Diary donderdag : Persevents, Woezel en Pip en shopping

diarye453

Ik kan soms niet geloven hoe snel de tijd voorbij gaat. Ik geniet van iedere dag en ik ben nog steeds zo blij dat ik de keuze gemaakt heb om fulltime te gaan bloggen. Het maakt me oprecht heel gelukkig, ik doe de dingen die ik leuk vind. Ik werk hard, maak veel uren maar je hoort me niet klagen. Achter de schermen is het veel werk rondom administratie, de mails, contacten met pr-bureaus enzovoorts maar ik vind het zo leuk! Ik sta iedere dag met een glimlach op en kijk tevreden in mijn agenda. De bezoekersaantallen blijven groeien, jullie lieve comments maken me zo vrolijk, ik heb echt de juiste keuze gemaakt. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit iedere dag mag doen. Afgelopen week was een hele leuke week, zo ging ik donderdag de hele dag op pad in Amsterdam met Shirley, hadden Yannick, ik en Lana dit weekend een premiere voorstelling van Woezel en Pip, hebben Yannick en ik zondag uitgebreid gekookt en nog meer leuke dingen die ik vandaag in foto’s zal delen.  Kijk je gezellig met me mee?

Dit was mijn lunch afgelopen donderdag. Ik ging met Shirley op kraamvisite bij Betty en we lunchten daarna bij Bagels en Beans. Ik had een oathie bagel met tapenade, creamcheese, zongedroogde tomaatjes en ik dronk er een alles gemengd sapje bij. Ook Nim en Skyler waren gezellig met ons mee.

Mommybloggers op pad naar twee persevents die we hadden in Amsterdam. Ik heb deze dag gefilmd en de vlog komt morgen online.

Bij Mooi Pr kregen we onder andere de nieuwe NUNA ivvi kinderwagen te zien. Hier schreef ik al eens een artikel over dus ik vond het erg leuk deze in het echt te bewonderen. Een ideale kinderwagen met veel laadruimte (ideaal tijdens het shoppen). Ook kan je de buggy-inzet helemaal plat leggen zodat je kindje onderweg liggend te slapen kan leggen en dat is een functie die ik bijvoorbeeld mis aan onze Joolz kinderwagen. Hij is heel compact op te vouwen en rijdt heel soepel. Ik had dit merk willen kennen toen ik nog zwanger was en me aan het oriënteren was op een kinderwagen.

Aan het einde van de dag deed ik een poging tot een selfie met Skyler (#Skyleroverload) die lekker veel aan het bewegen was.

Eenmaal thuis aangekomen werden we uitgenodigd om lekker bij mijn ouders te eten. Ze hadden heerlijke noodles gekookt met veel groentes, saté en kroepoek, het was lekker!

De dag erna weer lekker aan het werk vanuit huis.

Ik lunchte met een tosti met dubbele kaas (dus ook kaas op de bovenkant) en curry, mmm!

En lieve Shirley stuurde me dit pakketje met heerlijke chocolade. De dag ervoor hadden we al zoveel zin in chocolade maar kwamen we daar niet meer aan toe maar gelukkig kon ik er de dag erna wel van smullen. Dit is mijn favoriete smaak van Tony Chocolonely.

In de middag verzorgde ik een beautyfeestje voor 7 meiden. 

Ik test de Garmin Smartvivo activity tracker die naast een stappenteller en activiteitenmeter ook een smartwatch is waarop de meldingen van je smartphone binnenkomen! Zo ook allerlei leuke what’s app berichten.

Yannick, ik en Lana werden zaterdag als VIV’s (very important vriendjes haha) uitgenodigd voor de premiere van de theatervoorstelling van Woezel en Pip in het Beatrix theater in Utrecht. Deze selfie maakten we in de auto want we hadden er zin in!

Daar zagen we allerlei vips zoals Jim Bakkum, Wendy van Dijk, Jeroen van Koningsbrugge en meer bekenden met hun kids, heel tof om daarbij te mogen zijn.

