Ochtend Routine met twee kinderen : video

Ochtend Routine met twee kinderen

Onlangs deelde ik onze avondroutine met twee kinderen in videovorm, vandaag heb ik de vernieuwde ochtend routine voor jullie. De vorige ochtendroutine met twee kinderen was alweer een tijdje geleden en wat beknopter als deze. Vandaag deel ik een uitgebreidere update daarop. Op een dag dat we een beetje in haast waren omdat Lana om 08.30 bij de Peuterspeelzaal moest zijn. Hoe zo’n ochtend eruit ziet? Dat zie je in deze video.

Ochtend Routine met twee kinderen : video

Klik hier als je de video niet kunt zien

Benieuwd hoe onze ochtendroutine met twee kinderen er uitgeschreven uit ziet? Dat lees je in het artikel dat ik daar een tijdje terug over schreef.

Had je deze ook al gezien? Hieronder zie je mijn ochtend routine toen ik nog moeder was van een kindje en zwanger was van Aimy:

En dit was de beknopte versie van de ochtend routine met twee kinderen:

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn vernieuwde ‘ochtend routine met twee kinderen‘ video vonden. Ik heb er uiteraard weer mijn best op gedaan. Hoe zien jullie ochtenden eruit? Heb je een vaste routine of is het iedere keer anders? Hoeveel kinderen heb je? Ik ben benieuwd naar jullie ritme! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • Josan
  17 februari 2017

  Ik Heb 3 kinderen. Maar er zit een groot verschil in kinderen tot 6 jaar of er na. Mijn oudste dochters kleden zichzelf aan, maken hun ontbijt en als ik geluk heb ook dat van hun zusje. Terwijl zij alledrie beneden eten kan ik mij dan aankleden.
  Josan onlangs geplaatst…Zijn kinderen in gastouderopvang kwetsbaarder voor pedofielen?My Profile

 • Nicole
  17 februari 2017

  Hier wel redelijk een routine maar ben er nog niet tevreden over. Plus over een paar maanden komt daar nog eentje bij dus zal het weer allemaal anders gaan haha!0
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 24 – hoofdpijn en glucose testMy Profile

 • Tess
  17 februari 2017

  Lijkt mij erg relaxed als je pas ergens om 08:30 uur hoeft te zijn! Heel eerlijk: Ik worstel af en toe echt met de ochtenden, op mijn werkdagen zit ik om 7:00 uur met mijn zoontje in de auto naar ‘t kdv en mijn wekker gaat dan ook om 05:30 uur om ook zelf even rustig te kunnen eten en mijzelf klaar te maken. Maar ik kom toch 9 vd 10 keer te laat, hij poept namelijk áltijd zn luier vol als ik zn jas aandoe ?

 • Kelly
  17 februari 2017

  Erg leuk filmpje! Je hebt het goed geregeld ‘s ochtends! Ik heb nog geen kinderen, dus vergelijken kan ik het niet echt. Maar ik heb wel mijn vaste ochtendroutine doordeweeks. Mag ik trouwens zeggen dat ik het heeel leuk vind dat je mijn reactie hebt aangeklikt in het filmpje! Ik weet dat het puur toeval is, maar vond het heel leuk! Fijne dag!
  Kelly onlangs geplaatst…New in | Houthakker on high heelsMy Profile

 • Dewi
  17 februari 2017

  Ja de spits in de ochtend,.pff als de kids op school zijn om 8.30 dan heb ik er voor mijn gevoel alweer een dag opzitten hahah .. Even bijkomen daarna
  Dewi onlangs geplaatst…Je kind voor het eerst alleen buiten laten spelenMy Profile

 • lisette
  17 februari 2017

  Ik ga het zo eens op het gemak bekijken als de ochtendroutine hier klaar is 😉
  lisette onlangs geplaatst…Lucas is geboren!My Profile

 • Essma
  17 februari 2017

  Voor ons is het bijna altijd haasten. Onze dochter heeft wat meer tijd nodig om op te starten waardoor het vaak een race tegen de klok is om haar op tijd op school te krijgen. ?
  Essma onlangs geplaatst…Recept | Madeleines met een healthy twistMy Profile

 • Leonie
  17 februari 2017

  Wat wen leuke video om te zien! Onze ochtend ziet er totaal anders uit, maar mijn dochtertje is ook pas 6 maanden oud.
  Leonie onlangs geplaatst…Kyra’s outfit – BlingBlingMy Profile

 • Dionne
  17 februari 2017

  Leuk om te zien! Er komt best wel wat bij kijken, maar ik als niet-moeder niet bij stil sta. Leuke video!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Magische witte wereldMy Profile

 • Karlien
  17 februari 2017

  Wow! Dan zijn ze echt al een stuk zelfstandiger vanaf die leeftijd zeg. Bij mij is het nog heel veel haasten.
  Karlien onlangs geplaatst…Succesvol kamperen met kleine kinderenMy Profile

