Lente/zomer schoenen inspiratie

Ik vind het nu toch echt wel tijd worden voor de lente/zomer. Ik wil lekker in de zon rondlopen op fijne sandalen, slippertjes en natuurlijk in een losse rok, in een fijne short en zomer tops, en dan heb ik het nog niet over de heerlijke zomerse jurken. Ik vind het heerlijk om daar open schoenen bij te dragen, en ik heb al online rond gekeken voor geschikte modellen. Ik vind het maar niets om met mijn enkellaarsjes en sokken nog aan, over te stappen en sandalen te passen. Ik vind het zo’n gedoe, schoen uit, sokken uit, pluisjes van de sok aan mijn voet, en dan passen. Ik vind het dan ideaal om online inspiratie op te doen, en wanneer ik in de stad ben makkelijk kunnen selecteren welke ik wil passen. Ik heb inspiratie afbeeldingen van zomerschoenen en sandalen voor jullie verzameld. Ik selecteerde mijn favorieten van van Haren, lekker budgetproof en modieus.

De Spaanse espadrilles, schoentjes gaan het helemaal worden deze zomer, en ik vind deze combinatie van de espadrille hak, met een toffe sandaal erboven ideaal.

Een toffe slipper/sandaal in hippe metaal look.

Deze sleehak sandaal lijkt me ontzettend mooi als je bruine benen hebt en een mooie witte strandjurk!

Dit vind ik een mooie teenslipper, die in een frisse aqua tint zijn afgewerkt. De schelpjes geven me ook een ultiem zomergevoel.

Deze hippe loafer, lijkt me nog ideaal met het lente weer, gecombineerd bij een spijkerbroek.

Dit frisse mintgroene schoentje vind ik erg tof, ideaal nog in de lente maar kan ook prima in de zomer, vooral in de avond als het wat af begint te koelen.

Pumps kunnen gewoon het hele jaar door, ideale schoenen op een feestje. Deze peeptoe pumps vind ik er lekker ‘s zomers uit zien en zijn ook niet te warm.

Ik kan gewoon niet wachten tot het lekker weer is en de zomerschoentjes weer aan kunnen. Ik betaal liever niet teveel voor zomerschoenen omdat ik ze maar een seizoen draag, zodat ik het jaar er op weer een nieuw paar (of 2, 3? hihi) kan shoppen. Wat vinden jullie van deze items? Hebben jullie al zomer schoenen aangeschaft? Ik ben benieuwd naar jullie ideeën met betrekking tot de zomerschoentjes. Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • martinaa89
  1 juni 2013

  Ik kan niet wachten tot dat ik weer lekker sandaaltjes kan dragen!

 • Ilse
  1 juni 2013

  Hmm, niet zo mijn smaak, enkel die pumps zijn echt mijn ding, maar in de zomer als het echt, echt warm is, vind ik ballerina’s dan vaak weer gemakkelijker.

 • Anne Solveig
  1 juni 2013

  Fijne schoentjes! Ik ben dol op sandaaltjes!

 • Dionne
  1 juni 2013

  Wat een leuke schoentjes!

 • Kayleigh
  1 juni 2013

  Waar komen de bovenste slippers vandaan? zien er leuk uit 🙂

 • Bianca
  1 juni 2013

  Mooie schoentjes!

 • Myrna
  1 juni 2013

  Ik loop in de zomer ook alleen maar met sandalen en slippers. En inderdaad van Haren heeft vaak hele leuke en ook nog eens voor een leuk prijsje. Van deze vind ik vooral de 1ste, 3e en 5e erg leuk!

 • Maxime
  1 juni 2013

  Leuk! Die eerste vind ik wel mooi

  XO

 • Zefanya
  28 juni 2013

  Waar komen de loafers vandaan? Zoek ze al eeuwen!

 • Elvira
  30 april 2018

  Hoi Kelly
  De mintgroene pump vind ik te gek, waar is deze te verkrijgen?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.