De voorstelling duurde in totaal 65 minuten waarin er een aantal verhalen van Woezel en Pip gespeeld zijn. Er zat een heel educatief element in de voorstelling waardoor het voor kinderen tevens leerzaam is. De voorstelling is vooral geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Toch merkten we aan Lana dat ze er echt van genoten heeft. Ze swingde mee met de muziek, zat aandachtig te kijken en leek het heel erg te volgen. Echter was 65 minuten voor haar wat te lang waardoor ik de laatste 10 minuten met haar naar buiten gegaan ben omdat ze onrustig werd. Voor kinderen boven de 2 is dit veel beter vol te houden.

Het babymerk Zwitsal heeft een nieuwe Woezel en Pip collectie uitgebracht. Onder andere billendoekjes, wasgel en bodylotion die zijn bewerkt met de leuke opdruk van Woezel en Pip. Ik denk dat deze samenwerking een groot succes is. Deze nieuwe producten kregen we te zien na de voorstelling in de VIP lounge. Ook mochten de kinderen daar knutselen, koekjes versieren, popcorn maken, ze kregen Woezel en Pip ballonnen en meer. Daarna kregen we een leuke goodiebag mee naar huis met onder andere producten van Zwitsal van hun Woezel en Pip lijn. Het was echt een hele geslaagde dag.

Zondag was het koopzondag in Den Bosch en daar gingen we gezellig naar toe. Tussendoor aten we verse Churro’s, heerlijk!

In de avond gingen Yannick en ik uitgebreid koken. We maakte Surinaamse roti met Kip massala en haricot verts (ipv. kousenband). Hier komen binnenkort de recepten van online! Heerlijk om zelf thuis te maken namelijk.

We nodigden mijn ouders uit om gezellig mee te eten.

Maandag was zoals deze afbeelding al zegt, een mooie chaos. Ik bracht Lana de hele dag bij mijn ouders zodat ik thuis hard door kon werken. Ik had een aantal deadlines staan voor campagnes en nog een heleboel mail weg te werken. Het is zo fijn om even veel uren achter elkaar te kunnen maken zonder kindje om je heen. En dat in de wetenschap dat Lana verwend werd bij mijn lieve ouders.

Ik vond dit gewoon een hele mooie foto waard! Ik ben dol op ons knusse en gezellige huisje. De inrichting, de rustige kleuren, het past helemaal bij ons.

Dinsdagochtend werkte ik aan de site en in de middag ging ik gezellig shoppen met mijn vriendin Lisa. Ik was echt op een shoppingmissie. We gingen naar Eindhoven voor de Primark en daarna door naar Den Bosch om mijn nieuwe tas te kopen. Ik vond deze foto wel heel erg grappig, Lisa maakte deze foto van me terwijl ik onderweg naar Den Bosch was om mijn nieuwe tas te gaan kopen. Een meisje met een missie 😉

Gisteren konden jullie al meer lezen over mijn nieuwe tas. De Michael Kors jetset travel in Taupe en daarnaast mijn shopbuit van Primark. Niet echt shoplog waardig want ik kocht namelijk wat items voor Lana (daar komt binnenkort een outfit of the day van), twee vesten voor Yannick, een cadeau voor mijn moeder en voor mezelf een simpele trui, een pyjama en sokken. Niet zo leuk om op video te laten zien maar wel items waar ik blij mee ben. En pyjama’s kun je nooit genoeg hebben als vrouw toch?

Verliefd op mijn nieuwe tas.

Mijn ontbijt van gisteren. Heerlijke griekse yoghurt, een halve banaan en cruesli. Daarbij dronk ik een grote mok met Turkse appel thee.

Ik kocht bij Bol.com het blogboek van Kelly Deriemaeker als zijnde ‘vakliteratuur’ voor mijn blog. Ik ben heel benieuwd wat ik hier allemaal van kan leren want er staat heel veel nuttige informatie in. Allemaal tips om bloggen goed aan te pakken, meer inspiratie op te doen en ook de zakelijke kant te verbeteren. Bloggen is in mijn ogen echt een les en iedere dag leer ik weer nieuwe dingen erbij. Ik denk dat ik van dit boek nog wel een review zal schrijven.

