KC Photodiary : Iets te vieren, kijkje op de grond van ons huis en gezond leven

1

Afgelopen week stond in het teken van gezond eten (zoals ik in de Kelly Goes Fit 2.0 update heb gedeeld), bezochten wij de grond van ons aankomende huis, had ik een heel gezellig feestje bij vrienden, ik bezocht een erg leuk event, was aan het werk en veel meer leuks, laten we gewoon de foto’s erbij pakken.

Donderdagochtend wandelde ik met de meisjes het dorp in voor wat boodschappen. Daar haalde ik gelijk bij de Turkse winkel wat groente en verse broodjes. Als lunch maakte ik deze creatie van een Turks broodje met avocado, magere kaas, ham en wat tomaatjes en zout/peper. Lekker en het vulde ook erg goed.

In de middag bezocht ik met papa de grond waar ons huis op komt te staan, dat is nog zo moeilijk voor te stellen, maar op deze foto sta ik precies voor ons huis haha!

Daarna bezocht ik de oogarts voor de jaarlijkse controle (ivm. kans op complicaties aan de ogen bij diabetes) en daar kreeg ik weer van die druppels waar je pupillen mega groot van worden, zie hierboven het resultaat. Ziet er zo maf uit.

Een aangename verrassing werd bezorgd door Cote D’or, de nieuwe chocolade smaken, een heerlijk warm dekentje, leuke mokjes op een plateau en allerlei ingrediënten in schattige potjes. Dankjewel! 🙂

Het had gesneeuwd en dat vond Lana heel fascinerend om naar te kijken. Ze vond het helemaal wat voor Olaf haha.

Daarna gingen we gezellig bij vrienden op visite waar de kindjes heerlijk konden spelen. Geef ze een bak vol duplo en ze zijn lang zoet haha. Zo mooi om te zien hoe dat onderling gaat.

Lunchtime: Turks broodje met zelfgemaakte tonijnsalade en tomaatjes. Wie het recept wil moet even roepen bij de comments 😉 Maar het is heel erg lekker.

In de avond hadden we feest bij Thirza en haar vriend, dus er mochten wijntjes gedronken worden, heerlijk!

Proost met de nieuwe smaakjes van Canei, en veel lol maken heel de avond, dankbaar voor mijn lieve vriendinnen!

Ik maakte de ochtend erop (beetje brak haha) weer eens mijn bekende gezonde bananenpannenkoek en die smaakte zo lekker als ontbijtje zaterdag!

Lekker spelen in de sneeuw! 🙂 Echt een feestje voor Lana.

En we deden onze weekboodschappen weer, een kar vol gezonde producten 🙂

Op zaterdagavond mag je best even cheaten, dus dronken wij thee met Oreo koekjes met een chocoladelaag, guilty pleasure lekker haha.  Ps. die leuke ‘I love Kelly’ blond mok kreeg ik van vriendinnetje Jessica, zo lief!

Aimy werd ziek en koortsig (denk als reactie op de prikjes) dus wij deden rustig aan. Een make-uploos binnenspeel dagje dus. Hier ligt ze heerlijk tegen me aan te kroelen.

Maar ondanks dat ze ziek was, leefde ze op sommige momenten helemaal op en speelde ze vrolijk rond. Aimy doet niets liever dan staan en stappen achter (of voor) haar loopwagentje, zo leuk om te zien en wat is ze dan groot he.

En bij Lana mocht ik een vlecht maken, yeah! Maar die bleef welgeteld 10 minuten zitten, ze houdt niet van staartjes, vlechtjes en speldjes in haar haar, zo jammer hihi.

Maandag ging ik met Kim van ALBOE.nl naar Amsterdam voor het event van Cakewalk/Jottum. We wonen dichtbij elkaar dus besloten te carpoolen, ideaal en heel gezellig.

Op een prachtige locatie in een kasteel kregen we de nieuwe collecties te zien. Cakewalk is een prachtig en stoer maar ook girly meisjesmerk en de nieuwe ontwerpen zien er echt zo leuk en vrolijk uit! De collectie werd helemaal in circus thema uitgestald wat Danie Bles helemaal heeft gestyled, echt tof.

Jottum is net wat zoeter en klassieker en werd uitgestald als een soort kunstcollectie met schildersezels en een kunstenares die aan het schilderen was. Er waren meisjes die in Jottum kleding viool en piano speelden, erg mooi om te zien.

Bij het event at ik een heerlijke pannenkoek en daarna lunchten we bij sla. Mmm

En Hollandse pot in de avond, natuurlijk moet er slasaus bij de boerenkool haha.

Dinsdag maakte ik alleen deze foto, ik was namelijk lekker druk aan het werk en schreef vooruit aan mijn blog. Ik had ineens zoveel inspiratie, echt heel fijn. Ik ben al een tijdje bezig met wat veranderingen voor Kellycaresse.nl wat betreft schema en rubrieken (er komen wat leuke aan!) en daar deel ik zondag de nieuwe planning voor :).

Yeah, Yannick en ik vonden het tijd voor een mini feestje! Kellycaresse.nl bestaat 4 jaar en de bezoekersaantallen behalen records, zo zo tof! Dankjewel! En we vieren dit met champagne, meegenomen uit Frankrijk die gemaakt zijn door de buurman van onze familie die daar woont, zo lekker!

Gisterenochtend was het weer peuterspeelzaal tijd voor Lana. Ik laat Aimy er ook gezellig rond spelen, ze vindt dat zo leuk om te zien en Lana laat alles ook vol trots aan haar zusje zien, heel lief.

