dia1-2

Afgelopen dinsdag tot en met donderdag waren Yannick en ik gezellig met ons tweetjes op citytrip naar Londen, een stad waar ik al zo lang nog eens naar toe wilde. Ik was er al eens voor mijn blog geweest, toen was ik zo’n 6 uur in de stad zelf en toen proefde ik de sfeer van deze mooie stad al waardoor ik hoopte er nog eens terug te gaan. Afgelopen week was het zover en genoten wij van drie daagjes samen. Hoe dit beviel zonder de kinderen zal ik later in een artikel delen (want natuurlijk heb ik ze gemist!) maar vandaag deel ik met jullie de vlog van deze prachtige dagen.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden! Ben jij al eens in Londen geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “VLOG: Citytrip naar Londen met Yannick!”

  1. Wat heerlijk dat jullie samen zonder kinderen weg zijn geweest. En Londen is super gaaf. Wij zijn er jaren geleden geweest toen we nog geen kinderen hadden. Lijkt me ook weer heerlijk om de kinderen na zo’n tripje weer in mijn armen te kunnen sluiten.
    Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…GeboortefotografieMy Profile

  2. Super leuke vlog! Ben zelf in 2013 in London geweest maar nu ik dit zo zie wil ik wel weer terug! De M&M store was er toen volgens mij nog niet! Wow deze is nog groter dan in Las Vegas haha! Super stoer dat jullie toch met zijn tweeën er tussenuit zijn gegaan! Is jullie gegund! 😀
    Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Mini make-over werkplek!My Profile

  3. Echt heel leuk! Ik ben benieuwd hoe vaak je kolfde per dag? Ik wil over een poosje ook een weekend weg maar door de bv durf ik niet goed. Maar misschien dat ik het nu wel aandurf. En kon je de moedermelk gewoon meenemen in het vliegtuig of heb je alles weggegooid?

  4. He wat een leuke vragen! 🙂 vooraf had ik voldoende voorraad gekolfd voor thuis voor Aimy, zelf kolfde ik daar 3 keer per dag, we hadden geen koelkast dus ik heb alles (helaas) weggegooid. Jij alvast veel plezier?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.