Woensdag werkte ik in de ochtend aan mijn blog en in de middag ging ik lunchen bij een vriendin, daarna gingen we koffie drinken in het dorpje. Ik nam een cappuccino met slagroom, heerlijk!

Ook de pakketjesman was weer langs geweest en bracht me deze kookboeken. Het kookboek van Leonie Ter Veld – Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet met lekkere en makkelijke recepten, en het lekker en simpel kookboek. Ik wil binnenkort een leuk verzamel artikel maken met kookboeken die ik gelezen heb en wat ik ervan vind. Wat is jullie favoriete kookboek?

Dit was mijn diary voor deze week. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer een kijkje in mijn leven te nemen. Ik ben benieuwd naar jullie comments. Een hele fijne dag gewenst,

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Marion
  30 oktober 2014

  Wat een prachtig dat eerste stukje wat je schrijft! Dat het bloggen je zo gelukkig maakt en dat je er zo van geniet. Dat moet fantastisch zijn om zo te kunnen genieten van je werk. Heel fijn voor je!
  Marion onlangs geplaatst…Plog: Dagje naar mijn zusMy Profile

 • Dita
  30 oktober 2014

  Wat een fijne foto’s en zoals hier boven al wordt gezegd, mooi geschreven!
  Dita onlangs geplaatst…Liefde voor mijn keukentafel ♥My Profile

 • Marloes
  30 oktober 2014

  Wat een super fijn weekje heb je achter de rug. Leuk om te zien! De oatie bij B&B ziet er zo lekker uit. Die wil ik ook graag eens proberen, yum! En ik ben heel benieuwd naar het blog boekje!
  Marloes onlangs geplaatst…Verslag Weekendje Madrid!My Profile

 • Malou
  30 oktober 2014

  Leuke week heb je achter de rug! Speciaal om te zien wat je blog jouw allemaal brengt!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: mannen de was laten doenMy Profile

 • Diana
  30 oktober 2014

  Wat heb je toch allemaal lekkere dingen gegeten afgelopen week, ziet er erg smakelijk uit. Echt heel erg leuk dat je naar de voorstelling van Woezel en Pip bent geweest. Mij zijn ook een keer naar een voorstelling van Woezel en Pip geweest, toen was Levi 18 maanden denk ik, maar dat was geen succes. Nu weet ik zeker dat hij het wel leuk zou vinden, dus ik ga toch maar eens kijken of de voorstelling ook binnenkort draait in Eindhoven.
  Diana onlangs geplaatst…New in: MAC Diva lipstickMy Profile

 • Tineke
  30 oktober 2014

  Wat een leuke foto`s, die churro`s zien er zo lekker uit!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…New in: sieraden Forever 21My Profile

 • Yudeska
  30 oktober 2014

  Erg genoten van je foto’s leuk om te zien hoe je geniet van bloggen, dat is denk ik het meest belangrijke. Dat je geniet! Ga vooral zo door je doet het goed
  Yudeska onlangs geplaatst…By Lou Lou La petite xl cognacMy Profile

 • Miranda
  30 oktober 2014

  Leuke foto’s! Ik vind het lekker en simpel kookboek heel tof!
  Miranda onlangs geplaatst…Kookboek lekker en simpel!My Profile

 • Dagmar
  30 oktober 2014

  Wauw wat een geslaagde diary, superleuk om te zien! En je tas is so pretty <3 Heel erg gaaf dat jullie naar de persvoorstelling zijn geweest met Lana 😀 Onwijs leuk verslag met mooie foto's!
  Dagmar onlangs geplaatst…Event – O My Bag Amsterdam High TeaMy Profile

 • Paola
  30 oktober 2014

  Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar hoe churro’s smaken! Gaaf dat je Vip was bij Woezel en pip!
  Paola onlangs geplaatst…Bodybutter stashMy Profile

 • Manon
  30 oktober 2014

  Leuke diary! Ik dacht eerst dat die saté bij de noodles ketchup was haha, vond het al zo’n rare combinatie. En heel fijn dat je zo’n plezier hebt in je werk nu 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Run2day Saucony HalloweenRun Eindhoven 2014My Profile

