MAMA Morning Routine met 2 kinderen

10 juni 2016

Dia1

Absoluut mijn meest aangevraagde video kan ik vandaag met jullie delen. Ik laat jullie mijn vernieuwde mama morning routine zien hoe die er in vogelvlucht uit ziet met twee kinderen. Kijk je mee?

Gesponsord door Alpro


Klik hier als je de video niet kunt zien

Het leek mij enorm lastig om in mijn eentje mijn morning routine te filmen tijdens de zorg die ik heb voor de twee kinderen. Ik was dan ook erg blij met het aanbod van een filmploeg om deze video voor mij op te nemen. Ik vind de video zelf enorm gaaf geworden. Anders als hoe ik zelf altijd film maar daardoor ook heel leuk om zelf te zien hoe het vanuit de blik van een ander eruit ziet.

Zoals je in de video ziet eet ik een ontbijtje met Alpro Mild & Creamy Naturel en dan de ongezoete versie. Deze is geheel suikervrij en bevat plantaardige eiwitten. Ik vind vooral de smaak van Alpro Mild & Creamy erg lekker en fris. Het liefst vul ik mijn ontbijtje aan met een topping van wat fruit (banaan, aardbeien, frambozen), noten (pecannoten, walnoten) en soms als guilty pleasure wat pindapasta. Een lekker begin van mijn dag, dan zit ik zo weer vol tot de lunch.

WINACTIE: Jij kunt kans maken op een ontbijtset van House Doctor @Nordicliving.be. Om kans de maken mag je een foto plaatsen op Instagram van je favo Alpro Mild&Creamy ontbijtje met de vermelding van #Alpronista #Mymildandcreamy + #kellycaresse. Bekijk via deze link de actievoorwaarden van deze winactie. De winactie loopt tot 19 juni.

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden, hoe ziet jouw morning routine eruit (met of zonder kids) en wat eet jij het liefst als ontbijt? Laat je reactie achter bij de comments.

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Charlotte op 10 juni 2016 05:03

Lekker druk zo op de vroege ochtend met twee meiden hihi. Mijn dochtertje eet ook altijd alpro soja yoghurt alleen vindt zij de ongezoete versie niet lekker helaas… Zelf ontbijt ik met Griekse yoghurt, granola en blauwe bessen, heerlijk!
Charlotte onlangs geplaatst…10 x je weet dat je moeder bent als…My Profile

[antwoorden]


Door Mama Lifestyle Blog op 10 juni 2016 05:03

Wat een leuke video! Heel anders gefilmd inderdaad. Het lijkt wel een commercial voor op tv. Hoe mijn ochtendroutine eruitziet? Dat zie je in mijn vlog. Ik heb deze zelf gefilmd, dus de video is niet zo mooi geworden als die van jou ☺
Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je kind te gast bij een nudist/naturist. Zou jij hier moeite mee hebben?My Profile

[antwoorden]


Door Simpel, met een snufje liefde op 10 juni 2016 05:03

Mooie video! Ziet er echt heel erg mooi uit
Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mijn haat-liefde verhouding met Marktplaats.My Profile

[antwoorden]


Door Channa op 10 juni 2016 05:05

Lekker kort maar krachtig! Stiekem vind ik je eigen vlogs toch leuker 🙂
Channa onlangs geplaatst…Albert Heijn brengt dino’s tot leven met augmented reality!My Profile

[antwoorden]


Door Femke op 10 juni 2016 05:06

Ik wist natuurlijk dat je morning routine gefilmd was en hier is hij dan :-)! Ik vind de video heel erg leuk geworden. Mooi om dat van jezelf en de twee kleine meiden te hebben! Die’ yoghurt’ lijkt mij erg lekker.
Femke onlangs geplaatst…Review: Etos Lipcolor Long Lasting (Warm Coral)My Profile

[antwoorden]


Door Carlijn op 10 juni 2016 05:06

Korte maar krachtige video. Het is heel mooi gefilmd maar de sponsoring van Alpro ligt er wel heel dik bovenop. Normaal vind ik dit niet zo erg, begrijp me niet verkeerd. Maar als hier maar een video van een minuut tegenover staat met een routine die dan niet heel erg realistisch is (met twee kinderen ben je veel en veel langer bezig dan hier wordt laten zien) vind ik het wél zonde. Je eigen gefilmde routines en video’s hebben de voorkeur dus..!
Carlijn onlangs geplaatst…Twins Thursday: op zonvakantie met een tweelingMy Profile

