Mommy monday filmpje: Mama’s 3 minuten make-up challenge

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal.

Mommy monday, de favoriete dag van mijn blogweek vind ik. Ik vind het heel leuk om steeds weer wat nieuws te verzinnen en aan jullie reacties en bezoekersaantallen te zien vinden jullie dit ook een leuke rubriek, makes me happy! Een filmpje dit keer met een challenge die voor vele mama’s herkenbaar in de oren kan klinken.

Als moeder zijnde heb je soms maar weinig tijd voor je make-up omdat je kindje al wakker is en je aandacht wilt hebben, en omdat het in de ochtend nogal hectisch kan zijn. Toch wil je er natuurlijk wel goed bij lopen als stijlvolle mama dus is het handig als je jezelf snel kunt opmaken. Vandaag oefende ik een challenge in het filmpje waarin ik mij in drie minuten tijd moest opmaken. Ik ga nu niet verklappen of ik het gehaald heb, dat kun je zien in het filmpje maar wij moeders kunnen toch alles tegelijkertijd in een snelle tijd? hihi.

Ik ben benieuwd naar andere mama’s en hun ervaringen met het snel en vlug doen van je make-up, beauty etc. Als jullie tips voor mij hebben of voor andere moeders dan mag je deze zeker delen in de comments. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn filmpje vinden, ik zou het heel tof vinden als je je feedback zou achterlaten.

Liefs Kelly 

Verzoekjes voor de volgende mommy monday mag je natuurlijk altijd indienen.

Ps. Gisteren stond er weer een artikel van mij online op mommytobe namelijk: Mama’s kunnen niet ziek zijn, toch?’

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Healthy Mommy
  10 februari 2014

  Leuke versie van de Make Up Challenge! Ik hoor het inderdaad van (jonge) moeders om me heen dat het met een kindje allemaal net ff wat sneller moet. Ik heb zelf nog niet die haast maar moet heel eerlijk zeggen dat ik ‘s morgens echt niet langer dan 5 á 10 minuten voor de spiegel sta! Haha, het stukje “ik heb nogal wat oneffenheden dus ik ga lekker door..” Geniaal!
  Knap gedaan in drie minuten.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Algemene sporttipsMy Profile

 • Bibian
  10 februari 2014

  Leuk filmpje, ik doe het een beetje hetzelfde. Ik neem zelf ongeveer 10 minuten de tijd want River slaapt meestal nog, heerlijk hihi. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Een kijkje in het leven van… Manon #6My Profile

 • Geertje
  10 februari 2014

  Op de doordeweekse dagen blijft het voor mij bij eyeliner, mascara en lipstick… Daar ben ik echt maar heel kort mee bezig. In het weekend, als we ergens naar toe moeten, ben ik iets langer bezig, maar ja, dan heb ik ook manlief die de meiden bezig houdt 😉
  Geertje onlangs geplaatst…Mooie Flashmobs…My Profile

 • Puce
  10 februari 2014

  Damm… Alleen al met eyeliner gepriegel ben ik 3 minuten kwijt. Knap gedaan! Ik hield voor en tijdens mijn zwangerschap ervan om mezelf heerlijk op te maken, maar sinds de geboorte van mijn zoon ruim 3 weken geleden ben ik al blij als ik aan douchen toekom. Wordt vast beter met de tijd dus daar houd ik me maar aan vast!

 • Manon
  10 februari 2014

  Wat een leuk filmpje! En wat kun je dat snel. Ik gebruik al 3 minuten alleen voor m’n eyeliner hahaha anders zit het overal 😀
  Manon onlangs geplaatst…Een kijkje in het leven van… Manon #6My Profile

 • Nicole
  10 februari 2014

  Ik draag maar weinig make up, alleen lijntje onder de ogen en mascara.. Ben ook erg slecht erin hoor, in mezelf opmaken…
  Ben erg benieuwd of ik meer wil doen straks nadat ik ook mama ben. Lipstick is sowieso niet mijn ding..

