8 irritaties op facebook

faxebook54_306x423Irritaties op Facebook: Na mijn WhatsApp bekentenissen vond ik dat ik ook mijn Facebook irritaties wel kan delen. Ik maak veel gebruik van Facebook, ik ben vooral heel actief op de Facebookpagina van Kellycaresse waarmee ik ook wat interactie probeer te voeren met jullie en stellingen en polls post. Mijn persoonlijke Facebook pagina gebruik ik als reminder voor jarige vrienden, om leuke foto’s van anderen te bekijken en om mijn blog artikelen te delen. Verder gebruik ik het niet echt meer en ik kan me soms wel eens ergeren aan de wanneer waarop Facebook soms gebruikt wordt. Soms wordt Facebook gezien als praatpaal, om te klagen, om emoties op te delen en meer. Ik ben zelf ook niet heilig op Facebook maar tegen deze irritaties loop ik wel eens aan. Sorry als jij je hieraan schuldig maakt. Lees dit artikel weer vooral met een dikke knipoog. Ik ben benieuwd of jullie deze irritaties herkennen.

1. De ‘Ik voel me zo slecht’ Facebook status. Als je dan vervolgens vraagt waarom? Krijg je als antwoord dat ze dit liever niet via Facebook bespreken en me nog wel zal bellen. Oh, oké denk ik dan, waarom moest ik dat eerste berichtje wel voorbij zien komen?
2. De ‘De hond van de buurman maakt zoveel lawaai‘ Facebook status. Men spreekt daar de buurman niet meer op aan, neen, dit post men op Facebook *roll eyes*.
3. De ‘Ik ben zo ziek en beroerd en het hele gezin is ziek, alles zit onder kots’ Facebook status. Dankjewel voor het delen.
4. De uitnodigingen voor irritante ‘farmville’ spelletjes, wie zit daar wel op te wachten?
5. De ‘songteksten waarmee we moeten raden hoe je je voelt’ status. ‘All by myself, i am happy’ enzovoorts, jullie snappen welke statussen ik bedoel.
6. De cryptische ‘love my life‘ quotes die in de wildernis op Facebook gedeeld worden. Fijn dat je zo gelukkig bent maar is het echt zo nodig om dit in je Facebook timeline zo overduidelijk te delen?
7. Hele nare afbeeldingen van graatmagere mishandelde hondjes, dierenleed of andere verschrikkelijk heftige gebeurtenissen die zomaar op je timeline voorbij komen. Ontzettend heftig dat dit soort dingen gebeuren maar een Facebook status verandert daar helaas niets aan, hoe graag we die verandering wel zouden zien.
8. De ruzies die via Facebook op een cryptische manier gedeeld worden. ‘Ik heb het helemaal gehad met haar’ ‘Ik hoef haar niet meer te zien’ een paar dagen later zie je weer : ‘Hou echt zoveel van jou’ ‘always and forever’!. Een beetje wispelturig dus, wel vriendelijk dat de hele timeline daar van mag mee genieten.

Wat ik wel leuk vind op Facebook? Het bijhouden van de vakantiefoto’s van een vriendin die een verre reis maakt, verjaardagen, leuke foto’s van vrienden, zwangerschapsaankondigingen, geboorte aankondigingen, leuke Facebookgroepen om over bepaalde onderwerpen te kletsen enzovoorts. Ik ben benieuwd wat jouw Facebook irritaties zijn! Waar irriteer jij je zo aan? Of ben je niet zo actief op Facebook?
Wat vind jij leuk aan Facebook en wat vind je niet leuk? Klets erover mee in de comments. Ik ben benieuwd of jullie je in de irritaties herkennen die ik zojuist benoemd heb.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

64 reacties

 • Dina
  17 januari 2015

  Bleehh ik vind Facebook soms ook helemaal niks aan. Ooit zag ik eens een update van ex-vriendin van een vriend van mij, over hoe ontzettend slecht ze zich voelde na de break up, hoe die hele break up was verlopen en dat ze nu echt steun nodig had van mensen. COME ON, dat zet je toch niet op Facebook.