[antwoorden]


Door Elisabeth op 10 juni 2016 05:14

Nou onze morning routine ziet er ietsje minder relaxed uit… misschien lijkt ie er op in ht weekend… maar echt supwr product dienalpro zonder toegevoegde suiker. Goeie melk/yoghurt vervanger.
Elisabeth onlangs geplaatst…Aanrader: Veilig bevallen van Beatrijs SmuldersMy Profile

[antwoorden]


Door Josan op 10 juni 2016 05:21

Hij is sfeervol geworden met dat rustige in en uit genoom. Zo lijkt een morning routine met 2 kindere haast relaxed.
Josan onlangs geplaatst…Dollcake Princess By Night jurkMy Profile

[antwoorden]


Door Milou op 10 juni 2016 05:22

Wauw mooi gefilmd joh! Super leuk voor later ook om dit te hebben 🙂 Mijn morning routine is super relaxed nu ik nog verlof heb haha. Ik slaap wat uit met Faas na deze voeding en dan begint onze dag!
Milou onlangs geplaatst…Friday SnapsMy Profile

[antwoorden]


Door Alicia op 10 juni 2016 05:45

Wat leuk dat je een keer zo’n ‘professionele’ video mocht maken. Ook vind ik je zelf gefilmde vlogs veel charme hebben :-). Je hebt je weg met 2 kids in de ochtend al goed gevonden, hier is het soms nog een beetje chaotisch, be benieuwd hoe het wordt als ik weer aan het werk moet. Van Alpro drink ik vooral de melk, en de blauwe bessen joghurt.
Alicia onlangs geplaatst…Three months as the mom of two childrenMy Profile

[antwoorden]


Door Kelly op 10 juni 2016 05:51

Wauw hij is echt heel gaaf geworden!
Kelly onlangs geplaatst…Happy birthday to my “little” sister!My Profile

[antwoorden]


Door Tamara op 10 juni 2016 06:39

Haha mijn routine is vooral heeeeeel erg chaotisch en gehaast! Leuk om die van jou te zien!
Tamara onlangs geplaatst…Kijkje in onze nieuwe babykamer!My Profile

[antwoorden]


Door Tamara op 10 juni 2016 06:39

Haha mijn routine is vooral heeeeeel erg chaotisch en gehaast! Leuk om die van jou te zien!
Tamara onlangs geplaatst…Kijkje in onze nieuwe babykamer!My Profile

[antwoorden]


Door Annemijn op 10 juni 2016 06:42

Wat een mooie video! Heel mooi gefilmd en gemonteerd. Toch vind ik je eigen (niet gesponsorde) video’s leuker. Maar dit is leuk voor de afwisseling
Annemijn onlangs geplaatst…Zeeuwse Bloggersmeeting – Wie doet er mee?My Profile

[antwoorden]


Door Stefanie op 10 juni 2016 06:46

Leuke video! Mijn routine ‘s ochtends is nogal druk met 2 kinderen haha vooral als de jongste niet mee wil werken 😉
Stefanie onlangs geplaatst…Mijn verhaal over een tekort aan vitamine DMy Profile

[antwoorden]


Door Dees op 10 juni 2016 06:54

Geef mij je eigen video’s maar die is gewoon een commercial.

[antwoorden]


Door MetMirjam op 10 juni 2016 06:55

Ik heb ‘s morgens eigenlijk altijd haast haha dus die van ons ziet er toch een beetje anders uit 😉
In het weekend nemen we vaak wel echt de tijd ‘s ochtends, heerlijk hoor!
MetMirjam onlangs geplaatst…Cadeaus 2e verjaardag – Wat kreeg Fiene allemaal?My Profile

[antwoorden]


Door Nicole op 10 juni 2016 06:56

Lekker druk zo met twee meiden! Gaaf dat je gefilmd bent. Zelf ontbijt ik gewoon met twee bruine boterhammen
Nicole onlangs geplaatst…Waarom kamperen voor mij de hel isMy Profile

[antwoorden]


Door Nina op 10 juni 2016 07:05

Leuk dat je dit in samenwerking met Alpro gefilmd hebt!