  Wel erg knap hoor, in 3 minuten tijd 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…InkomMy Profile

 • rachel
  10 februari 2014

  omg hihih werd helemaal nerveus van je haha maar idd mamas hebben weinig tijd dus snel snel maar ik doe er nu toch wel gewoon lekker en minuut of 10 over haha
  rachel onlangs geplaatst…Week 6My Profile

 • Chantal
  10 februari 2014

  Ik gebruik totaal geen make up, nooit gedaan ook… ik ben puur natuur. Ik gebruik alleen een dag en nachtcreme.
  Chantal onlangs geplaatst…Ambi-light!!My Profile

 • Anouk
  10 februari 2014

  Zo je bent echt getraind in het snel opmaken! Kijk zo snel je die eyeliner op deed, ik ben onder de indruk hoor haha
  Anouk onlangs geplaatst…Recept: Zelf maak ovenfrietjesMy Profile

 • Whitney
  10 februari 2014

  Wauw snel gedaan. Ik gebruik zelf weinig make up dus denk dat ik 3 min wel red. Me haar duurt alleen altijd zo lang.
  Whitney onlangs geplaatst…Verlof week #14My Profile

 • MijnNotitieboek
  10 februari 2014

  Ik zat echt vol verbazing te kijken, wat kan jij dat snel!! Gewoon helemaal opgemaakt, je hebt meer als ik opdoe op een normale dag en ik doe er echt veel langer over. Echt een leuk filmpje, ook echt wel grappig eigenlijk om te zien!
  MijnNotitieboek onlangs geplaatst…Tip: AdressenboekjeMy Profile

 • Maai
  10 februari 2014

  Wouw ik vind je een kanjer. Ik kan dat niet in 3 minuten maar heb wel weer van je geleerd. Sorry mijn filmpje gaat zeker niet online 🙂
  Maai onlangs geplaatst…Opruimen, kissebissen en een nieuwe rubriekMy Profile

 • Gwen
  10 februari 2014

  Een beetje hetzelfde als Maari, 3 minuten: no way! Ja, dan zit mijn mascara er net op geloof ik 😉 Ik ben wel giga veel sneller geworden sinds ik mama ben, want voorheen deed ik gerust 10 minuten over 1 oog mascara. Ik draag meestal alleen bb-cream, blush en mascara, maar ben dan zo’n zeikerd die alle wimpers netjes gespreid wil. En dat doe ik met een pincet erbij. Dus. No comment haha. Anyway, het begin “als je gedoucht of gewassen bent en je haar zit …” daar heb ik hier al niet eens tijd voor helaas. Ik douche meestal met Olivia die al wakker is en in bed een boekje leest in combinatie met gedrein en dan dus megasnel afdrogen en mezelf aankleden in haar kamertje, terwijl ik steeds zeg dat ik bijna klaar ben enzo. Vrij irritant 😉 Make-up doe ik dan terwijl we ontbijten. Zucht, mommylife haha 😉 Op werkdagen, maar dat zijn er maar 2, slaapt ze vaak nog wel en doet manlief het wassen en aankleden van Olivia, dat scheelt iets.
  Gwen onlangs geplaatst…Lieve Olivia #2My Profile

 • Sylvia Kuijsten
  10 februari 2014

  Haha, erg leuk filmpje! En jemig, dat doe je snel! Bij mij gaat de meeste tijd in de foundation zitten, de rest zit er ook zo op 😉
  Sylvia Kuijsten onlangs geplaatst…Happy Challenge: wat wil je veranderen?My Profile

 • xhannahs
  10 februari 2014

  Wauw wat snel! Ik zit geen uren voor de spiegel, maar dit red ik echt niet haha. Moet ik nog maar goed oefenen voordat ik moeder word hihi
  xhannahs onlangs geplaatst…Persoonlijk | OnzekerheidMy Profile

 • Linda
  10 februari 2014

  Netjes hoor in drie minuten, ik begin er niet eens aan.
  Linda onlangs geplaatst…Olympisch zoeken #4My Profile

 • Martina
  10 februari 2014

  Knap gedaan! Ik heb de reine variant van deze Challenge gedaan, was zeker een uitdaging!
  Martina onlangs geplaatst…10 februari 2014 – gewoontes doorbrokenMy Profile

 • Vanessa
  10 februari 2014

  Leuk om te zien! Je doet het heel goed, 3 minuten is echt niet veel 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn favoriete truien en vesten / EspritMy Profile

 • BakinBeautyNL
  10 februari 2014

  3 Minuten?! Serieus? Wauw.. Ik ga eens opnemen hoe lang ik erover doe!
  BakinBeautyNL onlangs geplaatst…Make-up bestelling van themakeupspot.nlMy Profile

 • anoushka
  10 februari 2014

  Leuk filmpje !! Lekker snel !!

