Hoofddorp shopdagje + shoplog

Vrijdag 31 mei was het zover, de dag nadat ik en mijn afstudeermaatje onze afstudeer eindproducten hebben ingeleverd. Een dag waar we eigenlijk al maanden naar vooruit keken. Eindelijk klaar! We horen 13 juni of we het gehaald hebben, dan moeten we nog een presentatie te geven bij de afstudeerinstelling, maar verder zijn we dan eigenlijk gewoon klaar. Tot 13 juni kunnen we niets doen voor school. Heerlijk! Een goede reden om een goede shopdag in te plannen. De OV-chip kaart geldt nog dus laten we een goede bestemming gekozen hebben. Het werd een dagje Hoofddorp, natuurlijk omdat daar een Primark zit!. Om 7.30 fietste ik naar mijn bushalte om de bus naar Den Bosch te nemen, vervolgens de trein naar Utrecht, waar we samen verder gingen met de trein naar Schiphol, waar we overstapten op de trein naar Hoofddorp, en daarna de bus naar het centrum. Om 10.00 waren we er! Heerlijk, onze shopping spree kon beginnen!.

Natuurlijk gingen we direct de Primark in, later op de dag kan het daar erg druk worden, dus dit zou het beste zijn qua timing. Primark is een budget proof winkel, dus meer budget proof konden we die dag ook niet vinden, starten bij de Primark dus. Kleding kopen is voor mij, nu ik 15 weken zwanger ben, niet zo makkelijk meer. Had ik eerst een maatje 34 waar ik makkelijk kleding voor kon kopen, heb ik nu er allerlei ronde vormen bijgekregen, wat meer heup, borst en natuurlijk een buikje. Bij het shoppen van kleding is het belangrijk dat ik rekening houdt met dat ik het nog een hele tijd aan wil. Dat betekend dat mijn oog viel op lossere blousen, shirts, en uitrekbare kleding. Broeken kan ik beter niet meer aanschaffen. Later in dit blogje foto’s van mijn aankoopjes.

We hadden het ontzettend getroffen met het weer. En in de ochtend om 7.30 was het nog moeilijk om daar een inschatting van te maken. Omdat ik makkelijke schoenen aanwilden koos ik voor mijn Uggs, oops vergissing met dit weer. We lunchten op een terras bij Koffie en Zo. Helaas viel mijn omelet een beetje tegen, en werd ik toch wel jaloers op de pistolet gezond van mijn vriendin haha. Toch mocht dit de pret niet drukken, we voelen ons heerlijk vrij, en het weer was geweldig.

We zijn beiden redelijk goed geslaagd, al hadden we van te voren gedacht toch meer te vinden hihi. We hebben in ieder geval een super dag gehad. Ik ben vooral geslaagd bij de Primark en ook een item van de New yorker. Bij deze een mini shoplog:

 

 

 

 

 

 

 

Een lossere blouse van de Primark. Deze kan ik nog een hele tijd aan, leuk met een taille riem om wat meer vorm te geven.

 

 

 

 

 

 

 

Deze losser vallende top van de Primark ook. Heerlijk dikker stofje, in een groen/blauwe kleur.

 

 

 

 

 

Deze mouwloze blouse in felroze/rood. Ook lekker losvallend bij de buik. Nu nog ideaal met een jasje of vestje, in de lente/zomer heerlijk zonder mouwen. Deze blouse is van de New Yorker.

 

P6010178

 

 

 

 

 

 

Dit geweldige Kelly-jurkje!. Heerlijk nu nog met een panty, en een jasje, in de zomer natuurlijk met blote benen en strapless! Dit jurkje was van de Primark.

P6010176

 

 

 

 

 

 

Een heel simpel maar leuk shirtje. Ideaal in de zomer, of voor tijdens het sporten. Ook van de Primark.

Ik baal dat de foto’s weer zo donker zijn. Ik begrijp gewoon niet zoveel van mijn macbook en hoe ik foto’s kan verlichten en bewerken. Ik heb ruzie gehad met mijn macbook want hij wilde de foto’s alleen maar dwars erop hebben. Ik snapte er niets van, uiteindelijk is het op deze manier gelukt. Sorry voor de slechte foto’s.

Verder kocht ik nog twee leuke shirts voor mijn vriend. Ik kocht een heel leuk tafelkleed voor mijn beauty workshops, en ik heb mijn favoriete geurtje Be delicious van DKNY bij gekocht. Kortom ik was toch wel goed geslaagd, en ik kan er weer even tegen aan. Morgen komt er een outfit of the day online met een item uit deze shoplog. Wat vinden jullie van mijn aankoopjes, ondanks de minder goede foto’s? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Hoofddorp shopdagje + shoplog”

  1. Lekker geshopt! Foto’s kun je lichter maken in Iphoto, heel simpel! Zit standaard op je Macbook. Toen ik hem net had, snapte ik er ook niks van, maar nu kan ik niet meer zonder!

  2. Hoi Kelly, heb je Picasa wel eens geprobeerd? Dit programma kun je downloaden en is heel makkelijk om het licht aan te passen in je foto’s, of je foto;s bijvoorbeeld bij te snijden:) Ik ben een echte a-techneut, maar ik kan niet meer zonder voor mijn blog!
    Ik was vrijdag toevallig ook naar de Primark, maar dan in Zaandam. Echt heerlijk!

  3. Meestal kun je foto’s ook bewerken en lichter maken met behulp van programma’s die bij je fototoestel horen. Ik gebruik het programma van Olympus en dat werkt prima, geen echte Photoshop voor nodig haha 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.