daar gelukkig geen moment spijt van gehad, dit vest zit heerlijk!

Dit vest is gemaakt van leatherlook suède. Het lijkt dus alsof je een suède jasje draagt maar het is gemaakt van heel fijn en zacht materiaal. Het vest hangt heerlijk los en dat geeft het een heel comfortabel gevoel. Je zou een tailleriem kunnen dragen om je middel als je wat meer accent in de taille wilt.

Verder draag ik een witte top van We, een jeans van Gsus (Via Moderood.nl) en mijn bruine laarsjes van Cellini. De sieraden: Mijn Michael Kors horloge, een coinketting van Tommy Hilfiger, mijn verlovingsring en simpele zilveren oorbellen.

Wat vinden jullie van deze outfit? Zijn jullie ook dol op dit soort losvallende wijde vesten? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Outfit of the day: One size fits all”

  1. gwendy wesseler

    Hoi Kelly,

    Wat een leuk vest! mooie kleur ook. Ik zou alleen als ik jou was eens naar de foto,s kijken waar je die laarsjes aan hebt. Het maakt je onnodig kleiner en je krijgt er hele korte benen van. Tis maar een tip 😉

  2. He Gwendy!
    Thanks voor je tip, ik heb nog eens goed naar de foto’s gekeken, en daar kan ik me zeker in vinden! misschien zouden korte laarsjes of schoenen een betere optie zijn, ik ben ook maar 1.64 😛 ik kan wel wat lengte gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.