Vlog #26: Inspiratie opdoen voor droomhuis en Aimy was ziek

Dia1

Tijd voor de nieuwste weekvlog! Dit keer alweer nummer 26, dat betekent dat ik dit weekvlog avontuur alweer een half jaar doe, zo leuk. In deze vlog gaan wij inspiratie opdoen voor ons droomhuis (keuken en interieur), had ik een gezellig feestje van een vriendin, deel ik een Puckababy winactie waarin je een slaapzak kunt winnen, was ik rond het huis aan het keuvelen met de meisjes en werd Aimy aan het einde van de week een beetje ziek, waarschijnlijk van de prikjes. Een week met van alles en nog wat, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden, laat je reactie achter bij de comment. Fijn weekend allemaal 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Vlog #26: Inspiratie opdoen voor droomhuis en Aimy was ziek”

 1. Om heel eerlijk te zijn vind ik een zijscheiding leuker bij je staan Kelly. Wat een schattige sokjes draagt Aimy! Mijn overbuurvrouw had toen mijn dochter geboren was ook zulke mooie sokjes gebreid. Wist je trouwens dat bleekselderijsoep super lekker is en ook nog zo gemaakt. Google maar eens voor een recept (of zoek op mijn site). Mijn kinderen vinden het ook zo lekker. Super gaaf dat jullie een huis hebben gekocht! Geniet van alle voorpret! Wat fijn dat je ogen goed zijn, dat zal zeker weer een hele geruststelling voor je zijn. Fijn weekend en hopelijk is Aimy snel weer beter!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wanneer mag mijn dochter oorbellen?My Profile

 2. Zo tof dat jullie een eigen huis hebben binnenkort 🙂 en super sneu altijd als de kids ziek zijn. Erg fijn van je ogen, mijn moeder heeft vanwege diabetes wel last van haar ogen en dat is echt niet fijn.

 3. Alweer een half jaar de weekvlog! Super knap ook.. ik heb al een paar weken geleden een video opgenomen en ik kom telkens maar niet aan editen toe haha. Echt fijn dat alles goed is met je ogen trouwens. Moet toch weer een geruststelling zijn..
  Nicole onlangs geplaatst…Patricia had geen roze wolk omdat..My Profile

 4. Mag ik je wat vragen Kelly? Misschien heb je het wel eens verteld hoor, maar waarom staat de weeklog altijd al een paar dagen op YouTube en plaats je hem daarna pas op je blog? Ik kijk hem altijd al eerder en “mis” je dan op zaterdag ?
  Vind je vlogs superleuk! Fijn weekend!

 5. heb weer zitten genieten mop!! en spannend allemaal van jullie huisssss !! jullie eigen droompaleisje :D. balen dat de kleine meid ziek was
  en ik zeg ook zijscheiding!!
  rachel onlangs geplaatst…Spelen met make-upMy Profile

 6. Hoi Kelly,

  Leuke vlog weer! Spannend de bouw van jullie nieuwe huis, maar wel super om inspiratie op te mogen doen qua keuken e.d.

  Wat mij wel opvalt (als verpleegkundige) is dat je bij het spuiten van je insuline de naald niet ontlucht … de kans dat je hierdoor *te* weinig insuline binnen krijgt is aanwezig. Wij hebben geleerd en krijgen het nog altijd bijgeschoold, om de naald eerst te ontluchten met 2 EH. (misschien iets om na te vragen bij het ziekenhuis of je diabetesverpleegkundige)

  Verder respect dat je ervoor gekozen hebt om zelf je insuline weer toe te dienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.