Outfit: Comfy meets gold

Deze outfit foto’s zijn al weer een tijdje geleden gemaakt. Deze zijn gemaakt toen ik in Artis was met Lana bij het event van Netflix. Het weekend erop lag ik in het ziekenhuis en zo kwamen de feestdagen er tussen en die outfits hadden voorrang want ik kan in januari niet aan komen zetten met kerstlooks haha. Deze outfit foto’s zijn gemaakt door Shirley en ik ben er heel tevreden over. Het is een fijne outfit en dat stralen deze foto’s ook uit. Deze comfy trui zit heel erg lekker en is niet te slonzig. Door het nepbont waarmee de trui is bedekt krijgt de trui een casual touch. Ik was deze dag op pad met Lana dus ik wilde een niet te ingewikkelde outfit aan. Kijk je mee naar de outfit foto’s?

Ik draag een trui met crèmewit nep-bont van Primark op een grijze top van H&M. De skinny jeans komt ook van Primark en zit ontzettend fijn en dat voor een broek van €7,00! Echt een koopje. Ik draag mijn fijne enkellaarzen van Van Haren en maak de look af met een statement ketting van Primark, mijn Michael Kors horloge, gouden verlovingsring en eenvoudige oorbellen. Ook draag ik mijn Garmin Smartvivo activity tracker wat een heleboel stappen telt op zo’n dagje.

Zijn jullie ook dol op dit soort sweaters of kies jij liever voor een vest? Wat vinden jullie van deze outfit? Ik ben benieuwd, laat je reactie achter in de comments.

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.