Ik was mijn kantoor aan het opruimen en vond een polaroid camera terug die ik eens in een heel tof en hip pakketje ontvangen heb. Ik had hem nog nooit gebruikt en was nieuwsgierig dus besloot ik hem een dagje bij me te dragen om foto’s te maken voor een plog. Het resultaat van dit ‘hippe’ experiment deel ik vandaag haha, de volgende keer pak ik mijn iPhone in ieder geval weer :P, kijk je mee?

Ik was lekker vrij die dag en had dus mijn Polaroid camera uit het stof gehaald. Wist ik veel dat je maar een beperkt aantal opnames kunt maken ermee. Wel vind ik het een geinig ding en doet het me denken aan hoe vroeger de foto’s gemaakt werden. Enfin, ik bedacht dit experiment pas na mijn ontbijt dus die staat niet op de foto maar jullie kennen mijn vaste ontbijtje van magere kwark met banaan en pindakaas nu wel. Na het ontbijt is het speeltijd en de meisjes trekken de speelgoedkast wagenwijd open zoals je hierboven kunt zien. Aimy en Feline trekken de hele knutselkast leeg terwijl Lana netjes eruit pakt wat ze nodig heeft voor haar knutselwerkje ;). Ze hebben het enorm na hun zin en dat is natuurlijk wat telt.

Een selfie maken, kan dat ook met zo’n camera? ‘Oke, we hebben niet veel foto’s meer (er kunnen er 10 op een ‘rolletje’) dus we moeten hem gelijk goed maken’, zeg ik tegen Yannick. 1,2,3 actie! Beetje overbelicht wel haha!

Oke, voor culinaire foto’s is zo’n camera niet echt geschikt maar ik deed hierboven een poging om de tosti lunch die ik gemaakt had voor ons vast te leggen. Tosti’s ham/kaas, de meiden (en ik!) zijn er helemaal dol op!

Na de lunch gaan Aimy en Feline even naar bed en pak ik het momentje om een home workout te doen. Deze foto maakte ik na de workout en ik dacht dat het vooral mijn rode kop zou zijn die op de foto zou staan. Maar door de overbelichting zie je daar niets van ;).

Als de meiden wakker worden krijgen ze fruit en dan spelen ze weer verder. Feline gaat weer verder met de kast opentrekken ;). Dat is natuurlijk ook gewoon het leukste speelgoed.

Dan komt er een schoolvriendinnetje van Lana spelen en die hebben de grootste lol. Aimy trekt een prinsessenjurk aan en doet vrolijk met ze mee, al wil Lana liever alleen met haar vriendinnetje spelen dus dan ga ik met Aimy en Feline spelen.

Ondertussen is Yannick druk bezig met het afmaken van zijn ‘Mancave’. We hebben onze garage laten isoleren zodat het een volwaardige kamer is geworden naast onze keuken waar hij zijn sportruimte en ontspanningsruimte van maakt. Het sportgedeelte heeft hij afgemaakt dus nu kan hij daar gaan trainen. En die ruimte moest getest worden door de muziek hard aan te zetten. Aimy vindt dit natuurlijk geweldig dus die danst vrolijk mee. Even later komt ook Lana met haar vriendinnetje mee dansen en dans ik met Feline. Even lekker los gaan.

Daarna gaan we bij mijn schoonouders eten maar ik was de polaroid camera vergeten mee te nemen, oeps! We aten de beroemde Hete Boontjes van mijn schoonvader, mega lekker en mijn schoonmoeder had er bloemkoolrijst bij gemaakt. Super simpel vertelde ze me. Je doet een rauwe bloemkool in de keukenmachine en maalt deze tot hele fijne stukjes die je vervolgens kookt tot ‘rijst’. Dit mag je niet in omgekeerde volgorde doen want dan krijg je een bloemkoolpuree. Je homemade bloemkoolrijst eet je vervolgens als rijst bij je gerecht en dat smaakte erg goed! Toen we thuiskwamen hebben we de meisjes op bed gelegd en gingen Yannick en ik een spelletjesavond doen. Wijntje erbij, lekkere hapjes en we begonnen met Mikado, wat Yannick zo snel won dat we over gingen op het kaartspel ‘pesten’. Ook heel leuk!

En omdat ik tussendoor een mislukte foto gemaakt had, was toen mijn Polaroid rolletje al weer vol en kon ik niet meer foto’s maken. Ik ben benieuwd wat jullie van dit experiment vonden haha! Het is eenmalig want ik vind het veel leuker wanneer ik veel meer foto’s van een dag kan delen. Wel vond ik het leuk om dit eens te proberen. Dankjewel dat je met ons meekeek en tot de volgende plog!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “KC Plog in polaroids : Lekker hip experiment ;)”

  1. Super leuk experiment! Zo’n polaroid camera is altijd geinig. Maar wat je zelf ook al aan gaf: het is nog leuker als je meer foto’s kunt delen. 🙂

  2. Zou je niet een rolletje kunnen kopen met meer foto’s? Ik zie vaak zo’n camera op bruiloften en dan heb ik niet het idee dat het rolletje zo leeg is. Of zou dat heel duur zijn? Verder zijn idd iPhone foto’s wel makkelijker en mooier ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.