James heeft rond half zes zijn eerste schone luier en flesje. Afhankelijk van hoe het gaat met mijn allergie eet ik wel eens Alpro Soya Bosbes bij het ontbijt en daarnaast twee vezelrijke crackers met smeerkaas of soms iets zoets. Vergezeld van een kop thee, daarna heb ik er toch echt een kop koffie achteraan nodig. Anders ben ik niet zo gezellig 😉 Als ik afspraken heb, ga ik James eerst wassen en aankleden. Daarna ben ik aan de beurt en liefst ga ik opgemaakt de deur uit, mama of niet:-)
Nina onlangs geplaatst…Update: James twee maanden, tijd om bij te kletsen!My Profile

[antwoorden]


Door Marijke op 10 juni 2016 07:07

Wat zijn jullie relaxed ‘s ochtends zeg! Kan mij voorstellen dat het met twee kinderen een stuk drukker zou zijn!
Marijke onlangs geplaatst…10x Cadeau voor een foodieMy Profile

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op juni 10th, 2016 07:40

Haha ja zeker, als we ergens op tijd moeten zijn dan gaat het niet zo relaxt 😉

[antwoorden]


Door Nienke op 10 juni 2016 07:09

Leuke video! Wel heel anders dan je eigen vlogs. Mijn ochtendroutine met 1 vind ik op werkdagen al druk, met twee lijkt t me nog moeilijker!
Nienke onlangs geplaatst…Babydragen in de praktijk, ik ben geen echte draagmama.My Profile

[antwoorden]


Door Elise | From My Suitcase op 10 juni 2016 07:26

Wat mooi gefilmd zeg!! Kan zo op tv!
Elise | From My Suitcase onlangs geplaatst…Cold Spring DayMy Profile

[antwoorden]


Door Ellen op 10 juni 2016 07:27

Mooi gemaakte video zeg. Echt leuk gedaan!
Ellen onlangs geplaatst…No spending challenge: dag 19 en 20My Profile

[antwoorden]


Door Marjolein op 10 juni 2016 07:28

Ik vind het echt een “reclame” filmpje geworden. Vind ik persoonlijk jammer omdat ik juist benieuwd was naar hoe jij bepaalde dingen doet in je ochtendroutine met twee kids. Bijvoorbeeld: waar laat je Aimy als je met Lana bezig bent? Kies je er bewust voor om in de ochtend niet zelf te douchen? Hoe verdeel je de aandacht tussen twee kinderen in de ochtend?

Nu lijkt alsof het heel relaxed en zen verloopt terwijl met twee kleine kinderen dit vast niet altijd zo is.

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op juni 10th, 2016 07:39

Dankjewel voor je feedback, waardeer ik heel erg. Zo’n video gaat er zeker aan komen, ook mijn avondroutine ga ik nog eens filmen, juist heel leuk om dat te laten zien 🙂 en dat zen gevoel, is hier ook niet altijd inderdaad 😉

[antwoorden]


Door Marieke op 10 juni 2016 07:40

Het is wel écht een reclame filmpje!!!!

Wel heel leuk gedaan!!!
Marieke onlangs geplaatst…Outfit: een Ninie maxi jurkje voor Isabeau ❤My Profile

[antwoorden]


Door Vanessa op 10 juni 2016 07:40

Mooie, maar krachtige video. Hij kan zo op televisie! Vind het wel een beetje jammer want ik had gehoopt om een iets uitgebreidere mama ochtend routine te zien met twee kindjes 🙂
Vanessa onlangs geplaatst…Tuinplanten bestellen via internetMy Profile

[antwoorden]


Door Vivienne op 10 juni 2016 07:45

Mooi gemaakt, het ziet wel allemaal heel relaxt uit, maar dat komt vast door de montage en muziek. Maar ben wel benieuwd hoe laat Aimy dan wakker wordt.. Alpro ongezoet is inderdaad heel lekker!
Vivienne onlangs geplaatst…Supersnelle skinny kip tandoori saladeMy Profile

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op juni 10th, 2016 07:46

Dankjewel, rond 06.30 begint het allemaal hihi 😉

[antwoorden]