Daarna kwam vriendin Thirza gezellig mee lunchen en bijkletsen. Lana is dol op ‘tante Thirza’. Zo schattig.

In de avond aten we  de lekkere Chinese tomatensoep (recept) van mijn vader, die is zo zo lekker. Ik krijg honger nu ik er naar kijk weer haha. Na het avondeten ben ik gaan sporten en nu om 21.20 rond ik deze photodiary af, welterusten 😉

 

Dit was ‘m weer voor deze week, hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “KC Photodiary : Iets te vieren, kijkje op de grond van ons huis en gezond leven”

 1. Gefeliciteerd met je 4 jarig blogjubileum en wat gaaf dat je even bij de locatie van je huis bent wezen kijken! Wat lag er bij jullie veel sneeuw! Bij ons is er amper wat gevallen! Sneu dat Aimy ziek was, hopelijk is ze nu weer beter! Zeg maar tegen Lana dat ik de vlecht heel mooi vind staan! Het komt vanzelf dat ze het wel in houdt. Mijn dochter was precies zo, plukte ook alles weer eruit.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Nieuwe Lidl baby collectie per 19 januari!My Profile

 2. Gefeliciteerd met je jubileum! Leuk dat je alweer 4 jaar bestaat en nog steeds nieuwe records aantikt. Je nieuwe huis ik moeilijk voor te stellen als je het nog niet kan zien. Maar dat komt vanzelf. Het heeft even tijd nodig Jottum ziet er weer sprookjesachtig uit. Dat belooft een mooie zomer te worden. Mijn week is prima verlopen. Sinds ik weer ben begonnen met werken vul ik daar mijn grootste tijd mee. Dat bevalt goed, vooral omdat ik me lekker kan inzetten voor andere mensen en leuke collega’s heb.
  Josan onlangs geplaatst…Waarom ik Vier Handen op Een Buik saai vind…My Profile

 3. Gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum! Herkenbaar dat de vlechtjes, staartjes en speldjes niet in de haren blijven, mijn oudste dochter houdt er ook niet van, al van kleins af aan niet. Nu ze 6 is laat ze het op school wel netjes zitten maar zodra ze thuis komt, hup de haren los.
  Stefanie onlangs geplaatst…25 vragen aan Jennifer en KatieMy Profile

 4. Wat een gezellige foto’s weer! En 4 jaar al weer! Echt super het aanpakt! Die broodjes zien er overigens erg lekker uit. En wat een spanning van je huisje. Wij zijn vorig jaar in ons nieuwbouwhuis getrokken. Wij gingen echt iedere week langs om foto’s van de vorderingen te maken. Zo leuk en spannend allemaal. De tijd lijkt dan heel langzaam te gaan en ineens zit je er al weer een jaar.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Navelbreuk update #1My Profile

 5. Gecertificeerd met het 4 jaar bloggen! Je hebt weer een leuke week gehad zo te zien. Mijn dochter wil het liefst ook geen vlechtjes, maar ik probeer het af en toe toch maar. Het staat zo leuk.
  lisette onlangs geplaatst…Zandkoekjes makenMy Profile

 6. Gefeliciteerd met je blogjubileum en met de enorme aantallen bezoekers! Daar mag je zo onwijs trots op zijn! 🙂 Het lijkt me zo spannend om te zien waar je nieuwe huis komt te staan. Echt een bijzondere tijd waarschijnlijk 🙂 Zo schattig, die vlecht bij Lana! Jammer dat ze daar zelf niet zo van gecharmeerd is, zo te horen.
  Romy onlangs geplaatst…Een positieve mindset? 8 tips om dat te bereiken!My Profile

 7. Aaaah, leuk zo’n minifeestje! Champagne is altijd een goed idee ??. Wat gek hé, om te kijken naar een stuk grond waarvan je weet dat je huis daar straks staat! Voordat je t weet staat de helft er al.. gaat altijd zo snel (gelukkig maar!)
  Jammer dat Lana nooit staartjes oid wilt. Hopelijk wilt onze dochter dat straks wel, vind t altijd zo leuk staan ?

 8. Gefeliciteerd met je vierjarige jubileum! Spannend maar ontzettend leuk dat jullie nieuwe huis nog helemaal gebouwd moet worden. Jammer dat Lana geen vlechten in wil. Mijn dochtertje wil alleen een knipje in haar haartjes, verder ook geen elastiekjes etc. Zo jammer.
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 9. Gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum! Iets om trots op te zijn 🙂 En ook gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Een nieuwbouwhuis is super leuk! Ons huis wordt op dit moment ook gebouwd en in mei opgeleverd. Lang op gewacht dus we kijken er ook enorm naar uit!

 10. Wat een leuke week met lekker eten. Ik ben erg benieuwd naar je tonijnsalade, het ziet er heerlijk uit! Wat heb je trouwens schattige kindjes zeg, mooie haren hebben ze allebei! Die kleertjes zien er erg tof uit. En als laatste: gefeliciteerd met je huis en blogverjaardag! Malou x
  Malou | Blonde Blossom onlangs geplaatst…Outfit | Dr. Martens in de sneeuwMy Profile

 11. Wat een leuke foto’s weer! Echt gaat dat jullie zo het hele proces kunnen volgen. Hier waren we afgelopen dinsdag 7 jaar samen en zouden we uit eten gaan bij de beste sushitent van Tilburg, maar mijn vriend werd geveld door de griep. Mijn zoontje is net beter van de buikgriep en mijn dochter is verkouden. Heuse ziekenboeg hier en ik dacht dat ik de dans ontsprongen had, maar helaas haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.