WINACTIE filmpje: Healthy lifestyle boeken (bodieboost + gezond genieten)

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Vandaag heb ik een winactie voor jullie, waarom? Omdat ik jullie gewoon even wil bedanken dat jullie mijn blog bezoeken, dat ik zo trots ben dat de bezoekersaantallen zo groeien (de 16.000 unieke bezoekers per maand deze maand aangetikt, woow, dat had ik nooit durven dromen!), en ook omdat ik zo blij ben met jullie lieve reacties. Ook wil ik vieren dat ik nu iets meer als een jaar blog en dat ik hier zoveel positiviteit en voldoening uithaal. Ik wil jullie bedanken want zonder jullie was dit niet mogelijk. Zoals je in het filmpje kunt zien kun je voor twee prijzen kans maken! Lees verder om in overzicht te zien hoe je kunt meedoen aan de winactie.

Bodieboost giveaway!

Prijs nummer 1: De twee nieuwe bodieboost boeken: Het kookboek en het dagboek. Klik hier voor mijn review van deze fijne boeken. Hoe doe je mee voor deze winactie?

 • Volg mijn blog op Bloglovin’ en Like dit bericht.
 • Laat in de reacties weten dat je meedoet aan de Bodieboost winactie met een geldig mailadres om kans te maken, zo kan ik contact met je krijgen als je gewonnen hebt.

Amber Albarda

Prijs nummer 2: Gezond genieten van Amber Albarda met gezonde recepten voor het hele gezin die clean en suikervrij maar vooral heel lekker zijn. Klik hier om mijn review te lezen.

Hoe doe je mee aan deze winactie voor deze prijs?

 • Abonneer je op mijn youtube kanaal en benoem in de reacties je youtube account naam zodat ik het kan controleren.
 • Laat in de reacties weten dat je meedoet aan deze winactie, met een geldig mail adres zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.

Je mag aan beide winacties meedoen, iedere winnaar krijgt maar 1 prijs maar door aan beide acties mee te doen maak je twee keer zoveel kans op een van de bovenstaande healthy lifestyle boeken.

Wat mag je doen om mee te doen aan de winacties voor een extra winkans?

 • Volg mij op twitter (@Kelicious) En tweet het volgende bericht: ‘Op de blog van @kelicious maak je kans op twee healthy  lifestyle boeken #bodieboost en #gezondgenieten via www.kellycaresse.nl #winactie’

De winactie loopt van zondag 9 februari tot zondag 16 februari. De winnaars worden random gekozen via een namepicker fruitmachine en krijgen persoonlijk bericht.

Veel plezier en succes met meedoen!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

49 reacties

 • blogsvanmiranda
  9 februari 2014

  Ik had het op you tube al gezien en zag de actie nog niet online, hield het al in de gaten. Ik wil graag meedoen voor de bodie boost boeken, maar win ik de andere vind ik dat ook erg leuk. Ben gek op kookboeken. Ik volg je al tijdje via bloglovin en you tube, op you tube onder de naam Miranda Hagen.
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Kinderkleding party & mijn aankopen.My Profile

 • Andrea
  9 februari 2014

  Ik doe niet mee met de winactie, maar wil je wel even feliciteren met de mooie bezoekersaantallen!
  Andrea onlangs geplaatst…Favorite Fives: Favoriete songs op dit momentMy Profile

 • Anne Solveig
  9 februari 2014

  Leuk!! Maar ik heb ze al 🙂
  Anne Solveig onlangs geplaatst…PHOTO DIARY #48My Profile

 • Healthy Mommy
  9 februari 2014

  Ik laat hem voorbij vliegen maar kan me voorstellen dat menig bezoeker er graag kans op maakt! Leuk dat je dit doet!
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Welk product kopen van je laatste tientje?My Profile

 • ellenvanlent
  9 februari 2014

  Super toffe winactie! Ik ben sinds een paar maandjes steeds meer bezig met een healthy lifestyle. Daar wil ik ook mijn ouders en vriend in meenemen. Ik kan zelf niet heel goed koken, maar ik vind het super leuk om recepten te lezen en telkens variaties te verzinnen en bedenken op bepaalde eetgewoonten.

  Jij inspireert mij heel erg, zelf heb ik diabetes en ik vind het super om te zien hoe jij er mee om gaat (ook i.v.m je bevalling enzo) Ik doe mee voor beide acties. Ik volg je op bloglovin, twitter (@ellenvanlent) youtube (@ellennvl) en ik heb de tweet geplaatst + geliked op bloglovin.

