Diary donderdag : Persevents, Woezel en Pip en shopping

diarye453

Ik kan soms niet geloven hoe snel de tijd voorbij gaat. Ik geniet van iedere dag en ik ben nog steeds zo blij dat ik de keuze gemaakt heb om fulltime te gaan bloggen. Het maakt me oprecht heel gelukkig, ik doe de dingen die ik leuk vind. Ik werk hard, maak veel uren maar je hoort me niet klagen. Achter de schermen is het veel werk rondom administratie, de mails, contacten met pr-bureaus enzovoorts maar ik vind het zo leuk! Ik sta iedere dag met een glimlach op en kijk tevreden in mijn agenda. De bezoekersaantallen blijven groeien, jullie lieve comments maken me zo vrolijk, ik heb echt de juiste keuze gemaakt. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit iedere dag mag doen. Afgelopen week was een hele leuke week, zo ging ik donderdag de hele dag op pad in Amsterdam met Shirley, hadden Yannick, ik en Lana dit weekend een premiere voorstelling van Woezel en Pip, hebben Yannick en ik zondag uitgebreid gekookt en nog meer leuke dingen die ik vandaag in foto’s zal delen.  Kijk je gezellig met me mee?

Dit was mijn lunch afgelopen donderdag. Ik ging met Shirley op kraamvisite bij Betty en we lunchten daarna bij Bagels en Beans. Ik had een oathie bagel met tapenade, creamcheese, zongedroogde tomaatjes en ik dronk er een alles gemengd sapje bij. Ook Nim en Skyler waren gezellig met ons mee.

Mommybloggers op pad naar twee persevents die we hadden in Amsterdam. Ik heb deze dag gefilmd en de vlog komt morgen online.

Bij Mooi Pr kregen we onder andere de nieuwe NUNA ivvi kinderwagen te zien. Hier schreef ik al eens een artikel over dus ik vond het erg leuk deze in het echt te bewonderen. Een ideale kinderwagen met veel laadruimte (ideaal tijdens het shoppen). Ook kan je de buggy-inzet helemaal plat leggen zodat je kindje onderweg liggend te slapen kan leggen en dat is een functie die ik bijvoorbeeld mis aan onze Joolz kinderwagen. Hij is heel compact op te vouwen en rijdt heel soepel. Ik had dit merk willen kennen toen ik nog zwanger was en me aan het oriënteren was op een kinderwagen.

Aan het einde van de dag deed ik een poging tot een selfie met Skyler (#Skyleroverload) die lekker veel aan het bewegen was.

Eenmaal thuis aangekomen werden we uitgenodigd om lekker bij mijn ouders te eten. Ze hadden heerlijke noodles gekookt met veel groentes, saté en kroepoek, het was lekker!

De dag erna weer lekker aan het werk vanuit huis.

Ik lunchte met een tosti met dubbele kaas (dus ook kaas op de bovenkant) en curry, mmm!

En lieve Shirley stuurde me dit pakketje met heerlijke chocolade. De dag ervoor hadden we al zoveel zin in chocolade maar kwamen we daar niet meer aan toe maar gelukkig kon ik er de dag erna wel van smullen. Dit is mijn favoriete smaak van Tony Chocolonely.

In de middag verzorgde ik een beautyfeestje voor 7 meiden. 

Ik test de Garmin Smartvivo activity tracker die naast een stappenteller en activiteitenmeter ook een smartwatch is waarop de meldingen van je smartphone binnenkomen! Zo ook allerlei leuke what’s app berichten.

Yannick, ik en Lana werden zaterdag als VIV’s (very important vriendjes haha) uitgenodigd voor de premiere van de theatervoorstelling van Woezel en Pip in het Beatrix theater in Utrecht. Deze selfie maakten we in de auto want we hadden er zin in!

Daar zagen we allerlei vips zoals Jim Bakkum, Wendy van Dijk, Jeroen van Koningsbrugge en meer bekenden met hun kids, heel tof om daarbij te mogen zijn.

De voorstelling duurde in totaal 65 minuten waarin er een aantal verhalen van Woezel en Pip gespeeld zijn. Er zat een heel educatief element in de voorstelling waardoor het voor kinderen tevens leerzaam is. De voorstelling is vooral geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Toch merkten we aan Lana dat ze er echt van genoten heeft. Ze swingde mee met de muziek, zat aandachtig te kijken en leek het heel erg te volgen. Echter was 65 minuten voor haar wat te lang waardoor ik de laatste 10 minuten met haar naar buiten gegaan ben omdat ze onrustig werd. Voor kinderen boven de 2 is dit veel beter vol te houden.

Het babymerk Zwitsal heeft een nieuwe Woezel en Pip collectie uitgebracht. Onder andere billendoekjes, wasgel en bodylotion die zijn bewerkt met de leuke opdruk van Woezel en Pip. Ik denk dat deze samenwerking een groot succes is. Deze nieuwe producten kregen we te zien na de voorstelling in de VIP lounge. Ook mochten de kinderen daar knutselen, koekjes versieren, popcorn maken, ze kregen Woezel en Pip ballonnen en meer. Daarna kregen we een leuke goodiebag mee naar huis met onder andere producten van Zwitsal van hun Woezel en Pip lijn. Het was echt een hele geslaagde dag.

