Mijn huidverzorgingsroutine en tips

Mijn huidverzorgingsroutine en tips

Vandaag deel ik met jullie tips voor je huidverzorging en de routine die ik voor mijn huid hanteer om mijn huid verzorgd en stralend te houden. Ik pas deze routine 2x per dag toe voor een optimaal resultaat. Ik vind het belangrijk dat mijn huid goed gereinigd en verzorgd wordt om zo een stralende huid te krijgen, houden en gezond en stralend ouder te worden. Benieuwd naar mijn tips en huidverzorgingsroutine? Klik dan snel verder.

Reinigen is de basis van gezichtsverzorging. 

De basis van goede gezichtsverzorging is reiniging. Met reinigen houd je je huid in goede conditie en voorkom je verstopping en huidirritatie. Door grondig te reinigen houd je je huid gezond. Ik reinig daarom mijn huid twee keer per dag (in de ochtend en in de avond) en doe dit per keer twee keer. Je leest het goed, ik gebruik twee keer een reinigende lotion (van Image skincare) om mijn huid ultiem te reinigen. Na een keer reinigen krijg je namelijk je huid enkel oppervlakkig schoon maar blijft er altijd een laagje viezigheid achter. Dit haal je weg tijdens de tweede keer reinigen met een stralende en schone huid als gevolg. Dan breng ik een serum aan op mijn gezicht, en een serum voor mijn ogen en in de ochtend maak ik dit af met een dagcreme en in de avond met een nachtcreme. Ik gebruik hier de Vital C lijn voor van Image skincare, een heel fijn merk van de schoonheidsspecialiste.

Af en toe een maskertje.
Ik breng eens per week een hydraterend masker aan op mijn huid voor een extra verzorgingsmomentje. Dit is tevens een verplicht rustmomentje voor mij haha, dus win win! Dit geeft een extra boost aan mijn huid en zorgt voor een glanzende stralende huid.

Voor dames die lenzen dragen heb ik deze tip:
Omdat ik ook lezeressen hebben die lenzen dragen, heb ik hier nog een extra tip voor als onderdeel van je gezichtsverzorging routine. Zorg ervoor dat je bevochtigende oogdruppels gebruikt. Deze hydrateren de ogen wat bij het dragen van lenzen natuurlijk heel belangrijk is. De oogdruppels van Lensplaza zijn fijn in gebruik hoor ik van vriendinnen en je kunt gewoon online oogdruppels bestellen, hoe handig is dat. Je plaatst (hier was een typfoutje 😊 ) je bestelling online en dan kun je je oogdruppels thuis laten bezorgen zodat je er niet voor naar de winkel hoeft. Handig!

Naast deze huidverzorgingstips, is het ook heel belangrijk elke dag genoeg vocht te drinken (2-3 liter per dag!), voldoende te slapen (8 uur per dag) en ook voldoende rustmomenten in te lassen om de conditie van je huid ten goede te doen. Je zult dit absoluut merken aan een frissere uitstraling.

Hoe ziet jouw gezichtsverzorging routine eruit en wat zijn jouw beste tips?
Ik ben benieuwd naar jullie reacties!
Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.