Vorige week was ik gezellig aan het werk bij Shirley en in de middag hebben we outfit foto’s gemaakt voor we gingen lunchen. Ik ben altijd heel erg blij met de outfit foto’s die Shirley maakt omdat zij net wat betere kijk heeft op kleur en hoe een outfit mooi tot zijn recht komt. Op deze dag had ik in de avond een diner op de planning staan en daarom droeg ik het zwarte kanten jurkje ook al overdag. Voor overdag droeg ik het met een losvallend vest en een riempje, in de avond koos ik voor een blazer. Vandaag deel de outfit die ik overdag droeg. Netjes maar toch ook nonchalant, hoe je een net jurkje heel draagbaar kunt maken voor overdag. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Ik draag een zwart kanten jurkje van H&M (van vorig jaar) met een zwarte legging en zwarte laarsjes van Van Haren. Daarop draag ik een losvallend vest van Primark met een tailleriempje van H&M. Op deze manier kreeg het jurkje een meer alledaagse look voor overdag.

Ook ben ik nog steeds dol op deze enkellaarsjes die ik bij Van Haren kocht.

Het is al een hele tijd geleden dat ik een outfit deelde waarin ik een jurkje droeg, toch wel jammer want ik ben dol op mooie jurkjes. Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit combinatie vinden. Laat het me weten in de comments van dit artikel. Dragen jullie graag jurkjes?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

41 gedachten over “Outfit of the day: Het zwarte jurkje”

  1. Ik vind je laarsjes en tas zo leuk! Die zou ik zo aan mijn kledingkast toe willen voegen :). Vroeger droeg ik eigenlijk altijd jurkjes omdat ik spijkerbroeken niet lekker vond zitten, maar nu ben ik om en draag ik haast alleen nog maar broeken, haha. Toch maar weer eens een leuk jurkje aandoen als ik jou zo zie!
    Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Shoplog Primark november 2014My Profile

  2. Superleuke outfit! Wel zou ik zelf het riempje weglaten en het vest gewoon open laten vallen, of anders zou ik voor een zwart riempje gekozen hebben, maar dat is ieder zijn smaak natuurlijk! Het jurkje ziet er heel erg mooi uit, ik was ook wel benieuwd naar een foto zonder vest, maar daarvoor was het waarschijnlijk een beetje koud 🙂
    Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Vlog: weekendje Amersfoort met mijn vriendMy Profile

  3. Wat een leuke outfit. Ik ga zelf dit ook eens aandoen, zwart jurkje check, vest check, gele riem check! Leuk gecombineerd! Ook leuk om bvb een jurkje zonder mouwen te dragen met een T-shirt met lange mouwen eronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.