VLOG #39 Boodschappen shoplog & bezoekje hoogzwanger vriendin

Jeej, super leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl! In deze vlog ben ik lekker aan het schoonmaken in huis nadat we even ziek geweest zijn. Komen mijn boodschappen binnen en deel ik een gezellige boodschappen shoplog. Yannick en ik hebben een spelletjesavond thuis waar we grote lol bij hebben. Ik deel een makkelijk snel receptje en we bezoeken de Efteling zomeravond. En ik eindig de vlog met een bezoekje aan mijn hoogzwangere beste vriendin waar we in de babykamer een kijkje mogen nemen en die ik een leuke verrassing mag geven. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze vlog bevat een samenwerking met Vtech en Puckababy.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Femke
  22 augustus 2018

  Ik laat sinds een maand of 2 ook boodschappen thuisbezorgen, zo zo zo fijn. Alleen dan via Picnic, werkt perfect. Wat heb je jouw vriendin weer mogen verrassen met een mooi cadeau zeg.

 • rachel
  22 augustus 2018

  wat een mooi kado zeg voor je vriendin 😀 en ik doe gewoon lekker elke dag mijn boodschapjes 😉

 • Sabrina
  22 augustus 2018

  Ik wil wel cluedo met je spelen hoor! ;P
  Leuke vlog weer!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.