Mannen verleiden met beertjes is een no-go

Weet jij al wat je gaat doen voor je Valentijn? Je valentijn kan je vriendje zijn, je man, die ene knapperd die je steeds tegen komt tijdens het uitgaan, die ene collega of wie dan ook. Iemand waar jij een speciaal gevoel bij hebt, maar vooral ook iemand waar je indruk bij wilt maken. Je wilt iemand een speciaal gevoel bezorgen en daar is Valentijnsdag een dag bij uitstek voor. Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag en ik denk dat ik mijn vriend nog wel wil verrassen met een lekker zelf gekookt etentje, of iets anders wat ik in de keuken bak. Daarbij is Lana vrijdag 4 maanden dus dat is wel iets om te vieren. Ik vind Valentijnsdag toch een dag waar ik bewust bij stil sta vooral sinds ik met Yannick samen ben.

Valentijnsdag is de dag om je liefde te verrassen. Die kleffe beertjes, hartvormige kaarsjes, hartvormige snoepjes of een pannetje om een ei in de vorm van een hartje te bakken, dat blijkt toch niet te werken. De meeste vrouwen kunnen dit nog wel waarderen maar uit onderzoek van KaartWereld van PostNL is gebleken dat mannen daar niet warm van lopen. Uit onderzoek* blijkt dat mannen houden van humor en dat je door humor in te zetten indruk kunt maken. Als je een valentijnskaart kiest voor je grote liefde of je crush dan is het belangrijk om je te verplaatsen in de ander.

Die beertjes die ik hierboven benoemde zijn voor jou misschien heel leuk, maar wat wil de man nu echt? Wist je dat bijna de helft van de vrouwen (44%) voor een kaart gaat die zij zelf leuk vindt; terwijl slechts een derde van de de mannen een kaart uitkiest die hen zelf zo aanspreekt. Het wordt tijd dat er valentijnskaarten op de markt komen die mannen aanspreken. Dat meent 41% van de mensen in het onderzoek; 18- tot 30-jarigen voelen dit nog sterker (50%).

Om vrouwen een handje te helpen heeft KaartWereld een aantal ontwerpers gevraagd om valentijnskaarten te maken die wel in de smaak vallen bij de mannelijke valentijns. De kaarten zijn online te versturen via  Kaartwereld.nl en worden per post bezorgd op het juiste adres.

Een voorbeeld kaart: Bekend voor de vrouwen? Zo’n man die je maar laat wachten?

Valentijnskaarten voor mannen

KaartWereld van PostNL liet een aantal ontwerpers veertien manproof valentijnskaarten maken die bij mannelijke ontvangers in de smaak zullen vallen. De kaarten werden gemaakt door onder andere Kakhiel (Studio Kakhiel), Overburen.nl, Studio Jona en Valezki. De kaarten zijn online te versturen via Kaartwereld.nl en PostNL zorgt voor bezorging op vrijdag 14 februari.

* Genoemde percentages zijn afkomstig uit onderzoek van Kaartwereld van PostNL uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Direct Research, eind januari 2014 onder 773 Nederlandse mannen en vrouwen tussen de 18 en 50 jaar.

De kaarten spreken me persoonlijk erg aan en daarom wilde ik aan jullie deze toffe kaarten laten zien. Wie weet biedt het je goede inspiratie voor een geschikte kaart voor jouw valentijn. Wat vinden jullie van deze kaarten en welke is jouw favoriet? Wat ga jij doen met Valentijnsdag?

Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via bloglovin’ 

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 • Healthy Mommy
  11 februari 2014

  Leuk artikel ondanks dat wij weinig met Valentijnsdag hebben. Begrijpelijk dat het voor jullie nét even wat specialer is doordat Lana alweer 4 maanden is dan.
  Meestal ontwijken wij dit “commerciële gedoe” maar toen ik gisteren even alleen boodschappen ging doen kon ik het niet laten om hartjes pasta mee te nemen… 😉
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Beauty blunders?My Profile

 • Hannah
  11 februari 2014

  Grappig idee, maar ik zou eerder voor een etentje ofzo gaan dan voor een kaart..
  Hannah onlangs geplaatst…Persoonlijk | OnzekerheidMy Profile

 • Nicole
  11 februari 2014

  Ligt het aan mij of is je site opeens heel anders?

  Maar goed, wat ik voor Valentijnsdag doe.. op de dag zelf niets eigenlijk.. Is een werkdag voor mn hubbie en dat wat ik in gedachte heb is leuker in het weekend..
  Wat dat is verklap ik nog niet, aangezien manlief af en toe ook meeleest op blogs waar ik kom 😉
  Nicole onlangs geplaatst…The boxMy Profile

 • Nicole
  11 februari 2014

  En nu is je site weer normaal.. haha never mind!
  Nicole onlangs geplaatst…The boxMy Profile

 • Willemijn
  11 februari 2014

  Vooral die kaart met dat nummertje trekken,geweldig haha. Ik ga met Valentijnsdag uiteten en naar de film met mijn vriend.