  En als ik niet win, koop ik de boeken gewoon zelf haha.

 • Wendy
  9 februari 2014

  Super! Ik maak graag kans op beide prijzen! Ze lijken me erg leuk!
  De laatste tijd ben ik wat meer bezig met kokkerellen dus dit komt me heel goed uit!

  Prijs nummer 1:
  Ik volg je blog op Bloglovin en like het bericht. Ook laat ik een reactie achter met een geldig emailadres.

  Prijs nummer 2:
  Ik ben geabonneerd op je youtube-kanaal (Wendy de Vos) en ik laat een reactie achter met een geldig emailadres.

  Extra winkans:
  Ik volg je op twitter en heb de zin getweet (WendyEstherxx)

  Groetjes!
  Wendy onlangs geplaatst…Fairytale tagMy Profile

 • Farina
  9 februari 2014

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee om kans te maken op een van beide boeken. Op YouTube volg ik je onder de naam Farina Lutterop 🙂

 • Lisa Noya
  9 februari 2014

  Hele leuke win actie Kel! Daar word ik echt enthousiast van :). Ik zou graag mee doen voor het boek gezond genieten omdat ik me nog meer wil verdiepen in superfoods en suikervrij eten! Heb me al een tijdje geleden geabonneerd op je youtube kanaal. Mijn gebruikersnaam is AdorebeautyTV.

 • Jessie
  9 februari 2014

  Ik doe met beide wedstrijden graag mee 🙂 op je filmpje heb ik ook een reactie achtergelaten; mijn gebruikersnaam daar is Find Inner Beauty (JGJessie). Ik heb ook de extra kans benut door te tweeten over de winactie. Ik wens iedereen veel succes! Een beetje gezonder leven heeft iedereen vast wel iets mee…
  Jessie onlangs geplaatst…Review – Revlon CustomEyes PaletteMy Profile

 • Merel
  9 februari 2014

  Wow, wat een bezoekersaantallen! Mooi hoor. Met die happy challenge heb je vast een hoop mensen voor je gewonnen. Love it!
  Graag ding ik mee naar de bodieboostboeken. Ik bb al een tijdje en het kookboek lijkt me de uitgelezen kans om mijn huisgenoten met de recepten over de bb streep te trekken! (die uit het hoofdboek kennen ze inmiddels wel. ik heb zo mn favorieten 😉 )
  I, I follooow… you on bloglovin’!
  Fijn weekend nog!

 • Gwen
  9 februari 2014

  Hier iemand die graag mee doet voor het boek van Amber. Ik heb het al eens vluchtig gelezen, maar wil het heel graag als naslagwerk in huis hebben. Op YouTube ben ik Gwenzwijnenburg en ik volg je 🙂 En heb getweet :0
  Gwen onlangs geplaatst…Zo mama, zo papaMy Profile

 • Anouk
  9 februari 2014

  Wat een super leuke winactie! Ik zou graag mee doen voor de Bodyboost boeken. Ik volg je al een tijdje en ik zal het bericht liken!!
  Anouk onlangs geplaatst…Genomineerd voor The Liebster Award.My Profile

 • Sabrina
  9 februari 2014

  Gefeliciteerd met je supermooie bezoekersaantallen!

  Ik wil graag kans maken op de Bodieboost boeken. Over een kleine 2 weken rond ik m’n HCG kuur af en ik zou daarna graag verder gaan met Bodieboost om de laatste kilo’s kwijt te raken.

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar dit bericht geliked.

  Groetjes,
  Sabrina

 • Sanne
  9 februari 2014

  Mijn voorkeur gaat uit naar het boek van Amber want ik ben heel benieuwd hoe ik mijn dagelijkse suikerverbruik drastisch kan verminderen.Ik schrik iedere keer als ik lees hoeveel suiker er overal in zit.En omdat diabetes rules in the family is het natuurlijk ook van levensbelang om aan je gezondheid te denken

 • Anita te Gussinklo
  9 februari 2014

  wat leuk voor je dat je al zo veel bezoekers hebt.
  Ik loot graag mee en volg je op Bloglovin (artikel geliked) & Yu Tube (Anita te Gussinklo) & verder volg ik je ook op Twitter & heb een tweet geplaatst.

