MOMMY TAG: Over werken, beste aankopen, favorieten en meer

Dia1

Vandaag ga ik de Mommy Tag in video vorm beantwoorden. Een hele lange tijd geleden (lees: 3 jaar geleden) beantwoorde ik deze tag al eens, toen beantwoorde ik veel vragen heel anders (mijn blog was bijv. nog niet mijn werk, ik was thuisblijfmoeder toen) en nu ik twee kinderen heb is er een heleboel veranderd. In deze gezellige kletsvideo beantwoord ik een aantal vragen rondom het moederschap zoals: Weeg ik zwaarder of lichter als voor het moederschap, werken of thuisblijfmoeder, datenights? Miskopen tijdens de zwangerschap, beste aankoop voor de kinderen en meer. Ik ben benieuwd wat jullie antwoorden zouden zijn.Klik hier als je de video niet kunt zien

Throwback foto met mini Lana. Lees hier hoe ik deze Mommy Tag zo’n 3 jaar geleden heb beantwoord.

De vragen van de Mommy Tag onder elkaar:
– Ben je een werkende mama of een thuisblijfmama?|
– Zou je het anders willen?
– Mijn kind slaapt altijd in haar eigen bedje of wiegje?
– De beste aankoop voor je kindje?
– Hoeveel kinderen wens je?
– Date Night (een uitje alleen met je partner)? Hoeveel dagen/avonden per maand?
– Favoriete bezigheid van je kindje
– Heb je tijdens de zwangerschap een miskoop gedaan
– Het favoriete eten van je kindje?
– Hebben jullie een grotere (gezins)auto aangeschaft
– Ben je nu zwaarder of lichter dan voor het moederschap?
– Wat is je droom vakantie met kids?-
– Wat is er veranderd in je leven sinds je mama bent?
– Mijn hart smelt als ik ……….
– Waar shop jij de leukste kinderkleren?

Ben je blogger/vlogger en wil je de tag overnemen? Let me know, dan kom ik bij jou ook lezen/kijken.
Q: Ben jij een werkende of thuisblijfmoeder? En wat is er verandert aan jouw leven sinds je moeder ben? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  20 januari 2017

  Leuke tag Kelly! Ik ga de video straks bekijken, want het bed ligt hier vol met man (die lekker slaapt) en kind (die nu gezellig meeleest met mij). Staat je trouwens leuk dat kortere kapsel van 3 jaar geleden! Ik werk al 8 jaar vanuit huis. Samen met mijn vriend heb ik een eigen bedrijf. Sinds ik moeder ben is alles veranderd. In positieve zin, al heb ik natuurlijk wel wat vrijheid in moeten leveren. De flexibiliteit van non stop kunnen werken of zomaar de deur achter mij dicht kunnen trekken heb ik natuurlijk niet meer, omdat ik nu kinderen heb. Maandag vind ik het allemaal waard en ik moet zeggen dat hoe ouder mijn kinderen worden hoe meer vrijheid ik weer krijg. Fijn weekend alvast Kelly.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Softbox/daglichtlamp voor fotografie/video: hoe werkt het & videoMy Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  20 januari 2017

  Maandag = maar. Stomme autocorrect (wie weet hoe ik dat uitzet op mijn iPhone ??)
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Softbox/daglichtlamp voor fotografie/video: hoe werkt het & videoMy Profile

 • Femke
  20 januari 2017

  Leuke tag en mooi om te zien hoe je de vragen beantwoord. Grappig dat Yannick zo nu en dan wat influistert :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Gliss Kur Oil Nutritive Anti-Klit SprayMy Profile

 • Essma
  20 januari 2017

  Leuk! Ik wil dat ook wel een keer doen! ? Mijn slechtste aankoop ooit toen ik zwanger was, was een veel te kleine voedingsbh! ??‍♀️
  Essma onlangs geplaatst…Wat weet jij van Erbse Parese?My Profile

 • Channa
  20 januari 2017

  Leuk, deze tag ga ik een keer van je overnemen, alleen niet in video variant.
  Channa onlangs geplaatst…Vanaf wanneer slaapt je kindje niet meer in de middag?My Profile