 • Sophie
  30 oktober 2014

  Wat een heerlijke diary! Woezel en Pip is zo schattig, wat leuk dat jullie daar als viv’s mochten zijn (wat een leuk woord :D). Heerlijk dat oathie broodje bij Bagels&Beans, jum! En je tas! Ohh, zo mooi! <3 Ik wil ook nog dolgraag een MK tas, ik ben nog aan 't sparen maar weet precies welke ik wil! <3
  Sophie onlangs geplaatst…Look with Pupa ♥My Profile

 • Seline
  30 oktober 2014

  Leuke foto’s! Ik had al op instagram gezien dat jullie naar Woezel en Pip gingen, en echt heel erg leuk van die nieuwe Zwitsal lijn! Ben benieuwd! Wat fijn dat je zoveel plezier in je werk hebt!
  Seline onlangs geplaatst…Mama is ziekMy Profile

 • Saskia
  30 oktober 2014

  Wat leuk dat jullie naar woezel en PiP geweest zijn! Erg leuk en leuke foto’s weer!
  Saskia onlangs geplaatst…Inspirerende quote #3My Profile

 • Vanessa
  30 oktober 2014

  Leuk om te zien! Pyjama’s kan je idd niet genoeg hebben als vrouw, heb er gisteren ook nog eentje gekocht 🙂 Dat blogboek lijkt me best interessant. Ik ben benieuwd naar een review ervan. Verder is het geweldig om te zien hoe je geniet van het bloggen. Gewoon zo verder doen!
  Vanessa onlangs geplaatst…H&M Lipgloss | Berlin Night & Paris RedMy Profile

 • Anneleen
  30 oktober 2014

  Gezellige foto’s! En wat leuk dat jullie werden uitgenodigd om naar Woezel en Pip te gaan kijken. Ik vind die foto van jullie huisje ook heel knus en rustgevend!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Koalabeautymama
  30 oktober 2014

  Aah Lana ging ook koekjes versieren bij Woezel & Pip 😀 Leuk hè voor die kindertjes. Ayumi vond het ook erg leuk. Ze heeft zelfs 3 koeken op ofzo haha. Mooie tas trouwens ! 😉 Lucky you
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: Happy wife, happy lifeMy Profile

 • Manon
  30 oktober 2014

  Wat een heerlijk, druk weekje Kel :D! Leuke mensen, gezellige dingen… En ik vind je tas echt onwijs mooi!
  Manon onlangs geplaatst…Back on track – Weight Watchers #1My Profile

 • Marjolijn
  30 oktober 2014

  Heel leuk om te lezen weer. En heb je die roti’s zelf gemaakt? Respect daarvoor in dat geval hihi.

  Ik heb niet echt een favoriet kookboek, heb er wel heel veel. Op dit moment haal ik veel inspiratie uit Powerfood van Rens Kroes.

 • Joyce
  30 oktober 2014

  Woehoe wat een leuke week! En ik ben verliefd op die interieurfoto waar je uggs ook op staan. En die lijst met die tea en happy quote is perfect, dan snap ik wel waarom je zo trots bent op je huisje 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Filmpje – Shoplog Xenos en ActionMy Profile

 • Angelique
  30 oktober 2014

  Wat een heerlijke week weer, ik ben mij ook aan het verdiepen in meer blog gerelateerde boeken aangezien het bij mij ook steeds beter gaat met bloggen. En woezel en pip is echt geweldig! Ik ga in februari met keano dus ben heel benieuwd
  Angelique onlangs geplaatst…Organisatie | Family PlannerMy Profile

 • Linda Lebesque
  30 oktober 2014

  Wat mooi dat je de knoop hebt doorgehakt voor jezelf, ik hoop dat ook ooit te kunnen doen. En je tas is prachtig!
  Linda Lebesque onlangs geplaatst…Epigenetica en paardenMy Profile

 • A Mother is born
  30 oktober 2014

  Wat een leuke diary! Fijne week heb je gehad. Zijn die churros nou echt zo lekker als ze eruit zien? Ik heb ze nog nooit gehad…

  Zulke weken geven je veel energie, leuk!
  A Mother is born onlangs geplaatst…Dromen…My Profile

