Look: Stralen tijdens de feestdagen!

untitled-design

Lieve mama’s en vrouwen, ik heb iets waar ik zo blij van word, dat ik het graag met jullie wil delen. Want wij vrouwen verdienen het om te stralen, om onszelf te verwennen, mooi te maken en daarvan te genieten. Van deze producten ga je sowieso stralen deze feestdagen en daarna. En ik ben van mening dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn. Sterker nog, deze budgetproof producten winnen het voor mij van sommige high end merken. Ik ga je laten zien wat ik bedoel en waarom ik zo enthousiast ben.

producten2

productenlook2

productlook1

Ik heb het over de limited edition sparkling december producten van Etos huismerk. Dit is een make-up collectie die begrijpt wat jij en ik willen. We willen er goed uit zien, we willen stralen, maar als moeder of als vrouw met een druk leven, verlies je soms een beetje die  slaap glans. Maar dat voegen we gewoon zelf toe. De producten alleen al stralen luxe uit met de luxueuze rosé gouden verpakking. Daar word je toch hebberig van? Maar dan moet de inhoud van de producten natuurlijk ook voldoen aan je wensen.

lipsticks

lips2

En dat doen ze! Als eerst de color care lipsticks. Lipsticks die naast een mooie kleur, ook je lippen wat verzorging bieden. Iets wat tijdens de koude wintermaanden wel een must is denk ik. De vier lipsticks zijn: Red Obsession, Secret Temptation, Forbidden Pink en Angel Wings. Spannende namen dus. In de volgende looks die ik jullie laat zien, laat ik 3 van deze 4 lipsticks op mijn lippen zien. De lipsticks kosten €4,99 per stuk.

palettes1

producten

Dan de oogschaduwpalettes. Als je het mij vraagt dan moet een palette alles bevatten wat nodig is voor een volledige ooglook. Of je nu gaat voor een basislook voor op je werk, of een feestelijke look, een palette is compleet als je er alle kanten mee op kunt. En dan zonder al te veel poespas. Nou dan ben je met deze palettes op het juiste adres. De highlighter kleur voor je wenkbrauwbot en binnenste ooghoek bevindt zich links, dan twee lichte basiskleuren voor een daily look met vervolgens de donkere tinten om een feestlook te creëren. Handig toch! De palettes kosten €7,99 maar daar kan je dan alle kanten mee op. Ook zit er een applicator bij die handig is voor een touch-up on the go.

mascara

Mascara mag natuurlijk niet ontbreken, dus heeft Etos twee volume mascara’s uitgebracht waarvan er een waterproof is. Voor €4,99 zijn deze te koop. Dan gaan we nu kijken naar de looks die ik ermee gecreëerd heb.

productlook1Men neemt: Palette 02 (glitter), een mascara, de strobing highlighter en Forbidden Pink lipstick. De basismake-up (foundation, concealer, wenkbrauwen en poeder) heb ik al aangebracht. Ook heb ik mijn oogleden geprept door er wat Etos eyeshadow primer op te doen. Zo weet ik zeker dat de look lang blijft zitten.

look-1-andere-lips

look-1-andere-lips2

Ik ging niet te los met de donkere tinten, maar ik heb de kleur wel lekker aangezet op mijn oogleden. De witte kleur is perfect als highlighter op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek. De licht roze kleur bracht ik aan op mijn ooglid, de bordeaux tint in mijn arcadeboog en een klein beetje van de zwarte kleur in de buitenste ooghoek. Goed blenden en je oogschaduw is klaar. Ik bracht een zwarte vloeibare eyeliner aan, een likje mascara en de ooglook zit erop. Voor wie zich afvraagt wat die glans op mijn gezicht is: dit is de strobing highlighter. Dit is een handig flaconnetje met een applicator erin waarin je een subtiele glans kunt aanbrengen. Dit deed ik op mijn jukbeenderen maar ook subtiel op mijn voorhoofd, klein beetje op het puntje van mijn neus en kin. Dat is misschien wel het geheim van de hele look. Deze highlighter kost €5,99 en gaat heel lang mee. Niemand die ooit nog gelooft dat jij wat slapeloze nachten achter de rug hebt.

look1-rode

look1-2

Dezelfde look maar dan met de ‘Red Obsession’ lipstick. Dit geeft de look wat meer een gewaagde touch, maar maakt ‘m ook heel vrouwelijk en feestelijk.

look1-lipstick-donker

Ik ga gewoon heel eerlijk zijn, dit is dezelfde look maar dan met de donkere ‘Secret Temptation’ lipstick, en dit staat me gewoon niet. Ik word er heel bleek van. Maar ik weet zeker dat veel dames dit juist wel heel goed kunnen hebben! De ‘Angel Wings’ lipstick is ook prachtig maar tevens niet mijn kleur, net iets te nude voor mij,  maar wellicht dat hij jou wel goed staat. Dat is heel persoonlijk.

productenlook2

Dan gaan we naar look 2. Daarvoor gebruik ik palette 1 (Nude-smokey). De glitter eyeliner, de strobing highlighter stick (ik kan niet meer zonder) en een lipstick.

look2

Ik ging voor een meer gewaagdere look door de look een smokey touch te geven. De lipstick is Forbidden pink. Ik hou van deze kleur!

look-2-3

look2-2

Ook nu bracht ik de lichtere tinten aan op mijn ooglid, en ging ik richting mijn arcadeboog voor de donkerste tinten die ik goed geblend heb. Ik bracht vervolgens een laagje glitter eyeliner aan bovenop een laagje zwarte eyeliner voor een sprankelende finish. Ja, ik word hier blij van. Ik kan al niet meer wachten tot de feestdagen, om mezelf dan heerlijk uitgebreid en feestelijk op te maken. Ik vind deze Limited Edition Sparkling december collectie van Etos echt super geslaagd met items voor ieder wat wils. Van basis make-upjes tot glamour looks, voor leuke prijsjes kun je lekker experimenteren bij jezelf.

Wat vind jij van deze collectie van Etos? En heb jij al een idee voor wat voor kerstlook je gaat dit jaar? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Look: Stralen tijdens de feestdagen!”

  1. Leuke make-up en mooie looks! Ik vind palletjes ook vaak leuk om te proberen van budget merken. Voor foundation, concealer en poeder blijf ik bij mijn favoriete!
    Ik vind de laatste foto’s erg leuk! Ook mooier dan die daar boven, omdat die daarboven van verder weg zijn genomen. Dan zie je de look minder goed en ben je meer afgeleid door de achtergrond.

  2. Ziet er zeker leuk uit! Vooral de laatste look! Ik ben zelf ook meer van de high end merken, maar het ziet er verrassend leuk uit!
    Kelly onlangs geplaatst…Play DatesMy Profile

  3. Allebei de looks zijn prachtig, maar lichtrose maakte me nog bleker, dus misschien is die donkerder kleur iets voor mij, je hebt gelijk over de lipsticks vindt de red obsession en forbidden pink ook het mooist, strobing highlighter kende ik nog niet, valt nog niet mee om te kiezen, ja precies monique waarom niet alle kleuren in 1 palette

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.