Mijn favoriete plekjes in ons nieuwe huis

Wat ben ik dol op ons nieuwe huis! We wonen er nu een paar maanden en ik word iedere dag zo blij wakker, ik vind het zo heerlijk wonen hier en het is zo fijn om alles naar eigen smaak te hebben aangekleed en ingericht. Ik liet mijn fotografe Sanne met me meelopen door mijn huis en deel vandaag de foto’s waarin ik mijn favoriete plekjes in ons nieuwe huis laat zien waar ik heel blij van word. Spiek je gezellig mee in ons huis?

Onze woonkeuken! Wat heb ik er van gedroomd om ooit een grote woonkeuken te hebben om heerlijk te koken, koffie te drinken, met het hele gezin te eten, vrienden uit te nodigen en eigenlijk gewoon het grootste deel van de dag te leven. We hebben een enorm grote eettafel (van 3 meter lang) en aan die tafel eten we, werken we, knutselen de kinderen, spelen we spelletjes en zitten we het grootste deel van de dag. Ik ben enorm blij met onze grote keuken waar we alle ruimte hebben om te koken, te bakken en lekkere dingen te bereiden. De keuze qua kleur, het eiland en alle apparatuur zijn we enorm blij mee en de meisjes zitten ook het liefst in de keuken. Lana en Aimy ontbijten het liefst aan het barretje van het keukeneiland, zo schattig.

De meubels zijn van Station 7.

De woonkamer vind ik een hele fijne ruimte, deze is wat knusser dan de keuken en echt een plek om tot rust te komen en in de avond een serie te kijken en te relaxen. Ik ben blij met de combinatie van industriële meubels met een romantische look. De bank zit heel erg lekker, de fauteuil erbij zit heel fijn en willen we er met z’n allen zitten dan schuiven we het bankje aan de sidetable of een eetkamerstoel erbij. Ideaal!

De tuin! En dan vooral het loungedeelte. Ik ga jullie later als de tuin helemaal af is nog meer ervan laten zien, maar het plekje in de tuin waar ik het liefste ben is de bank waar je me op zit zitten op de foto hierboven. Die kochten we bij Intratuin en hier kun je met veel personen op zitten om in de avond lekker een drankje te doen of in de middag al lekker op te zitten.

Onze slaapkamer! ‘Where the magic happens’ maar vooral ook de plek om heerlijk te slapen. We hebben een ruime boxspring die we mochten uitkiezen in samenwerking met Living Comfort. De boxspring heeft een lederboom die in taupe is uitgevoerd wat ik erg mooi vind staan bij onze muur en gordijnen. Het bed ligt enorm lekker en we slapen hier heel goed op. Wat mij betreft is een goed bed onmisbaar in je woning want goede slaap is goud waard.

Fotografie: Volliefdefotografie.com

Mijn kantoor. Hoe zalig vind ik het om een eigen kamer te hebben om in te werken. Waar ik mij opmaak aan mijn make-up tafel, mijn video’s opneem en al mijn werk voor Kellycaresse.nl kan doen. De muren zijn geverfd in de typische Kellycaresse kleuren (door Sigma Paintr, zie hier mijn artikel erover) en qua decoratie heb ik hier alles op afgestemd. De stoel kocht ik bij Ikea en is heerlijk om in te relaxen, video’s in op te nemen maar ook Patrick gaat er graag in liggen haha! Ik ben enorm blij met mijn eigen kantoor en werk hier met heel veel plezier aan mijn grote passie.

We zijn momenteel druk met het zetten van de laatste puntjes op de i en dan volgt dan ook eindelijk onze grote housetour waarin ik alles nog meer in details kan laten zien maar wat zijn we blij met ons huis. Een nieuwbouwproject is een hele onderneming maar wat kijk ik er positief op terug, het was enorm gaaf om ons huis vanaf de eerste tekening tot nu te zien opbouwen.

Wat zijn de favoriete plekjes waar je graag bent in jouw huis? Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ervaringen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Mijn favoriete plekjes in ons nieuwe huis”

 1. Goedemorgen!
  Wat een prachtige foto’s zeg… En jullie inrichting, wauw. Zo sfeervol!
  Ik zit graag voor mijn laptop aan de keukentafel bij het raam, heerlijk! Kopje thee erbij, badjas aan…
  Ook de douche is favoriet waar ik al mijn rituelen kan uitvoeren en natuurlijk mijn slaapkamer waar ik heerlijk kan bijtanken.
  Fijne dag en succes met het nieuwe schooljaar! x

 2. Wat een fijne plekjes! Ik vind jullie keuken echt heel erg mooi en wat een fijne bank ook. Maar die blauwe stoel in je kantoor vind ik al helemaal geweldig! Misschien dat ik die ook wel wil scoren als ik over een tijdje op mezelf ga wonen 🙂

 3. Wat hebben jullie je huis leuk ingericht. Echt super gezellige en vrolijke uitstraling. Mijn favoriete plek is op de loungebanken in de tuin. Heerlijk ontspannen.

 4. Wat een mooie foto’s en heerlijk huis hebben jullie! Wij zijn 2 weken geleden verhuisd en eigenlijk is elke kamer wel favoriet. Ik ben hoogzwanger en mijn pregnancy craving is een lekker ruikende wc dus zelfs daar kan ik van genieten haha.

 5. Wat een prachtige foto’s ! Het huis ziet er zo gezelllig uit, dat het me moeilijk lijkt om je favoriete stekje te kiezen ;).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.