Door Nicole op 10 juni 2016 08:06

Ik ontbijt tegenwoordig met twee crackers en daar beleg op maar het wisselt wel hoor. Leuk zo’n commercie filmpje, hebben ze mooi gemaakt maar voorkeur is wel voor je eigen filmpjes!
Nicole onlangs geplaatst…Review: Thule RideAlong fietsstoelMy Profile

[antwoorden]


Door rachel op 10 juni 2016 08:06

wat leuk!! en leuk gefilmd ook :D. ik vind je er wel chill bij rond lopen hier was en is het nog gewoon rennen smorgens door het huis hahaha
rachel onlangs geplaatst…Einde voetbalseizoen….My Profile

[antwoorden]


Door Joyce veenstra op 10 juni 2016 08:15

Zeker mooi filmpje maar ik vind het eigenlijk een hele grote commercial kan zo op tv inderdaad. En idd zoals sommige al zeggen een ‘zen’ gevoel. Ik zie liever je eigen filmpjes.

[antwoorden]


Door marie-louise op 10 juni 2016 08:17

Super mooi filmpje geworden!
marie-louise onlangs geplaatst…Brief aan mijn twee zoontjesMy Profile

[antwoorden]


Door Leonie op 10 juni 2016 08:19

Haha, ik had deze video echt veeeel langer verwacht. Hij is wel tof geworden, mooi gefilmd!
Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De groeiende zwangere buik #2My Profile

[antwoorden]


Door Malou op 10 juni 2016 08:23

Mooie video zeg! Mijn ochtendroutine is nu nog vrij rustig, maar dat zal wel veranderen als de baby er is.
Malou onlangs geplaatst…Je weet dat je nesteldrang hebt als..My Profile

[antwoorden]


Door Linda op 10 juni 2016 08:25

Hier is het met een tweeling altijd lekker druk ‘s ochtends, al moet ik zeggen dat hoe ouder ze worden, hoe makkelijker dat gaat.
Eerst hield de ochtendspits altijd in dat ik beide moest aankleden, voeden, etc. Nu kleden ze zichzelf aan, smeer ik een boterham en terwijl ze die op eten baak ik een lunchtrommeltjes klaar. 🙂

[antwoorden]


Door Linda op 10 juni 2016 08:25

Hier is het met een tweeling altijd lekker druk ‘s ochtends, al moet ik zeggen dat hoe ouder ze worden, hoe makkelijker dat gaat.
Eerst hield de ochtendspits altijd in dat ik beide moest aankleden, voeden, etc. Nu kleden ze zichzelf aan, smeer ik een boterham en terwijl ze die op eten baak ik een lunchtrommeltjes klaar. 🙂 Ideaal!
Linda onlangs geplaatst…Vijf leuke citytrips in België met kinderenMy Profile

[antwoorden]


Door Rafaëlla op 10 juni 2016 08:26

Super leuke filmpje, met de nadruk op filmPJE inderdaad. Ik vind dat je in je eigen video’s meer de realiteit terug ziet komen. Ook iets uitgebreider. Maar dit was ook leuk voor een keer 😉
Rafaëlla onlangs geplaatst…Terugblik #2My Profile

[antwoorden]


Door Jodi - liefthuis op 10 juni 2016 08:32

Die heerlijke haartjes van Aimy 😍
Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Hoe doe ik dat eigenlijk, dat bloggen? – TAGMy Profile

[antwoorden]


Door wendy op 10 juni 2016 09:54

Mooi gefilmd! Gaat soepel zo, jouw ochtend routine, haha hoop bij mij straks ook…
wendy onlangs geplaatst…Zwangerschapsverlof! En nu?My Profile

[antwoorden]


Door karlien op 10 juni 2016 10:32

Heerlijk relaxed en soepel zeg! Doe je goed 🙂
karlien onlangs geplaatst…Week 39: Strandje, fietsen en zonMy Profile

[antwoorden]


Door saskia op 10 juni 2016 10:40

Ah ziet er heerlijk relaxed uit zo! Gaat bij mij soms toch iets anders hihi, zeker nu mijn zoontje ook naar school moet.
saskia onlangs geplaatst…Kruidvat Bodymilk Spray Aloe VeraMy Profile