 • Dominique
  9 februari 2014

  Hoi Kelly,

  Ik zou graag mee willen doen met het boek ‘gezond genieten’. Mijn Youtube account is Dominique Wulf. Ik ben al een tijdje geaboneerd. Al en aantal maanden eet ik suikervrij, maar ik kan inspiratie altijd gebruiken. Het lijkt mij dan ook erg leuk om het boek ‘gezond genieten’ te winnen!

 • janneke
  9 februari 2014

  De twee bodyboost boeken zouden een enorme aanwinst zijn voor mijn thuisbibliotheek, ze lijken me erg gaaf! ciao, Janneke
  janneke onlangs geplaatst…Personal: sunday morning!My Profile

 • Miriam
  9 februari 2014

  jaaaaa ik doe mee om de bodieboost boeken te winnen! 😀

 • janneke
  9 februari 2014

  Ow en ik heb mijzelf ook geabonneerd op jouw youtubekanaal en daar ook een reactie achtergelaten voor het boek van Amber want ben een enorme fan van haar boeken!
  janneke onlangs geplaatst…Personal: sunday morning!My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  9 februari 2014

  Ik doe graag mee voor de bodie boost boeken. Op youtube ben ik niet zo actief en ik zou het niet eerlijk vinden om alleen voor deze actie een account te gebruiken. De extra kans via Twitter wil ik wel graag gebruiken.

 • Marjolijn
  9 februari 2014

  Ik doe graag mee om kans te maken op 1 van de boeken:). Ik volg je via bloglovin ennnn ik ben abonnee op youtube (marjolijnhuijgen)!

 • Sara
  9 februari 2014

  Wat ‘n toffe winactie! Ik doe graag mee voor de eerste prijs!
  Sara onlangs geplaatst…Currently listening #1My Profile

 • Annemijn Meeuwse
  9 februari 2014

  Heel graag meedoen voor de bodieboost boeken 🙂 ik boost al een tijdje maar kan de boeken heeeeeeel goed gebruiken omdat ik ze niet heb en de reviews super zijn!

 • Jolijn
  9 februari 2014

  Leuke actie, ik doe graag mee met de bodieboost boeken.
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan ♥
  Liefs, Jolijn.

 • Madelon
  9 februari 2014

  Wauw wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee met de winactie van bodieboost!
  Na een jaar verbouwen kan ik eindelijk weer aan mijzelf werken 🙂

 • Iris
  9 februari 2014

  Superleuke winactie! Ik kan niet kiezen welke van de twee ik het leukst vind, daarom doe ik voor beide mee! Ik volgde je al op Bloglovin, heb het bericht geliked en mijn YouTube naam is Iris Hereijgers.

 • Linda
  9 februari 2014

  Leuke actie! Ik doe graag mee met de eerste, haha (:
  Linda onlangs geplaatst…Happychallenge #4: wat wil je veranderen?My Profile

 • Isabelle Marchand
  9 februari 2014

  Ik doe graag mee met de winactievoor de BB boeken! Heb boek 1, maar wil erg graag nieuwe recepten proberen en een dagboekje bijhouden 🙂 sporten gaat goed! nu mijn eetpatroon nog! liefs

 • Eline
  9 februari 2014

  Ik doe mee met de actie voor de bodie boost boeken! Super leuk!!

 • Jennn
  9 februari 2014

  Ik doe graag mee voor prijs 2. Ik ben je gaan volgen, maar ben eigenlijk niet zo’n actieve youtuber, mijn accountnaam is volgens mij mijn e-mailadres.
  Jennn onlangs geplaatst…De Happychallenge, wat wil je veranderen?My Profile

 • mamoesjka
  9 februari 2014

  Ik zal je even “liken” maar doe niet mee aan de winacties…
  Succes voor de andere meiden! Gefeliciteerd met je bezoekersaantallen! Hoe gaaf is dat,… woehoe!!
  mamoesjka onlangs geplaatst…Jong en zwanger….My Profile

 • Tessa
  9 februari 2014

  Wauw, wat een leuke actie! Ik ben al een tijdje bekend met de BodieBoost methode en heb zelf een jaar geleden het eerste deel aangeschaft. Ik doe dan ook mee voor prijs nummer 1, het lijkt me heerlijk om weer opnieuw geinspireerd te worden door Charlotte en haar recepten!

