Outfit + look of the day ; date night out with le boyfriend

Een avondje alleen met vriendlief uit, dat is toch wel heel bijzonder sinds we ouders geworden zijn van een prachtig meisje. Vanaf een ruime maand zijn we een gezinnetje en genieten we met drietjes. Toch vinden we het allebei heel belangrijk om ook quality time samen te blijven spenderen. Ik verraste vriendlief door heerlijk uitgebreider voor hem te koken en hem mee te nemen naar het theater voor de theatershow van het Australische cabaretduo ‘the umbilical brothers’. Mijn ouders zouden oppassen op Lana, en wij konden lekker een avond uit. Vriendlief was bijzonder verrast, en we hebben erg genoten. Voor de gelegenheid droeg ik mijn nieuwe jurkje van H&M. Een speciale avond vraagt om een speciale outfit.

Deze little black dress droeg ik op een basic zwarte legging. Ik droeg mijn invito laarsjes die matchen bij mijn tas (niet op de foto’s). Met de accessoires hield ik het simpel met enkel mijn horloge en oorbellen. De rode lipstick en wat opvallendere blush zorgde voor een extra feestelijk effect. Ik droeg een colbert van Vero moda omdat korte mouwen niet meer te doen is in November hihi.

Vriendlief en ik hebben een geweldige avond gehad. Het voelde fijn om de deur uit te zijn als Kelly, en even tijd voor elkaar te hebben. Om fijne vrouwelijke kleding te dragen, in plaats van kleding afgestemd of borstvoeding er goed mee te combineren is hihi. Deze jurk is in ieder geval niet borstvoeding-proof maar dat hoefde ook niet voor een avond. Ik ben benieuwd hoe andere borstvoeding-mama’s dat doen met hun kleding?. Overdag draag ik het liefst een basic top die makkelijk omlaag te doen is voor tijdens het voeden. De borstvoeding-bh mag dan niet ontbreken. Het lijkt uitvogelen wat het meest geschikt is.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Laat jullie reacties achter in de comments.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

34 reacties

 • Geertje
  19 november 2013

  Leuk jurkje! Staat je goed!
  Geertje onlangs geplaatst…Paashaas…My Profile

 • irene niec
  19 november 2013

  Super leuk jurkje, heel feestelijk.

 • martinaa89
  19 november 2013

  Je ziet er mooi uit!
  martinaa89 onlangs geplaatst…19 November 2013 – Neutral reinigerMy Profile

 • Nadia
  19 november 2013

  Ik vind het een erg leuk jurkje! Leuk ook dat jullie samen een avond weg zijn geweest. Vaak lees je dat nieuwe moeders het moeilijk vinden om hun kindje ‘alleen’ te laten.

 • Dagmar
  19 november 2013

  Wauw wat een beauty! Heel mooi lieverd, de top staat je echt prachtig!
  Dagmar onlangs geplaatst…MUST READ / De mythes van gelukMy Profile

 • Marieke
  19 november 2013

  Mooi, hoor! Fijn dat jullie ‘s avonds even lekker met z’n tweetjes weg kunnen 🙂

 • Life of Simone
  19 november 2013

  Heeel mooi! Staat je super!
  Life of Simone onlangs geplaatst…9x clutchesMy Profile

 • Suzanne
  19 november 2013

  Sexy mama! Wat ben je toch ook een knappe meid! En wat fijn zo’n avondje samen op pad!
  Suzanne onlangs geplaatst…Vlog | Mijn eerste keerMy Profile

 • Hester
  19 november 2013

  Ik vind dat jurkje heel mooi, staat je ook erg goed. Had hem al zien hangen bij de h&m maar wilde liever een andere kleur.
  Hester onlangs geplaatst…My day in foodMy Profile

 • Sharmayne
  19 november 2013

  Je zag er leuk uit.

  Ik keek altijd bij kleding of de hals rekbaar genoeg was zodat ik die naar beneden kon trekken. En anders had ik een hemdje onder mijn kleding zodat hij omhoog kon.

  En BH… Poeh ik heb er heeeeel wat gehad maar als je wat langer voed ben je die voedingsbh’s wel meer dan zat. Ik heb mijn eigen lingerie weer aangedaan en de bh trek ik wat naar beneden de cup dan zeg maar haha
  Sharmayne onlangs geplaatst…Visite kaartje ?!My Profile

 • blogsvanmiranda
  19 november 2013

  Wat ben je toch een mooie mama! En ik verbaas me over hoe snel jij alweer slank bent en leuke dingen onderneemt.
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Recensie en wat heb ik gelezen/9My Profile

 • joyce
  19 november 2013

  Mooie outfit kelly! Mooie mama!
  joyce onlangs geplaatst…The thankful project #1My Profile

 • Sophie
  19 november 2013

  Erg leuk! Simpel maar toch wel wat chic met dat kant 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…Zoeva KwastenMy Profile

 • Gwen
  19 november 2013

  Knap hoor, dat jullie alweer een avondje samen weggeweest zijn. Hier nog niet gebeurd. Na 13 maanden, oeps. Qua kleding eigenlijk wat Sharmayne ook zegt (en ik heb haar om raad gevraagd toen ik het gehad had met mijn voedingsbh’s na 11 maanden haha): ik draag inmiddels gewone bh’s en trekt ze iets omlaag. Voorheen kon ik echt niet zonder voedingsbh’s trouwens, sowieso vanwege de snel vullende borsten en beugels die dan sowieso niet lekker zitten en melkkanaaltjes af kunnen knellen, maar ook vanwege het gemak met voeden. Kleding moet vanuit de hals omlaag kunnen, of ik draag een hemdje onder mijn jrukje, dan kan het jurkje omhoog, maar zit ik niet met een blote buik. hoogstens half in panty, maar dat neem ik voor lief.
  Gwen onlangs geplaatst…Pff, sprongetje!My Profile

