Nieuwe Filmstudio / zolderkamer roomtour

Dia1Zoals jullie ook al in mijn photodiary en in vlogs hebben kunnen zien waren we (ik, mijn handige vader en Yannick) bezig met het verbouwen van de zolder om er een soort filmstudio/hoekje van te maken. Een kamer waar ik mijn studiolampen kan neerzetten, ongestoord kan filmen zonder dat Lana er wakker van kan worden en zonder of ik afhankelijk ben van bepaalde tijdstippen. Zo gezegd, zo gedaan. De zolder is helemaal vernieuwd, de muren zijn gewit, de plinten hebben een fris kleurtje gekregen en er ligt een nieuwe vloer. Ik kocht allemaal leuke accessoires om het filmhoekje en de kamer helemaal in mijn eigen smaak sfeervol te maken. Ook is de voorzolder nu ons ‘washok’ geworden waar de waslijnen hangen voor de was. In de video van vandaag laat ik een roomtour met het resultaat zien van onze vernieuwde zolder en de ‘filmstudio’. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik moet nog een beetje wennen aan de nieuwe manier van filmen en nog een weg zoeken in het goed scherp stellen van mijn camera en hoe ik de belichting het beste kan instellen op deze achtergrond. Ik ben benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden. Laat het me weten in de comments.

Edit: Dankjewel voor jullie comments, het klopt helemaal, het klinkt nog wat hol. Hier ga ik mee aan de slag, gisteren ging ik filmen in die kamer met Yannick en toen klonk het veel minder hol, hij vult de kamer goed op ;). Ik ga er gewoon wat meer spulletjes neerzetten denk ik. Leuke reden om de kamer nog meer te personaliseren.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Nieuwe Filmstudio / zolderkamer roomtour”

 1. Super leuk hoe je dit hebt aangepakt! Het klinkt inderdaad nog wel wat hol maar ik denk dat als de kamer iets meer aangekleed word, dat het dan wat minder is. (iets van een kleed of ander zacht materiaal wat het geluid wat dempt.) Ik ben benieuwd naar al je video’s
  Anouk onlangs geplaatst…New: Revlon ColorstayMy Profile

 2. Kelly Caresse

  Dankjewel! Geloof het of niet, de trui kocht ik heel goedkoop via Ebay, ik denk voor 7 euro ongeveer 😀

 3. Kelly Caresse

  Dankjewel Anouk, dat klopt, ik ga aan de slag want dit holle klinkt inderdaad helemaal niet fijn. Ook had ik het beeld helemaal niet scherp staan. Wordt aan gewerkt maar dankjewel voor de tip! 🙂

 4. Wat leuk zo’n kamertje! 🙂 Ook leuk om te zien dat jullie de ruimte echt heel nuttig gebruikt hebben, super fijn ook zo’n kast in de gang voor spullen! Nu wil ik ook een zolder haha 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Pictures #7My Profile

 5. Heel mooi geworden, Kelly. Gewoon even wat dingen uitproberen met het beeld en geluid. Een kleed wil inderdaad vaak helpen om de boel te dempen, maar ja, das weer zonde van die mooie vloer!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 24My Profile

 6. Zoals vele voor mij al gezegd hebben klinkt het inderdaad ietwat hol.. Mijn tip: gordijnen en een kleedje! Scheelt al enorm veel!
  Dat je maar veel leuke filmpjes mag maken in deze mooie ruimte! 🙂

 7. Oh wauw kelly, super mooi geworden! Ik denk dat je video’s heel erg vooruit gaan nu je gewoon lekker een vast plekje hebt. Wat een grote zolder hebben jullie. Erg mooi! 🙂

 8. Mooi! Wat volgens mij wel mooi is om het wat sfeervoller aan te kleden is om een paar kaarsjes neer te zetten op de plankjes (of een streng kerstlampjes of andere gezellige verlichting zoals cotton ball lights achter je te plaatsen). Als de camera dan goed op jou gefocust is worden de kaarsjes of lampjes onscherp in beeld gebracht en krijg je zo’n gezellig sfeertje.

 9. Heel mooi clean. Lekker rustig. En inderdaad nog een beetje hol. Ik denk ook dat een kleed en gordijntjes wat zullen dempen.

 10. Ik zou het inderdaad ook even iets meer aankleden dat het wat gezelliger toont. Toevallig draag ik nu de trui die jij in de video aan hebt, alleen dan in het wit! 1 van de beste Ebay koopjes everrr haha
  Nadia onlangs geplaatst…Outfit met Expresso jumpsuitMy Profile

 11. Wat een heerlijk gevoel zal je hebben…echt je eigen plekje! Je zult zien dat je de komenden periode nog vollop aan het inrichten bent. Toch dat potje daar en een lampje daar, gaat vanzelf weet zeker dat het goed komt. Je maakt er wat gezelligs van, leuk

 12. Mag ik een tip geven tegen de holle klanken? (Misschien ken je die al) Stoffen absorberen klanken. Dus misschien een stoel met een stofje (of een plaid over deze stoel), een kleed op de grond of stoffen gordijnen… Helpt enorm in de akoestiek! Verder ontzettend leuk dat je nu je eigen filmruimte hebt. Mooi hoor!
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #3My Profile

 13. Supergaaf allemaal! Je bent een echte professional ! Misschien een sticker van je logo op de muur onder je plankjes? Of gewoon letters met de naam van je blog? Misschien een ideetje. Je vloer is mooi! Veel geluk in je nieuwe studio. You go girl!
  Corine – Canada

 14. wow wat supergaaf!!! Heel erg mooi en ook leuk ingericht. Inderdaad wat stoffen gebruiken, misschien een vloerkleed?
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…ArretjescakeMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.