  Oh en dat van mishandelde dieren, zieke kinderen, graatmagere kindjes… Daar word ik inderdaad ook echt niet vrolijk van. (maar gelukkig is er de ontvriend-knop, of de iets mildere vorm waarbij je de updates van een bepaald persoon niet meer ziet hihi).
  Dina onlangs geplaatst…Citroenen zijn coolMy Profile

 • Kaboutertuin
  17 januari 2015

  Hahaha ik snap je HELEMAAL! Erger me er ook rot aan. Al een paar x aan gedacht om er helemaal mee te stoppen maar nog steeds nort gedaan…
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…€3,00 food challengeMy Profile

 • Manouk
  17 januari 2015

  Ik herken me hier zo in haha! Vind vooral dat ze dan zeggen dat ze zich rot voelen en dan niet zeggen waarom, soms zelfs ook niet privé. Ik deel zo af en toe een leuke gebeurtenis over mijn zoontje op facebook en ik spam mijn familie en vrienden wel met foto’s van mijn zoontje haha. Maar ik heb mijn profiel wel op afgeschermd staan.

 • Dita
  17 januari 2015

  Ja herkenbaar, vooral die foto’s van mishandelde dieren enzo, verschrikkelijk! Ik zet er zo nu en dan iets op. Het contact houden met mensen die ik niet super vaak zie vind ik wel fijn. Ook met andere geadopteerden hebben we een groep en zo heb ik al een aantal mensen leren kennen. Mijn 3 beste vriendinnen en mijn collega vriendinnen zie ik toch regelmatig en daar is geen facebook voor nodig 😉
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Januari 2015 #2My Profile

 • Maike
  17 januari 2015

  Inderdaad dat van die buren! :O. Ik ben vrienden met m’n buren op Facebook. Gezellig als ze het daar komen lezen dan ;).
  Maike onlangs geplaatst…Kijken: Call the midwifeMy Profile

 • Seline
  17 januari 2015

  haha ja zeker herkenbaar!
  Seline onlangs geplaatst…Terug van weggeweest! ♥My Profile

 • simone
  17 januari 2015

  Haha heerlijk en zo waar. Maak niet veel gebruik meer van Facebook eigenlijk.
  simone onlangs geplaatst…Verliefd op – MelanO ringenMy Profile

 • Sara
  17 januari 2015

  Haha ik hoor tot de minderheid van 24-jarige die geen Facebook hebben. Heel bewust hiervoor gekozen, omdat ik het niet nodig vind om mijn leven of foto’s te delen met iedereen. In het verleden heb ik wel Hyves gehad en toen was ik een keer mee met een vriendin naar een feestje en bij dat huis op de pc stonden mijn foto’s! En dat meisje kende ik dus nauwelijks, dat vond ik zo creepy! Toen ben ik heel bewust gaan nadenken en ik merk wel dat ik wat gesloten overkom op mensen hierdoor, maar ik voel mij hier prettig bij. Ik snap ook helemaal waarom je niet foto’s van Lana laat zien, je weet nooit wanneer dit later terug komt. Wel vind ik het jammer dat ik soms dingen mis over oude klasgenootjes of vriendinnen. Via Facebook kom je er al gauw achter wat ze zijn gaan doen en dat is leuk om te weten!

 • Marion
  17 januari 2015

  Zelf gebruik ik fb ook niet zoveel meer. Iedere dag weer die foto van ”vriendin F.” die laat zien dat ze wéér in de sportschool is. Weer iemand die een ander loopt af te zeiken. Filmpjes met geweld. Soms wil je het gewoon niet zien. Ik gebruik facebook eigenlijk alleen nog maar om contact te houden met een aantal mensen die verder weg wonen en soms deel ik dingen waarvan ik wil dat ze niet vergeten worden. Zoals de ontvoerde meisjes in Nigeria. Ik weet zeker dat er mensen zijn die zich daar kapot aan irriteren, maar ik blijf het gewoon stug doen. Wat moet je anders nog met facebook? 😉
  Marion onlangs geplaatst…VooruitgangMy Profile