Zondag was het koopzondag in Den Bosch en daar gingen we gezellig naar toe. Tussendoor aten we verse Churro’s, heerlijk!

In de avond gingen Yannick en ik uitgebreid koken. We maakte Surinaamse roti met Kip massala en haricot verts (ipv. kousenband). Hier komen binnenkort de recepten van online! Heerlijk om zelf thuis te maken namelijk.

We nodigden mijn ouders uit om gezellig mee te eten.

Maandag was zoals deze afbeelding al zegt, een mooie chaos. Ik bracht Lana de hele dag bij mijn ouders zodat ik thuis hard door kon werken. Ik had een aantal deadlines staan voor campagnes en nog een heleboel mail weg te werken. Het is zo fijn om even veel uren achter elkaar te kunnen maken zonder kindje om je heen. En dat in de wetenschap dat Lana verwend werd bij mijn lieve ouders.

Ik vond dit gewoon een hele mooie foto waard! Ik ben dol op ons knusse en gezellige huisje. De inrichting, de rustige kleuren, het past helemaal bij ons.

Dinsdagochtend werkte ik aan de site en in de middag ging ik gezellig shoppen met mijn vriendin Lisa. Ik was echt op een shoppingmissie. We gingen naar Eindhoven voor de Primark en daarna door naar Den Bosch om mijn nieuwe tas te kopen. Ik vond deze foto wel heel erg grappig, Lisa maakte deze foto van me terwijl ik onderweg naar Den Bosch was om mijn nieuwe tas te gaan kopen. Een meisje met een missie 😉

Gisteren konden jullie al meer lezen over mijn nieuwe tas. De Michael Kors jetset travel in Taupe en daarnaast mijn shopbuit van Primark. Niet echt shoplog waardig want ik kocht namelijk wat items voor Lana (daar komt binnenkort een outfit of the day van), twee vesten voor Yannick, een cadeau voor mijn moeder en voor mezelf een simpele trui, een pyjama en sokken. Niet zo leuk om op video te laten zien maar wel items waar ik blij mee ben. En pyjama’s kun je nooit genoeg hebben als vrouw toch?

Verliefd op mijn nieuwe tas.

Mijn ontbijt van gisteren. Heerlijke griekse yoghurt, een halve banaan en cruesli. Daarbij dronk ik een grote mok met Turkse appel thee.

Ik kocht bij Bol.com het blogboek van Kelly Deriemaeker als zijnde ‘vakliteratuur’ voor mijn blog. Ik ben heel benieuwd wat ik hier allemaal van kan leren want er staat heel veel nuttige informatie in. Allemaal tips om bloggen goed aan te pakken, meer inspiratie op te doen en ook de zakelijke kant te verbeteren. Bloggen is in mijn ogen echt een les en iedere dag leer ik weer nieuwe dingen erbij. Ik denk dat ik van dit boek nog wel een review zal schrijven.

Woensdag werkte ik in de ochtend aan mijn blog en in de middag ging ik lunchen bij een vriendin, daarna gingen we koffie drinken in het dorpje. Ik nam een cappuccino met slagroom, heerlijk!

Ook de pakketjesman was weer langs geweest en bracht me deze kookboeken. Het kookboek van Leonie Ter Veld – Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet met lekkere en makkelijke recepten, en het lekker en simpel kookboek. Ik wil binnenkort een leuk verzamel artikel maken met kookboeken die ik gelezen heb en wat ik ervan vind. Wat is jullie favoriete kookboek?

Dit was mijn diary voor deze week. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer een kijkje in mijn leven te nemen. Ik ben benieuwd naar jullie comments. Een hele fijne dag gewenst,

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

51 gedachten over “Diary donderdag : Persevents, Woezel en Pip en shopping”

 1. Wat een prachtig dat eerste stukje wat je schrijft! Dat het bloggen je zo gelukkig maakt en dat je er zo van geniet. Dat moet fantastisch zijn om zo te kunnen genieten van je werk. Heel fijn voor je!
  Marion onlangs geplaatst…Plog: Dagje naar mijn zusMy Profile

 2. Wat een super fijn weekje heb je achter de rug. Leuk om te zien! De oatie bij B&B ziet er zo lekker uit. Die wil ik ook graag eens proberen, yum! En ik ben heel benieuwd naar het blog boekje!
  Marloes onlangs geplaatst…Verslag Weekendje Madrid!My Profile

 3. Wat heb je toch allemaal lekkere dingen gegeten afgelopen week, ziet er erg smakelijk uit. Echt heel erg leuk dat je naar de voorstelling van Woezel en Pip bent geweest. Mij zijn ook een keer naar een voorstelling van Woezel en Pip geweest, toen was Levi 18 maanden denk ik, maar dat was geen succes. Nu weet ik zeker dat hij het wel leuk zou vinden, dus ik ga toch maar eens kijken of de voorstelling ook binnenkort draait in Eindhoven.
  Diana onlangs geplaatst…New in: MAC Diva lipstickMy Profile

