Social Media- Voorzijde

Het geboortekaartje, een leuke traditie om aan familie en vrienden te laten weten dat je papa en mama bent geworden van een prachtig wondertje. Rond de 32e week ben ik me hier wat meer in gaan verdiepen. We wilden een geboortekaartje dat qua stijl overeenkomt met het geboortekaartje van Lana en onze trouwuitnodigingen.  Al redelijk aan het begin van mijn zwangerschap werd ik benaderd door Lotte van Popsjes&Co of zij het geboortekaartje voor ons tweede dochtertje mocht ontwerpen. Ik nam een kijkje op haar site en kreeg er gelijk vertrouwen in, deze stijl past helemaal bij ons. Vandaag laat ik jullie het geboortekaartje van Aimy zien en morgen komt er nog een hele toffe winactie online!

Social Media- Binnenzijde Social Media- Achterzijde

Klik op de foto voor een grotere en leesbare versie.

De versie van het geboortekaartje die ik jullie laat zien, is er eentje waarbij onze persoonsgegevens en dergelijke zijn weggehaald. We wilden graag een versje erop zetten geschreven vanuit Lana als verwelkoming van haar zusje. Dit versje klinkt als volgt:
  9 maanden kon ik je via mama’s buik voelen
  9 maanden mocht ik met je kroelen
  Nu kan ik je eindelijk echte kusjes geven
  Lieve Aimy, jij bent mijn zusje en vriendinnetje voor het leven
   Liefs Lana

Aan de rechterkant staat Aimy Maria, haar achternaam, dat ze geboren is op 7 februari om 22:35. Haar gewicht bij de geboorte was 4125 gram en zij is 52 centimeter lang.  Daaronder sluiten we af met onze contactgegevens.

We zijn onwijs tevreden over het ontwerp. Het is op licht parelmoerpapier afgedrukt, het formaat ligt lekker in de hand en het kaartje past gewoon heel erg bij ons.

Ik ben benieuwd wat jullie van het kaartje vinden en waar jullie zelf op gelet hebben bij het maken van een keuze voor geboortekaartjes. Laat je reactie achter bij de comments. Houd morgen Kellycaresse.nl ook in de gaten want dan deel ik samen met Popsjes&Co een hele toffe winactie waarmee je zelf een set kaarten kunt winnen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

64 gedachten over “Het geboortekaartje van Aimy Maria”

 1. Wat een mooi kaartje, het ontwerp past heel goed bij haar naam. Het verhaaltje is erg lief, leuk dat Lana het als het ware verteld! Ons geboortekaartje was erg klassiek maar gelukkig nog steeds erg tevreden over!
  lifestyle-boutique onlangs geplaatst…Beestjes in ons etenMy Profile

 2. Leuk kaartje ik vind geboortekaartjes altijd zo schattig om te zien. Mijn nichtje maakte een kaartje met de eerste foto’s erg leuk ook. Fijne dag liefs Lisanne

 3. Leuk kaartje! Al vind ik hem voor ons wat te druk. Tijdens Daphne haar zwangerschap heb ik het kaartje voor Bjarne zelf ontworpen. Wij hadden alles met Mickey Mouse en de silhouet tekening op de verzorgingsspulletjes komt nu ook terug op het kaartje. Ook de teksten heb ik zelf geschreven. Daarna hebben we het concept naar een drukker gebracht die de uiteindelijke kaart gemaakt hebben
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Persoonlijk | Het is zover: mijn coming out!My Profile

 4. Wat een ontzettend mooi kaartje! Ook leuk dat jullie, net als jullie trouwuitnodigingen, Lana laten ‘spreken’. Wij hebben nu net onze proefdruk van het geboortekaartje van ons tweede kindje ontvangen. Kan niet wachten deze ook te delen.
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 25My Profile

 5. Mooi hoor, echt een kaartje voor een meisje 🙂 Wij krijgen een zoon en willen de kaart juist zo strak mogelijk. We zijn ons er op aan het oriënteren, maar dat is nog best lastig haha. Wat een boel kaartjes zijn er zeg!
  Marije onlangs geplaatst…Snoozebaby LuierverkleedkitMy Profile

 6. Oeh, leuk leuk! Ik hou zelf van een iets rustiger kaartje! Wij zijn op het moment nog druk bezig met het zoeken naar een kaartje ? ga je actie even in de gaten houden!

 7. Ik ken je alleen via je blog en zo maar ik denk dat dit kaartje helemaal past bij jouw. Heel mooi gedaan. Mijn man komt uit jordanie en daar doen ze het helemaal niet. Bij de geboorte van m’n eerste zoon hebben we een kaartje gemaakt voor de anderen niet. Nu heb ik wel zin om iets te maken voor in de klassen van mijn zoontjes als de zus geboren wordt maar dat ga ik zelf proberen maken.

 8. Ik vind het een liefdevol en romantisch kaartje. Geluk geeft het weer en tegelijk ook het schattige van een klein wonder.

  Zelf hebben we ons kaartje net binnen – bij deel ervan geholpen door een grafisch ontwerper en andere deel knutsel ik zelf nog met man na geboorte. Ga nog niets verklappen, maar is totaal anders 😉

 9. Een mooi lief kaartje! Wij wilden een kaartje voor Nola dat bij Luca zijn kaartje zou passen. Niet te druk en wel duidelijk voor een meisje. Je kunt hem op mijn blog zien ;).

 10. lonneke van vloten

  super leuk kaartje kelly het past helemaal bij jullie en dan dat versje van lana super cute
  geniet nog lekker van elkaar want ze worden zo snel groot

  xx lonneke

 11. Erg leuk kaartje! Ook leuk dat er een versje is geschreven vanuit Lana. Wij willen voor ons dochtertje ook een geboortekaartje in dezelfde stijl als die van ons zoontje. Maar ik moet nog even goed op zoek!

 12. Ik vind het een heel sierlijk, mooi kaartje. Echt een lief meisjeskaartje! Cute ook, dat gedichtje vanuit Lana. Hou er ook wel van als het kaartje helemaal zelf ontworpen is, niet zo’n standaard ontwerp. Zelf hadden wij een heel stoer kaartje, met alleen een Engelse kreet en verder hun namen, gewicht en de datum. Ik hou van eenvoud 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: als de ene helft van je tweeling ziek isMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.