VLOG 32: Kind knipt eigen haar (OMG!) en Avondroutine 3 kinderen

Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog kreeg ik een beetje de schrik van mijn leven, deze momlife dag vol momstruggles werd een beetje heftiger toen mijn dochter besloot kappertje te spelen in haar eigen haar, oeps! Wat een ondeugend meisje haha dus je ziet ook het resultaat daarvan. Verder deel ik mijn avondroutine met 3 kinderen in deze vlog, heb ik een mama-Aimy ochtendje, flans ik een budget maaltijd in elkaar en werk ik aan mijn nieuwe project! Kijk je gezellig met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Tineke
    19 februari 2020

    Mijn grootste nachtmerrie! Dat een van mijn kinderen zijn of haar haar gaat knippen… Wat heb je toch prachtige dochters. Die cursus vloggen lijkt mij wel interessant.
    Tineke onlangs geplaatst…Dit was mijn ValentijnsdagMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.