 • Mathilde
  20 januari 2017

  Leuke tag! Ik ga em in een blog van je overnemen. Zal je taggen ?. Nu eerst je video bekijken ? liefs
  Mathilde onlangs geplaatst…Ben ik telefoonverslaafd? Afspraken met Julie en ‘offline’ tips!My Profile

 • Nicole
  20 januari 2017

  Ga hem zo eens bekijken. De mommy tag is inderdaad een tijd geleden hier ook. Denk dat ik hem na de zwangerschap eens invul ? Ben trouwens sinds drie maanden een werkende moeder, hiervoor was ik 2,5 jaar thuisblijfmoeder.
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 20 – bekkeninstabiliteit?My Profile

 • Joyce
  20 januari 2017

  Leuk! Wat kan er veel veranderen in 3 jaar tijd he. Ik heb ‘m volgens mij ook al eens op de blog ingevuld, maar zal het ook nog eens in videovorm doen binnenkort 🙂

  Ik heb deze week mijn baan als gastouder opgezegd om mijn volledige (werk)tijd aan mijn blog en media & fotografie bedrijf te besteden. Ik ben dus wel thuis bij de kinderen, maar als het even kan ben ik aan het werk 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Mama Diary #3: Nijntje museum en musical HairMy Profile

 • lisette
  20 januari 2017

  Wat een leuke tag! Ik ga hem onthouden, wellicht kan ik hem ook eens voor mijn blog gebruiken waarmee ik in de beginnersfase zit. Alleen zal het dan geen video variant worden. Maar dan zal ik je zeker ook taggen;-) Mijn slechtste aan koop tijdens de zwangerschap is een buiksteunband. Heb hem 3 keer gedragen op mijn werk.
  lisette onlangs geplaatst…Beauty Favorite # 1. Catrice Camouflage CreamMy Profile

 • Leonie van Mil
  20 januari 2017

  Leuke tag. Ik kan mij voorstellen dat je hem drie jaar geleden zo anders had ingevuld!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Wie is de Mol? – tag | 2017My Profile

 • Loes Johanna
  20 januari 2017

  Leuke tag! Zal ik ter zijner tijd zeker ook een keer invullen ?. Ons plan is nu dat ik ook een werkende mama ga worden, ik ben benieuwd!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 33My Profile

 • Sylvia
  20 januari 2017

  Oh wat een leuke tag! Ik ga hem zeker van je overnemen. Ik ben thuisblijfmoeder en net een blog begonnen. Helaas zit werken er voor mij voorlopig niet in omdat mijn vriend in het buitenland werkt. Ik reis nu samen met onze dochter op en neer van NL naar Lanzarote. Nu ga ik lekker je video kijken. Fijne dag vandaag?
  Sylvia onlangs geplaatst…75 activiteiten voor je kindje op een regenachtige dag!My Profile

 • Leonie
  20 januari 2017

  Wat een leuke tag! Deze wil ik binnenkort wel overnemen:). Ik ben een werkende mama. Maar ik heb wel vanaf t begin ouderschapsverlof opgenomen. Eerst 6u en vanaf februari nog eens 4u erbij. Ik vind t behoorlijk pittig; werk en een baby. 20u in de week werken vind ik voorlopig even genoeg!
  Leonie onlangs geplaatst…Q&A #1 – wat vind ik van het moederschap?My Profile

 • Malou
  20 januari 2017

  Leuke tag zeg, misschien vul ik hem binnenkort ook wel in 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Ik kwam tijdens mijn zwangerschap bijna 30 kilo aanMy Profile

 • Stefanie
  20 januari 2017

  Leuke tag, ik denk dat ik hem binnenkort ook eens ga invullen! Ik ben een thuisblijfmoeder, en sinds ik moeder ben is eigenlijk alles wel veranderd in mijn leven, op een hele positieve manier! 🙂
  Stefanie onlangs geplaatst…25 vragen aan Jennifer en KatieMy Profile