 • Anouk
  17 januari 2015

  Ohh ik haat de ” lekker uitgeslapen en nu even ontbijten” updates. En dan zo de hele dag door. Als ik zou willen weten wat iemand doet dan bekijk ik het nog liever op beeld. Daarom vind ik vlogs wel super leuk maar om dit elke dag op facebook voorbij te zien komen neeeee dankje! Haha
  Of de mensen waarvan hun dag zo onwijs zwaar was omdat ze 5 minuten in de rij bij de kassa moesten staan of omdat ze net een straatje te vroeg naar rechts gingen en dan weer links moesten om op de plek van bestemming aan te komen.
  Zo hele reactie vol frustratie haha, je brengt wat los hoor met je artikel haha
  Anouk onlangs geplaatst…Vijf favoriete blogpostMy Profile

 • Esther
  17 januari 2015

  Ohhja deze herken ik zeker! En de stelletjes die iedere week laten weten hoeveel maanden, weken en dagen ze al samen zijn……
  Esther onlangs geplaatst…Update – Auto-theorie, Iphone 6 en shopping timeMy Profile

 • Linda
  17 januari 2015

  Hahaha! Geweldig weer Kelly! Ik zit bijna niet meer op Facebook om de redenen die je noemt!
  Linda onlangs geplaatst…Gebaren met je kindjeMy Profile

 • Anneleen
  17 januari 2015

  Haha erg herkenbaar! Ik ben niet zo’n actieve facebookgebruiker maar kan me soms ook erg ergeren…
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk Project 1My Profile

 • Manon
  17 januari 2015

  Nou het enige verschrikkelijke aan facebook vind ik mensen die foto’s van spinnen delen. Fijn dat er een megaspin in je huis zit, maar daar hoef je geef foto van op facebook te zetten. Ik krijg daar echt gigantisch de kriebels van. Ik heb ook serieus bij een paar van mijn facebookvrienden uitgezet dat ik hun updates in m’n timeline zie, juist omdat ze dit te vaak deden!
  Manon onlangs geplaatst…Je eigen eetdagboek printenMy Profile

 • Lifesabout
  17 januari 2015

  Jaja allemaal waar! En ook de hoax die gedeeld worden: win een Ikea bon van 500 Euro, of 1 van McDonalds…mensen geloven niet dat als het te mooi is om waar te zijn, het vaak ook niet waar is
  Lifesabout onlangs geplaatst…Kookschool deel 2. De bijbel der kookboeken.My Profile

 • Manon
  17 januari 2015

  Vooral die songteksten HAHAHAHA och mensen doe normaal :’)
  Manon onlangs geplaatst…Als we een geldboom zouden hebben #1My Profile

 • Eva
  17 januari 2015

  Haha! Eigenlijk ligt het er voor mij aan wie wat plaatst 🙂 als het ‘echte’ vrienden zijn dan vind het eigenlijk wel fijn om te weten wat in hen omgaat. Maar een hoop dingen die jij hierboven beschrijft vind ik ook echt zinloos. Wel ben ik erg voor het verspreiden van positiviteit! Dus dat moedig ik eigenlijk alleen maar aan 😉 maar veel dingen zijn inderdaad herkenbaar!!

  Liefs,

  Eva
  Eva onlangs geplaatst…Nieuwe ronde nieuwe kansenMy Profile

 • Jess
  17 januari 2015

  Herkenbaar die irritaties. Wat ik persoonlijk ook heel ergerlijk vind, zijn mensen die aan duizenden winacties meedoen en dan allemaal sneue verhaaltjes typen waarom zij moeten winnen. Als mijn time-line daar vol mee staat, ben ik er klaar mee.
  Jess onlangs geplaatst…Koken met Sam – Pizzabakker in spéMy Profile

 • Annemijn
  17 januari 2015

  Helemaal mee eens Kelly! En die mensen die iedere dag hun hele dagplanning er op zetten. Pfff
  Annemijn onlangs geplaatst…VIDEO: Shoplog Januari 2015- met o.a. Bershka, Primark & Sally HansenMy Profile

 • Priscilla
  17 januari 2015

  Vooral nummer 7!! Dat kan echt mijn dag verpesten. Vind het natuurlijk heel erg maar meestal kun je er niets aan doen en dat ik me er nou rot door ga voelen daar hebben die beestjes ook niks aan.
  Priscilla onlangs geplaatst…Caspers Nieuwe Kamer IIMy Profile

 • Tess
  17 januari 2015

  Ouders die werkelijk alles plaatsen van hun kind elke snottebel moet gedeeld worden.
  Mensen die foto’s plaatsen van gezond eten, ja leuk eventjes maar niet de hele dag door.

