In deze laatste aflevering van deze editie van de KC Budget Challenge deel ik een budget maaltijden video. Ik ga 3 verschillende gerechten koken koken voor ons gezin (dus in totaal 15 maaltijden) voor €1,20 per stuk en ze zijn gezond en vegetarisch. Ideaal om voor te bereiden in het weekend, vervolgens in te vriezen en op drukke dagen uit te halen als makkelijke gezonde maaltijd. Benieuwd hoe ik dit doe? Ik deel precies ook de recepten en hoe je ze maakt zodat het extra makkelijk is! Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Meld je GRATIS aan om mee te doen aan de KC Budgetchallenge 2020 via deze link en krijg het gratis uitgebreide budget e-book en word lid van de gezellige budget community!

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “Budget Meal preppen gezin: €1,20 per persoon- 15 maaltijden met recept”

  1. Super leuk dit soort video’s! Lekker praktisch, ik hou ervan. Maar wat ik mij wel afvroeg: bij de spaghetti maak je gebruik van diepvriesgroenten die je bakt en vervolgens weer invriest om later op te warmen. Maakt dat voor de kwaliteit en voedingswaarden nog uit? Ik heb zelf geen idee maar misschien weet iemand anders het :).

  2. Ik gebruik ook diepvriesgroenten want op de verse versneden uit de koeltoog staat op de verpakking dat je ze niet mag invriezen daar worden bewaarmiddelen op gedaan om de kleur te behouden bij vb wortelen enz

  3. Leuk dit soort video’s!! Heb ik meteen weer inspiratie voor maaltijden en ik ga het zeker ook een keer van te voren maken! Super handig! Dank je wel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.