 4. Wat een heerlijke diary! Woezel en Pip is zo schattig, wat leuk dat jullie daar als viv’s mochten zijn (wat een leuk woord :D). Heerlijk dat oathie broodje bij Bagels&Beans, jum! En je tas! Ohh, zo mooi! <3 Ik wil ook nog dolgraag een MK tas, ik ben nog aan 't sparen maar weet precies welke ik wil! <3
  Sophie onlangs geplaatst…Look with Pupa ♥My Profile

 5. Leuke foto’s! Ik had al op instagram gezien dat jullie naar Woezel en Pip gingen, en echt heel erg leuk van die nieuwe Zwitsal lijn! Ben benieuwd! Wat fijn dat je zoveel plezier in je werk hebt!
  Seline onlangs geplaatst…Mama is ziekMy Profile

 6. Leuk om te zien! Pyjama’s kan je idd niet genoeg hebben als vrouw, heb er gisteren ook nog eentje gekocht 🙂 Dat blogboek lijkt me best interessant. Ik ben benieuwd naar een review ervan. Verder is het geweldig om te zien hoe je geniet van het bloggen. Gewoon zo verder doen!
  Vanessa onlangs geplaatst…H&M Lipgloss | Berlin Night & Paris RedMy Profile

 7. Heel leuk om te lezen weer. En heb je die roti’s zelf gemaakt? Respect daarvoor in dat geval hihi.

  Ik heb niet echt een favoriet kookboek, heb er wel heel veel. Op dit moment haal ik veel inspiratie uit Powerfood van Rens Kroes.

 8. Wat een heerlijke week weer, ik ben mij ook aan het verdiepen in meer blog gerelateerde boeken aangezien het bij mij ook steeds beter gaat met bloggen. En woezel en pip is echt geweldig! Ik ga in februari met keano dus ben heel benieuwd
  Angelique onlangs geplaatst…Organisatie | Family PlannerMy Profile

 9. Wat een leuke diary! Fijne week heb je gehad. Zijn die churros nou echt zo lekker als ze eruit zien? Ik heb ze nog nooit gehad…

  Zulke weken geven je veel energie, leuk!
  A Mother is born onlangs geplaatst…Dromen…My Profile

 10. Ziet eruit als een gezellige week. Ik kan je al vertellen: het Blogboek is super! Doorheen het boek staan in totaal 120 ideeën voor een blogpost. Op enkele Belgische blogs (waaronder de mijne) loopt ondertussen #projectblogboek, waarbij de uitdaging is om elk van die 120 ideeën tot daadwerkelijke blogposts uit te werken! 🙂

  Veel leesplezier!
  Veronique onlangs geplaatst…Weekmenu 43: aMuse belooft betere beeldenMy Profile

 11. Altijd leuk om te zien wat je afgelopen week gedaan hebt! Supermooie foto’s van jou en Shirley! Ik vind het ook fijn dat al je foto’s in hetzelfde vierkante formaat zijn 🙂 mmmm churro’s! En inderdaad grappig die foto van jou op weg naar je tas, haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog Primark: oktober 2014My Profile

 12. Wat leuk dat je die kookboeken hebt mogen ontvangen! Lijken mij ook twee hele leuk kookboeken. Enne, niet alleen jij bent verliefd op de tas, maar ik ook hahaha. Bij mij blijft het voorlopig bij dromen 🙁

 13. Leuk verslag weer! Ik ben dol op dit artikelen. Interessant overigens om te lezen hoe Lana reageerde op 65 minuten Woezel en Pip. Ik ben van plan om Mila (ruim 2,5 jaar) mee te nemen naar de film (voor het eerst). De film van Trippel Trappel Sinterklaas. Maar ik ben benieuwd of het niet veel te veel en te lang zal zijn. Ons meisje kijkt na het eten maximaal 10 minuutjes een aflevering van Nijntje, of het Zandkasteel en dat is het dan.
  En verder ben ik erg benieuwd naar het recept van de Surinaamse roti. Toen ik nog in het centrum van Amsterdam werkte haalde ik regelmatig bij de Surinamer (broodje Pom, mmmmm). Zelf maken lijkt mij superleuk.
  Rory onlangs geplaatst…Mijn ervaring met zwanger zijn op je 40steMy Profile

 14. Wat een heerlijke diary! Ik ben erg benieuwd naar zowel het blogboekje als het kookboek van Lekker en Simpel, ik volg ze op Instagram en ik lees regelmatig recepten op de site van Flair, waar ze ook staan.
  Cindy onlangs geplaatst…100 Happy Days Project: deel 3My Profile

 15. Aah wat was woezel en pip leuk he! Ik ben ook geweest met mijn zoontje die is 2 jaar en 6 maanden, jammer dat ik jullie niet heb gezien anders was ik even hoi komen zeggen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.