 • Anneleen
  17 februari 2017

  Wat leuk om te zien! Fijn dat je zelf niet op een bepaald tijdstip op het werk moet zijn en het daardoor best nog rustig aan kan precies! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Vanessa
  17 februari 2017

  Superleuk om jullie ochtendroutine te zien! Het klinkt best heftig om 2 kinderen + jezelf klaar te maken in de ochtend, maar zo te zien heb je een goede routine ontwikkeld.
  Vanessa onlangs geplaatst…Geboortekaartjes zelf makenMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  17 februari 2017

  Hier zeker een routine maar hij kan nog wel eens afwijken. Wanneer we niet weg hoeven is hij echt anders dan wanneer ik moet werken.
  Hoe vroeg sta jij meestal naast je bed??
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Harry Potter The Exhibition…Een aanrader of niet???My Profile

 • Gerdi
  17 februari 2017

  Leuk opgezet! Hier is het vooral dagen dat ik werk een heel gevlieg ‘s morgens.. Maar gelukkig kan mijn oudste zich al zelf aankleden en brood smeren!
  Gerdi onlangs geplaatst…Speelgoed | Cadeautips 6 jarig meisjeMy Profile

 • Gerdi
  17 februari 2017

  Leuk opgezet! Hier is het vooral dagen dat ik werk een heel gevlieg ‘s morgens.. Maar gelukkig kan mijn oudste zich al zelf aankleden en brood smeren!
  Gerdi onlangs geplaatst…Speelgoed | Cadeautips 6 jarig meisjeMy Profile

 • Dita
  17 februari 2017

  Leuk om te zien Kelly. Ik hoef maar 2x in de week vroeg op waarvan mijn vriend op donderdag Mila altijd naar het kdv brengt en vaak brengt hij haar op woe ook nog naar mijn schoonouders. De overige dagen ben ik ‘s ochtends vrij en kan ik rustig aan doen met Mila.
  Dita onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven – Februari 2017 #1My Profile

 • Magalie
  17 februari 2017

  Wat fijn om een keer bij een andere mama te mogen spieken ! Gezellig zo de ochtend ! Lieve is ook gek op de Frozen “chips” zoals ze het zelf noemt 🙂 hier een baby van 4 weken en een peuter, vind het echt pittig. Maar net als bij jullie te zien komt er vanzelf een ritme ??

 • Jessica
  17 februari 2017

  Hoi leuke video heb zelf dochter van vijf jaar met ontwikkelingsachterstand en motoriek ze loopt nu wel en kan alleealleen paar woordjes zeggen, zelfstanding eten gaat ook . Maar nog niet zindelijk en veel hulp aankleden, en heb ook zoontje van vijf maanden inmiddels.
  Dus ons ochtend door de week redelijk druk.
  Zoontje 6.15 flesje.
  Na bedje terug. Dan 07uur dochter wakker samen ontbijten. Dan aankleden, tandjes gezichtje en haartjes doen.
  Dan Zelf aankleden, tanden enzo
  Meestal dan kleine ook wakker samen naar beneden.
  Lekker box spelen en dan w8 op de schoolbus voor speciale school waar ze dan heen gaat.
  En als ze dan weg is. Kleine man badje of wassen en dan weer flesje

  Viel mij wel op dat je zelf wel tanden en gezicht enzo bij de meiden dan niet doet of dat over geslagen.
  Ik let er goed op bij hun ook tandjes en lekker opfrissen gezichtje en handjes voor de dag
  Ze gaat bij mij avonds in badje na hele dag spelen

  Super leuke video’s volg ze vaak.
  Groeten

 • Manouk
  18 februari 2017

  Erg leuk om jullie ritme te zien! Als mijn zoontje naar de psz moet dan moet hij er om 08:45 zijn. Ik heb 2 kindjes, de oudste is 2,5 en mijn jongste is 8 maanden. Ons ritme ziet er op die dag als volgt uit:
  – 07:15 gaat mijn wekker. Ik maak me snel klaar.
  – 07:30 kindjes uit bed halen en brood voor mijn zoontje maken
  – 07:45 ik kolf en geef de jongste eten (papje)
  – 08:15 beide kindjes aankleden
  – 08:30 naar de peuterspeelzaal.

 • Femke
  21 februari 2017

  Wow! Dat het toch overal zo anders gaat.. ik kan echt niet zonder douche s ochtends en één filmpje voor de kids is ook gewoonte geworden. Leuk om te zien hoe jij het doet.

 • Anneke
  25 april 2017

  Héle mooie jas heb je daar aan! Of het nu ‘s morgens, ‘s middags of ‘s avonds is, jij ziet er altijd prachtig uit!
  Ik ben eigenlijk heel benieuwd hoe je routine er nu uit ziet tijdens je zwangerschap van je 3de kindje en met al je eettrekjes ?. Lijkt me superleuk om daar mee van te genieten ?.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.