[antwoorden]


Door Kim op 10 juni 2016 11:56

Wauw wat een mooie beelden zeg! Echter had ik wel een (veel) langere en uitgebreide video verwacht zoals je ook vaak op andere kanalen ziet, dat vind ik eigenlijk interessanter. Ik vind jou eigen gemaakte filmpjes leuker, kun je die niet opnemen met hulp van je vader/moeder/yannick? Maar wel een heel mooi filmpje hoor 🙂

[antwoorden]


Door Leonie van Mil op 10 juni 2016 12:12

Leuk filmpje. Net een reclamespotje. Kan zo op de tv verschijnen 😉 En ik ontbijt met griekse yoghurt en granola
Leonie van Mil onlangs geplaatst…Voor het eerst verkouden #1My Profile

[antwoorden]


Door Ingrid op 10 juni 2016 13:35

Eerlijk gezegd vind ik dit een behoorlijke afknapper. Dit is gewoon een commercial geen filmpje zoals jij ze zelf maakt, die ik stukken leuker vind en wat een realistischer beeld weergeeft. Ik vind dit eigenlijk niet eens artikelwaardig als ik eerlijk moet zijn.
Ik denk dat de #spon voor Alpro beter verpakt had kunnen worden in een minder geëdit filmpje, dan had het er niet zo dik boven op gelegen.

[antwoorden]

Door Rosie op juni 27th, 2016 11:33

Grappig want ik denk hier dus echt totaal anders over! Ik vind het juist tof om ook eens zo’n professioneel in elkaar gezet filmpje te zien. De beelden zijn echt heel mooi. Hoe ze je kindjes in beeld hebben gebracht (met hun privacy in acht genomen), perfect! Natuurlijk is dit een commercieel filmpje, dat staat er ook bij. Ik vind juist dat ze er ontzettend veel werk van heeft/hebben gemaakt om er een toffe advertentie van te maken. Geld moet verdiend worden als blogger en dan vind ik het gaaf om te zien dat hier juist zoveel werk in gestoken is! 🙂 Juist super aangepakt Kelly!

Natuurlijk ben ook ik stiekem wel benieuwd naar je ‘echte’ morning routine. Inderdaad wat hierboven bijvoorbeeld al gevraagd wordt van goh hoe doe je dat met Lana als je Aimy aankleed etc. Maar wellicht kun je dat nog een keer opnemen? 🙂

Ik vind het een ontzettend tof filmpje, ook heel bijzonder voor later om aan je kindjes te laten zien!

XX
Rosie onlangs geplaatst…Flynn 9 maanden | ontwikkeling en dagelijks ritmeMy Profile

[antwoorden]


Door Taat op 10 juni 2016 13:48

Wat een leuke video is dat geworden Kelly! En ik ben stiekem een beetje verliefd op je kinderen, het lijkt me heerlijk om mama te zijn. X
Taat onlangs geplaatst…MINDFULNESS #1My Profile

[antwoorden]


Door Jessica op 10 juni 2016 14:05

Leuk filmpje! druk druk druk!… Maar wat wil je anders met twee mooie meiden..
Jessica onlangs geplaatst…Boeken gelezen #3My Profile

[antwoorden]


Door Lisette op 10 juni 2016 15:14

Super leuk om te zien !!! Herkenbaar druk hahaha dat heb ik ook met 2 boys 🙂
Lisette onlangs geplaatst…Het is geen kwestie van tijd ..My Profile

[antwoorden]


Door Lisanne op 10 juni 2016 17:04

Wat een leuke video is dit geworden en zo lekker relaxed allemaal. Fijn weekend.
Lisanne onlangs geplaatst…Plog van een huishouddagjeMy Profile

[antwoorden]


Door Mariëlle op 10 juni 2016 19:19

Wat een mooi filmpje! Gaaf zeg!

[antwoorden]


Door Simone op 10 juni 2016 19:33

Het is inderdaad een hele mooie video geworden, jammer dat hij zo kort was, haha 😉 En wat is je morning routine lekker relaxed…
Simone onlangs geplaatst…Outfit van Mirthe: Skinny jeans en lief wit bloesjeMy Profile

[antwoorden]


CommentLuv badge