  Liefs Tessa

 • Fabienne
  9 februari 2014

  Ik doe graag mee voor de bodieboost boeken! Begin er nu wel erg benieuwd naar te worden! Ik heb alles gedaan + het extra op Twitter.
  Liefs.
  Fabienne onlangs geplaatst…Rosti Mepal JustWater DrinkflesMy Profile

 • natanja
  10 februari 2014

  hoi ik doe mee met alle twee

  ik vlog je onder de naam natanja op YouTube
  en bloglovin ook geloof ik onder die naam

  gr natanja

 • Roos
  10 februari 2014

  Waaauw leuke actie!
  Ik maak graag kans op de bodieboost boeken.
  Ik volg je op youtube, bloglovin en ook op twitter.

  Btw echt goed bezig met die bezoekersaantallen!

 • Esmeralda Groenland
  10 februari 2014

  Ja! Ik doe heel graag mee.

 • Esther
  10 februari 2014

  Leuk! Ik doe graag mee voor de gezond genieten. Mijn youtubenaam is end300.

 • MijnNotitieboek
  10 februari 2014

  Ik wil graag meedoen voor de Bodie Boost boeken, ik was van plan ze te kopen maar nu wacht ik dit nog even af! Ik volg je op Bloglovin en via Youtube.
  MijnNotitieboek onlangs geplaatst…De Happy Challenge Opdracht 4My Profile

 • Dineke
  10 februari 2014

  Gefeliciteerd met je mooie bezoekersaantallen, ook leuk dat je zoveel volgers op je youtube kanaal hebt.

  Ik doe graag mee aan de winactie voor beide boeken. Heb het bericht op bloglovin geliked en me geabonneerd op je youtube kanaal (gebruikersnaam: xdinekee). Ook de tweet heb ik geplaatst, dus ben benieuwd. Ben erg nieuwsgierig naar de boeken, altijd op zoek naar leuke gezonde recepten!

 • Eva Bakker
  10 februari 2014

  Ik doe graag mee aan beide winacties! Ik was al abonnee op youtube en ik heb dit bericht geliked op bloglovin!

  Echt een leuke winactie ;D!

 • Eva Bakker
  10 februari 2014

  Oh haha, mijn youtube naam is evakirsten!

 • Lisanne
  10 februari 2014

  Ik doe ook mee me beide acties! Ik ben erg benieuwd naar de boeken! En gezonde recepten zijn altijd welkom! Ik ben benieuwd! 🙂

 • Sharon
  10 februari 2014

  jaaa! helemaal mijn ding, want ik ben mijn bodyboost boek kwijtgeraakt! Echt geen idee waar hij is, super jammer!!

  Hopelijk win ik deze bodyboost boeken!

  Ik heb geliked op bloglovin en volgde je al op twitter!

  Duimen!!

 • Anita H.
  11 februari 2014

  Ik maak graag kans op het boek van Amber Albarda!!

 • sab
  11 februari 2014

  Ik wil graag kans maken op ‘gezond genieten’. Mijn youtube naam is beertjem1.

  Weet je trouwens nog dat ik je een tijdje had gemaild met een vraag? Ging over dat ik aan het afstuderen ben etc etc, met mijn persoonlijke verhaal. We hebben de knoop door gehakt en we gaan er voor hihi 😉 Hoop dat je snapt waar dit over gaat hihi

 • Jodee
  12 februari 2014

  Ik doe graag mee aan beide winacties! Beetje hebberig misschien maar het lijken me allemaal aanwinsten. Mijn youtube naam is J Stoet. Leuk dat je dit doet en fijn dat het zo goed gaat met je blog! Ik denk er weleens over na een blog te starten maar doe t nooit, knap dat jij die stap wel gezet hebt en het ook zo goed “uitpakt”

 • Matilda Vermeulen
  15 februari 2014

  Ik neem zeer graag deel aan deze winactie !

 • hcg weight Loss recipes
  16 mei 2014

  During week two of the maintenance diet you will start
  to add some “caution foods”. s book, one of his claims
  is that the diencephalon will function properly in the burning of
  fat after the protocol is complete because of the HCG [5].
  Wait 12 weeks between third and fourth rounds, 20 weeks between fourth and fifth rounds, and
  6 months between fifth and sixth.
  hcg weight Loss recipes onlangs geplaatst…hcg weight Loss recipesMy Profile

 • bliss World Buyer
  22 mei 2014

  Keep the mixture cooled and pat it on your lips as often as necessary.
  Looking beautiful doesn’t have to be hard on your budget or the environment.
  It becomes difficult to treat these scars and therefore acne must be treated with the help
  of oral drugs and topical creams and lotions.
  bliss World Buyer onlangs geplaatst…bliss World BuyerMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.