 • PSnim
  11 februari 2014

  Wat leuk die kaarten! Ik kan mijn lief wel blij maken met een ontbijtje, vind het dan wel leuk om het net wat specialer te maken. Op mijn blog toevallig ook wat erover geplaatst vandaag 😉

 • Geertje
  11 februari 2014

  Die rebuskaart is wel grappig!!! Ik zou zelf eerder lekker uit eten gaan of gewoon een lekker avondje thuis met lekkere hapjes en een leuke film…
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven… #11My Profile

 • Chantal
  11 februari 2014

  Ik doe niet mee aan Valentijnsdag, dat is voor de commercie en heeft voor mij niets met liefde te maken…
  Chantal onlangs geplaatst…LEGO-skatingMy Profile

 • Barbara
  11 februari 2014

  Leuk geschreven!
  Barbara onlangs geplaatst…Food: lekkere en gezonde snacks #1My Profile

 • martina
  11 februari 2014

  ik schrijf sowieso altijd een lief kaartje voor mijn vriend 🙂
  martina onlangs geplaatst…11 Februari 2014 – OpgemaaktMy Profile

 • Linda
  11 februari 2014

  Hahaha die rebus-kaart, geweldig!
  Ik doe eigenlijk nooit iets aan Valentijnsdag, commerciële onzin… Ik vind het veel leuker om onverwachts iets liefs/romantisch te doen!
  Linda onlangs geplaatst…Gastblog van Johan (1?) (:My Profile

 • WeHeartFit
  11 februari 2014

  Ik vind kaarten sowieso niet echt leuk voor valentijn, liever een leuk cadeautje o.i.d. maar dat is mijn mening!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…Super gezonde chocolademousseMy Profile

 • Bibian
  11 februari 2014

  Die kaart met die rebus is heel leuk! Zelf doen we niet echt aan valentijn. Mijn schoonvader en het nichtje van mijn vriend is jarig dusja.. Bij ons is het elke dag valentijn hahahah liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Afgevallen: voor- en nafoto’s ManonMy Profile

 • Sylvia Kuijsten
  11 februari 2014

  Hahaha, die laatste is prachtig 😉
  Sylvia Kuijsten onlangs geplaatst…Omgedraaide rollenMy Profile

 • Manon
  11 februari 2014

  HAHA, ik moest een beetje hardop grinniken bij die kaart van: rozen verwelken, schepen vergaan. dus. HAHA, mooi vind ik die!
  Mijn vriend en ik hebben ook niet echt iets met Valentijnsdag, we wilden eerst uit eten gaan maar omdat we die week al 2-3x uit eten gaan, hebben we besloten om een andere keer onze liefde te vieren en dan maar te gaan eten haha. Wel geven we elkaar een lief kaartje elk jaar (als hij eraan denkt, anders moet ik donderdag nog even hinten haha).
  Manon onlangs geplaatst…Afgevallen: voor- en nafoto’s ManonMy Profile

 • Jennn
  11 februari 2014

  Haha, die laatste, geweldig!
  Jennn onlangs geplaatst…Wishlist: Esprit sportkledingMy Profile

 • janneke
  11 februari 2014

  haha, ik heb echt moeten lachen om die valentijnsrebus, te grappig! 😉 bedankt voor de smile!
  janneke onlangs geplaatst…Let’s shop: fashion inspiratie voor een nieuw seizoen, voor elke maat!My Profile

 • Carina
  11 februari 2014

  Hahaha wel grappiger dan de doorsnee hartjes en beertjes op de kaart ja. Mja ik weet nog niet of ik wat aan valentijnsdag ga doen. Commercieel gedoe.
  Carina onlangs geplaatst…Tea (2)My Profile

 • Lisanne
  11 februari 2014

  Hahaha, die laatste! Geweldig. Wij doen niks bijzonders aan Valentijnsdag verder. 🙂
  Lisanne onlangs geplaatst…Update | Gastblogger bij You Nailed It!My Profile

 • Jessie
  11 februari 2014

  Leuke kaartjes! Ik heb momenteel geen speciaal iemand in mijn leven die ik kan verrassen met Valentijn maar ik probeerde vroeger altijd nuttige en grappige cadeautjes te kopen. Of soms gingen we samen naar een concert of zo. Ik denk dat het vooral moet draaien om samen zijn en niet om materiële zaken per se.
  Jessie onlangs geplaatst…Haul – The Body Shop SaleMy Profile

 • Anita
  11 februari 2014

  Hahah, wat een leuke kaarten!

 • Wieneke
  11 februari 2014

  grappige kaarten! ik vind valentijn niet echt leuk. ik vind het leuker om ‘zomaar´ verrast te worden, niet persée voor Valentijn. Ik moet deze vrijdag wel vrij houden van mijn vriend, ik ben benieuwd.. (erg creatief is hij niet haha sttt)
  Wieneke onlangs geplaatst…New in | 42hrsclub/BY-BAR AmsterdamMy Profile

 • Saskia
  11 februari 2014

  Leuk artikel, meestal stuur ik met valentijnsdag een kaart vanuit Senna iets met de liefste papa en zo 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Review: The Body Shop Pore MinimiserMy Profile

 • Anouk
  11 februari 2014

  Heel leuk artikel! Ik moet eerlijk bekennen dat ik vaak ook kaartjes voor een ander uitzoek waarvan ik het zelf leuk zou vinden om te krijgen zonder echt naar die persoon te kijken wat hij/zij leuk zou vinden. Oeps! Beter opletten voortaan haha
  Anouk onlangs geplaatst…Deel jouw blog en jouw favorietMy Profile

 • Hester
  11 februari 2014

  Wat een goede tip! Ik heb eigenlijk nog nooit een kaartje aan mijn vriend gestuurd voor valentijn. Oeps!
  Hester onlangs geplaatst…Run: 10K!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.