 • Irene
  17 januari 2015

  Ik stoor me ook vaak op Facebook. Zo heb ik een meisje als vriend die elke week van haar zwangerschap een status post waarin staat welke week het is.. Serieus, moet dat nou echt?
  Maar goed, elk zijn ding zeker? Persoonlijk stoor ik me niet aan mensen die positieve dingen posten. En als een persoon vaak dingen post waarvan ik met m’n ogen ga rollen, dan schakel ik de updates uit.

 • Saskia
  17 januari 2015

  Haha leuk! Juist om deze redenen zit ik niet meer veel op Facebook. Wel voor mijn blog maar privé vind ik er ook niet heel veel meer aan. Instagram vind ik veel en veel leuker 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn borstvoedingsverhaal (borstvoeding na spoedkeizersnede)My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  17 januari 2015

  Haha, grappig om te lezen! Ik kan me soms ook irriteren aan dat soort statussen, hoewel ik het soms eigenlijk eerder grappig vind dan irritant. Ik gebruik facebook vooral om een beetje mee te gluren in het leven van anderen en heel af en toe deel ik zelf wel eens een foto of zo. Verder vind ik de aparte groepen op dingen te bespreken ook heel handig, zo zit ik er wel in een stuk of 10. En verder gebruik ik de chat van facebook ook vaak.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Prachtige juwelen van By Mother Nature (+ verrassing)My Profile

 • Eline
  17 januari 2015

  Hahaha dit artikel was echt pure herkenning! Ik vind het ook enorm frustrerend als mensen al hun leed op Facebook zetten. Je weet altijd precies wanneer een relatie verbroken is en hoe die persoon zich erbij voelt!
  Eline onlangs geplaatst…40 dingen die iedere vrouw denkt als hij niet reageertMy Profile

 • Milou
  17 januari 2015

  Haha ja precies dit! Ik heb ook wel eens iemand ‘ontvriend’ omdat diegene werkelijk 20 foto’s van haar dochter dagelijks online zette en daarbij altijd foto’s van uitjes die ze iedere dag maakte, wat ze aan het eten en drinken waren. Ofwel: hoe perfect hun leven was. Irritant, weg er mee!
  Milou onlangs geplaatst…Grote LUSH unboxing met de kattenMy Profile

 • Sylvia
  17 januari 2015

  Ruzies heb ik nog nooit gezien via Facebook, lijkt me ook heel vreemd om dat online te doen. De rest heb ik wel eens voorbij zien komen, helaas.
  Sylvia onlangs geplaatst…De 10 mooiste bibliotheken ter wereldMy Profile

 • Marieke
  17 januari 2015

  Herkenbaar! 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…DIARY | Spelletjes, vakantiebeurs en draaidag!My Profile

 • Lauriëtte
  17 januari 2015

  Pfoeh, als ik dit zo lees ben ik blij dat ik een paar maanden terug mijn Facebook account heb verwijderd! Wat een rust!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Hardlopen met een rugzakMy Profile

 • angelique
  17 januari 2015

  herkenbaar! en wat denk je van al die testjes die moeten bewijzen hoe slim je bent, hoe oud je word enz
  angelique onlangs geplaatst…Pinspiratie | SlaapkamerMy Profile

 • Denise
  17 januari 2015

  Herkenbaar! Ik deel wel eens een songtekst, maar dat is omdat ik de tekst zo mooi vind, en niet om mijn eigen emotie uit te drukke gehe. Ik irriteer me ook echt kapot aan die spelletjes uitnodigingen haha 🙂
  Denise onlangs geplaatst…Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip PencilMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  17 januari 2015

