Outfit of the day: Het zwarte jurkje

Vorige week was ik gezellig aan het werk bij Shirley en in de middag hebben we outfit foto’s gemaakt voor we gingen lunchen. Ik ben altijd heel erg blij met de outfit foto’s die Shirley maakt omdat zij net wat betere kijk heeft op kleur en hoe een outfit mooi tot zijn recht komt. Op deze dag had ik in de avond een diner op de planning staan en daarom droeg ik het zwarte kanten jurkje ook al overdag. Voor overdag droeg ik het met een losvallend vest en een riempje, in de avond koos ik voor een blazer. Vandaag deel de outfit die ik overdag droeg. Netjes maar toch ook nonchalant, hoe je een net jurkje heel draagbaar kunt maken voor overdag. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Ik draag een zwart kanten jurkje van H&M (van vorig jaar) met een zwarte legging en zwarte laarsjes van Van Haren. Daarop draag ik een losvallend vest van Primark met een tailleriempje van H&M. Op deze manier kreeg het jurkje een meer alledaagse look voor overdag.

Ook ben ik nog steeds dol op deze enkellaarsjes die ik bij Van Haren kocht.

Het is al een hele tijd geleden dat ik een outfit deelde waarin ik een jurkje droeg, toch wel jammer want ik ben dol op mooie jurkjes. Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit combinatie vinden. Laat het me weten in de comments van dit artikel. Dragen jullie graag jurkjes?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

41 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.