 • Rosalie
  19 november 2013

  Die laarsjes zijn echt leuk! 😀
  Rosalie onlangs geplaatst…Als ik mij zorgen maak.My Profile

 • Jess
  19 november 2013

  Wat een leuke oufit! Staat je supergoed! Heerlijk om weer een avondje op stap te zijn met zijn tweetjes. Blijft lastig die borstvoeding. Tegenwoordig houd ik er niet zoveel rekening meer mee omdat Sam niet zo vaak meer drinkt en enkel thuis waardoor ik makkelijk iets uit kan trekken. Eerder droeg ik vaak een basic topje met een vest erover of een basic topje met zo’n wat gebreide trui die je tegenwoordig overal ziet. Als het vrij diep uitgesneden was, deed ik er meestal een sjaal bij. Vrij simpel dus! Probeerde wel altijd de boel een beetje te pimpen door gewoon wat leuke armbandjes te dragen of zoiets voor wat meer kleur haha!
  Jess onlangs geplaatst…Costa Rica tips & tricksMy Profile

 • vanessa
  19 november 2013

  Mooie outfit en goed dat jullie tijd blijven maken voor jullie tweetjes. Dat is iets wat vele koppels durven vergeten eens ze een kindje hebben.
  vanessa onlangs geplaatst…Nieuwe douche foams – KneippMy Profile

 • Josanne
  19 november 2013

  Wow, staat je mooi. Pf, je bent echt wel in vorm hoor vind ik! Na een kindje, wauw. Ik teken ervoor 😉
  Josanne onlangs geplaatst…Me-time, soms mag dat gewoon.My Profile

 • TypischTam
  19 november 2013

  Wat een leuke outfit en heel goed dat jullie ook tijd speciaal voor elkaar nemen! Heel belangrijk! Ik kan je geen tips geven wat betreft kleding en borstvoeding ;-).

 • Saskia
  19 november 2013

  Erg leuke outfit, staat je heel erg mooi. Leuke combi ook met het jasje.

 • Mar
  19 november 2013

  Wat zie je er mooi uit! Prachtig jurkje!
  Lekker dat jullie eventjes samen weg zijn geweest, dat blijft ook erg belangrijk! 🙂

 • Whitney
  19 november 2013

  Looking good! Ben ook erg benieuwd naar hoe de mama’s het doen met borstvoeding en outfits 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the week #10My Profile

 • Robin
  19 november 2013

  Wat zie jij er goed uit! Prachtig jurkje.
  Robin onlangs geplaatst…The body shop kerstcollectieMy Profile

 • kelly jaspers
  19 november 2013

  je ziet er goed uit, blijven doen samen!!! de lipstick staat je erg goed, stralend!
  kijk ook eens naar onze blog!
  http://www.we-heart-fashion.com
  kelly jaspers onlangs geplaatst…Sporty ChicMy Profile

 • Kelly
  19 november 2013

  Heel erg mooi zeg!
  Kelly onlangs geplaatst…L’occitane Passionate Jasmine Hand CreamMy Profile

 • Kim
  19 november 2013

  Leuke outfit! Ook mooi met die rode kleur lipstick 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Look of the dayMy Profile

 • Bianca
  19 november 2013

  Super leuke outfit!
  Bianca onlangs geplaatst…Review | Pupa Foundation & dagelijkse make-up productenMy Profile

 • Lara
  19 november 2013

  Super mooi & je bent weer zo mooi in shape! Echt goed van jullie om na een maandje alweer dingen samen te ondernemen, is heel belangrijk!

 • Rowan
  19 november 2013

  Wat een mooi jurkje, staat je goed! En wat heb je mooi haar!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM
  PS: Don’t forget to enter my GIVEAWAY in order to win an original ONEPIECE onesie of your own choice!

 • Puce
  19 november 2013

  Wat een leuk jurkje en inderdaad ik kan me goed voorstellen dat het heerlijk moet voelen (zeker na alles wat je hebt meegemaakt) om weer lekker als koppel zijnde wat leuks te ondernemen. Je bent nu dan wel mama, maar je bent ook nog gewoon een vrouw en de vriendin van. Kan je helaas geen tips geven wat betreft kleding/borstvoeding, ik struggle nog met het vinden van comfy outfits voor de laatste weken.

 • ellenvanlent
  20 november 2013

  Wat zie je er mooi uit! Fijn is dat, een avond je uit! 🙂
  ellenvanlent onlangs geplaatst…SWEET LOVE • VORTEXMy Profile

 • Denise
  20 november 2013

  Echt een leuk jurkje, staat je goed ! X Denise
  Denise onlangs geplaatst…Weekje Milaan + Aankopen (filmpje)My Profile

 • annouska
  22 november 2013

  Oeh wat een leuk truitje, ik heb zoiets met lange mauw. Heerlijk 😀
  annouska onlangs geplaatst…Friday Favourite #64My Profile

 • Kim
  22 november 2013

  Leuke outfit!
  http://www.newyorkcitybitch.weebly.com

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.