 • Fabiënne
  10 februari 2014

  Ik vind dat je het echt heel goed gedaan hebt!
  Fabiënne onlangs geplaatst…Jolly Jewels actie bij PolishAholicMy Profile

 • Saskia
  10 februari 2014

  Ontzettend leuk filmpje! En knap dat je het zo snel kan. Ik probeer mij in de ochtend ook zo snel mogelijk op te maken, gebruik dan meestal concealer en mascara en lipstick.
  Saskia onlangs geplaatst…Swatch: Essence 182 Hello Rosy (nieuwe collectie)My Profile

 • Barbara
  10 februari 2014

  Haha, leuk gedaan
  Barbara onlangs geplaatst…Food: lekkere en gezonde snacks #1My Profile

 • Rianca
  10 februari 2014

  Wauw, als ik mezelf in 3 minuten op kon maken zou ik het elke dag doen. Ik wil jou eyeliner skills, want daar ben ik echt slecht in. :’) Lijkt zo makkelijk als jij het doet. Leuk filmpje!
  Rianca onlangs geplaatst…Blabla: studeren enzo!My Profile

 • Marloes
  10 februari 2014

  Leuk filmpje! En heel knap binnen de 3 minuten!
  Marloes onlangs geplaatst…Pictorial: Vintage Romance LookMy Profile

 • Lianne
  10 februari 2014

  Super leuk filmpje! Zo gaat het elke ochtend haha

 • Nadia
  12 februari 2014

  Superleuk filmpje joh, is weer eens wat anders! 😀 Zoals de meeste meiden hierboven al zeggen: erg knap dat je dat allemaal kan in drie minuten, ik gebruik zelf véél minder maar red het niet in drie minuten!

  Echt leuk om te lezen, de jonge-mama-verhalen van jou en Shirley, ik leer er echt van alles bij… had er bijvoorbeeld nooit bij stilgestaan dat je als nieuwe moeder amper de tijd hebt om te douchen en je aan te kleden etc.

 • Diary donderdag: Bloggen,bakken en shoppen - Kelly Caresse | Kelly Caresse
  13 februari 2014

  […] hierboven was ik bezig voor mijn blog. De linkerfoto is mijn ‘setting’ toen ik de mommy monday 3 minuten make-up challenge video ging filmen. Heerlijk bij mijn fijne make-up tafel. Op de rechterfoto was ik bezig met mijn […]

 • LorenaVienne
  13 februari 2014

  Ik doe het meestal als de baby weer slaapt. (dat is een uur nadat we ‘s ochtends uit bed gaan).
  Ik doe altijd mascara en wenkbrauwpoeder op. Regelmatig ook oogschaduw.

  Aan concealer moet ik eigenlijk ook beginnen, de blauwe wallen onder mijn ogen van te weinig slaap,die vallen echt niet te ontkennen.

 • Con leche
  13 februari 2014

  Wauwww, zo snel! Jij bent duidelijk getraind, over m’n mascara alleen al doe ik zeker 3 minuten (misschien omdat ik geen mamma ben 😉 )!
  Con leche onlangs geplaatst…Merry ChristmasMy Profile

 • Kelly Caresse | Dagboek van een thuisblijfmama
  25 april 2014

  […] hierboven was ik bezig voor mijn blog. De linkerfoto is mijn ‘setting’ toen ik de mommy monday 3 minuten make-up challenge video ging filmen. Heerlijk bij mijn fijne make-up tafel. Op de rechterfoto was ik bezig met mijn […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.