  Heeel herkenbaar! Ik heb er nog een: scheidingen die op Facebook worden uitgevochten waarbij beide families de ene na de andere comment achterlaten op statussen zoals nummer 1 of 5…
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…USA – Chicago – Willis Tower SkydeckMy Profile

 • Jessica
  17 januari 2015

  Mijn grootste ergernis is mensen die Facebook gebruiken om te laten zien hoe druk ze zijn. ‘Ik ga nu lekker eten’, ‘Ik heb net heel mijn huis schoongemaakt en nu ga ik met de beentjes omhoog, daarna ga ik de hond uitlaten in de polder om af te sluiten met een heerlijke badsessie met mijn man’. Of mensen die 345 foto’s van 1 uitje naar het bos plaatsen. Kind voor de boom, kind naast de boom, kind liggend achter de boom, kind in de boom met hond eronder… Zucht
  Jessica onlangs geplaatst…Ik blog omdat…My Profile

 • Dhini
  17 januari 2015

  Ik was niet zo actief op facebook maar maand geleden vorige jaar ben ik wel best actief en weet ik nu daar er groepen voor dit dat dus daarom terecht ik op groep van the mama bloglist o.a. en lid van andere groepen zoals fotografietips. Verder weet ik niet zo veel. Ik heb kort tijd om dat zo irritaties op facebook te kijken. Sorry!
  Dhini onlangs geplaatst…Djess`s outfit : HandschoenenMy Profile

 • Nicole
  17 januari 2015

  Mensen delen dingen op Facebook die ik op twitter thuis vind horen of op een blog haha.
  Ik doe er niet zoveel mee eigenlijk.. Ik deed dat vroeger wel maar nu met mn blog en instagram en twitter is het beetje een ondergeschoven kindje.

  Verder zit ik veel op Facebook bij groepen, dat wel.. En heeeeeeel soms post ik wel eens iets over mn dochtertje ofzo 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Blog top 3 tagMy Profile

 • Eline
  17 januari 2015

  ”zucht van die dagen waarop alles mislukt”

  Wat mislukt er allemaal dan?

  ”Dat is prive, ga ik hier niet delen”

  BEGIN ER DAN NIET OVER :@:@:@
  Eline onlangs geplaatst…Kip kerrie saladeMy Profile

 • Isabelle
  17 januari 2015

  Inderdaad, van die vreselijke cryptische statussen kan ik niet hebben. Ik geloof dat er zelfs een term voor is, fakebooking of iets.. Maar verder vind ik Facebook soms (heel gemakzuchtig) ideaal om allerlei dingen bij te houden.

 • Justine
  17 januari 2015

  Haha super Irritant en herkenbaar helaas. Heb een tijdje terug heel veel van dit soort mensen uit m’n lijst geschopt. M’n tijdlijn is gelijk een stuk vrolijker 😀
  Justine onlangs geplaatst…My Cup of Care nieuws #1My Profile

 • Malou
  17 januari 2015

  Veel dingen zijn wel heel erg herkenbaar!
  Malou onlangs geplaatst…WAT NIEMAND JE VERTELT OVER JE KRAAMWEEKMy Profile

 • Lilly
  17 januari 2015

  Quotes en songteksten, moet kunnen toch?
  Quotes zie ik jullie bloggers vaak delen.

  Dode dieren en mishandelden mensen vind ik ook niks.
  Of ruzie’s uitvechten, dingen over je relatie neerzetten ja ik legde jou laatst wat uit, maar op mijn profiel doe ik dat niet.

  Heel soms over mijn reuma, omdat ik het idee heb dat mensen op FB denken dat mijn leven top is.

 • Lilly
  17 januari 2015

  Mee eens, haha voelde mij al beledigd ik denk alle bloggers gooien hun leven op internet, soms zo privè en zeuren om songteksten!

 • Lilly
  17 januari 2015

  Als je de songtekst mooi en toepasselijk vind, wat is daar mis mee?
  Ik doe dat ook, verder deel ik bijna niks persoonlijks, ik vlog, blog niet, niks.
  Niets persoonlijk, jullie blog is een van mijn favorieten, maar deze comment vind ik nogal naar..