 • Veronique
  30 oktober 2014

  Ziet eruit als een gezellige week. Ik kan je al vertellen: het Blogboek is super! Doorheen het boek staan in totaal 120 ideeën voor een blogpost. Op enkele Belgische blogs (waaronder de mijne) loopt ondertussen #projectblogboek, waarbij de uitdaging is om elk van die 120 ideeën tot daadwerkelijke blogposts uit te werken! 🙂

  Veel leesplezier!
  Veronique onlangs geplaatst…Weekmenu 43: aMuse belooft betere beeldenMy Profile

 • Dionne
  30 oktober 2014

  Je tas is echt prachtig!
  Dionne onlangs geplaatst…Wishlist | Dé perfecte tasMy Profile

 • Maaike
  30 oktober 2014

  Die churro’s lijken me eigenlijk ook wel lekker, terwijl ik ze nog nooit heb gehad! En die nieuwe MK tas is echt fantastisch <3
  Maaike onlangs geplaatst…Review: HEMA Long Lasting Nail Polish & Catrice Ultimate Nail LacquerMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  30 oktober 2014

  Altijd leuk om te zien wat je afgelopen week gedaan hebt! Supermooie foto’s van jou en Shirley! Ik vind het ook fijn dat al je foto’s in hetzelfde vierkante formaat zijn 🙂 mmmm churro’s! En inderdaad grappig die foto van jou op weg naar je tas, haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog Primark: oktober 2014My Profile

 • Simone
  30 oktober 2014

  Mmm Kelly wat heb je lekkere dingen gegeten! En je tas, daar blijf ik nog wel even verliefd op denk ik, ZO mooi!
  Simone onlangs geplaatst…Recept: gezonde én lekkere (ananas) speltpannenkoekenMy Profile

 • Simone
  30 oktober 2014

  Wat een leuke diary! Dat blogboek wil ik ook heel graag hebben, maar ik wacht even mijn verjaardag af, haha!
  Simone onlangs geplaatst…Postcrossing – Waar koop ik mijn kaarten?My Profile

 • Marijke
  30 oktober 2014

  Oh, je Michael Kors tas is echt zooo mooi!
  Marijke onlangs geplaatst…Benefit Blush Combo!My Profile

 • Mirne
  30 oktober 2014

  Leuke events! Ik maak roti ook altijs met sperziebonen, lekker makkelijk 😀
  Mirne onlangs geplaatst…Slanke mediterraanse boerenkool stamppotMy Profile

 • Tamarah
  30 oktober 2014

  Wat een fijn overzicht van je week! Zoveel leuke dingen gedaan, echt super leuk! En heel fijn dat het fulltime bloggen je zoveel voldoening geeft! Het blogboek lijkt me ook leerzaam, ben benieuwd naar je review hierover!
  Tamarah onlangs geplaatst…Wedding #7 – Trouwdag vrijdag 18-7-2014! (1/2)My Profile

 • Eline
  30 oktober 2014

  Wat leuk dat je die kookboeken kreeg, staan vast hele lekkere dingen in!
  Eline onlangs geplaatst…EiersaladeMy Profile

 • Nesrin
  30 oktober 2014

  Ik ben nu heel benieuwd wat Chunno’s precies zijn.
  Super fijn dat je het naar je zin hebt als fulltime blogger!
  Nesrin onlangs geplaatst…Cactusvijgolie the big reviewMy Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  30 oktober 2014

  Wat fijn dat je aantallen zo blijven groeien! Lijkt me een spannende, moeilijke keuze. Dan kun je deze support wel gebruiken!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Stylish Yohji Yamamoto Halloween Makeup TutorialMy Profile

 • Janske
  30 oktober 2014

  Wat een leuke week weer… Dat boek staat ook op mijn wishlist.
  Ik ben erg benieuwd!
  Janske onlangs geplaatst…Shoplog Oktober 2014My Profile

 • Chloe Sterk
  30 oktober 2014

  Super leuke foto’s! 🙂 X

 • Nicole
  30 oktober 2014

  Dat blogboek heb ik ook! Gekregen van lieve Linda.. Heb alleen nog niet echt tijd gehad om erin te lezen…
  Mijn Joolz kan trouwens wel helemaal plat zodat Fay kan slapen..

