New season new shoes: Onze winterschoenen

Na een langere nazomer, lijkt het er nu toch echt op dat het herfst seizoen is aangebroken en we richting de winter gaat. En een nieuw seizoen, vraagt om nieuwe schoenen. Zeker met kinderen die groeien als kool en druk in de weer zijn waardoor hun schoenen aan vervanging toe zijn. Lana, Aimy en ik mochten nieuwe schoenen uitkiezen bij Ziengs en we laten ze vandaag aan jullie zien met wat leuke actiefoto’s.

Dit zijn de stoere meisjeslaarzen van Lana. Ze zijn van het merk Muyters, gemaakt van echt leder en ik vind de kleur en uitvoering geweldig. Lekker stoer, tof met de subtiele panterprint erin verwerkt en volgens Lana zitten ze heeeeeeeeel lekker. Ps. Ze zijn nu in de sale te bestellen via deze link.

Kinderschoenen moeten tegen een stootje kunnen, nat kunnen worden want kinderen springen graag in de plassen en tegen alle omstandigheden bestemd zijn, dat zijn deze zeker!

Dit zijn de stoere maar toch ook girly laarsjes van Aimy. Het is een cowboyboot afgewerkt met roze hartjes. Ze zijn van het merk ShoesMe waar wij vaker schoenen van gekocht hebben, schoenen die tegen een stootje kunnen hebben we gemerkt. Ik vind ze er ontzettend leuk uit zien en vind het bijna jammer dat ik ze niet in mijn maat kan bestellen 😉 Deze schoenen kun je hier bestellen.

Wat is ze trots op haar nieuwe laarsjes, ze loopt er als een grote meid mee rond.

 

Aimy is dol op schommelen.

Maar Lana overigens ook! Samen op de schommel.

De twee grote zusjes naast elkaar.

Ook ik mocht een paar schoenen uitkiezen. Ik ging dit keer niet voor laarzen maar voor een comfy platte schoen. Ik loop ontzettend veel en vind het dan belangrijk om goede schoenen te dragen, in plaats van voor een sportieve sneaker ging ik voor deze lakleren veterschoenen van Ecco. Ze zitten heel erg lekker en ze combineren bij allerlei outfits. Vooral erg leuk onder een jeans. Ik ben er heel erg blij mee. Het is dit paar veterschoenen van Ecco.

Wij zijn dus alledrie weer helemaal winterklaar met onze nieuwe schoenen. Heb jij de winterlaarzen of schoenen al in huis?

#KellycaresseAd

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 • Romy
  6 november 2017

  Wat een toffe schoenen zeg! Die van jou zijn mijn favoriet, maar ook Lana heeft zulke schattige laarsjes aan!

 • Nathalie
  6 november 2017

  Wat een luxe dat jullie nieuwe schoenen mochten uitkiezen! Het ziet er leuk 🙂 Wij moeten nog kijken voor winterschoenen voor onszelf en voor Lotte zit ik een beetje in dubio. Een baby echte schoenen aantrekken lijkt me niet nodig, maar iets tegen de kou en de natte weersomstandigheden lijkt me dan wel weer fijn voor haar!

 • Essma
  6 november 2017

  Leuke schoenen allemaal! Ik zweer ook bij ecco omdat dat de enige schoen is die bij mij het langst meegaat! De nieuwe collectie van dit merk is dot seizoen ook echt heel mooi! ?

 • rachel
  6 november 2017

  wat een gave laarsjes voor de meiden mop 😀 <3 it
  en ik vind jou schoenen ook super leuk!!!

 • zebrazonderstrepen
  6 november 2017

  leuke schoentjes, die met de hartjes moeten waarschijnlijk een voltreffer zijn 🙂

 • Rachel
  6 november 2017

  Wat een leuke schoentjes voor de meiden. Jammer dat ik knullen heb, anders had ik nu direct schoenen besteld. Wel moeten er een paar nieuwe schoenen komen, want mijn knul loopt nu alleen nog in zijn kaplaarzen haha.
  Jouw veterschoenen zijn ook fantastisch.

 • ThirzA
  6 november 2017

  Love jullie schoenen! Echt heel leuk, vooral die van Lana?

 • Larissa
  6 november 2017

  Wat een leuke schoenen hebben ze altijd bij Ziengs! Zo schattig ook die zwarte laarsje van Aimy.
  Jouw schoenen vind ik trouwens ook erg leuk. Fijn om goede platte schoenen te hebben.

 • Joko
  6 november 2017

  Schoentjes van hobea zijn dan fijn!

 • Shanty
  7 november 2017

  Super leuke schoenen voor jullie allemaal ? Vooral van Lana lekker stoer ook!! Mijn dochter draagt ook vaak schoenen etc.van Shoesme. Stevige en mooie schoenen. Maar ze draagt ook schoenen van van haren of internet. Een echt meisje met wel 5/6 paar schoenen hihihih. Oepssiee ?

 • Elisabeth
  7 november 2017

  Wat een leuke schoenen! Voor de kids en jou schoenen zien er ook tof uit. Om antwoord te geven op je vraag of ik al winterschoenen in huis heb: Ik draag ze van voor gaande jaren nog 🙂

 • Kelly Caresse
  8 november 2017

  <3 dankjewel

 • Charo
  6 december 2017

  Hi Kelly,
  Wat een mooie blog in het algemeen en leuke post, ik merk gelijk dat je het met plezier doet. Bovendien heb je goeie inspiratiebronnen. Ken je Sukhi toevalig al? Groetjes, Charo van Sukhi |www.sukhi.nl

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.