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  17 januari 2015

  Haha, super grappig hoe sommige mensen echt alles er op plaatsen. Ik zit privé niet op FaceBook. Nooit behoefte aan gehad.

  Ik heb wel een pagina voor mijn blog en daar blijft het bij.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Confessions of Queen Bla Bla BlaMy Profile

 • Milou
  17 januari 2015

  Haha vooral nummer 1: Ik voel dan heel erg mee met die persoon en dan vraag ik het, maar dan krijg ik gewoon helemaal geen antwoord! Deel het dan niet op facebook… Tegenwoordig deel ik eigenlijk alleen nog maar ‘grote’ dingen die ik mee maak. Een verbouwing bijvoorbeeld of een vakantie (als ik weer thuis ben). Mensen die ik niet vaak zie, maar waarbij wel wederzijdse interesse is, die vinden dat heel leuk om te zien. Ik heb laatst trouwens wel een bericht over dierenleed gedeeld: een hondje snuffelde aan een rotje en dat ontplofte. Dat heb ik toen gedeeld als waarschuwing, omdat ik zelf ook door dat bericht gewaarschuwd werd mijn hondje dicht bij mij aan de lijn te houden.
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek… Een leuke nieuwe serie, veel pijn en een vraag aan jou.My Profile

 • Kimberley
  17 januari 2015

  Vooral nummer 7. Eén van de redenen waarom ik een jaar geleden zo 300 mensen uit mijn ‘vriendenlijst’ heb ge-au-revoird. Haha.

 • Marloes/GLAMOURMOES
  17 januari 2015

  Aaaaah zo herkenbaar! Ik vind het verschrikkelijk als mensen hun hele dag op facebook beschrijven en ook alles bespreken wat de dokter gezegd heeft en dergelijke. En mensen die de hele dag door Facebook onder spammen met alleen maar winacties delen.
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Kneipp Sugar Body Scrub amandelolieMy Profile

 • ellen
  17 januari 2015

  Hahaha dit is zoooo waar! Vooral nummer 3. Ik heb best wat van die mensen op facebook die een gezin hebben, geen probleem hoor, maar ik hoef echt niet elke week te weten welk van de 5 van het gezin nu weer ziek op bed ligt.

 • Patricia Schmitz-Heres
  17 januari 2015

  Heel herkenbaar! Ik gebruik mijn facebook ook voornamelijk voor het delen van foto’s van onze prins. Vooral omdat mijn familie ver weg woont, dan kunnen ze Bjarne toch een beetje zien. En ik mijn nichtjes.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Familie – wat betekent dat voor mij?My Profile

 • Tamara H.
  17 januari 2015

  Haha zo ontzettend waar allemaal!
  Tamara H. onlangs geplaatst…Voorbeschouwing #8 NK Sprint & NK Mass Start Kardinge Groningen.My Profile

 • Angelique
  17 januari 2015

  Dit zijn precies de redenen waarom ik al jaren geen Facebook meer heb. 🙂

 • Maai
  17 januari 2015

  Daarom twijfel ik of ik facebook niet zal stoppen en alleen door met blogpagina. Maak me er vast zelf ook schuldig aan maar tis wel een irritatiepuntje. En wat het ergste nog is, ik blijf het maar lezen 600x per dag…

 • Astrid V
  17 januari 2015

  Tergend inderdaad. De meeste mensen die dit doen verwijder ik trouwens gewoon 😉
  Astrid V onlangs geplaatst…Memebox unboxing -Halloween-My Profile

 • Janske
  17 januari 2015

  vooral die spelletjes aanvragen…pfffff..
  Janske onlangs geplaatst…Shoplog Mini Rodini, Mói, Zara, Sproet en Sprout, H&M, Sloppop Yeah & Hema & More!My Profile

 • Wytske
  17 januari 2015

  Ja, héél herkenbaar. Als je die berichten toch gewoon eens kon uitschakelen. Vaak over nagedacht om ermee te stoppen, maar toch een aantal redenen om dat niet te doen. Dus daarom maar besloten die vervelende berichten te negeren (moeilijkmoeilijk)….

