Outfit of the day: Het fluffy vest

Ik ben echt verliefd op dit heerlijk warme, fluffy vest! Het zit super comfortabel en door de neutrale kleuren kan ik het met veel items combineren. Ik koos er daarom voor om deze top eronder te dragen. Deze top is een beetje zilver/goud van kleur (shiny) en heeft korte mouwen waardoor er wel een vest of iets op aan moet. Ik vond de combinatie geslaagd voor een dag waarop ik niet heel netjes eruit hoefde te zien maar wel gewoon een een leuke outfit wilde dragen.

Zowel het vest, als de top kocht ik bij Primark. De jeans die ik draag is van H&M, de schoenen zijn van La strada (Via sooco) en verder draag ik zoals altijd mijn Michael Kors horloge, een ketting van Tommy Hilfiger, verlovingsring en zilveren oorbellen. Een heerlijke comfy outfit vind ik zelf.

Wat vinden jullie van deze outfit? Duiken jullie soms ook het liefst weg in een fluffy comfy vest? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Outfit of the day: Het fluffy vest”

  1. Heel leuk. Weet je waar ik dit soort vesten ook ideaal voor vind? Voor van dat tussenweer zoals morgen of zo. Ik heb een hekel aan zomerjassen, dus ik doe dan vaak een vest aan. Behalve als het regent, natuurlijk. Dan heb ik een probleem….
    Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Maandag 16/3My Profile

  2. Wat een leuke outfit! Ik vind fluffy vesten heerlijk om te dragen, ook ideaal met het huidige weer als het te warm is voor truien maar de koud voor een alleen een shirtje.
    Xaviera onlangs geplaatst…Meditation ExperienceMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.