  Mooie foto trouwens van jullie knusse gezellige huisje!
  Nicole onlangs geplaatst…Fotografie tips: hoe maak je een selfie?My Profile

 • Thefoodiary
  30 oktober 2014

  Wat leuk dat je die kookboeken hebt mogen ontvangen! Lijken mij ook twee hele leuk kookboeken. Enne, niet alleen jij bent verliefd op de tas, maar ik ook hahaha. Bij mij blijft het voorlopig bij dromen 🙁

 • Rory
  30 oktober 2014

  Leuk verslag weer! Ik ben dol op dit artikelen. Interessant overigens om te lezen hoe Lana reageerde op 65 minuten Woezel en Pip. Ik ben van plan om Mila (ruim 2,5 jaar) mee te nemen naar de film (voor het eerst). De film van Trippel Trappel Sinterklaas. Maar ik ben benieuwd of het niet veel te veel en te lang zal zijn. Ons meisje kijkt na het eten maximaal 10 minuutjes een aflevering van Nijntje, of het Zandkasteel en dat is het dan.
  En verder ben ik erg benieuwd naar het recept van de Surinaamse roti. Toen ik nog in het centrum van Amsterdam werkte haalde ik regelmatig bij de Surinamer (broodje Pom, mmmmm). Zelf maken lijkt mij superleuk.
  Rory onlangs geplaatst…Mijn ervaring met zwanger zijn op je 40steMy Profile

 • Kim / Vintage & Beauty
  30 oktober 2014

  Leuk overzicht heb je gemaakt. Die tas is echt prachtig! Hij lijkt me echt elke cent dubbel en dwars waard. Geniet ervan 🙂
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…Shop tip: Recycle SomethingMy Profile

 • Milou
  30 oktober 2014

  Hele leuke dingen heb je weer gedaan de afgelopen dagen. De drie boeken staan alle drie nog op mijn wishlist. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt!
  Milou onlangs geplaatst…Quotes die mij inspirerenMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  30 oktober 2014

  Die Toscaanse bagel is zo lekker bij Bagels en Beans! En nogmaals: je tas is super gaaf!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[TRAVEL] Korea – Seoul, Deoksugung PalaceMy Profile

 • Elise
  31 oktober 2014

  Zo leuk die voorstelling van Woezel en Pip! Hier vonden we dat ook heel leuk en als Hayden wat groter is gaan we zeker weer.
  Elise onlangs geplaatst…Alweer bijna 5 jaar!My Profile

 • Kimberley
  31 oktober 2014

  Wat fijn dat je nu fulltime kunt bloggen en het zo naar je zin hebt ermee :D. Ik ben benieuwd naar het blogboek. Een review zou heel fijn zijn!
  Kimberley onlangs geplaatst…BBC Book List ChallengeMy Profile

 • Martine
  31 oktober 2014

  Was echt leuk he, Woezel & Pip.. Al die blije kindjes! En nice armcandy you’ve got there 🙂
  Martine onlangs geplaatst…He joh, lekker gezellig op visite!My Profile

 • Cindy
  31 oktober 2014

  Wat een heerlijke diary! Ik ben erg benieuwd naar zowel het blogboekje als het kookboek van Lekker en Simpel, ik volg ze op Instagram en ik lees regelmatig recepten op de site van Flair, waar ze ook staan.
  Cindy onlangs geplaatst…100 Happy Days Project: deel 3My Profile

 • Frederika
  1 november 2014

  Wat een heerlijk weekje oh en je tas…zo op mooi

 • Daniëlle
  1 november 2014

  Aah wat was woezel en pip leuk he! Ik ben ook geweest met mijn zoontje die is 2 jaar en 6 maanden, jammer dat ik jullie niet heb gezien anders was ik even hoi komen zeggen!

 • Whitney
  7 november 2014

  Tof dat je samenwerkt met Mooi PR, leuke meiden daar (heb er veel contact mee gehad tijdens mijn oude werk).
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the moment #16My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.