Ochtend Routine met twee kinderen

Onlangs deelde ik onze avondroutine met twee kinderen in videovorm, vandaag heb ik de vernieuwde ochtend routine voor jullie. De vorige ochtendroutine met twee kinderen was alweer een tijdje geleden en wat beknopter als deze. Vandaag deel ik een uitgebreidere update daarop. Op een dag dat we een beetje in haast waren omdat Lana om 08.30 bij de Peuterspeelzaal moest zijn. Hoe zo’n ochtend eruit ziet? Dat zie je in deze video.

Ochtend Routine met twee kinderen : video

Klik hier als je de video niet kunt zien

Benieuwd hoe onze ochtendroutine met twee kinderen er uitgeschreven uit ziet? Dat lees je in het artikel dat ik daar een tijdje terug over schreef.

Had je deze ook al gezien? Hieronder zie je mijn ochtend routine toen ik nog moeder was van een kindje en zwanger was van Aimy:

En dit was de beknopte versie van de ochtend routine met twee kinderen:

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn vernieuwde ‘ochtend routine met twee kinderen‘ video vonden. Ik heb er uiteraard weer mijn best op gedaan. Hoe zien jullie ochtenden eruit? Heb je een vaste routine of is het iedere keer anders? Hoeveel kinderen heb je? Ik ben benieuwd naar jullie ritme! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

21 gedachten over “Ochtend Routine met twee kinderen : video”

 1. Lijkt mij erg relaxed als je pas ergens om 08:30 uur hoeft te zijn! Heel eerlijk: Ik worstel af en toe echt met de ochtenden, op mijn werkdagen zit ik om 7:00 uur met mijn zoontje in de auto naar ‘t kdv en mijn wekker gaat dan ook om 05:30 uur om ook zelf even rustig te kunnen eten en mijzelf klaar te maken. Maar ik kom toch 9 vd 10 keer te laat, hij poept namelijk áltijd zn luier vol als ik zn jas aandoe ?

 2. Erg leuk filmpje! Je hebt het goed geregeld ‘s ochtends! Ik heb nog geen kinderen, dus vergelijken kan ik het niet echt. Maar ik heb wel mijn vaste ochtendroutine doordeweeks. Mag ik trouwens zeggen dat ik het heeel leuk vind dat je mijn reactie hebt aangeklikt in het filmpje! Ik weet dat het puur toeval is, maar vond het heel leuk! Fijne dag!
  Kelly onlangs geplaatst…New in | Houthakker on high heelsMy Profile

 3. Wat fijn om een keer bij een andere mama te mogen spieken ! Gezellig zo de ochtend ! Lieve is ook gek op de Frozen “chips” zoals ze het zelf noemt 🙂 hier een baby van 4 weken en een peuter, vind het echt pittig. Maar net als bij jullie te zien komt er vanzelf een ritme ??

 4. Hoi leuke video heb zelf dochter van vijf jaar met ontwikkelingsachterstand en motoriek ze loopt nu wel en kan alleealleen paar woordjes zeggen, zelfstanding eten gaat ook . Maar nog niet zindelijk en veel hulp aankleden, en heb ook zoontje van vijf maanden inmiddels.
  Dus ons ochtend door de week redelijk druk.
  Zoontje 6.15 flesje.
  Na bedje terug. Dan 07uur dochter wakker samen ontbijten. Dan aankleden, tandjes gezichtje en haartjes doen.
  Dan Zelf aankleden, tanden enzo
  Meestal dan kleine ook wakker samen naar beneden.
  Lekker box spelen en dan w8 op de schoolbus voor speciale school waar ze dan heen gaat.
  En als ze dan weg is. Kleine man badje of wassen en dan weer flesje

  Viel mij wel op dat je zelf wel tanden en gezicht enzo bij de meiden dan niet doet of dat over geslagen.
  Ik let er goed op bij hun ook tandjes en lekker opfrissen gezichtje en handjes voor de dag
  Ze gaat bij mij avonds in badje na hele dag spelen

  Super leuke video’s volg ze vaak.
  Groeten

 5. Erg leuk om jullie ritme te zien! Als mijn zoontje naar de psz moet dan moet hij er om 08:45 zijn. Ik heb 2 kindjes, de oudste is 2,5 en mijn jongste is 8 maanden. Ons ritme ziet er op die dag als volgt uit:
  – 07:15 gaat mijn wekker. Ik maak me snel klaar.
  – 07:30 kindjes uit bed halen en brood voor mijn zoontje maken
  – 07:45 ik kolf en geef de jongste eten (papje)
  – 08:15 beide kindjes aankleden
  – 08:30 naar de peuterspeelzaal.

 6. Wow! Dat het toch overal zo anders gaat.. ik kan echt niet zonder douche s ochtends en één filmpje voor de kids is ook gewoonte geworden. Leuk om te zien hoe jij het doet.

 7. Héle mooie jas heb je daar aan! Of het nu ‘s morgens, ‘s middags of ‘s avonds is, jij ziet er altijd prachtig uit!
  Ik ben eigenlijk heel benieuwd hoe je routine er nu uit ziet tijdens je zwangerschap van je 3de kindje en met al je eettrekjes ?. Lijkt me superleuk om daar mee van te genieten ?.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.