 • Whitney
  17 januari 2015

  Ik ben een beetje klaar met Facebook. Niet echt meer actief. Vind het vooral apart als mensen hun eigen status liken. Why? Waarom kan dit überhaupt.
  Whitney onlangs geplaatst…Afgestudeerd en nu? #1My Profile

 • Eilish (artisticstateofmind)
  17 januari 2015

  Helemaal mee eens! Vooral als mensen hele negatieve dingen erop zetten en dan niet willen zeggen wat er is! WAAROMM?!?!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Beauty ♥ Unboxing winactie | #girlonthewhitebikeMy Profile

 • Piet Mors
  18 januari 2015

  Stelletjes die elkaar berichtjes versturen die je eigenlijk kan sms’en naar elkaar. Schat ik ben al op de slaapkamer ! Ja poepie ik kom naar boven ! fleur inhoud van je! Kees je bent mijn allessie xx! Braak !!

  Of van die “vrienden”die alles wat je post in het negatieve trekken en je beginnen te afzeiken in hun comments.

  Of als je zelf ergens op reageert dat verkeerd uitleggen en je weer afzeiken.

  Foto’s van vage vrienden van hun kinderen die ziek zijn , jantje heeft kroep , mama is erg ongerust.

 • Hanneke
  18 januari 2015

  haha! Herkenbaar :)… Toevallig laatst ook over geblogt, want ik ben er helemaal mee gestopt. Met Facebook dan he, niet het bloggen. Heb het geen seconde gemist en voelt eigenlijk wel als een vrijheid. En zoals ik aan je reacties kan zien, zijn er meerderen die zich irriteren 🙂
  Hanneke onlangs geplaatst…Slaapgedrag peuter; HELP hij komt uit bed!My Profile

 • beautifulday4makeup
  18 januari 2015

  Zo herkenbaar zeg!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Herome nagellakjesMy Profile

 • Laura
  18 januari 2015

  Heel herkenbaar idd! Vind fb ook steeds minder worden!

 • Birds & Buddha
  18 januari 2015

  Haha, ik heb dit met een grote glimlach zitten lezen! Ik vind het ook héél irritant dat mensen in die hoax en spam filmpjes trappen. Vaak zijn dat hele vieze filmpjes. Ze klikken erop en vervolgens verspreiden die filmpjes zich automatisch op hun eigen tijdlijn. De uitnodigingen voor spelletjes vind ik persoonlijk ook irritant maar uiteindelijk zijn er vooral ook erg veel leuke dingen op Facebook te vinden. Ik check mijn pagina dan ook regelmatig. Soms misschien iets te regelmatig (oeps)
  Birds & Buddha onlangs geplaatst…Huggy Buddha, een knuffel voor gelukMy Profile

 • Melanie
  19 januari 2015

  Haha! Super herkenbaar! Weet je wat ik ook super irritant vind? Mensen die je op Facebook als vriend toevoegen of al zijn, en wanneer je ze in het echt tegenkomt ze je niks zeggen. Zo stom! Dan verwijder ik ze meteen:) Muahha!

  Fijne dag!
  XoXo Melanie
  Melanie onlangs geplaatst…Ik hartje eten: Food dairy #2My Profile

 • Roxanne
  1 februari 2015

  Mee eens. Wat ik ook vreselijk vind? Wekelijks een paar keer een berichtje geschreven op de timeline van de partner met een foto erbij: mama en *naam kind* missen papa, tot straks. Hallo? Doen we dit niet meer via Whatsapp? Vaak dan ook nog een reactie van de partner: papa is hard aan het werk, tot straks
  Zucht!
  Roxanne onlangs geplaatst…Strike a Pose januari 2015 #1My Profile

 • Leonie van Mil
  17 april 2016

  Nummer 1, 5 en 7 zijn ook mijn grootste irritaties. Vooral nummer 1. En sommige mensen hebben er een handje van om 7 dagen per week, 3 keer per dag te laten zien wat zij aan het eten zijn. I realy don’t care 😉 hahaha. Maar inderdaad, vakantiefoto’s, verjaardagen etc. allemaal leuk om te zien
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.