 • rachel
  20 januari 2017

  een hele leuke tag en gaat hem overnemen!
  rachel onlangs geplaatst…Het leed dat…My Profile

 • Heleen
  20 januari 2017

  Super leuk om te zien!(Hoe grappig trouwens als je man wat vanaf de achtergrond roept haha). Wanneer de tijd daar is, wil ik de tag ook doen! Het plan is dat ik straks een dagje minder ga werken, dus ga ik 3 dagen werken. En miskopen… tot zover ik weet niet, we gaan het vanzelf zien!
  En hoe toevallig, waarschijnlijk ga ik later vandaag ook een grotere auto kopen en m’n twingo’tje achterlaten (Met pijn in mijn hart ?)
  Heleen onlangs geplaatst…Moeders voor moedersMy Profile

 • Heleen
  20 januari 2017

  Aaaah dat is leuk! Ik vraag me af of je niet bang bent dat je je “jouw” kindjes gaat missen, of dat dat reuze meevalt wanneer je eigen kindjes hebt? Werk zelf in een kdv en ben nu in verwachting van de 1e, maar vraag het me vaak af! Succes met je nieuwe uitdaging! ??
  Heleen onlangs geplaatst…Moeders voor moedersMy Profile

 • Karlien
  20 januari 2017

  Leuke tag!! Het leven is zo anders dan een paar jaar terug maar zoveel waardevoller.
  Karlien onlangs geplaatst…Met enkel handbagage op vliegreis met peuter, tips!My Profile

 • Manouk
  20 januari 2017

  De vragen van de Mommy Tag onder elkaar:
  – Ben je een werkende mama of een thuisblijfmama?
  Ik zit momenteel in de ww, maar straks ga ik gewoon weer aan het werk.

  – Zou je het anders willen?
  Ja! Zou graag fulltime thuis willen zijn bij de kinderen of een baan die ik vanuit huis zou kunnen doen.

  – Mijn kind slaapt altijd in haar eigen bedje of wiegje?
  Beide in hun eigen bed. De oudste heeft wel totdat hij 21 maanden was bij ons in bed gelegen en de jongste alleen de eerste 2 weken. Daarna in haar eigen bed naast me. En sinds dat ze 6 maanden is op haar eigen kamertje.

  – De beste aankoop voor je kindje?
  Ik denk de jumperoo. Hebben beide kindjes veel plezier van.

  – Hoeveel kinderen wens je?
  We hebben nu 2 kindjes. Ik zou er nog een bij willen, mocht het ons gegund zijn. Maar pas over een paar jaar.

  – Date Night (een uitje alleen met je partner)? Hoeveel dagen/avonden per maand?
  Ik denk een keer in de 2 a 3 maanden.

  – Favoriete bezigheid van je kindje
  Van Djaïro kleuren en van Zaria zitten in de jumperoo en met mama knuffelen haha.

  – Heb je tijdens de zwangerschap een miskoop gedaan
  Spuugdoekjes. Mijn kindjes hebben gelukkig nauwelijks gespuugd.

  – Het favoriete eten van je kindje?
  Van Djaïro rijst en van Zaria borstvoeding nog.

  – Hebben jullie een grotere (gezins)auto aangeschaft
  Nee

  – Ben je nu zwaarder of lichter dan voor het moederschap?
  Even zwaar

  – Wat is je droom vakantie met kids?-
  Naar Kroatië toe. Naar de camping waar wij vroeger ook altijd heen gingen. Alleen dan wil ik wel in een appartement of stacaravan.

  – Wat is er veranderd in je leven sinds je mama bent?
  Eigenlijk van alles, wel positief natuurlijk. Mijn prioriteiten liggen gewoon ergens anders. Ook heb ik een schoonmaaktic sinds dat de oudste geboren is.

  – Mijn hart smelt als ik ……….
  Mijn kindjes samen zie spelen en op elkaar zie reageren.

  – Waar shop jij de leukste kinderkleren?
  Zara

 • Petra bleijleven
  26 januari 2017

  leuke tag! ik heb hem ook op m’n blog geplaatst!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.